Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 25.4.2009 21:19:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Madonca fiši in MTY, vidve sta pa mele debate včeraj Sta kaj zaspani danes? jazzy - jaz nisem ..je pikec fajn spal, pa še .... eh, bom raje tiho
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 25.4.2009 21:22:06
|
|
|
|
Olivija*
|
jaz sem pa zlikala vseh 18 srajc...zdaj pa da jih par tednov ne vidim! midve sva zdaj kar obe na računalniku. očiju uspavanje ni uspelo. svečka tudi ni nič znižala vročine. navadno zdaj že 2 uri spi....ampak danes ni navaden dan
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 25.4.2009 21:22:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 ...edino ne vem na koga te spominja, Fiši!? Firbec babji enga iz real life-a....... ......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 25.4.2009 21:23:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Grem preden sama pridem do 7. dela, hihi... Me pa še nekaj zanima... Majčice (al kere) so že na 18. delu menda... Pa so vse dele načvekale al so se pri 5. delu spomnle in kar 17. del odprle? ...to sem tud jaz vidla....pa si mislila...kake čveke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 25.4.2009 21:24:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Danes nisem samo zaspana.... danes sem tudi nataknjena.... samo ne tko, kot ste zdej pomislile.. hahaha
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 25.4.2009 21:25:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you joj babe, spet nismo nič spali...... naš se je sicer tud zbudil, ko sva z dragim do spalnice prišla....ampak je pol hitro zasoal...in smo bili do 8.30 v postelji...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 25.4.2009 21:28:35
|
|
|
|
ključek
|
, bova imeli isto debato kot včeraj???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 25.4.2009 21:29:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* evo še ena slika - gledanje na lastno odgovornost bogica mala...... zgleda pa, da to ful pogumno prenaša... aja, pa bravo za sedenje..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 25.4.2009 21:32:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you evo, tkole je uživala........ ...cartika mala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 25.4.2009 21:34:53
|
|
|
|
petra1978
|
Čer čveke! PF, ja po krstu bomo imeli kao piknik varianto, zato upam na lepe vreme. Saj sem si v službi sposodila šotore, tako da če bo dež ne bomo mokri, samo lušno pa spet ni. Olivija, upam da miški mali te pikice čimprej minejo Meta, sem se tako nasmejala Lovru, ki se boji trave, da me je moj samo čudno gledal iz kavča. Bog ve kaj si je mislil Pišete kako vam lepo sedijo. Naš Gal je še kot kakšen pijanček. Ga ful zanaša na eno in drugo stran.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 25.4.2009 21:35:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ Sara je pa s prvim dotikom travice atu na vrtu pomagala pokositi travo ji je bilo tko fajn, da je in kar trgala in trgala tisto travo celo uro je sedela na dekici, jo trgala in se kakopak pogovarjala z njo ..naš je bil isti zadnjič.....je kar trgal in trgal.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 25.4.2009 21:36:03
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you evo, tkole je uživala........ Super, da uživa v vozičku, miška mala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 25.4.2009 21:36:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you , bova imeli isto debato kot včeraj??? .... mislim, da ne ......sem celo začela en film gledat.....pa spet šla stran.....samo bom šla spet gledat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 25.4.2009 21:37:41
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Lana Neja je pa prava princeska v temle klobičku! Ana, lubica mala, naj čim prej minejo te pikice! Jaz sem bila pa danes pridna. Po kosilu sem pomagala mojemu, ki je steno podiral (malo preurejava) ven nosit cegle, vmes sem pa še na vrt plela pa sejala... Lovro je nekaj časa spal v sobi ampak je bil ati s svojo štemarco preglasen tak da je bil nekaj časa v vozičku pri meni na vrtu dokler ni skoraj ven padel, ker ga je vse zanimalo in sem ga preselila na deko. In ta pikec moj mali se očitno boji trave!!! Z dedijem sva se zvijala od smeha, ko je priplezal do roba deke, se nekaj časa koncentriral, na hitro prijel eno travico in umaknil roko kot da ga je speklo, hihi mišek mali Sara je pa s prvim dotikom travice atu na vrtu pomagala pokositi travo ji je bilo tko fajn, da je kar trgala in trgala tisto travo celo uro je sedela na dekici, jo trgala in se kakopak pogovarjala z njo Pridna! Lovro bo menda bolj fine sorte
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 25.4.2009 21:37:50
|
|
|
|
gold fish
|
..no, skozi sem se prebila...... .... zdaj pa grem...čvekat se mi ne da.....pa še kavč in ...... me čakata .... čao
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 25.4.2009 21:40:06
|
|
|
|
ključek
|
punce, kriza.... ........zadnje dni pred deseto ln sploh ne zaspi, pa še to imamo celo proceduro-joka se kot ne vem kaj. probam vse, pa nič ne pomaga.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 25.4.2009 21:42:33
|
|
|
|
ključek
|
pa še nekaj.....že zjutraj sem opazila drobne pikice, kot majčkene mehurčke pod očmi ln. potem jih je bilo okrog poldneva manj, popoldne spet več, potem pa spet manj. ali bi mogla k zdravniku?? skrbi me, da ne bi dobila kakšno vnetje oči. bubi, pomoč!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 25.4.2009 21:48:57
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 ...edino ne vem na koga te spominja, Fiši!? Firbec babji enga iz real life-a....... ...... In zdaj misliš, da je moj firbec potešen al kaj?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 25.4.2009 21:50:13
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you punce, kriza.... ........zadnje dni pred deseto ln sploh ne zaspi, pa še to imamo celo proceduro-joka se kot ne vem kaj. probam vse, pa nič ne pomaga. Jaz ti ne znam nič svetovat. Lahko samo stiskam pesti, da bo vse hitro minilo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 25.4.2009 21:52:15
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you punce, kriza.... ........zadnje dni pred deseto ln sploh ne zaspi, pa še to imamo celo proceduro-joka se kot ne vem kaj. probam vse, pa nič ne pomaga. Jaz ti ne znam nič svetovat. Lahko samo stiskam pesti, da bo vse hitro minilo. upam, da so res zobki. ker spodnji dlesen ima že ful belo, zgleda kot da bo zobek vsak čas tukaj. dlesni ima zatečene, danes so zgledale kot malo krvave.pa ni bilo kri, samo tko je bilo vidit. pa itak si non stop drgne dlesni, tko da....revčka, že 3 mesece jo matra.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 25.4.2009 21:53:18
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 ...edino ne vem na koga te spominja, Fiši!? Firbec babji enga iz real life-a....... ...... In zdaj misliš, da je moj firbec potešen al kaj? jaz rečem, da je mislila moža.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 25.4.2009 21:55:09
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 ...edino ne vem na koga te spominja, Fiši!? Firbec babji enga iz real life-a....... ...... In zdaj misliš, da je moj firbec potešen al kaj? jaz rečem, da je mislila moža. Uh... Misliš? To je pa res fino...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 25.4.2009 21:56:20
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 ...edino ne vem na koga te spominja, Fiši!? Firbec babji enga iz real life-a....... ...... In zdaj misliš, da je moj firbec potešen al kaj? jaz rečem, da je mislila moža. Uh... Misliš? To je pa res fino... dvomim, da bi tak pozno kot smo včeraj pisale mislila na soseda....... ...........ali se pač motim?? ............dej razloži no!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 25.4.2009 21:56:38
|
|
|
|
pf
|
Meta Lovro ti je pa ful podoben. Kak smejko je.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 25.4.2009 21:59:09
|
|
|
|
ključek
|
kaj je zdej babe?? vse prijavljene, gledate pa Zorro-ta??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?