Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 20:36:15
|
|
|
|
pf
|
Saraya se spomnim, da si enkrat rekla, da lahko neke stolčke dobimo pri tebi. Daj še enkrat gor slikco prosim in pa ceno, da vidim, če bi to imelo našo Lano.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 20:36:16
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Drugače pa sem danes tudi jaz Lani kupila kahlico, ker mi je bil Lovro tak posrečen na slikci in se moram pohvaliti, da je punca danes sedela gor dvakrat po pet minut in prvič je kakala, drugič lulala. Nikoli si nisem mislila, da bom tudi za take stvari vesela, ampak sem. Miška mala. Pa vaši otroci razturajo. Naš bi se prevrnil, kahla za njim, potem bi jo pa verjetno na glavo poveznil ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 20:38:24
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: pf Drugače pa sem danes tudi jaz Lani kupila kahlico, ker mi je bil Lovro tak posrečen na slikci in se moram pohvaliti, da je punca danes sedela gor dvakrat po pet minut in prvič je kakala, drugič lulala. Nikoli si nisem mislila, da bom tudi za take stvari vesela, ampak sem. Miška mala. Pa vaši otroci razturajo. Naš bi se prevrnil, kahla za njim, potem bi jo pa verjetno na glavo poveznil ... [/qu Ne bi padel. Probajta, ko bosta nabavila. Pa kak rada gor sedi. Dopoldne sem jo oblečeno dala gor na travici zunaj, ko sva prišli domov in se je ful smejala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 20:38:48
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jaz sem tudi sama....najljubši je na pikniku...je reku, da bo ob sedmih doma...js sem mislila zvečer...on pa zgleda zjutraj Jaz prvotni uri prištejem tri do pet ur, da si sama zračunam kdaj misli bit doma ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 20:39:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf A čemo piti spet danes? samo ga cukate...danes bomo taboljšega...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 20:40:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya se spomnim, da si enkrat rekla, da lahko neke stolčke dobimo pri tebi. Daj še enkrat gor slikco prosim in pa ceno, da vidim, če bi to imelo našo Lano. mislim,da še je samo en ostal,bom jutri pogledla....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 20:41:17
|
|
|
|
pf
|
Olivija cajtnge si skup namotaj, pol pa vseči gor po komarju, tak da bo videl koga si je zbral za j.... danes.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 20:42:09
|
|
|
|
leda
|
A čemo piti spet danes? ne ne, danes je evrovizija. to moram čist trezno spremljat sem na drugem večeru predtekmovanja namreč ugotovila, da je moj okus čist neevropski. ama vsi, ki so mi šli strašno na živce so šli naprej. uni, ki so mi šli mal manj (vsi ostali torej) pa ne...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 20:42:49
|
|
|
|
pf
|
Saraya kaj si ugotovila z dohodnino? A so ti narobe izračunali?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 20:43:05
|
|
|
|
leda
|
c) skladateljica za pomiritev tečnih otrok rajmunda lapova torej. super, bom spodbujala točko c.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 20:43:43
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda A čemo piti spet danes? ne ne, danes je evrovizija. to moram čist trezno spremljat sem na drugem večeru predtekmovanja namreč ugotovila, da je moj okus čist neevropski. ama vsi, ki so mi šli strašno na živce so šli naprej. uni, ki so mi šli mal manj (vsi ostali torej) pa ne... A danes je? Grem malo prečekirat in pridem vmes, ko bo kak bo mimo štikl nazaj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 20:43:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda ne ne, danes je evrovizija. to moram čist trezno spremljat sem na drugem večeru predtekmovanja namreč ugotovila, da je moj okus čist neevropski. ama vsi, ki so mi šli strašno na živce so šli naprej. uni, ki so mi šli mal manj (vsi ostali torej) pa ne... jaz pa tega ne gledam....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 20:44:17
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Drugače pa sem danes tudi jaz Lani kupila kahlico, ker mi je bil Lovro tak posrečen na slikci in se moram pohvaliti, da je punca danes sedela gor dvakrat po pet minut in prvič je kakala, drugič lulala. Nikoli si nisem mislila, da bom tudi za take stvari vesela, ampak sem. Miška mala. Bravo Lana!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 20:44:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya kaj si ugotovila z dohodnino? A so ti narobe izračunali? ne vem....a naj ugovor pišem...bo kaj drugače??
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 20:44:36
|
|
|
|
leda
|
jaz sem tudi sama....najljubši je na pikniku...je reku, da bo ob sedmih doma...js sem mislila zvečer...on pa zgleda zjutraj user posted image Jaz prvotni uri prištejem tri do pet ur, da si sama zračunam kdaj misli bit doma ... tole je bolj najljubši delal zame svoje čase. ma sem mela res vedno dober namen samo malo ven skočit in čist vedno se je takrat zgodil žur.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 20:44:48
|
|
|
|
Olivija*
|
jaz pa dobim jutri obiske in sem nameravala nekaj simple spečt. sem že listnato testo odtajala, da bi naredila "pakl-kremšnite"... zdaj sem se pa spomnila, da ima njihov otrok alergijo na mleko... a predlagate kaj dobrega brez mleka in z listnatim testom, pa da ni preveč komplicirano, da ne bom celo noč pacala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 20:45:08
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: leda A čemo piti spet danes? ne ne, danes je evrovizija. to moram čist trezno spremljat sem na drugem večeru predtekmovanja namreč ugotovila, da je moj okus čist neevropski. ama vsi, ki so mi šli strašno na živce so šli naprej. uni, ki so mi šli mal manj (vsi ostali torej) pa ne... A danes je? Grem malo prečekirat in pridem vmes, ko bo kak bo mimo štikl nazaj. Že zdaj pišem kot da sem pol pismena, ne rabim pit.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 20:45:23
|
|
|
|
arabela*
|
gremo babike zrihtat,smo malo produžili danes......pridem kasneje....pit z vami..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 20:45:50
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya kaj si ugotovila z dohodnino? A so ti narobe izračunali? ne vem....a naj ugovor pišem...bo kaj drugače?? Če se ti zdi, da je narobe preračunano potem ja, drugače nima smisla.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 20:46:56
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jaz pa dobim jutri obiske in sem nameravala nekaj simple spečt. sem že listnato testo odtajala, da bi naredila "pakl-kremšnite"... zdaj sem se pa spomnila, da ima njihov otrok alergijo na mleko... a predlagate kaj dobrega brez mleka in z listnatim testom, pa da ni preveč komplicirano, da ne bom celo noč pacala Zavitek alias štrudl, nadev pa sama izberi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 20:48:15
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jaz pa dobim jutri obiske in sem nameravala nekaj simple spečt. sem že listnato testo odtajala, da bi naredila "pakl-kremšnite"... zdaj sem se pa spomnila, da ima njihov otrok alergijo na mleko... a predlagate kaj dobrega brez mleka in z listnatim testom, pa da ni preveč komplicirano, da ne bom celo noč pacala Višnjev zavitek, jamsi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 20:53:31
|
|
|
|
pf
|
Ob devetih je komaj, tak da imam še malo časa.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 20:53:33
|
|
|
|
Olivija*
|
iščem višnjev zavitek...brez skute ali kisle smetane...pa ga ne najdem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 20:54:48
|
|
|
|
leda
|
Grem malo prečekirat in pridem vmes, ko bo kak bo mimo štikl nazaj. boš dost tle. jst to gledam že dvajset let. mislm, to je daleč najbolj čudaški socialni, politični in glasbeni eksperiment, ki iz leta v leto preseneča. edin žal mi je, da tlele nimamo bbc-ja, ker je komentator en tak cinični know-it-all, ki sploh pri glasovanju vedno doda še malo smeha.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 20:55:12
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* iščem višnjev zavitek...brez skute ali kisle smetane...pa ga ne najdem Ne rabiš nič kaj iskat preveč Olivija. Daj raznovrstno sadje, posladkaj ga z rjavim sladkorjem, če ga imaš in zavij. Zavitke polagaj na peki papir. Ajnfoh ko peper.
|
|
|
TV.пеперутка16Koliko časa dnevno gleda vaš otrok televizijo?Ne gleda/je premajhen. (
33%)
Do 30 min. (
50%)
1 - 2 h. (
17%)
Več kot 2 uri. (
0%)
Število vseh glasov: 6Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!