Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 18:49:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
naj je ne dam prehitro v stolček za hranjenje.... Uf... naša je stalno v stolčku.... ni čudno. da ji ne gre nikamor..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 19:13:28
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* Leyla na poroki a je to nevesta?? ja miška lušna mala! pa je res ko ena nevestica... je bila prava nevesta kaj ljubosumna? hecam se!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 19:23:11
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft naj je ne dam prehitro v stolček za hranjenje.... Uf... naša je stalno v stolčku.... ni čudno. da ji ne gre nikamor.. mi bomo pa šele zdej dali Saro v stolček... smo dobili blagoslov zdravnice, da sedaj pa lahko ja prav ste prebrale. do sedaj sva jedli tako, da je bila v naročju in je zadnje dni že kar težko... zvija se mi zravn pa naj še žlico lovim v soboto gremo iskat unega od cam... komaj čakam! je pa tole Sarino plazenje danes pripeljalo že do prvih poškodb... ker je sedaj Sari na razpolago celo stanovanje in bog ne daj bit vsaj kako minuto na airexu, je imela bližnje srečanje s parketom... hotela se je odrint s stopali in je z obrazkom priletela v trda tla... HB ji je le malo iz zgornje ustnice tekla kri in so zobki še celi... ma sm se tako ustrašla, da sva kar obe jokali! me je kar groza ker vem, da se zdej takim in drugačnim padcem ne bomo mogl izognt... uh naj bo le čim manjkrat!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 19:39:15
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ je pa tole Sarino plazenje danes pripeljalo že do prvih poškodb... ker je sedaj Sari na razpolago celo stanovanje in bog ne daj bit vsaj kako minuto na airexu, je imela bližnje srečanje s parketom... hotela se je odrint s stopali in je z obrazkom priletela v trda tla... HB ji je le malo iz zgornje ustnice tekla kri in so zobki še celi... ma sm se tako ustrašla, da sva kar obe jokali! me je kar groza ker vem, da se zdej takim in drugačnim padcem ne bomo mogl izognt... uh naj bo le čim manjkrat!!! ja, to bo še pestro.....jaz bom tud verjetno zraven jokala....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 19:47:27
|
|
|
|
petra1978
|
Sem vas prišla samo malo prebrat in pokomentirat: MTY, zelo lepa sobica. Tudi Gal že ima svojo sobico, samo mislim, da glede na njegovo nočno zbujanje še en čas ne bo tam spal. Danes sem vstajala na pol ure . Virtualna, prava nevestica je tvoja pupa. Le čuvaj jo, da ti jo prehitro kateri ne pdpeljke . Aja, pa tisti pametni kuža. Mi ga tudi imamo in me je zadnjič skoraj kap, tako sem se vstrašila. Namreč naš se sam vklaplja. In jaz zgodaj zjutraj v kuhinji, cela hiša še spi, iz kavča pa se ta pes zadere KU KU. Mene je skoraj kap. super za vrtec. Pa še kaj sem hotela pokomentirat, pa me je zdaj ati klical, da je zunaj nekaj zakuril, naj pridem gledat. Ja, jaz ko vidim ogenj sem kot da otroku pokažeš igračo . Ampak nisem piromanka (no, ati pravi da skoraj ) . GREM!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 19:57:50
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ je pa tole Sarino plazenje danes pripeljalo že do prvih poškodb... ja, to bo še pestro.....jaz bom tud verjetno zraven jokala.... Ojoj, božca. Ja, pestro bo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 19:59:37
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Aja, pa tisti pametni kuža. Mi ga tudi imamo in me je zadnjič skoraj kap, tako sem se vstrašila. Namreč naš se sam vklaplja. In jaz zgodaj zjutraj v kuhinji, cela hiša še spi, iz kavča pa se ta pes zadere KU KU. Mene je skoraj kap. Pa kakšen je ta slavni kuža??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 20:12:50
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Pa kakšen je ta slavni kuža?? takšen
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 20:16:48
|
|
|
|
gloria
|
...čer....mal se šlepam pri kolegici...kot je že povedala sem brez računalnika,poln virusov ...krst uspel....slike pridejo ko bom lahko ....novosti pri nas ...spimo mal boljš ,odzuni smo velik....pa še po stanovanju sem udarla generalko zdej ko ne visim na rr ...sem že mislila da vas bom najdla na 7 delu....no mal vas še pridem pogledat .....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 20:18:58
|
|
|
|
leda
|
Ja, jaz ko vidim ogenj sem kot da otroku pokažeš igračo pri nas je to najljubši. zato mamo v dnevni peč na drva in letos smo skuril ohoho enga lesa. sem pa zato prav lahkotno spremljala plinsko krizo petra, če se prov spomnim, gal ne mara zelenjave. tut ela je z njo bolj na vi. sem pa ugotovila, da predvsem ne mara zmiksane. tko da mamo, dokler ne bo osvojila pincetnega prijema, doma slow food. včeraj sta z zojo jedli pol melone slabo uro; seveda je zoja tut čist not padla in prosila za koščke (kot ela); jst sem se pa po prvotnem navdušenju morala prav trudit, da nisem med pitanjem odklopla možganov in zamenjala odjemalki (sta bli velikosti xs in xl). no, in dons je pojedla tamala celo bučko popečeno po kolobarčkih, pa zanč piščanca... češnje ji pa niso všeč. še sreča. glede na cene jih morajo iz brd s helikopterji na ljubljansko tržnico vozit.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 20:19:21
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 20:19:30
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Pa kakšen je ta slavni kuža?? takšen ...mi smo pred mescom dobili dva ...no enega sem prodala,zdej pa spet dva na krstu...en je rezerviran,tak da enega mam za prodat če katera hoče ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 20:20:37
|
|
|
|
leda
|
jut3 sva midve z elo v mestu, samo mava že dva kofeta dogovorjena. tko da jazzy, ti bom po zs poslala svoj mobi, pa da vidmo, če lohk še tretjo kavo kam vtaknem v najin družabni schedule. pa bibobubobajo bom mela s sabo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 20:21:47
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda pa bibobubobajo bom mela s sabo. te že komaj čakamo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 20:24:23
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: leda pa bibobubobajo bom mela s sabo. te že komaj čakamo Kje boste?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 20:28:44
|
|
|
|
Olivija*
|
mislim, da v tivoliju čarli, bi tebi kje drugje bolj ustrezalo?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 20:30:42
|
|
|
|
petra1978
|
Sem že nazaj. Madonca je lepo gorelo. IZVIRNO SPOROČILO: leda petra, če se prov spomnim, gal ne mara zelenjave. Ne Leda, Gal ne mara mesa. Oz. zadnje čase več ničesar ni maral, tud zelenjave ne preveč, pa sem mu včeraj probala (hvala Lara) dat not malo kisle smetane in je pojedel kot ptička. In danes tudi. Tako da bomo zdaj to prakticirali s kislo smetano. Bom še probala meso tako naredit.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 20:32:19
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 20:38:44
|
|
|
|
arabela*
|
dece smo spravli spat.......joj kak je to utrudljivo.....vsaka se z ene strani dere,še fajn da vsak svojo pobaše in hop rihtat....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 20:42:29
|
|
|
|
leda
|
vsaka se z ene strani dere,še fajn da vsak svojo pobaše in hop rihtat. ja, nivo hrupa se z dvema zelo dvigne. tut če gre sam za vriskanje iz zadovoljstva...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 20:42:33
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* mislim, da v tivoliju čarli, bi tebi kje drugje bolj ustrezalo? Tivoli je OK. Kje je pa najbolj fajn parkirat?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 20:46:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda vsaka se z ene strani dere,še fajn da vsak svojo pobaše in hop rihtat. ja, nivo hrupa se z dvema zelo dvigne. tut če gre sam za vriskanje iz zadovoljstva... ja,ne vprašaj...mene to večerno pripravljanje noro namuči....pred tem tavečjo pol ure fehtat da se sleče,pol se skregamo,na koncu dretje,vik in krik,pol pa še mala,ko je že čist na koncu z vsem.....si zmisliš ,da so trije ali pa štirje..?..lubi bog....
< Sporočilo je popravil Saraya -- 13.5.2009 20:47:52 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 20:49:38
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Tivoli je OK. Kje je pa najbolj fajn parkirat? jaz parkiram v Tivoliju. sicer je za plačat, ampak je poceni (mislim, da pol evra na uro), pa vedno dovolj prostih mest.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 20:51:19
|
|
|
|
petra1978
|
Moj pikec je pa malo glas izgubil. Mislim, da je tudi malo prehlajen, nekaj kiha in malo kašlja pa njegovi bababa in tetete so zdaj tak piskajoči postali. A bi me to moralo skrbet? Po mojem ne, saj verjetno je tako kot pri odraslih, ko tudi včasih brez glasu ostanemo, ne?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 20:51:22
|
|
|
|
leda
|
si mislim,da so trije ali pa štirje ne, pol taprvi poštima tatretga ma jst zdej že počas tuhtam, da če ne bi tko pozno začela z reprodukcijo, bi pa mela še enga. čeprav izi je tkole kategorično če-jat.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?