|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
25.4.2009 22:30:01   
pf
Mty opcija ti je, da avto štartaš in klimatiziraš preden greta na pot na 23, 24 in med vožnjo znižuješ.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 176
25.4.2009 22:32:37   
pf
Kak pa je drugače ta avtosedež? Mi ga bomo kupili, ampak barvo bi pa imela Senna (taka rdeča je). Pa že ima devet kg?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 177
25.4.2009 22:33:48   
Lara Croft
saj bo jutri sonček.......user posted image

Ma jutri greva najprej na sprehod po Sestiani in v Grado..... ob 15h pa v Wajdousno na rojstni dan...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 178
25.4.2009 22:36:25   
pf
Aha zadnjič sem vas spraševala, če jim dajete frutolino kdaj za malico? Jaz sem ji dvakrat dala in ga obožuje, pa res ni slab okus.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 179
25.4.2009 22:37:52   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

saj bo jutri sonček.......user posted image

Ma jutri greva najprej na sprehod po Sestiani in v Grado..... ob 15h pa v Wajdousno na rojstni dan...

Kje pri vrabcu so pa tile kraji? Wajdousna bi lahko bila Ajdovščina, kaj pa ostalo? user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 180
25.4.2009 22:38:38   
Lara Croft
Je pa res, da naše miškote vlačimo povsod in preveč, tudi tam kjer jih ne bi rabili.

Lara se takoo nasmeje in z enim velikim pričakovanjem v očeh pogleda, ko jo dam v lupinico.... komaj čaka, da kam gremo..... v šoping centrih ji je ful všeč.... lučke, barve, živžav.... ji pa danes kar malo zakuhalo, ko sem bla v eni športni trgovini in probavala nekaj.... je čist rdeča ratala v obraz...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 181
25.4.2009 22:40:48   
Lara Croft
Kje pri vrabcu so pa tile kraji? Wajdousna bi lahko bila Ajdovščina, kaj pa ostalo? user posted image

Pr vrabcu? hahaha

Ajdovščina....... user posted image

Sesljan in Grado pa sta v Italiji.... tle blizu.... malo naprej od Monfalkona... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 182
25.4.2009 22:41:21   
pf
Grem spat počasi, da ne zlezem pod pisalno. user posted image Nočka.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 183
25.4.2009 22:44:33   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Aha zadnjič sem vas spraševala, če jim dajete frutolino kdaj za malico? Jaz sem ji dvakrat dala in ga obožuje, pa res ni slab okus.

Jaz ne vem, kaj je frutolino.... Ji pa dajam za popoldansko marendo iz DMja neke kašice, ki se zmešajo z vodo... so ji ful všeč....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 184
25.4.2009 22:54:48   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

punce, kriza....user posted image user posted image user posted image ........zadnje dni pred deseto ln sploh ne zaspi, pa še to imamo celo proceduro-joka se kot ne vem kaj. probam vse, pa nič ne pomaga.

Jaz ti ne znam nič svetovat. Lahko samo stiskam pesti, da bo vse hitro minilo.user posted image user posted image user posted image

...jaz tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 185
25.4.2009 22:56:41   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...joj punce jaz imam pa tako težavico za čeveljčke za krst...vse mu je premalo kaj bi jaz rada....iščem nekaj v sv.plavem ali belo pa najraj iz satena ker je oblekca iz takega materijala...ja dober berete mami ni mogla mim in sem samo sebe pohodla v prejšnjih pogovorih da bom bolj na enostavno šla ko se bo dalo še naprej nosit...pa če mi je tako user posted image user posted image user posted image ....

hej sem najdla eno spletno stran kjer imajo satenaste krstne čeveljčke ---> http://www.krstnaobleka.si/cevlji.html

upam, da ti bo kaj v pomoč! user posted image

...hvala za pomoč...pri njih sem vzela oblekco za čevlje se pa nisem odločla ker niso celi iz satena...v BC ih imajo ampak ne št. nazadnje pa če ih ne dobim bom pa mogla te uzetuser posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 186
25.4.2009 22:57:12   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

evo, tkole je uživala........

user posted image

user posted image ...cartika malauser posted image

...ja resuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 187
25.4.2009 23:05:13   
gloria

MTY kdaj pa ima zadnje popoldansko spanje? Mogoče še prepozno popoldne spi in ni zaspana.

okrog štirih, pol petih. ampak več kot pol ure ne spi, drugače ropotam, da se zbudi.

Kaj pa še prej čez dan?

pa od 11-12.30. približno.

In to je vse kar spi čez dan? Kaj če je pa preveč utrujena in ne more zaspati? Lana se zbudi ob pol sedmih do sedmih in okrog pol devetih že gre spat za urco, pa nekje od enajste do dvanajste spi v vozičku, od druge do pol četrte, četrte v postelji in če še greva na sprehod še pol urce  do urce v vozičku, drugače pa ne, če sva na vrtu oz. doma, ali kje na obisku in je ob sedmih zaspana že v nulo, tak da komaj zdrži do pol osmih.

če noče. sej jo dam še popoldne, pa ni šans. ne vem.

...glej naš tudi podnevi spi ful malo...zdej še v vozičku ne več ne vem kolk dolgo...zvečer mi ne zaspi pred 21-22...kaj je mnogo bolje kot pa pred dvemi meseci ko je ob 23 še gledal kot sova.....tile naši otročki so si različni...eni spijo drugi ne.....boš vidla da enkrat bodo tudi naši spali....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 188
25.4.2009 23:10:45   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...joj punce jaz imam pa tako težavico za čeveljčke za krst...vse mu je premalo kaj bi jaz rada....iščem nekaj v sv.plavem ali belo pa najraj iz satena ker je oblekca iz takega materijala...ja dober berete mami ni mogla mim in sem samo sebe pohodla v prejšnjih pogovorih da bom bolj na enostavno šla ko se bo dalo še naprej nosit...pa če mi je tako user posted image user posted image user posted image ....

Jst imam dvojno temno plavo butev.... samo verjetno bi mu bilo premalo.... ja, pa eno so kot neke supergice....

aja, ti bi svetlo.... user posted image

...hvala Lara...ja jaz bi svetlo plavo ker je zgornji del tko nežen da bi mi preveč istopal....sem pa jezna na trgovke, nesem oblekco zraven pa mi nudi čevlje ko so rdeči medeki goruser posted image ...sam da nekaj prodajo...pol probamo ene čeveljčke pa ih ne dobi gor in mu proba še ona pa pravi da ima žabice gor  da zaradi tega ne gre...jaz ji pa pravim da ih bo itak imel če ne žabice pa zokenčke...mislim haloooouser posted image ...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 189
25.4.2009 23:42:14   
gold fish

In zdaj misliš, da je moj firbec potešen al kaj?user posted image

al je al ni...ko tu se konča debatauser posted image

jaz rečem, da je mislila moža.

mty - ni mislila moža...user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 190
25.4.2009 23:43:24   
gold fish

mislila na soseda.......user posted image user posted image user posted image ...........ali se pač motim?? user posted image ............dej razloži no!!!user posted image

...a kar cel naslov napišem...pa še sliko zraven...morte pol na štajer prituser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 191
25.4.2009 23:44:24   
gold fish

MTY kdaj pa ima zadnje popoldansko spanje? Mogoče še prepozno popoldne spi in ni zaspana.

okrog štirih, pol petih. ampak več kot pol ure ne spi, drugače ropotam, da se zbudi.

naš spi tud še ob 6 al pa tam do 7 včasih....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 192
25.4.2009 23:45:54   
gold fish

dvomim, da bi tak pozno kot smo včeraj pisale mislila na soseda.......user posted image user posted image user posted image ...........ali se pač motim?? user posted image ............dej razloži no!!!user posted image

Glede na to kako je skrivnostno napisala, bi rekla, da je prej sosed (bližnji ali daljni) kot pa mož.

mimogrede  ...ni sosed...

aja, pa vidim, da sem vam dala temo za debatirat....je pa drugač letnik 74user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 193
25.4.2009 23:49:09   
gold fish

še nekaj........madona sem zahtevna........user posted image user posted image user posted image ..............no, ln je že nekaj časa v stolčku.....in kaj kmalu sem ugotovila, da ji je vroče......pa sem kupila prevleko za poleti, pa ni nič boljše......kar pomeni, da je na dolge vožnje vedno dretje......klime v avtu ne morem dati na 18.....samo v bodiju je pa tud ne morem okol vozit.........ima katera kakšno idejo, kaj naj?? tuhtala sem, če bi kupila blago-lan, da dam delati prevleko??user posted image

tole piše, sam ni glih tko........

veš kak smo mi to pri prvem rešili čisto na simpl....tisto bombažno brisačko kopalno kvadratno...smo mu gor naštimali.... naredili luknje za pas ..in je boljše kot vsaka kupljena....pa če je enobarvna niti ne zgleda tako hudo....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 194
25.4.2009 23:50:30   
gold fish

še nekaj........madona sem zahtevna........user posted image user posted image user posted image ..............no, ln je že nekaj časa v stolčku.....in kaj kmalu sem ugotovila, da ji je vroče......pa sem kupila prevleko za poleti, pa ni nič boljše......kar pomeni, da je na dolge vožnje vedno dretje......klime v avtu ne morem dati na 18.....samo v bodiju je pa tud ne morem okol vozit.........ima katera kakšno idejo, kaj naj?? tuhtala sem, če bi kupila blago-lan, da dam delati prevleko??user posted image

Jaz sem kar pleničko na ozko zložila in jo položila v sedež. Pa čim manj ga oblečem. Je pa res, da ima po daljši vožnji vlažen hrbet. Bom tudi jaz prisluhnila predlogom...

je tud ok...ker je tanka bombažna.....

...čim manj komplicirat..tem boljše za vas in za user posted image ....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 195
25.4.2009 23:52:22   
gold fish

Meta Lovro ti je pa ful podoben. Kak smejko je. 

Se ti zdi? Drugače je isti kot njegov foter, ko je bil majhen. Je pa na tej sliki tak kot sem si ga predstavljala, da bo, ko sem bila še noseča... z vražički v očehuser posted image

user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 196
25.4.2009 23:52:55   
gold fish

To smo si verjetno kar vse na istem. Po moje je kar vsem user posted image   vroče. Meni je ravno zadnjič rekla kolegica, da je vprašala P glede klime v avtu in ji je odgovorila, da 21, 22 je optimalno, ampak uvajati postopoma. Ne zdaj iti v LJ pa šaltat doma in celo pot. Stalno malo bolj dolgo pustit. Jaz delam tak. Probam avto prezračiti. Je pa res, da se že kar fajn zagreje kljub temu, da še ni neke vročine prave. Jaz ji dam jaknico dol, če greva na daljšo pot in kapico tudi.   Zrači avto in preden jo posadiš v stolček odprti vrata na avtu, da se malo zlufta. Neke posebne prevleke brezveze, da daš šivat, ker boš pol ugotovila, da ji je tudi tam vroče.

jaz tudi. bi ja znorela tamala.user posted image

...zdaj pa jih ja nimate več v jaknicahuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 197
26.4.2009 7:25:40   
Alenka_
DOBRO JUTRO!!! upam da je za vami dokaj mirna noč! mi2 sva se spet zbudili ampak je po čaju takoj zaspala user posted image

gloria si mogoče poskusila kje povprašati, če kdo izdeluje take čeveljčke? ker za punčke je toliiiiiiiiiko izbire, za fantke je pa bore malo izbire user posted image   upam, da boš našla željene čeveljčke!

punce imam pa eno vprašanje: ima katera odprt tekoči oz. varčevalni račun za user posted image ? ker midva premišljujeva, da bi miški odprla račun in vsak mesec nekaj denarčkov nakazovala na račun, pa me zanima, kako je s tem... imajo user posted image  zastonj vodenje računa, kje oz. na kateri banki se bolj splača?

leeeeep dan!!!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 198
26.4.2009 7:47:23   
Olivija*
dobro jutro.

tako katastrofalne noči pa še ne user posted image ... danes se je A prvič zbudila na ta veliki postelji med nama... grem zdaj še malo spat, bo lubi varuška. še sreča, da je doma!

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 199
26.4.2009 7:49:36   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

punce imam pa eno vprašanje: ima katera odprt tekoči oz. varčevalni račun za user posted image ? ker midva premišljujeva, da bi miški odprla račun in vsak mesec nekaj denarčkov nakazovala na račun, pa me zanima, kako je s tem... imajo user posted image  zastonj vodenje računa, kje oz. na kateri banki se bolj splača?

leeeeep dan!!!

Alenka, za druge banke ne vem - mi smo odprli varčevalni račun pri Abanki. Ima zlato varčevalno knjižico, kamor se vpisujejo zneski. Nakažem ji jaz kar preko abaneta, je brez provizije. Obrestno mero pa ima na tem otroškem računu precej višjo kot jaz na mojem varčevalnem računu user posted image . skoraj tako, kot depozit
aja, vodenje računa pa je za otroke itak zastonj (verjetno pri vseh bankah)

< Sporočilo je popravil Olivija* -- 26.4.2009 7:54:08 >

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?