Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:37:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Saj ne vem, če bi šla vse za nazaj brat. user posted image Boljše da ne... smo tvojega imele na tapeti.... to je meni namenjeno hm..... zdaj pa moram res it preletet zadnjih 40 strani 5. dela Ja.... smo ga obrale do kosti.... se še nisem prebila tako daleč pa ti veš, kaj je po poklicu? PS: zadostuje ja/ne, ker ne bi javno tukaj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:37:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pam taka kjut slikica je zraven user posted image Ja, mi je res dobro ratala.... Končno se je začela smejat fotoaparatu...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:38:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
PS: zadostuje ja/ne, ker ne bi javno tukaj user posted image Pojma nimam....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:38:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* lifeclass, super hoteli, postrežba, spa... .... ......men je tud všeč.....bla sem pa enkrat decembra tam....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:42:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ... Ćestike za taščico... ..taščica je lepa ptička, ja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:43:58
|
|
|
|
*bubi*
|
babe, niste normalne, kaj ste se na mojega dragega spravile? Ima ženo, pa dva otroka. IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Tak mlad zgleda in ohranjen še. ...kaj tam pri 30 nisi več mlad in ohranjen .... Ja, pa še kar zavidljiv čas bo imel 2 spredaj. Za razliko od mene
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:44:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you princeska že spi........ Sta že dve. Grete kam čez praznike MTY? Tudi Lara je nekaj pred osmo že spala... Pridne punce... ...srečnice...... mi pa imamo zdaj 2 dni.... ....če že ne bo zob zunaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:46:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
babe, niste normalne, kaj ste se na mojega dragega spravile? user posted image Ima ženo, pa dva otroka. Ne vidim nobene ovire.... ... Pa mlad jeeeee... sem vedla, da je vreden greha... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:47:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma poglejte no, kaj je moj možek napisal na blog ... ma sem vsa solzna.... http://www.edmondc.net/category/splosna-tematika/ ...bravo ati...... ..... tud moje očke so neke rosne postale......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:49:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft babe, niste normalne, kaj ste se na mojega dragega spravile? user posted image Ima ženo, pa dva otroka. Ne vidim nobene ovire.... ... Pa mlad jeeeee... sem vedla, da je vreden greha... hahaha lara - ....tak se govori... bubi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 22:59:39
|
|
|
|
*bubi*
|
Lahko noč.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 23:02:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Lahko noč. Bubi demonstrativno zapušča prizorišče...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 23:05:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Lahko noč. Bubi demonstrativno zapušča prizorišče... res je
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 23:22:45
|
|
|
|
gold fish
|
lara - tud tebi nočka....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 7:36:56
|
|
|
|
Olivija*
|
jutro...pri nas je bila kar pestra noč, a dosti bolje kot prejšnja. niste imele ravno neke hude debate včeraj. se vidi, da jih je pol šlo na morje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 7:39:06
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pam taka kjut slikica je zraven user posted image Ja, mi je res dobro ratala.... Končno se je začela smejat fotoaparatu... lara, jaz sem pa skoz mislila, da je tvoj kak računalničar, ko si tisto firmo omenjala... a potem si ti računalničarka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 7:40:12
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pa ti veš, kaj je po poklicu? PS: zadostuje ja/ne, ker ne bi javno tukaj fotomodel? detektiv?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 7:42:45
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Dude nove sva šle kupiti. Lara pa ima eno samo dudo.... že 7 mesecev isto.... no, ni toliko časa v uporabi..... Kaj so različne velikosti morda in bi blo fajn kupit novo? Ja, je boljše večjo kupiti. Ker je manjša tudi krajša in težje sesa. jaz sem pa nekje prebrala, da je boljše kar pri najmanjši ostat. ko zraste, mu ta mala ni več toliko udobna in jo sam opusti. se mi zdi, da je celo en zobar na nekem forumu to napisal no, saj čez 1 mesec imamo zobarja za A pa bom vprašala. a je kateri septembrček že bil pri zobarju?
< Sporočilo je popravil Olivija* -- 27.4.2009 7:43:34 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 7:48:22
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma poglejte no, kaj je moj možek napisal na blog ... ma sem vsa solzna.... http://www.edmondc.net/category/splosna-tematika/ ati! kaj tako lepega pa že dolgo nisem prebrala... imata ZLATEGA atija in možeka!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 8:33:46
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Krasna noč, bubi in bubika sta celo noč spala v svoji sobi Bubika se je 1x zbudila, ker se ni mogla obrnit na hrbet. Sem videla že zvečer, da spi na trebuščku, to se je prvič zgodilo. Verjetno zato, ker v zibiki sploh ni imela prostora za obračanje. Ob petih pa slišim ba ba ba iz sobice.... sem ji tekla flaško naredit, da je popila in zaspala nazaj. IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* no, saj čez 1 mesec imamo zobarja za A pa bom vprašala. a je kateri septembrček že bil pri zobarju? bi šli dlesni pokazat? Ne, saj vem, v čem je fora zobozdravnika pri dojenčkih. Z bubijem sploh nisva bila. Večjo dudo pa kljub vsemu zagovarjam. Bubika male ne bi opustila, ampak bi jo pojedla, tak fejst je vlekla Sem ji raje 6m+ dala.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 8:34:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pa ti veš, kaj je po poklicu? PS: zadostuje ja/ne, ker ne bi javno tukaj fotomodel? detektiv? uh, vroče postaja
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 8:47:26
|
|
|
|
ključek
|
jutro........ smo že malo pred pol sedmo vstali.........spet sva sami, je ati v službi.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 8:54:42
|
|
|
|
ključek
|
Lara, ti imaš senic-a, ne? in, kako se obnese? dost placa?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 9:06:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROILO: Me to you jutro........ smo že malo pred pol sedmo vstali.........spet sva sami, je ati v službi......... jaz pa sem od 2h do 8ih spala..ma dobro je.. Od 12h do 2h sm pa dezurala.. Zdj je pa ravnokar flasko spraznila in mi spi na rokah.. Ja mty,senika imam in ful sm zadovolna..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 27.4.2009 9:59:44
|
|
|
|
arabela*
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?