|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
25.4.2009 21:59:45   
pf
MTY kdaj pa ima zadnje popoldansko spanje? Mogoče še prepozno popoldne spi in ni zaspana.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 151
25.4.2009 22:00:41   
meta21
Jaz sem tukaj ampak bom verjetno tudi kmal šla. Sem zaspana

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 152
25.4.2009 22:01:12   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: pf

MTY kdaj pa ima zadnje popoldansko spanje? Mogoče še prepozno popoldne spi in ni zaspana.

okrog štirih, pol petih. ampak več kot pol ure ne spi, drugače ropotam, da se zbudi.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 153
25.4.2009 22:01:18   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Čer čveke!

PF, ja po krstu bomo imeli kao piknik varianto, zato upam na lepe vreme. Saj sem si v službi sposodila šotore, tako da če bo dež ne bomo mokri, samo lušno pa spet ni.

Olivija, upam da miški mali te pikice čimprej minejo user posted image

Meta, sem se tako nasmejala Lovru, ki se boji trave, da me je moj samo čudno gledal iz kavča. Bog ve kaj si je mislil user posted image

Pišete kako vam user posted image  lepo sedijo. Naš Gal je še kot kakšen pijanček. Ga ful zanaša na eno in drugo stran.

Vi bote pa to imeli ornk varianto. Nas je bilo skoraj 40, pa sem mislila, da nas je ful preveč in mi je bilo sprva žal, potem pa smo se imeli super.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 154
25.4.2009 22:01:30   
Lara Croft

Ne, da je s tabo kaj narobe, z njimi je.

Kot jim paše... ne obtožujem nobenega... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 155
25.4.2009 22:02:03   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

dvomim, da bi tak pozno kot smo včeraj pisale mislila na soseda.......user posted image user posted image user posted image ...........ali se pač motim?? user posted image ............dej razloži no!!!user posted image

Glede na to kako je skrivnostno napisala, bi rekla, da je prej sosed (bližnji ali daljni) kot pa mož.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 156
25.4.2009 22:02:50   
pf

okrog štirih, pol petih. ampak več kot pol ure ne spi, drugače ropotam, da se zbudi.

Kaj pa še prej čez dan?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 157
25.4.2009 22:06:04   
pf
Jaz ne gledam Zorra, sem pa bila enkrat Zorro za pusta. user posted image Danes je ful slab program na TV-ju. No saj ne samo danes, vsak dan je slab program. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 158
25.4.2009 22:06:29   
Lara Croft
evo še ena slika - gledanje na lastno odgovornost user posted image

Ma srčica mala.... ona je še kr dobre volje...

... da bi blo čim prej mimo... user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 159
25.4.2009 22:08:53   
ključek

Kaj pa še prej čez dan?

pa od 11-12.30. približno.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 160
25.4.2009 22:10:09   
pf
A ne bomo kake rekli?

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 161
25.4.2009 22:10:41   
arabela*
jaz tud ne gledam zoro...
bom zdaj gledla in potem ob 24 ..še eksperiment....
zdaj pa šibam by postla...user posted image

nočka...user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 162
25.4.2009 22:12:02   
ključek
še nekaj........madona sem zahtevna........user posted image user posted image user posted image ..............no, ln je že nekaj časa v stolčku.....in kaj kmalu sem ugotovila, da ji je vroče......pa sem kupila prevleko za poleti, pa ni nič boljše......kar pomeni, da je na dolge vožnje vedno dretje......klime v avtu ne morem dati na 18.....samo v bodiju je pa tud ne morem okol vozit.........ima katera kakšno idejo, kaj naj?? tuhtala sem, če bi kupila blago-lan, da dam delati prevleko??user posted image

takšen stolček ima...........

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=193967

Prevleka je koži prijazna, hitro snemljiva in pralna (vstavljanje in snemanje varnostnih pasov ni potrebno). Prezračevalni kanali na zadnji strani sedeža omogočajo dobro kroženje zraka.

tole piše, sam ni glih tko........

< Sporočilo je popravil Me to you -- 25.4.2009 22:20:41 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 163
25.4.2009 22:12:50   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

dvomim, da bi tak pozno kot smo včeraj pisale mislila na soseda.......user posted image user posted image user posted image ...........ali se pač motim?? user posted image ............dej razloži no!!!user posted image

Glede na to kako je skrivnostno napisala, bi rekla, da je prej sosed (bližnji ali daljni) kot pa mož.

odprte so vse opcije!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 164
25.4.2009 22:13:20   
pf

Kaj pa še prej čez dan?

In to je vse kar spi čez dan? Kaj če je pa preveč utrujena in ne more zaspati? Lana se zbudi ob pol sedmih do sedmih in okrog pol devetih že gre spat za urco, pa nekje od enajste do dvanajste spi v vozičku, od druge do pol četrte, četrte v postelji in če še greva na sprehod še pol urce  do urce v vozičku, drugače pa ne, če sva na vrtu oz. doma, ali kje na obisku in je ob sedmih zaspana že v nulo, tak da komaj zdrži do pol osmih.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 165
25.4.2009 22:16:09   
Lara Croft

oj............smo se potepali po arboretumu volčji potok.........je res lepo, k cvetijo tulipani, narcise, magnolije.....lepo.user posted image

Sem glih prej vidla reklamo in si rekla, da bi blo fino it en dan... škoda, ki bo v ponedeljek dež...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 166
25.4.2009 22:16:25   
meta21

še nekaj........madona sem zahtevna........user posted image user posted image user posted image ..............no, ln je že nekaj časa v stolčku.....in kaj kmalu sem ugotovila, da ji je vroče......pa sem kupila prevleko za poleti, pa ni nič boljše......kar pomeni, da je na dolge vožnje vedno dretje......klime v avtu ne morem dati na 18.....samo v bodiju je pa tud ne morem okol vozit.........ima katera kakšno idejo, kaj naj?? tuhtala sem, če bi kupila blago-lan, da dam delati prevleko??user posted image

Jaz sem kar pleničko na ozko zložila in jo položila v sedež. Pa čim manj ga oblečem. Je pa res, da ima po daljši vožnji vlažen hrbet. Bom tudi jaz prisluhnila predlogom...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 167
25.4.2009 22:17:30   
ključek

Kaj pa še prej čez dan?

In to je vse kar spi čez dan? Kaj če je pa preveč utrujena in ne more zaspati? Lana se zbudi ob pol sedmih do sedmih in okrog pol devetih že gre spat za urco, pa nekje od enajste do dvanajste spi v vozičku, od druge do pol četrte, četrte v postelji in če še greva na sprehod še pol urce  do urce v vozičku, drugače pa ne, če sva na vrtu oz. doma, ali kje na obisku in je ob sedmih zaspana že v nulo, tak da komaj zdrži do pol osmih.

če noče. sej jo dam še popoldne, pa ni šans. ne vem.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 168
25.4.2009 22:18:23   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

oj............smo se potepali po arboretumu volčji potok.........je res lepo, k cvetijo tulipani, narcise, magnolije.....lepo.user posted image

Sem glih prej vidla reklamo in si rekla, da bi blo fino it en dan... škoda, ki bo v ponedeljek dež...

saj bo jutri sonček.......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 169
25.4.2009 22:19:29   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...joj punce jaz imam pa tako težavico za čeveljčke za krst...vse mu je premalo kaj bi jaz rada....iščem nekaj v sv.plavem ali belo pa najraj iz satena ker je oblekca iz takega materijala...ja dober berete mami ni mogla mim in sem samo sebe pohodla v prejšnjih pogovorih da bom bolj na enostavno šla ko se bo dalo še naprej nosit...pa če mi je tako user posted image user posted image user posted image ....

Jst imam dvojno temno plavo butev.... samo verjetno bi mu bilo premalo.... ja, pa eno so kot neke supergice....

aja, ti bi svetlo.... user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 25.4.2009 22:23:02 >

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 170
25.4.2009 22:21:00   
pf

To smo si verjetno kar vse na istem. Po moje je kar vsem user posted image   vroče. Meni je ravno zadnjič rekla kolegica, da je vprašala P glede klime v avtu in ji je odgovorila, da 21, 22 je optimalno, ampak uvajati postopoma. Ne zdaj iti v LJ pa šaltat doma in celo pot. Stalno malo bolj dolgo pustit. Jaz delam tak. Probam avto prezračiti. Je pa res, da se že kar fajn zagreje kljub temu, da še ni neke vročine prave. Jaz ji dam jaknico dol, če greva na daljšo pot in kapico tudi.   Zrači avto in preden jo posadiš v stolček odprti vrata na avtu, da se malo zlufta. Neke posebne prevleke brezveze, da daš šivat, ker boš pol ugotovila, da ji je tudi tam vroče.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 171
25.4.2009 22:21:25   
meta21

Meta Lovro ti je pa ful podoben. Kak smejko je. 

Se ti zdi? Drugače je isti kot njegov foter, ko je bil majhen. Je pa na tej sliki tak kot sem si ga predstavljala, da bo, ko sem bila še noseča... z vražički v očehuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 172
25.4.2009 22:23:20   
ključek

To smo si verjetno kar vse na istem. Po moje je kar vsem user posted image   vroče. Meni je ravno zadnjič rekla kolegica, da je vprašala P glede klime v avtu in ji je odgovorila, da 21, 22 je optimalno, ampak uvajati postopoma. Ne zdaj iti v LJ pa šaltat doma in celo pot. Stalno malo bolj dolgo pustit. Jaz delam tak. Probam avto prezračiti. Je pa res, da se že kar fajn zagreje kljub temu, da še ni neke vročine prave. Jaz ji dam jaknico dol, če greva na daljšo pot in kapico tudi.   Zrači avto in preden jo posadiš v stolček odprti vrata na avtu, da se malo zlufta. Neke posebne prevleke brezveze, da daš šivat, ker boš pol ugotovila, da ji je tudi tam vroče.

jaz tudi. bi ja znorela tamala.user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 173
25.4.2009 22:26:20   
pf

Je pa res, da naše miškote vlačimo povsod in preveč, tudi tam kjer jih ne bi rabili. Danes smo pač ljudje tak, da nočemo nič zamuditi in bi kam nekam hodili in se vozili z avti in to kar vsak dan. Meni je kar hudo, ko jo moram vsak dan trogat v avto in peljat v mesto, ker pač živimo na takem mestu, kjer ni možen nek lep sprehod z vozičkom (ornk breg levo, desno). Valjda, da je otročkom vroče in tečno.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 174
25.4.2009 22:29:50   
Lara Croft

Meta Lovro ti je pa ful podoben. Kak smejko je. 

Ma jst pej tatkota vidim.... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?