|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 17.5.2009 23:09:35
|
|
|
|
tims
|
Čer, samo na hitrco se oglasim, pol pa v pojstlo. Včeraj smo po praznovanju roj. dneva šli v Tivoli, da se je Tim znorel, Nina je pa uživala v vozičku. Smo domov prišli šele okol pol devetih. Dons sva pa s sestro in tamalimi tud naredile konkreten sprehod. Sta bla tamal že čist fertik . Sploh naš Tim, ki so mu sprehodi potrata časa . Neboglasnica, po moje je najboljš da odneseš v čistilnico. Jaz sem enkrat probala z Arielom, sem kar polila gor, pa je šlo s pranjem, ampak niso bli ti navadni flomastri ampak vodni (take imajo v vrtcu). Ne bi si pa upala preveč pacat, da se ti ne bo kaj razbarvala. Zimska, bravo za pesmico. Ful si lepo napisala . Lavita in Populis za prve korake. Naša sicer včasih stoji brez opore, ampak koraka pa do zdaj še ni naredila. Populis, naši pa rineta desna zgornja enka in leva dvojka. Kaj sta se zmenile, al kaj ?Ves čas si tlači v usta vse, kar ji pride v roke. Drugače pa nisem opazila, da bi bila kaj bolj tečna. Metuljček, kakšna škoda za srečanje. Jaz ful rada hodim na taka srečanja, kjer se dobimo vsake par let enkrat. Smo na začetku (prve tri leta) praznovali vsako leto obletnico valete, pa je bilo pol ta tretjič kr neki. No, zdaj pa ko smo jo imeli po 17 letih , je bilo pa noro dobro . Anja pa je verjetno ugotovila, da če spi, ogromno zamudi . Lex, jooooj, sem zdele odprla tvoj link in kar brala in brala in brala.... Kok je bilo lepo.... Sem pa Almeri in Neboglsnici kr zavidala tiste lepe gležnčke . Majuska, ta o slabem fotografu me je pa nasmejala . To pomen, da mene vedno slab fotograf fotka Nč, grem v pojstlo. Jutr bom imela Tima kr doma. Zdej si lahko to oba prvoščiva, ko sem še na porodniški in on v vrtcu. Pol bo vse drugač. Lahko noč vsem.
|
|
|