Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 21:58:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
Dude nove sva šle kupiti. Lara pa ima eno samo dudo.... že 7 mesecev isto.... no, ni toliko časa v uporabi..... Kaj so različne velikosti morda in bi blo fajn kupit novo?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:00:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria MTY, Gloria & company? Kak ste spale? veš kaj pomeni ta smeško Menda se je špinače ful nažrl, zdej mu je pa slabo..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:01:44
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Gloria kak sta vidva kaj z gosto hrano? A že kaj raje je? Zadnjič sem razmišljala, da je mogoče tvoj fant res lačen ponoči, ker se vidva še kar precej dojita čez dan. Je pa Nik kar velik fant. Mogoče mu ni kalorijsko dovolj močno. A misliš, da bi bilo to možno? ...čez dan se manj dojiva kot ponoči.....ob 7,00,pa recimo ob 9,30 dojenje pol ob 13,00 GH...umes čaj,pol okrog 16,30 dojenje...pa čaj,okrog 19,30 kašica hippova z vodo ene 70ml. in pred spanjem dojenje.....če se zbudi po eni uri mu dam čaj in mi ga ful popije,pol pa kak se budi hoče zizo ....podnevi mi pa tolk dolgo zna zdržati brez obroka...sem pa začela dva dneva dajat popoldansko malico pa da vidim kak bo šlo(recimo skuto z sadjem,pa danes čežano)..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:01:46
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gloria MTY, Gloria & company? Kak ste spale? veš kaj pomeni ta smeško Menda se je špinače ful nažrl, zdej mu je pa slabo..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:02:22
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gloria MTY, Gloria & company? Kak ste spale? veš kaj pomeni ta smeško Menda se je špinače ful nažrl, zdej mu je pa slabo.. ...ne on jaz
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:03:04
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* zdaj imam pa še jaz monologe...saj bolje, da končam, ker nisem najbolje razpoložena...tale nepravi sirup me grize...pa nenaspana sem...in zmatrana...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:04:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
bili z otroci
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:05:10
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft bili z otroci jaz ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:06:08
|
|
|
|
gloria
|
...grem spakirat stvari za toplice...je mož dal predlog če bi šli in sem bila takoj za ...se še javim...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:07:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
.je bila tukaj skoraj uro in pol, pa prinesla ji je 20 €, pa za obleči. lepo, ne? No vidiš.... Ćestike za taščico...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:09:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara zakaj pr streli nič ne napišeš? Alora ma kaj ti je, ma te vidismo. Pa pri vrabcu no.... sem samo z GSM jem na brzino nekaj prečekirala... sem komaj malo prej prižgala leptop.... sem Marjučota gledala.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:11:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
Saj ne vem, če bi šla vse za nazaj brat. user posted image Boljše da ne... smo tvojega imele na tapeti....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:11:55
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara zakaj pr streli nič ne napišeš? Alora ma kaj ti je, ma te vidismo. Pa pri vrabcu no.... sem samo z GSM jem na brzino nekaj prečekirala... sem komaj malo prej prižgala leptop.... sem Marjučota gledala..... ta vajin vrabec no.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:13:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: pf Olivija a je kaj bolje Ani? Punce zakaj imam monologe, če vas je pa toliko prijavljenih? o, hvala za skrb. pikice se sušijo, nove več ne nastajajo...upam, da je to to. jo pa boli po glavi, ker ima malo vnete... mislim, da smo s tahujšega ven že...vsaj upam.... SUper dej... še malo pa ste fertik...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:18:44
|
|
|
|
ključek
|
lara, kako je bilo na izletu??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:18:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Saj ne vem, če bi šla vse za nazaj brat. user posted image Boljše da ne... smo tvojega imele na tapeti.... to je meni namenjeno hm..... zdaj pa moram res it preletet zadnjih 40 strani 5. dela
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:18:57
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Dude nove sva šle kupiti. Lara pa ima eno samo dudo.... že 7 mesecev isto.... no, ni toliko časa v uporabi..... Kaj so različne velikosti morda in bi blo fajn kupit novo? Ja, je boljše večjo kupiti. Ker je manjša tudi krajša in težje sesa.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:20:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you princeska že spi........ Sta že dve. Grete kam čez praznike MTY? Tudi Lara je nekaj pred osmo že spala... Pridne punce...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:21:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Saj ne vem, če bi šla vse za nazaj brat. user posted image Boljše da ne... smo tvojega imele na tapeti.... to je meni namenjeno hm..... zdaj pa moram res it preletet zadnjih 40 strani 5. dela Ja.... smo ga obrale do kosti....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:21:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma poglejte no, kaj je moj možek napisal na blog ... ma sem vsa solzna.... http://www.edmondc.net/category/splosna-tematika/
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:24:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you lara, kako je bilo na izletu?? Lepo.... Mimogrede smo najdle en grad in je bila vstopnina 7€... potem pa se nam je mudilo domov, ker je Lara ob 14h že lačna... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:32:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
PF...... ma dej mi sporoči, kam greste na dopust... prideva morda z Laro kak dan na sprehod.... pa še tebe cuknem za en drink.... hotel SOL al kaj že?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:35:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma poglejte no, kaj je moj možek napisal na blog ... ma sem vsa solzna.... http://www.edmondc.net/category/splosna-tematika/ Kar kurjo kožo sem dobila Pam taka kjut slikica je zraven
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?