|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 9.5.2009 16:22:28
|
|
|
|
metuljcek321
|
Ne boste uganile, ampak spet sem bila malarka - no, mi je še enega Beltona zmanjkalo, poštrihala pa skoraj vse, kar se je poštrihat dalo, pa še kaj več Prejle smo bili mal vrtičkarji, pa z mojim sva zvapala ograjo, dvorišče in moj tepih iz kuhinje, ki je bil že ojojoj poštempljan ... zdajle sem mal na off, tamaučica je zaspala malce kasneje - je prej uživala na gugalnici in zdaj doprinaša notri izgubljene urice spanja Ma, dan je megastičen ... sonček, sonček, sonček ... komaj čakam, da se prebudi, poje & greva še ven. Ati štima ograjo za na morje, za naju se bo pa tud še kakšen opravek našel Lanu za ploskanje! krema za sončenje - vzela sem kar Muellerjevo znamko Cadaevera, faktor 30 & jo namažen, ko greva ven. Ima že tako barvo, da je joj - ful rjava, tale naša žaba. dudica - zdaj, ko so prišli zobki, si jo kar sama daje non-stop notri tudi podnevi, sicer ji jo dam za spanje, ko zaspi, ji jo vzamem iz ust. Ima pa še kar Aventovo od 0 do 6 mes. & je baje res boljše, da ima manjšo. Umpa, OMG, pa kje jih stakneš??? flower, dobr zglancaj ... jaz sem glih včeraj udarila eno generalko po parketu - je kar klical po malo pozornosti. neboglasnica, za prijeten pohodniški dan. Tinky, dobr našopingirajte!
|