Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 21:58:58
Lara Croft
Dude nove sva šle kupiti. Lara pa ima eno samo dudo.... že 7 mesecev isto.... no, ni toliko časa v uporabi..... Kaj so različne velikosti morda in bi blo fajn kupit novo?
_____________________________ didnnn.. kudnnn.... go... duju...
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:00:47
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gloria MTY, Gloria & company? Kak ste spale? veš kaj pomeni ta smeško Menda se je špinače ful nažrl, zdej mu je pa slabo..
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:01:44
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: pf Gloria kak sta vidva kaj z gosto hrano? A že kaj raje je? Zadnjič sem razmišljala, da je mogoče tvoj fant res lačen ponoči, ker se vidva še kar precej dojita čez dan. Je pa Nik kar velik fant. Mogoče mu ni kalorijsko dovolj močno. A misliš, da bi bilo to možno? ...čez dan se manj dojiva kot ponoči.....ob 7,00,pa recimo ob 9,30 dojenje pol ob 13,00 GH...umes čaj,pol okrog 16,30 dojenje...pa čaj,okrog 19,30 kašica hippova z vodo ene 70ml. in pred spanjem dojenje.....če se zbudi po eni uri mu dam čaj in mi ga ful popije,pol pa kak se budi hoče zizo ....podnevi mi pa tolk dolgo zna zdržati brez obroka...sem pa začela dva dneva dajat popoldansko malico pa da vidim kak bo šlo(recimo skuto z sadjem,pa danes čežano)..
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:01:46
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gloria MTY, Gloria & company? Kak ste spale? veš kaj pomeni ta smeško Menda se je špinače ful nažrl, zdej mu je pa slabo..
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:02:22
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gloria MTY, Gloria & company? Kak ste spale? veš kaj pomeni ta smeško Menda se je špinače ful nažrl, zdej mu je pa slabo.. ...ne on jaz
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:03:04
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* zdaj imam pa še jaz monologe...saj bolje, da končam, ker nisem najbolje razpoložena...tale nepravi sirup me grize...pa nenaspana sem...in zmatrana...
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:04:08
Lara Croft
bili z otroc i
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:05:10
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft bili z otroc i jaz ne
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:06:08
gloria
...grem spakirat stvari za toplice...je mož dal predlog če bi šli in sem bila takoj za ...se še javim...
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:07:06
Lara Croft
.je bila tukaj skoraj uro in pol, pa prinesla ji je 20 €, pa za obleči. lepo, ne? No vidiš.... Ćestike za taščico...
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:09:12
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara zakaj pr streli nič ne napišeš? Alora ma kaj ti je, ma te vidismo. Pa pri vrabcu no.... sem samo z GSM jem na brzino nekaj prečekirala... sem komaj malo prej prižgala leptop.... sem Marjučota gledala.....
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:11:27
Lara Croft
Saj ne vem, če bi šla vse za nazaj brat. user posted image Boljše da ne... smo tvojega imele na tapeti....
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:11:55
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara zakaj pr streli nič ne napišeš? Alora ma kaj ti je, ma te vidismo. Pa pri vrabcu no.... sem samo z GSM jem na brzino nekaj prečekirala... sem komaj malo prej prižgala leptop.... sem Marjučota gledala..... ta vajin vrabec no.............
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:13:33
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: pf Olivija a je kaj bolje Ani? Punce zakaj imam monologe, če vas je pa toliko prijavljenih? o, hvala za skrb. pikice se sušijo, nove več ne nastajajo...upam, da je to to. jo pa boli po glavi, ker ima malo vnete... mislim, da smo s tahujšega ven že...vsaj upam.... SUper dej... še malo pa ste fertik...
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:18:44
ključek
lara , kako je bilo na izletu??
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:18:55
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Saj ne vem, če bi šla vse za nazaj brat. user posted image Boljše da ne... smo tvojega imele na tapeti.... to je meni namenjeno hm..... zdaj pa moram res it preletet zadnjih 40 strani 5. dela
_____________________________ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:18:57
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Dude nove sva šle kupiti. Lara pa ima eno samo dudo.... že 7 mesecev isto.... no, ni toliko časa v uporabi..... Kaj so različne velikosti morda in bi blo fajn kupit novo? Ja, je boljše večjo kupiti. Ker je manjša tudi krajša in težje sesa.
_____________________________ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:20:48
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you princeska že spi........ Sta že dve. Grete kam čez praznike MTY? Tudi Lara je nekaj pred osmo že spala... Pridne punce...
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:21:13
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Saj ne vem, če bi šla vse za nazaj brat. user posted image Boljše da ne... smo tvojega imele na tapeti.... to je meni namenjeno hm..... zdaj pa moram res it preletet zadnjih 40 strani 5. dela Ja.... smo ga obrale do kosti....
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:21:57
Lara Croft
Ma poglejte no, kaj je moj možek napisal na blog ... ma sem vsa solzna.... http://www.edmondc.net/category/splosna-tematika/
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:24:04
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you lara , kako je bilo na izletu?? Lepo.... Mimogrede smo najdle en grad in je bila vstopnina 7€... potem pa se nam je mudilo domov, ker je Lara ob 14h že lačna... hahaha
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:32:44
Lara Croft
PF...... ma dej mi sporoči, kam greste na dopust... prideva morda z Laro kak dan na sprehod.... pa še tebe cuknem za en drink.... hotel SOL al kaj že?
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:35:54
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma poglejte no, kaj je moj možek napisal na blog ... ma sem vsa solzna.... http://www.edmondc.net/category/splosna-tematika/ Kar kurjo kožo sem dobila Pam taka kjut slikica je zraven
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spi Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Ko malček zboli, mu zapojte Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...пеперутка16 Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......