|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
6.5.2009 20:49:26   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

rr...pikec pa gloda baby piškotuser posted image ......

a mu že daš??lepo je??

naša ga zmaže tiki taki.user posted image  se ji kr nasmeji, ko vidi škatlo, kjer so spravljeni....user posted image user posted image

Jaz sem jih pa že enkrat v košari imela pa sem jih nazaj na polico nesla. Že tak je bolj pri ta konkretnih dojenčkih. Mu rajši mal kruha dam kot piškote.

pri nas je vseeno, ali kruh ali piškot-ko je lačna, hoče hrano.user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
6.5.2009 20:49:33   
pf
Meni pa rože ful uspevajo. HB, ker imam velik balkon, pred vhodom, okrog  delavnice, pri pasji uti, pri vrtni uti, po cvetličnih gredah, pa vrtnice. Ni da ni. Edino kaj je vzel vrag je bila oljka, ker sem jo pozabila na zimo noter dat in sem jo včeraj vrgla stran. Pa na vrtu mi tudi ful raste. Pa ne, da se ful ukvarjam s tem. Se mi zdi, da imam sreče več kot pameti kar se tega tiče. Moja mama se ful ukvarja, pa to, pa ono, na koncu imam pa jaz  lepše in na vrtu že dosti prej zelenjavo. Kar naj tako ostane, da ne bo šlo po spisku vragu v rit. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
6.5.2009 20:51:32   
pf

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

a mu že daš??lepo je??

naša ga zmaže tiki taki.user posted image  se ji kr nasmeji, ko vidi škatlo, kjer so spravljeni....user posted image user posted image

Jaz sem jih pa že enkrat v košari imela pa sem jih nazaj na polico nesla. Že tak je bolj pri ta konkretnih dojenčkih. Mu rajši mal kruha dam kot piškote.

pri nas je vseeno, ali kruh ali piškot-ko je lačna, hoče hrano.user posted image

Jaz ji tudi dam včasih plasmo, ampak drugače pa tudi raje žemljico ali pa kruh. Se mi zdi, da tudi raje je kruh kot piškot.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
6.5.2009 20:52:52   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Meni pa rože ful uspevajo. HB, ker imam velik balkon, pred vhodom, okrog  delavnice, pri pasji uti, pri vrtni uti, po cvetličnih gredah, pa vrtnice. Ni da ni. Edino kaj je vzel vrag je bila oljka, ker sem jo pozabila na zimo noter dat in sem jo včeraj vrgla stran. Pa na vrtu mi tudi ful raste. Pa ne, da se ful ukvarjam s tem. Se mi zdi, da imam sreče več kot pameti kar se tega tiče. Moja mama se ful ukvarja, pa to, pa ono, na koncu imam pa jaz  lepše in na vrtu že dosti prej zelenjavo. Kar naj tako ostane, da ne bo šlo po spisku vragu v rit. user posted image

super.user posted image user posted image user posted image

jaz se tudi že veselim tega, da začnemo urejati okolico, ker bom ponovno imela rožice, okrasna drevesa, vrt........user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
6.5.2009 20:57:52   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

enkrat drugo leto pa grem po svoje pingvinčkeuser posted image ...

....user posted image ....

koliko jih imaš...jaz1

2user posted image ...pol drugo leto napadamo obeuser posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
6.5.2009 20:59:02   
leda
Jaz ji tudi dam včasih plasmo, ampak drugače pa tudi raje žemljico ali pa kruh. Se mi zdi, da tudi raje je kruh kot piškot.

podobno kot zaenkrat vse, ne dajem hrane za tolažbo ali kupovanje časa za kofetkanje.

piškoti pa se mi sploh ne zdijo potrebni. še prekmalu jih bo zahtevala glede na to, da zoja v vrsti pri blagajni ob pogledu na otroška nebesa (un pano s čokoladicami) žal že dobro leto ne reče več: "mami, a je to men všeč?" in tut če slučajno bi, ne bi spregledala krohota vseh ostalih nakupovalcev na moj suveren:" ma kje pa". user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
6.5.2009 20:59:08   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

a mu že daš??lepo je??

Jaz pa dam Lari rajši črn kruh... ji pa nikoli ne dajem hrane zato, da z njo prebija dolgčas ali se tolaži... samo če vidim, da je lačna, ni pa še pripravljeno...

..jaz tudi tko delamuser posted image ...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
6.5.2009 21:00:30   
leda
pingvinčke

morm komentirat, ker ma kolegica tut enga na lagerju. in mi je bil ta izraz tolk kjut, da si jih kar predstavljam tam na ledu user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
6.5.2009 21:01:31   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Drugače pa L. zadnje tri dni poje že 270 ml kašice. Pravi mali požeruh je ratala. user posted image user posted image user posted image

...vauuser posted image user posted image user posted image user posted image ...mi pa imamo čez dalje bolj problem pri teh kašicah....zdej še hippovo noče jestiuser posted image .....milupino sploh ne....danes sem kupila od alnature in linote pa da vidim,ker pol več sploh ne vem kaj dati za večerjo,ali pa zajtrk....

jaz sploh ne kupujem več teh kašic......   dam mu čokolino....pa ga je...al pa od babylove..tisto bourbon vanilija...drugih ne je... tiste od alnature...so mi ble pa čisto mimo...

aja..sem kupila keksolino...pa ima not med.... a lahko vseeno dam?

...jaz sem se pa od babylove nekao branla kupit pa ne vem zakajuser posted image ...čokolino bom pa probala drug teden delat ker mu je doberuser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2009
6.5.2009 21:04:03   
gloria

user posted image hahaha jaz se pa držim navodil gin. da dve leti ničuser posted image ....pa veš da me je mal strah da kaj pa če bi kaj bilo....že študiram da bi šla na kak pregled k gin. in ga povprašala kaj naj nardimuser posted image

kaj narediš.......čakašuser posted image in pol cartašuser posted image

...vidim da sem narobe pisala in me ni nobeden zastopil...user posted image .....jaz sem mislila na zaščito,če bi bila potrebna,glede na to da 8 let ni bilo nič,pol pa po ivf-u ja...in kaj če bi se zdej slučajen zgodilo da rata (tko kot DSuser posted image )...glede na to da je bil CR in naj ne bi takoj zanosila bla,bla,bla...ti to ne študiraš,ali pa PFuser posted image ...ma nekaj me dajeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa ziher ne user posted image ker user posted image še nimam HB...

ne kompliciraj...nik ima 8 mesecev.....preden bi rodila bi bilo že kar nekaj več mesecev mimo...tako da upam, da rata brez pomagala, drugače pa eskimčki....

....btw...meni se je danes sanjalo, da sem user posted image ....user posted image user posted image user posted image ...zgleda sem te tvoje poste sanjalauser posted image

user posted image ...se spomneš lani ko sem čakala izvide od AC se je tebi sanjalo da bom rodila fantkauser posted image ...točno na današnji dan lani sem pa izvedla da bo resuser posted image ...tak da fiši tvoje sanje se znajo uresničituser posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 2010
6.5.2009 21:04:35   
zband
glorija kako naj prikažem slike mojih malih user posted image user posted image user posted image ,rabim pomoč imam jih v albumu na ringa raja pa mi pomagaj,da jih pokažem

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
6.5.2009 21:07:18   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: coko

Pozdravček…

No, končno sem zbrala pogum, da se vam malo oglasim. Sem samo na hitro preletela eno tri strani, pa vidim, da se imate kar fajn. Seveda vam dneve še dodatno popestrijo vaši otročki. Pa kuhanje…  Pa še enga fanta ste dobile. Pohvalno!

...joj tebe sem pa tko vesela da si se oglasilauser posted image ...

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
6.5.2009 21:08:27   
gloria

Saj vem, da se bi lahko že prej javila, ampak nekako nisem imela moči. Zdej sem v redu, sem končno nekako splezala na zeleno vejo. Pa sem rekla, da se oglasim. Drugače pa sem tudi jaz velikokrat pomislila na vas. Mi je manjkal čvek z vami.

upam, da se nam boš večkrat pridružila!!!user posted image

..jaz tudiuser posted image ...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
6.5.2009 21:09:25   
gloria

Ali ste dale svoje otročke spat, ker vas je kar naenkrat več na netu?

...naš še neuser posted image ...bo pa vsak čas...upamuser posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
6.5.2009 21:10:13   
coko
Zelo lepo, da vam rožice uspevajo. Meni je še vsaka čez nekaj časa umrla. Tako, da zaenkrat nimam želje po njih.
Lepo je bilo z vami malo poklepetat. Jaz grem počasi še pod tuš, potem pa spat. 

Se še kaj oglasim...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
6.5.2009 21:11:00   
gloria

Aha, Gold fish ima Jako. user posted image

Ima katera še kakšne poporodne težave? Še dojite?

Mene še vedno včasih medenica zaj... se prav vse premika. Pa kolena, kot, da bi bila stara 100 let .

...poporodnih težav glih ni, razen da včasih boli v predelu šivanja od CR ...dojim pa šeuser posted image ...

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
6.5.2009 21:11:23   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: zband

glorija kako naj prikažem slike mojih malih user posted image user posted image user posted image ,rabim pomoč imam jih v albumu na ringa raja pa mi pomagaj,da jih pokažem

Lušne otročke imata!user posted image

Z albuma na rr jaz ne znam, drugače pa iz računalnika shraniš sliko na shrani.si in skopiraš link (forum s predogledom) sem v post.user posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
6.5.2009 21:12:19   
meta21
Coko, daj mi povej kaj tvoj nick pomeni. Jaz se vedno na čoko spomnim oz. čokolešnikuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
6.5.2009 21:12:32   
gloria

čeruser posted image
na brzino da se vam malo javim...ma norišnico imamo.....meni se bo ta taden odpelalo.....A je postala neznosna...se mi zdi,da odkar imamo M,gre vedno na slabše..user posted image ,jo je kar težko kontrolirat....M bo dobila zobek...jo full matra in dlesen ima čist napeto  zgoraj,mislim da bo še ta teden pokukal na plano...

Jaz pa učenja in nalog,da se mi blede...pa ponoči so problemi......zvečer itak ne morem zaspat....eh....upam da se nam porihta čimprej ta kaos....

user posted image user posted image ...saj bo šlo mamiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
6.5.2009 21:13:37   
leda
bubi, kako pa vam rata, da ne motita en druzga? jst sm ravnokar na poti navzgor v spalne sobane štela do sto, da nisem na vratih sobe zarjula: ne tul, bos tamalo zbudila!!! (se seveda zavedam ironije tovrstnega tuljenja user posted image ).

tavelka ma namreč zvečer pogosto kaj za pripomnt; razpon je velik: od "moje oči ne morejo zaspati brez tvojih" do "strah me je čarovnic". no, in smo se odločl, da ju vseeno že od štarta damo skupi spat, v kleti izbrskal bejbi alarm, tavelki razložil koncept. in je delal par dni, zdele je pa tko zarjula direkt vanjga, da dnevna soba okrog mojga receiverja kar zavibrirala: " halo, mami, halo!" agrmpf.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
6.5.2009 21:15:01   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: pf

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
6.5.2009 21:15:50   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: leda

pingvinčke

morm komentirat, ker ma kolegica tut enga na lagerju. in mi je bil ta izraz tolk kjut, da si jih kar predstavljam tam na ledu user posted image

...a ne da user posted image ...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
6.5.2009 21:17:23   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: zband

...pojdi na shrani. si,naložiš datoteke,skopiraš link z predogledom in kopiraš tukaj...uf majstorca ni kaj...a ne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
6.5.2009 21:18:18   
gloria

Zelo lepo, da vam rožice uspevajo. Meni je še vsaka čez nekaj časa umrla. Tako, da zaenkrat nimam želje po njih.
Lepo je bilo z vami malo poklepetat. Jaz grem počasi še pod tuš, potem pa spat. 

Se še kaj oglasim...

..ja kr pridi...te bomo zelo veseleuser posted image ...

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
6.5.2009 21:18:52   
meta21
Eno vprašanje imam pa me zanima, če katera od vas ve. Moja prijateljica ima rok 8.10., službo pa do 31.8. (dela v šolstvu). V zadnjih 12 mesecih je delala 7 mesecev v 2 delih, prej pa je bila kar dolgo na zavodu za zaposlovanje. Zdaj pa ne ve, kaj je boljše, da gre na porodniško še v času zaposlitve (malo bi pomutila datum poroda oz. bi šla 42 dni prej) ali je vseeno. Kdaj bi dobila večjo porodniško? Na socialno je šla vprašat pa ji je rekla, da naj si preračuna, kaj se ji bolj splačauser posted image . Kaj je pravzaprav moje vprašanje...kako se računa porodniška, če nisi zaposlen celo leto oz. če dobivaš socialno podporo oz. celo nič (zadnje leto je poročena in je socialno podporo izgubila)

Grem še sama malo pobrskat ampak me zanima, če katera pozna kakšen podoben primer.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?