|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
16.5.2009 16:23:13   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Joj, Lovro je pa danes taka tečka. Ga dam spat, se zbudi in kriči. Mu dam za jest, začne po 3 žlicah kričat. Ga dam v voziček, kričanjeuser posted image ... Drugače pa bravo Ela-ob tvojih zvokih je celo za nekaj časa utihnil. Mogoče bo pa

c) skladateljica za pomiritev tečnih otrokuser posted image

Tudi Lara ima danes probleme..... skoraj nič še ni spala.. 20 minut menda...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
16.5.2009 16:45:02   
arabela*
dan....
mi pa smo zjutraj fijakali po našem ljubem mestu, A ima nov bicikl,pa je mogla malo sprobat......
M trenutno spi,jaz sem zraven nje lenarila.......ma saj to nespanje ponoči te zmozga,hudiča.......user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
16.5.2009 16:49:00   
arabela*
grem si bezgov čas skuhat...se mi je zluštal.....
pol pa grem gor ramat.....imam robe za izvoz,to te kap...če kera kaj rabi,naj javi......al pa koga pozna,ki rabi...vse imam,od otr.stvari,do stvari za oblečt za odrasle.....še quinyja se bom losala počasi.....nimam prostora za vse.....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
16.5.2009 16:54:48   
Lara Croft
Ob 13h je Lara končno prvič zaspala..... pa spi ene 15 minut in pride mimo en poročni sprevod..... seveda so mogli trobit... in Lara se je zbudila....

Ob 16.45 je po dveh urah matranja končno zaspala..... pa to ni res... 5 minut je spala in pride mimo en poročni sprevod.... jasno, da je Lara spet budna... ma popizdiš, no...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
16.5.2009 16:58:11   
arabela*
ojoj,boga lara....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3430
16.5.2009 16:59:25   
arabela*
naša ima pa probleme,ma nikakor je ne morem uspavat.....pol pa jo pustim in mi v stolčku za hranjenje zaspi.....in jo nato samo v postlo odnesem....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
16.5.2009 17:03:30   
Lara Croft
Saraya.... ma kdaj prideš ti v LJ? Jst bi tisti stol rada.... user posted image Pa za barve si rekla, da boš pogledala... 

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
16.5.2009 17:04:11   
Lara Croft
pol pa jo pustim in mi v stolčku za hranjenje zaspi.....in jo nato samo v postlo odnesem....

Ma ti jo vsaj lahko odneseš..... Lara bi se sigurno zbudila ob taki motnji... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
16.5.2009 18:07:36   
Olivija*
naši v stolčku za hranjenje še ni uspelo zaspat.
mogoče zato, ker je nikoli ne pustim dolgo noter.

me pa ta teden A poskuša prepričati, da bi ona spala podnevi le 2x, saj sem jo do zdaj dajala 3x spat.
včeraj je spala čez dan 2x, komaj dočakala, da je bila ura sedem zvečer in potem spala do 7 zjutraj.

danes bova tudi tako naredili...upam, da bo tudi spala tako user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3434
16.5.2009 18:09:19   
Olivija*
uboga lara... a si zraven magistrata stanujete? user posted image
mi stanujemo zraven cerkve...je bila tudi danes ena poročna povorka...ampak ni bilo kaj dosti slišat...

Neposredna povezava do sporočila: 3435
16.5.2009 19:07:31   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ob 13h je Lara končno prvič zaspala..... pa spi ene 15 minut in pride mimo en poročni sprevod..... seveda so mogli trobit... in Lara se je zbudila....

Ob 16.45 je po dveh urah matranja končno zaspala..... pa to ni res... 5 minut je spala in pride mimo en poročni sprevod.... jasno, da je Lara spet budna... ma popizdiš, no...

joooj revica, pa danes res ni namenjeno Lari spat... bo pa ponoči toliko bolje!!! user posted image  
jaz čez dan kar zaprem okno v spalnici, kadar Sara spi. stanujemo namreč zraven zdravstvenega doma in bo rešilec priklopil sireno seveda ravno takrat, kadar Sara spi...in se seveda takoj zbudi in pol postane misija nemogoče nazaj zaspat... in me je to močno izučilo in od sedaj naprej vsakič zaprem okno. tako tudi če tuli rešilec, gasilec in policaj (vse imamo namreč v krogu 500m) Sara lepo spančka dalje user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

Neposredna povezava do sporočila: 3436
16.5.2009 19:10:57   
Alenka_

pol pa jo pustim in mi v stolčku za hranjenje zaspi.....in jo nato samo v postlo odnesem....

Ma ti jo vsaj lahko odneseš..... Lara bi se sigurno zbudila ob taki motnji... user posted image

Sara to prakticira zdej že štiri dni... po nekaj žlicah samo zapre učke, še nekaj žlic poje, potem pa tako močno zaspi, da je ne moti niti odpenjanje pasov, niti dviganje iz stolčka, niti polaganje v postlco... user posted image  jaz pa zravn komaj zadržujem smeh user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

Neposredna povezava do sporočila: 3437
16.5.2009 20:10:03   
pf

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Joj, Lovro je pa danes taka tečka. Ga dam spat, se zbudi in kriči. Mu dam za jest, začne po 3 žlicah kričat. Ga dam v voziček, kričanjeuser posted image ... Drugače pa bravo Ela-ob tvojih zvokih je celo za nekaj časa utihnil. Mogoče bo pa

c) skladateljica za pomiritev tečnih otrokuser posted image

Tudi Lara ima danes probleme..... skoraj nič še ni spala.. 20 minut menda...

Joj punce ne morem sploh verjeti kako malo vam spijo user posted image . Naša Lana je danes spala dobre štiri ure čez dan, minimalno kar spi je pa okrog tri ure, ampak sva bolj pri štirih vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 3438
16.5.2009 20:12:09   
pf

Revica mala. To pa verjamem, da si bila jezna ko hudič. Upam da sedaj, ko to pišem že spi lepo.

Neposredna povezava do sporočila: 3439
16.5.2009 20:15:32   
pf
Drugače pa sem danes tudi jaz Lani kupila kahlico, ker mi je bil Lovro tak posrečen na slikci in se moram pohvaliti, da je punca danes sedela gor dvakrat po pet minut in prvič je kakala, drugič lulala. Nikoli si nisem mislila, da bom tudi za take stvari vesela, ampak sem. user posted image Miška mala.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
16.5.2009 20:17:56   
pf
Pa kupile sva tudi user posted image senčnik za tamalo, da bi imela na morju in pol tudi doma nad bazenčkom, da bi bila v senčki. Prineseva vrabca domov in user posted image odpre ombrelino, ker sem ga prosila in valjda je vse letelo po kosah. Samo odprl ga je in je padel na enih deset kosov. Klinčev ombrelino za sedem evrov. Saj ne vem kaj sem mislila, ko sem kupila tako ceneno robo. Včasih je kaj ok, ko ni tak drago, včasih pa nima nobenega forma. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
16.5.2009 20:20:20   
pf
Kaj vse spite? Jaz sem sama, no ne sama, edina budna pri hiši. user posted image spi, user posted image pa je šel k prijatelju, kateremu se je smrtno ponesrečil oče med delom. Žalostna zadeva.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
16.5.2009 20:22:17   
arabela*

Saraya.... ma kdaj prideš ti v LJ? Jst bi tisti stol rada.... user posted image Pa za barve si rekla, da boš pogledala... 

ja...ko gre moj naslednjič v vaše kraje,ti bo pripeljal...obljubim....barve izveš jutri....

Neposredna povezava do sporočila: 3443
16.5.2009 20:24:07   
Čarli08

Ukinit ohceti user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3444
16.5.2009 20:24:34   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Kaj vse spite? Jaz sem sama, no ne sama, edina budna pri hiši. user posted image spi, user posted image pa je šel k prijatelju, kateremu se je smrtno ponesrečil oče med delom. Žalostna zadeva.

jaz sem tudi sama....najljubši je na pikniku...je reku, da bo ob sedmih doma...js sem mislila zvečer...on pa zgleda zjutraj user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
16.5.2009 20:30:06   
Olivija*

Lara, ma kaj ti to otroško opremo zbiraš, že za naslednjega otroka? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3446
16.5.2009 20:31:30   
Olivija*
meni pa en komar nagaja user posted image ...ga lovim po sobi, da ne pride v spalnico do A 

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
16.5.2009 20:33:59   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

.je reku, da bo ob sedmih doma...js sem mislila zvečer...on pa zgleda zjutraj user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
16.5.2009 20:34:51   
pf

IZVIRNO SPOROČILO: pf

jaz sem tudi sama....najljubši je na pikniku...je reku, da bo ob sedmih doma...js sem mislila zvečer...on pa zgleda zjutraj user posted image

Ja verjetno je res mislil zjutraj. Ampak saj ni slabo tak včasih biti sam malo. Jaz drugače nisem rada sama, imam rada da se skozi nekaj dogaja, ampak zvečer zdajle mi pa paše malo. A čemo piti spet danes?

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
16.5.2009 20:35:52   
arabela*

meni pa en komar nagaja user posted image ...ga lovim po sobi, da ne pride v spalnico do A 

joj,tebi se dogaja...user posted image user posted image ..lopni ga...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ime za fantka
olana

Prosim, če mi pomagate pri izbiri.

Nik (42%)

Alex (18%)

Tilen (40%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!