Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 9.5.2009 16:50:37
|
|
|
|
metuljcek321
|
A vidiš, hd, čez 7 let boš taka vitalna, fletna "gospa v srednjih letih" kot smo zgoraj naštete & kdo ve, mogoče bo pa takrat Kali dobila bratca ali sestrico ...
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 9.5.2009 16:52:00
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: zimska 17 Signs of an Alcoholic: 1. Health Problems - CHECK 2. Trouble Sleeping - CHECK 3. Hygiene Problems - NOPE 4. No attention span - NOPE 5. Weight Gain or Loss - GAIN 6. Not eating enough - CHECK 7. Always trying to stop drinking - CHECK 8. DUI or other alcohol offense - NOPE 9. Financial problems - CHECK 10. Missing family events - CHECK - ampak ker sem 230km proč 11. Less attention to family - NOPE 12. Always talking about drinking - CHECK 13. Hiding drinking - NOPE 14. Lying about drinking - NOPE 15. Missing work - NOPE 16. Hangovers and other symptoms - CHECK BIG TIME 17. Always getting drunk - NOPE ------------------- 5 simptomov zame, pa ti Hruška? lol, babe žabe, lol
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 9.5.2009 16:53:23
|
|
|
|
metuljcek321
|
Šibam še kaj narest po bajti, pol pa malica, pa ven s tamaučico (če se ne bo ulilo) ...
|
|
[Brisano sporočilo] 9.5.2009 16:53:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 9.5.2009 16:55:44
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška metuljček, si ti brankica Nope, it's not me.
|
|
[Brisano sporočilo] 9.5.2009 17:09:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 9.5.2009 17:22:29
|
|
|
|
Tinky
|
Ok, iz 31. leta sem direkt priletela na 45 let!!!! Tako, da zdej spadam že med ta zrele gospe. Z možem sva neki debatirala, Teo je pa hodil okoli kavča in kar naenrat bum, bam in strašen jok. Se obrnem Teo na tleh , ga hitro dvignem in vidim, da mu teče kri iz ust. Drl se je in drl in ni blo variante, da bi vidla, kaj se je sploh zgodilo. Po parih minutah se umiri in vidim, da ima dlesen na zgorjni enkici čist rdečo, preklano. V 10 sekundah sem se preoblekla in smo šibali na urgenco, kjer smo čakali skoraj eno uro!!!!!!!!!!!!!!!! V glavnem ima površinsko ranico na zgornji dlesni in majavi spodnji enkici, kar pomeni, da moramo jutri zjutraj še k zobozdravnici. Če sta enkici majavi od padca se bo zadeva zarastla in ne bo panike, sicer pa bomo vidli kaj bo jutri rekla zobozdravnica. Se je pa gospodič tako drl, ko mu je zdravnica pogledala dlesen, da je skoraj oglušela. Problem pa imamo, ker škrta z zobmi in ga je treba skozi opozarjat naj neha. Zdej pa nori kot da se ni nič zgodilo, z razliko, da je tati skozi ob njem. Pismo, danes bom mogla kar ene dve birci spit, da se bom pomirilia. GRAVEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 9.5.2009 17:25:39
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa sem dobila sporočilo od tinky, da je teo padel in da letijo na urgenco, mi je kr slabo od strahu, čakam na novice Ojoj.. od kod pa je padel? Je tak hudo, da je treba na urgenco? Upam, da bo vse ok.. Umpa prosim poročaj! Umpa kako pa veš, da zimska ni brankica.. A si ti? Ali je pa tinky.. JOJ, upma...si me izdala ne ne, nisem jaz, brez skrbi mogoče je pa res umpa....mala nič mi ne poveš
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 9.5.2009 17:34:20
|
|
|
|
nanka
|
Tinky bošček mali. aja, dan, za nami je pester dan. Najprej smo imeli v vasi ohcet s šrango, seveda smo vsi viseli tam, prav lepo je bilo videti po dolgem času spet fante v akciji ( že dolgo ni nihče zapustil vasi, vsi so ostali v vasi), potem smo imeli pa piknik za dva RD. Aha, pa Natka ima 6. bolezen, so danes izbruhnile pikice po obrazu, trebuščku in hrbtu. Tako da je imela vse prave znake, tri dni in pol vročina do 38,8, danes prvi dan pikice, še dva dni pa je še ta bolezen za nami. Mislim, da do zdaj še ni izpustila nobene bolezni. Vas moram prebrati za nazaj, temi Branka pa držim pesti v naslednjem krogu, saj bo, drži se.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.5.2009 19:17:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.5.2009 19:22:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 9.5.2009 19:37:50
|
|
|
|
ksenci
|
hojla! smo že doma vidim, da pridno čvekate, kdaj bom prebrala pa ne vem, kr imam norišnco vglavnem vsi 3je smo užival sto na uro in prehitro je minil. je pa ati skombiniru službo, tako da gremo spet na viknd v medulin 6. junija nalimam fotke, ko bom uspela, pa pa!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.5.2009 19:38:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.5.2009 19:38:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.5.2009 19:40:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 9.5.2009 19:41:43
|
|
|
|
glugluglu
|
oj, kje sem jaz nekje zadaj ostala , vidim, da ste imele party včeraj, , ja meni zvečer tudi paše en kozarček vina, samo potem je problem, ko zapašej še kakšen čips, ali arašidi,.... flower, tinky, no dobro, da ni kaj tako hudega s temi padci, jao danes popoldan nas je presenetil mizar in je pripeljal varnostna vratca za stopnice, uf še vedno pa sem se zalotila, kako gledam in trznem, če Tian zaide v tisto smer, kjer so stopnice za dol. Dopoldan smo šli v LJ., moja mami ter Mitja, nečakinja, Mark in Nina so šli na PST, start v Fužinah, skozi Golovec, ja zelo pridni so bili. Midve s ta mlajšo nečakinjo in Tianom pa v center, počasi na sladoled in smo se tam tudi dobili. Prav luštno je bilo. Zimska katera ti je sms poslala? Lejla?
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 9.5.2009 19:43:22
|
|
|
|
Tinky
|
ola Teo spančka in sem si glihkar odprla eno birco, zraven žrem Sparove Pringlse (umpa, megaaaaaaa so ) Ko me bo pivo ušlatalo grem pa spat!
|
|
[Brisano sporočilo] 9.5.2009 19:45:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.5.2009 19:47:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 9.5.2009 19:50:09
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Teo spančka in sem si glihkar odprla eno birco, zraven žrem Sparove Pringlse (umpa, megaaaaaaa so user posted image ) Ko me bo pivo ušlatalo grem pa spat! a ne da, jaz jih tudi mam pred sabo res, one ko sva pri meni odprli. a še jih nisi zmazala? zdej bi še en brizer ornđ zapasal, ne?
|
|
[Brisano sporočilo] 9.5.2009 19:51:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 9.5.2009 19:54:10
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa a še jih nisi zmazala? zdej bi še en brizer ornđ zapasal, ne? ma jih jem počasi in z užitkom. čeprav men so navadni, brez paprike bolj všeč. ja seveda, naslednjič ko prideš kr prinesi jaz sem jih že pol zmazala, sam une s papriko....mnjammmmmiiii naslednjič ko pridem ti celo bakso prinesem, pa še šteko čikov zraven
|
|
[Brisano sporočilo] 9.5.2009 19:55:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 9.5.2009 20:03:05
|
|
|
|
Tinky
|
Umpa, sem glih mami danes bolj podrobno opisala ta naš drugi obisk, ko je LUka provociral Teota [sm=smiley36.gif. Kakšni so otroci, a?
|
|
[Brisano sporočilo] 9.5.2009 20:05:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?