|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
16.5.2009 20:36:15   
pf
Saraya se spomnim, da si enkrat rekla, da lahko neke stolčke dobimo pri tebi. Daj še enkrat gor slikco prosim in pa ceno, da vidim, če bi to imelo našo Lano. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
16.5.2009 20:36:16   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Drugače pa sem danes tudi jaz Lani kupila kahlico, ker mi je bil Lovro tak posrečen na slikci in se moram pohvaliti, da je punca danes sedela gor dvakrat po pet minut in prvič je kakala, drugič lulala. Nikoli si nisem mislila, da bom tudi za take stvari vesela, ampak sem. user posted image Miška mala.

Pa vaši otroci razturajo. Naš bi se prevrnil, kahla za njim, potem bi jo pa verjetno na glavo poveznil ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
16.5.2009 20:38:24   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Drugače pa sem danes tudi jaz Lani kupila kahlico, ker mi je bil Lovro tak posrečen na slikci in se moram pohvaliti, da je punca danes sedela gor dvakrat po pet minut in prvič je kakala, drugič lulala. Nikoli si nisem mislila, da bom tudi za take stvari vesela, ampak sem. user posted image Miška mala.

Pa vaši otroci razturajo. Naš bi se prevrnil, kahla za njim, potem bi jo pa verjetno na glavo poveznil ...
[/qu

Ne bi padel. Probajta, ko bosta nabavila. Pa kak rada gor sedi. Dopoldne sem jo oblečeno dala gor na travici zunaj, ko sva prišli domov in se je ful smejala.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
16.5.2009 20:38:48   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

jaz sem tudi sama....najljubši je na pikniku...je reku, da bo ob sedmih doma...js sem mislila zvečer...on pa zgleda zjutraj user posted image

Jaz prvotni uri prištejem tri do pet ur, da si sama zračunam kdaj misli bit doma ...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
16.5.2009 20:39:16   
arabela*

A čemo piti spet danes?

samo ga cukate...danes bomo taboljšega...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
16.5.2009 20:40:24   
arabela*

Saraya se spomnim, da si enkrat rekla, da lahko neke stolčke dobimo pri tebi. Daj še enkrat gor slikco prosim in pa ceno, da vidim, če bi to imelo našo Lano. user posted image

mislim,da še je samo en ostal,bom jutri pogledla....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
16.5.2009 20:41:17   
pf
Olivija cajtnge si skup namotaj, pol pa vseči gor po komarju, tak da bo videl koga si je zbral za j.... danes. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
16.5.2009 20:42:09   
leda
A čemo piti spet danes?

user posted image

ne ne, danes je evrovizija. to moram čist trezno spremljat user posted image sem na drugem večeru predtekmovanja namreč ugotovila, da je moj okus čist neevropski. ama vsi, ki so mi šli strašno na živce so šli naprej. uni, ki so mi šli mal manj (vsi ostali torej) pa ne...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
16.5.2009 20:42:49   
pf
Saraya kaj si ugotovila z dohodnino? A  so ti narobe izračunali?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
16.5.2009 20:43:05   
leda
c) skladateljica za pomiritev tečnih otrok

rajmunda lapova torej. super, bom spodbujala točko c.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
16.5.2009 20:43:43   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: leda

A čemo piti spet danes?

user posted image

ne ne, danes je evrovizija. to moram čist trezno spremljat user posted image sem na drugem večeru predtekmovanja namreč ugotovila, da je moj okus čist neevropski. ama vsi, ki so mi šli strašno na živce so šli naprej. uni, ki so mi šli mal manj (vsi ostali torej) pa ne...

A danes je? Grem malo prečekirat in pridem vmes, ko bo kak bo mimo štikl nazaj.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
16.5.2009 20:43:46   
arabela*

jaz pa tega ne gledam....

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
16.5.2009 20:44:17   
AinB

Bravo Lana!!! user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
16.5.2009 20:44:34   
arabela*

ne vem....a naj ugovor pišem...bo kaj drugače??user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
16.5.2009 20:44:36   
leda
jaz sem tudi sama....najljubši je na pikniku...je reku, da bo ob sedmih doma...js sem mislila zvečer...on pa zgleda zjutraj user posted image

Jaz prvotni uri prištejem tri do pet ur, da si sama zračunam kdaj misli bit doma ...

user posted image

tole je bolj najljubši delal zame svoje čase. ma sem mela res vedno dober namen samo malo ven skočit in čist vedno se je takrat zgodil žur.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
16.5.2009 20:44:48   
Olivija*
jaz pa dobim jutri obiske in sem nameravala nekaj simple spečt. sem že listnato testo odtajala, da bi naredila "pakl-kremšnite"...
zdaj sem se pa spomnila, da ima njihov otrok alergijo na mleko...

a predlagate kaj dobrega brez mleka in z listnatim testom, pa da ni preveč komplicirano, da ne bom celo noč pacala user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
16.5.2009 20:45:08   
pf

A čemo piti spet danes?

user posted image

A danes je? Grem malo prečekirat in pridem vmes, ko bo kak bo mimo štikl nazaj.

Že zdaj pišem kot da sem pol pismena, ne rabim pit. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
16.5.2009 20:45:23   
arabela*
gremo babike zrihtat,smo malo produžili danes......pridem kasneje....pit z vami..user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
16.5.2009 20:45:50   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ne vem....a naj ugovor pišem...bo kaj drugače??user posted image

Če se ti zdi, da je narobe preračunano potem ja, drugače nima smisla.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
16.5.2009 20:46:56   
pf

jaz pa dobim jutri obiske in sem nameravala nekaj simple spečt. sem že listnato testo odtajala, da bi naredila "pakl-kremšnite"...

a predlagate kaj dobrega brez mleka in z listnatim testom, pa da ni preveč komplicirano, da ne bom celo noč pacala user posted image

Zavitek alias štrudl, nadev pa sama izberi.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
16.5.2009 20:48:15   
AinB

Višnjev zavitek, jamsi user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
16.5.2009 20:53:31   
pf
Ob devetih je komaj, tak da imam še malo časa.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
16.5.2009 20:53:33   
Olivija*
iščem višnjev zavitek...brez skute ali kisle smetane...pa ga ne najdem user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
16.5.2009 20:54:48   
leda
Grem malo prečekirat in pridem vmes, ko bo kak bo mimo štikl nazaj.

user posted image

boš dost tle.

jst to gledam že dvajset let. mislm, to je daleč najbolj čudaški socialni, politični in glasbeni eksperiment, ki iz leta v leto preseneča. edin žal mi je, da tlele nimamo bbc-ja, ker je komentator en tak cinični know-it-all, ki sploh pri glasovanju vedno doda še malo smeha.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
16.5.2009 20:55:12   
pf

iščem višnjev zavitek...brez skute ali kisle smetane...pa ga ne najdem user posted image

Ne rabiš nič kaj iskat preveč Olivija. Daj raznovrstno sadje, posladkaj ga z rjavim sladkorjem, če ga imaš in zavij. Zavitke polagaj na peki papir. Ajnfoh ko peper. user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

TV.
пеперутка16

Koliko časa dnevno gleda vaš otrok televizijo?

Ne gleda/je premajhen. (33%)

Do 30 min. (50%)

1 - 2 h. (17%)

Več kot 2 uri. (0%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!