Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 21:00:42
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ja, to bo še pestro.....jaz bom tud verjetno zraven jokala.... Mi smo tudi že prvo buško dobili
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 21:02:51
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Aja, pa tisti pametni kuža. Mi ga tudi imamo in me je zadnjič skoraj kap, tako sem se vstrašila. Namreč naš se sam vklaplja. In jaz zgodaj zjutraj v kuhinji, cela hiša še spi, iz kavča pa se ta pes zadere KU KU. Mene je skoraj kap. Hahaha, nam tudi. Ko sva se z L še dojili ponoči, sva šle včasih v dnevno sobo in ob 3h ponoči z drugega konca dnevne kar naenkrat KUKU, VIDIM TE. Kot v kaki grozljivki bemti. Jaz sem se tako ustrašla, da mi je pomoje v sekundi mleka zmanjkal . No, pa to ni bil edini scary-dog moment, da smo si na jasnem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 21:03:41
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda jut3 sva midve z elo v mestu, samo mava že dva kofeta dogovorjena. tko da jazzy, ti bom po zs poslala svoj mobi, pa da vidmo, če lohk še tretjo kavo kam vtaknem v najin družabni schedule. pa bibobubobajo bom mela s sabo. No ti bom tud jaz svojega. Pa upam, da vam rata
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 21:06:13
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Tivoli je OK. Kje je pa najbolj fajn parkirat? 0,5 € je za dve uri. Pa tko kot je Olivija rekla, je vedno plac.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 21:12:36
|
|
|
|
Jazzy1
|
Ok, zdaj pa bom končala monologe in se grem mal k stisnit. Skratka, jutri v Tivoliju, ob 12h, pred čolnarno ? Če pa pride do kakih sprememb mi pa prosim sporočite po sms-u. Tnx! Mogoče se kasneje še kaj oglasim, čeprav moram še ene eseje ocenit, tko da bomo vidl če mi rata. Drugače pa nočko vsem!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 21:21:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda čeprav izi je tkole kategorično če-jat. saj še ni prepozno... ja,res,si misliš,eh,če zmorem enga,dva,bom še tatretjega....v praksi pa je to kar hudičevo realno...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 21:23:39
|
|
|
|
leda
|
saj še ni prepozno... ja,res,si misliš,eh,če zmorem enga,dva,bom še tatretjega....v praksi pa je to kar hudičevo realno.. jst sem mal bolj zarjavela draga moja no, vsaj emšo, jst sem bolj fit kot v žurerskih dvajsetih prehitro mi raste pred očmi tale moja ela. zoja pa itak je že človeček. še mal, pa se bo v sobo zapirala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 21:24:35
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Tivoli je OK. Kje je pa najbolj fajn parkirat? jaz parkiram v Tivoliju. sicer je za plačat, ampak je poceni (mislim, da pol evra na uro), pa vedno dovolj prostih mest. Saj te lahko pokličem, ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 21:25:51
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Moj pikec je pa malo glas izgubil. Mislim, da je tudi malo prehlajen, nekaj kiha in malo kašlja pa njegovi bababa in tetete so zdaj tak piskajoči postali. A bi me to moralo skrbet? Po mojem ne, saj verjetno je tako kot pri odraslih, ko tudi včasih brez glasu ostanemo, ne? Petra, naš je hodil na inhalacijo, ko je piskal. Je imel vnetje glasilk.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 21:26:30
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda si mislim,da so trije ali pa štirje ne, pol taprvi poštima tatretga ma jst zdej že počas tuhtam, da če ne bi tko pozno začela z reprodukcijo, bi pa mela še enga. čeprav izi je tkole kategorično če-jat. Jaz tudi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 21:26:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda saj še ni prepozno... ja,res,si misliš,eh,če zmorem enga,dva,bom še tatretjega....v praksi pa je to kar hudičevo realno.. ma daj,zdaj pa že pretiravaš.....3 je še vedno spredaj......pol smo še mlade....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 21:29:04
|
|
|
|
leda
|
3 je še vedno spredaj ma ne za dolg
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 21:35:31
|
|
|
|
arabela*
|
grem počasi...malo na masažo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 21:41:40
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 21:42:38
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Saj te lahko pokličem, ne? mene? seveda lahko! a maš mojo cifro?
< Sporočilo je popravil Olivija* -- 13.5.2009 21:43:31 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 21:43:40
|
|
|
|
petrax
|
Čer! Mali spi, mami pa takoj za računalnik . Treba izkoristit ne! Ja ja poznam tole z pametnim kužatom. Sm se jaz tud parkrat že ustrašla. Najslabš pa k mali končno zaspi, pol pa kuža KU-KU, joj kok znorim. Ga kr ugašam, da ne brunda skoz. Drugače pa bo naš mali škrat prej shodu verjetn, kokr pa zobke dubu. Se že tako na noge postavlja, ob kavču stoju, al pa če ga mal primeš takoj izkorist pa se dvigne. Sva se z mojim dragim hecala, k se je tamau rodil, da bo itak shodu že pr 10mescih, pa zgleda da bo že prej. Joj raj bi zobke prej mela , prov bogi mi je. Pa še nobena stvar mu ne pomaga.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 21:44:41
|
|
|
|
petrax
|
Aja pa mi smo že včeraj dobil prvo buško, dans pa drugo . Preden bo shodu bo ves pobuškan.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 21:56:46
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax Aja pa mi smo že včeraj dobil prvo buško, dans pa drugo . Preden bo shodu bo ves pobuškan. Božček mali. Pa saj bo mami pihala pa bo bolje
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 21:58:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Pa kakšen je ta slavni kuža?? takšen Meni ni všeč,.,.., sem ga samo enkrat slišala govorit in mi je bilo dovolj.... sem pa imela možnost srečat tistega, ki govori nemško in mi je bil bolj všeč... je za pritisnit tja, kamor on reče.... in če ne zadeneš, te popravi, če zadeneš pa te pohvali...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 22:01:22
|
|
|
|
leda
|
prvo buško en praktičen nasvet. pa ne se smejat. na buško namažte margarino. preizkušeno na eni še vedno zlo buškasti triinpolletnici...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 22:02:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
češnje ji pa niso všeč. še sreča. glede na cene jih morajo iz brd s helikopterji na ljubljansko tržnico vozit. Jooooj, komaj čakam češnjeeeeeeeeeeee...... sem se kar povabla k eni prjatlci.... Sem pa danes Lari kupila zmrznjene maline.... jih vmešala v navadno skuto, zmiksala še par kolutkov banane in žličko fruktoze..... njamsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kako je rada jedla....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 22:04:42
|
|
|
|
leda
|
Jooooj, komaj čakam češnjeeeeeeeeeeee...... sem se kar povabla k eni prjatlci.... mi mamo v planu eno rabutanje v brdih. me prov zanima, kako bomo laufal vsi štirje, če bo kak besen kmet pršu mimo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 22:05:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
pa sem mu včeraj probala (hvala Lara) dat not malo kisle smetane in je pojedel kot ptička. In danes tudi. YihAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 22:05:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Hahaha, nam tudi. Ko sva se z L še dojili ponoči, sva šle včasih v dnevno sobo in ob 3h ponoči z drugega konca dnevne kar naenkrat KUKU, VIDIM TE. Kot v kaki grozljivki bemti. ...pri nas pa ponavadi GLAVA, RAME, NOGA, PRST..... pol ga pa tišim pod koco al pa povšter,da ga utišam.... ...samo drugače je pa zakon...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 22:06:01
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Saj te lahko pokličem, ne? mene? seveda lahko! a maš mojo cifro? Imam.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?