|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
13.5.2009 22:07:00   
petrax
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Božček mali. Pa saj bo mami pihala pa bo bolje user posted image

No vsaj una od včeri je zginla, ta od danes bo pa še modrica ostala. Kaj k ne morš preprečit da bi plezal.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
13.5.2009 22:08:32   
petrax
Mmmmmm češnje, komi čakam, naša jih ima ogromno gor, sam še dozorijo pa v napad. 

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
13.5.2009 22:14:52   
Lara Croft
No končno sem se zleknila na kavč.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
13.5.2009 22:15:02   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Hahaha, nam tudi. Ko sva se z L še dojili ponoči, sva šle včasih v dnevno sobo in ob 3h ponoči z drugega konca dnevne kar naenkrat KUKU, VIDIM TE. Kot v kaki grozljivki bemti.

...pri nas pa ponavadi GLAVA, RAME, NOGA, PRST..... pol ga pa tišim pod koco al pa povšter,da ga utišam....

...samo drugače je pa zakon...user posted image

ln je tud všeč.......pa meni tudi......user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
13.5.2009 22:17:55   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jooooj, komaj čakam češnjeeeeeeeeeeee...... sem se kar povabla k eni prjatlci....

lara - mi jih tud imamo, pa maline, ribez (rdeč in črn), robide, kosmuljo, jagode.....

Češnje so se pa meni lani ful luštale.....smo bili v začetku junija lani na morju, ko smo prišli domov, sem prvo šla češnje zobat.....user posted image .. Pa jih drugače ne jem ful...lani se mi je pa mešalouser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
13.5.2009 22:18:08   
ključek

No končno sem se zleknila na kavč.... user posted image

no fajn.
jaz sem pa komaj pred 10 minutami uspavala ln. se mi kr mal meša od joka, ker je od pol osmih do zdle tečkala, jokala.......jaz pa že spet sama. seveda, ati si lahko privošči fuzbal, večerje s kolegi, jaz pa nikoli  ne morem niti na kavo, ker ima vedno glih takrat ene obveznosti. mater, sem tegotna. in pol k mi je ln zdle dve uri skup nabijala tečnobo, sem mislila, da bom živčnega fasala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in najbolj me boli, užalosti to, da sem pol jezna, ker se dere pa je tečna, pa sploh ni ona nič kriva.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne jest, ne spat, ne nositi se, ne igrati...........nič........samo dretje..........

< Sporočilo je popravil Me to you -- 13.5.2009 22:19:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 2956
13.5.2009 22:18:48   
ključek

Jooooj, komaj čakam češnjeeeeeeeeeeee...... sem se kar povabla k eni prjatlci....

lara - mi jih tud imamo, pa maline, ribez (rdeč in črn), robide, kosmuljo, jagode.....

Češnje so se pa meni lani ful luštale.....smo bili v začetku junija lani na morju, ko smo prišli domov, sem prvo šla češnje zobat.....user posted image .. Pa jih drugače ne jem ful...lani se mi je pa mešalouser posted image

no, pridem na jagode in maline......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2957
13.5.2009 22:19:06   
Čarli08

Češenj pa jaz ne maram. Niti jagod ...

Neposredna povezava do sporočila: 2958
13.5.2009 22:21:12   
gold fish
...danes so vse mamice tarnale kak so user posted image  sitni, pa da ne spijo čez dan.... naš je tud noter tečkal, pol sem pa kar dežno prevleko čez voziček  potegnila in sma šla na sprehod....je tak pasalo, je čisto malo rosilo....pa taki mir je bil...samo ovčke, pa ptički so bili malo glasni.... no, pol sta še pa dedca prišla in je bilo konec tišineuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
13.5.2009 22:22:15   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

seveda, ati si lahko privošči

Ah, jaz več ne puser posted image im.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
13.5.2009 22:23:04   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

sej jaz tud njemu ne. v sebi tiščim.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
13.5.2009 22:24:00   
gold fish
.... zgleda, da naše dete ne bo prav plazilo po štirih ampak bo imel tisto..."smešno" plazenje po riti...danes je že nekaj delal v tej smeri, me prav zanima.....

sedi,  pol pa izmenično obrača noge enkrat levo , enkrat desno, s tem da ju vmes kontra steguje...ma sem ful čudno napisala ampak se mi ne da drugačeuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
13.5.2009 22:24:58   
ključek
naša se pa plazi ritensko......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2963
13.5.2009 22:25:55   
Čarli08

sej jaz tud njemu ne. v sebi tiščim.

Taki so. Machoti. Sej na fuzbalu se pa o otrokih menijo in user posted image .

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
13.5.2009 22:26:25   
petrax

no fajn.
jaz sem pa komaj pred 10 minutami uspavala ln. se mi kr mal meša od joka, ker je od pol osmih do zdle tečkala, jokala.......jaz pa že spet sama. seveda, ati si lahko privošči fuzbal, večerje s kolegi, jaz pa nikoli  ne morem niti na kavo, ker ima vedno glih takrat ene obveznosti. mater, sem tegotna. in pol k mi je ln zdle dve uri skup nabijala tečnobo, sem mislila, da bom živčnega fasala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in najbolj me boli, užalosti to, da sem pol jezna, ker se dere pa je tečna, pa sploh ni ona nič kriva.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne jest, ne spat, ne nositi se, ne igrati...........nič........samo dretje..........

MTY user posted image user posted image user posted image
Vem kako ti je, pri nas je tak jok trajal ene 2mesca. HB se je že nekaj časa nazaj nehal. Ja moški si lahko vse privoščjo, moj je tud na fuzbalu vsako sredo (no vsaj do rač pridm user posted image ), pa na pivo pa razno. No v soboto sem si pa jaz mal privošla, sem šla na dekliščino (sem mogla bit prisotna, k sem priča) pa je dragi mal trpel vsa ta zbujanja. Sicer sem bla že ob 2h doma, pa glih takrat mali ni hotu nazaj zaspat in sem ga rešla. Mi je blo mal žal da nisem kakšne pol ure kasnje pršla, da bi vidu kako je to k si sred noči pokonc in mali noče zaspat. A sem zlobna?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
13.5.2009 22:26:31   
Čarli08

Naš pa v krogu. Naprej in nazaj pa še ne gre.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
13.5.2009 22:28:12   
Lara Croft
ara - mi jih tud imamo, pa maline, ribez (rdeč in črn), robide, kosmuljo, jagode.....

Važička... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 2967
13.5.2009 22:28:43   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: petrax

A sem zlobna?

Nisi. Samo jaz ga ne morem gledat, ko se matra, pol pa priskočim na pomoč.

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
13.5.2009 22:30:02   
gold fish

jagod imam enih 10 kom
malin pa tud kakih 8-10 kom
robidi 2
ribez rdeči 2, črni 1, kosmulja 1 (še ne vem al je rdeča al svetla, ker je od laniuser posted image )
pa 4 trse imam...

vsega samo za vzorec...toliko da je lahko pikec jedel, če mu je bilo..... sedaj bosta lahko oba..

aja pa tu imamo doma še 3 slive in  1 češnjo......

Na parceli pa še 3 češnje, 1 kapuli, 8 hrušk, enih 100 jablan....5 sliv, 2 lešnika (leski), oreh, .....    bile pa so še nektarine in breskve...pa so fuč....

Tako, da sadja ne manjka....   edino časa je zadnje čase bolj malo......  je pa vse bio......  

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
13.5.2009 22:30:22   
petrax

IZVIRNO SPOROČILO: petrax

A sem zlobna?

Nisi. Samo jaz ga ne morem gledat, ko se matra, pol pa priskočim na pomoč.

Ja sej jaz če sem doma tud ne. Zato pa mora bit sam z malim. Ker če sem jaz doma itak ve da bom priskočila na pomoč.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
13.5.2009 22:31:23   
gold fish

naš je tud tako začel..samo ne plazit...to je bilo bolj odrivanje nazaj.....   Ni to prav plazenje.... a LN prav plazi?

< Sporočilo je popravil gold fish -- 13.5.2009 22:34:18 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
13.5.2009 22:32:12   
ključek

jagod imam enih 10 kom
robidi 2
ribez rdeči 2, črni 1, kosmulja 1 (še ne vem al je rdeča al svetla, ker je od laniuser posted image )
pa 4 trse imam...

vsega samo za vzorec...toliko da je lahko pikec jedel, če mu je bilo..... sedaj bosta lahko oba..

Na parceli pa še 3 češnje, 1 kapuli, 8 hrušk, enih 100 jablan....5 sliv, 2 lešnika (leski), oreh, .....    bile pa so še nektarine in breskve...pa so fuč....

Tako, da sadja ne manjka....   edino časa je zadnje čase bolj malo......  je pa vse bio......  

bi lahko ob sobotah na tržnico hodila prodajat......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2972
13.5.2009 22:32:27   
Čarli08

jagod imam enih 10 kom
robidi 2
pa 4 trse imam...

Sej ti bi pa lahko vse septembrčke zalagala.

Neposredna povezava do sporočila: 2973
13.5.2009 22:33:44   
gold fish

ara - mi jih tud imamo, pa maline, ribez (rdeč in črn), robide, kosmuljo, jagode.....

Važička... user posted image

....ma sem napisala, da imam samo vzorceuser posted image ....da ne rabim glih za vsako stvar sosede fehtat...

...zato sem si tud 4 trse nasadila, ker je pikec nonstop v vrtcu in šoli rabil...pa sem fehtala okrog...je moglo bit domače.... zdaj imam pa sama, malo ampak...user posted image ...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2974
13.5.2009 22:34:47   
ključek

naš je tud tako začčel..samo ne plazit...to je bilo bolj odrivanje nazaj.....   Ni to prav plazenje.... a LN prav plazi?

hm.......postavim jo na sredino dnevne, pa pride čist do kavča....pa nima nič ob kar bi se lahko odrinila.......se pa tudi suče v krogu...al kako naj napišem, da boste razumele?

Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?