Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 20:35:53
|
|
|
|
*bubi*
|
ku-kuc. Spet se malo pofočkam. Saj ne vem, če bi šla vse za nazaj brat. Mogoče samo 6. del za začetek
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 20:37:59
|
|
|
|
Olivija*
|
našo punčko pa bolijo pike, kjer se sušijo norice in so malo vnete...sem klicala dežurnega, pa pravi, da naj grem v lekarno po calpol...jaz pot pod noge in do lekarne, povem, da rabim calpol za dojenčke...a una opica mi da calpol od 6. leta naprej. pa kje je že videla 6-letnega dojenčka????? potem sem poklicala še v lekarno, če se to lahko daje pri 7 mesecih...jasno, da ne! ma nimam več energije še enkrat v avto in do lekarne...15 km v eno smer.... sem se kar zjokala zdaj je bolje...ampak sirup pa še vedno ni pravi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 20:39:37
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Še dva dni spimo in gremo na morje. mi običajno spimo ponoči....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 20:41:17
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Olivija a je kaj bolje Ani? Punce zakaj imam monologe, če vas je pa toliko prijavljenih? o, hvala za skrb. pikice se sušijo, nove več ne nastajajo...upam, da je to to. jo pa boli po glavi, ker ima malo vnete... mislim, da smo s tahujšega ven že...vsaj upam....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 20:43:16
|
|
|
|
Olivija*
|
zdaj imam pa še jaz monologe...saj bolje, da končam, ker nisem najbolje razpoložena...tale nepravi sirup me grize...pa nenaspana sem...in zmatrana...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 20:43:22
|
|
|
|
lana17
|
Večer!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 20:43:25
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* našo punčko pa bolijo pike, kjer se sušijo norice in so malo vnete...sem klicala dežurnega, pa pravi, da naj grem v lekarno po calpol...jaz pot pod noge in do lekarne, povem, da rabim calpol za dojenčke...a una opica mi da calpol od 6. leta naprej. pa kje je že videla 6-letnega dojenčka????? potem sem poklicala še v lekarno, če se to lahko daje pri 7 mesecih...jasno, da ne! ma nimam več energije še enkrat v avto in do lekarne...15 km v eno smer.... sem se kar zjokala zdaj je bolje...ampak sirup pa še vedno ni pravi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 20:44:22
|
|
|
|
lana17
|
Olivija, da se čimprej naspiš in spočiješ.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 20:45:31
|
|
|
|
lana17
|
J spi, tata je na koncertu, jaz pa mal slike urejam in RR čekiram.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 21:02:05
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Nikoli še nisem letovala v Portorožu, pa mi je všeč. jaz pa sem že parkrat in mi je tudi všeč. sploh takole za pred sezono, ko ne rabiš plaže, saj je morje še premrzlo. lifeclass, super hoteli, postrežba, spa... samo zdaj upam, da ne bo šlo vse v maloro, ko ga bavčar biksa s tem istrabenzom...ti hoteli pa spadajo pod istrabenz...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 21:02:55
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* danes je v BC v akciji mobilna posteljica Lemi: http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=196312 jo ima katera? komentarji? razmišljam, da bi jo naročila... Mi jo imamo. Ne čisto isti vzorec, ampak isto Lemi. Ja dobre so za dopust, pa kako spanje pri kaki babici, ali pa na kakem vikendu. Pa ni draga. Če je nimate se ti splača naročiti. pravkar naročena...pa še par malenkosti za A zraven...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 21:05:08
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Olivija, da se čimprej naspiš in spočiješ. hvala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 21:12:43
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 21:15:28
|
|
|
|
petra1978
|
Smo se vrnili iz piknika in je bilo prav super. Zdaj pa Gal že spi, mami pa na rr. Pa ne bo dolgo, ker se gre učit. Mislim, v nedeljo zvečer se moram jaz učit. MTY, čestitke za zobek
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 21:17:20
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer kako ste se imele, babike??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 21:19:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kako ste se imele, babike?? vredi,malo so me punce jezile...grrr smo pa zato,ko je ati zvečer prišel,šli k tašči na večerjo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 21:27:40
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kako ste se imele, babike?? vredi,malo so me punce jezile...grrr smo pa zato,ko je ati zvečer prišel,šli k tašči na večerjo.... za večerjo, ne ker sta te jezili..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 21:32:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you za večerjo, ne ker sta te jezili.......... ja,veš da njene kuhe ne spustim ven,pa če je treba it ob desetih zvečer...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 21:32:56
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you za večerjo, ne ker sta te jezili.......... ja,veš da njene kuhe ne spustim ven,pa če je treba it ob desetih zvečer... če tok dobro kuha...........njami............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 21:33:07
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj pa si pripravim vse za ponoči še...za našega jedca,mora biti vse pri roki...hitro in toplo... ...pol pa grem na masažo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 21:33:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you če tok dobro kuha...........njami............ še torto sem zmazala za povrh...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 21:44:29
|
|
|
|
*bubi*
|
Olivija, če imaš kakšno paracetamol svečko doma, ji daj namesto Calpola. Tisti 6+ pa res ni primeren, ker je bolj koncentriran in je težje natančno odmerit manjšo količino (recimo četrt žličke).... čeprav, če bi bila res sila, bi se dalo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 21:51:01
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 21:53:34
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Olivija, če imaš kakšno paracetamol svečko doma, ji daj namesto Calpola. Tisti 6+ pa res ni primeren, ker je bolj koncentriran in je težje natančno odmerit manjšo količino (recimo četrt žličke).... čeprav, če bi bila res sila, bi se dalo. hvala bubi za nasvet. zaenkrat ga nisem nesla nazaj. je rekel, da ga bo šel on zamenjat sredi noči, če bo treba. zdaj verjetno ne upa, ker je malo pil, hihi. se mi zdi, da se je A stanje malo izboljšalo. zdaj je zaspala. tudi ni tako vroča kot včeraj. verjetno okoli 37. zdaj grem pa pogledat, če bom lahko zraven v postlo zlezla, ali A spet spi počez. upam, da se spet pošteno naspimo in da jutri ne bom taka tečka na rr
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 21:54:23
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nočko.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?