Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:03:32
|
|
|
|
Čarli08
|
Punce, eno vozičkarsko vprašanje. Kako rešujete problem senčke? Mi smo imeli marelco, ki je seveda non stop nihala, tako da ni bilo kaj prida sence, predvčerajšnjim mi jo je pa še veter polomil in skoraj v R zagnal, tako da je nečem več videt. Brez pa ne morem bit, ker potem ga lahko rikverc vozim. Na morju imamo Buzza, pa ma tako fajn strehico, doma pa Speedija in je strehica bolj estetskega pomena kot funkcionalnega. Kaka ideja?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:03:42
|
|
|
|
AinB
|
Drugače pa a se kera prijavi za jutri? Baje da bo sončno... [/quote] A veste, da grem jutri v LJ. Tako da, mogoče bi pa še jaz prišla za par minut. [/quote] bom tudi jaz probala najdit čas [/quote] smo že 4. Še kdo? A pol kr v Tivoliju, če bo vreme?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:04:20
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Pri spanju pa se jaz nimama kaj pritoževat. Naš že spi skoraj 2 meseca celo noč. Od 8.00-8.30 in do 6.00-7.00. Zlat je. pri nas je tudi bilo tako... dokler nismo dobili noric no, saj gre tudi zdaj na boljše. kot prvo - sem zamenjala novalac 1 za bebo 2 in je opazna razlika.. samo še malo, pa bomo spet po starem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:07:11
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 A veste, da grem jutri v LJ. Tako da, mogoče bi pa še jaz prišla za par minut. No daj!!!! Kje pa boste? To je pa še stvar dogovora.... prejšnji teden smo bili v Tivoliju. Kar se mene tiče lahko tudi jutri, čeprav me mal mesto daje, ker bi šla na trg po jagode pa na bio tržnico po hrano za L. Ampak to lahko tud pol sama grem.... Ok. Da vidimo, kaj bodo druge predlagale.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:07:54
|
|
|
|
AinB
|
Olivija - kako pa kaj tvoj vrt, ko imamo tako čudno vreme? Moj paradižnik je čisto bogi. Prav smili se mi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:08:11
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Kako rešujete problem senčke? naš voziček ima zeloooo fleksibilno strehco, pride skoraj do nog. marelo smo kupili hauckovo in se tudi lahko pomakne precej daleč naprej, a je v tem primeru zadaj pri glavi prepih. dežnička sploh še nismo kupili. mislim, da ne bo treba.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:08:56
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you še vedno??? pa veš kak ...... tisto ta hudo traja ene 2-3 dni...pol se umiri, samo mi ni jasno kak bom jaz v službi to prakticirala....vsake 10 min letala na wc si menjavat moon cup mogoče? a je katera že sprobala? Ne. Pa baje da je vredu stvar. Po mojem bi meni moral nekdo demonstrirat nemestitev a ni tako kot tampon za vstavit? Enkrat sem gledala prispevek na TV, pa je bilo menda med nosečnostjo in sem bolj na pol gledala ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:11:20
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Olivija - kako pa kaj tvoj vrt, ko imamo tako čudno vreme? Moj paradižnik je čisto bogi. Prav smili se mi. a si si zapomnila naš paradajz je pa prav lep. edin en češnjev nekak počasi raste... najljubši jim je že strehco naštimal, da bo prišla čim kasneje plesen gor...ker mi nič ne škropimo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:11:22
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Kako rešujete problem senčke? naš voziček ima zeloooo fleksibilno strehco, pride skoraj do nog. marelo smo kupili hauckovo in se tudi lahko pomakne precej daleč naprej, a je v tem primeru zadaj pri glavi prepih. dežnička sploh še nismo kupili. mislim, da ne bo treba. Olivija, men je dežniček in marela ena in ista stvar. Kakšno marelo pa imaš? Ker po mojem imaš nekaj drugega, kot imam jaz v mislih.
< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 13.5.2009 10:13:12 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:12:19
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Kako rešujete problem senčke? naš voziček ima zeloooo fleksibilno strehco, pride skoraj do nog. marelo smo kupili hauckovo in se tudi lahko pomakne precej daleč naprej, a je v tem primeru zadaj pri glavi prepih. dežnička sploh še nismo kupili. mislim, da ne bo treba. Naš vozek ima tudi super stehco. Z marelo (Hauck) pa nisem tako zelo zadovoljna. Ampak niti nima dovolj prostora za dodati še kako marelco gor. Če najdeš kako rešitev še nam sporoči.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:14:36
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: AinB Olivija - kako pa kaj tvoj vrt, ko imamo tako čudno vreme? Moj paradižnik je čisto bogi. Prav smili se mi. a si si zapomnila naš paradajz je pa prav lep. edin en češnjev nekak počasi raste... najljubši jim je že strehco naštimal, da bo prišla čim kasneje plesen gor...ker mi nič ne škropimo Kak hec. Pri meni pa edino češnjevec že cveti . Ostalo bi pa najraje ven pometala . Mi tudi ničesar ne škropimo oz. samo z naravnimi pripravki.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:17:16
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Kako rešujete problem senčke? naš voziček ima zeloooo fleksibilno strehco, pride skoraj do nog. marelo smo kupili hauckovo in se tudi lahko pomakne precej daleč naprej, a je v tem primeru zadaj pri glavi prepih. dežnička sploh še nismo kupili. mislim, da ne bo treba. Olivija, men je dežniče in marela ena in ista stvar. Kakšno marelo pa imaš? jaz sem marela mislila tak voziček, ki se zloži kot marela. imamo tega - bolj za šoping, potovanja, krajše sprehode. za daljše sprehode pa hartana, to je ta pravi terenc
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:18:49
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Kako rešujete problem senčke? naš voziček ima zeloooo fleksibilno strehco, pride skoraj do nog. marelo smo kupili hauckovo in se tudi lahko pomakne precej daleč naprej, a je v tem primeru zadaj pri glavi prepih. dežnička sploh še nismo kupili. mislim, da ne bo treba. Olivija, men je dežniče in marela ena in ista stvar. Kakšno marelo pa imaš? jaz sem marela mislila tak voziček, ki se zloži kot marela. imamo tega - bolj za šoping, potovanja, krajše sprehode. za daljše sprehode pa hartana, to je ta pravi terenc Sem potem poštekala. Sem gledala na netu senčnik Pepeny. Pozna katera?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:21:52
|
|
|
|
AinB
|
Sem ga videla na sprehodu in se mi zdi kar uporabna zadeva. Mi pa zelo čudno zgleda v živo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:23:18
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: AinB Eno laično vprašanje: Zakaj vsi hodite v razvojno ambulanto? mi ne... sem kar vesela, da ni treba ja midve sva se šli pri tretjem mesecu na navodilo P pokazat. krivilo jo je s celim teleščkom v levo stran in en kolk je bil še mal slab. po tem, ko mi je v razvojni rekla, da naj je nikakor več nimam v stolčku-ležalniku ampak na tleh, se je s svetlobno hitrostjo Sara poravnala v ravno in sredinsko lego. po tem pa jo na vsaka dva meseca moram pripeljat pokazat, če razvoj poteka normalno. težav nimamo nikoli in SEM FUL VESELA, da se hodimo tja kazat. toliiiiiiiiko stvari mi je povedala od tega da naj bo NA TLEH, na recept mi je celo predpisala Airex, pokazala HANDLING (ki ga nam pri P niso pokazali), naj ne kupujem hojce, naj bo brez čeveljčkov, naj je ne dam prehitro v stolček za hranjenje.... in to je res super, da vam ni treba v razvojno hodit. HB, da je z vse v redu... sicer pa če bi kdaj kaj opazile in peljale na pregled naj povem, da nič ne grizejo in da se mi zdi da bi vsakega otročka mogl takole spremljati pri gibalnem razvoju... mogoče imate vi to vključeno tudi pri P ampak pri nas se ne poglabljajo kaj veliko v gibanje... je samo pozitivna stran te razvojne!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:24:58
|
|
|
|
AinB
|
Jazzy - nabavili smo tistega kužka . Pa se mi zdi, da je bolj všeč meni kot T
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:25:42
|
|
|
|
Olivija*
|
moja soseda ima voziček buzz, ki iam ful kratko strehco. potem ima pa nekaj takega čez, kot je ta pepeny (mogoče prav tega , si nisem tako natančno ogledala), a ji še vseeno sije sonček na otroka. poleg tega je pa problem tudi v tem, da ji ga veter sname.kadar piha, drži z eno roko senčnik, z drugo pa rine voziček. ni preveč zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:27:14
|
|
|
|
Čarli08
|
Vidiš, men je pa od Buzza strehca super.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:28:11
|
|
|
|
Olivija*
|
midve z A greva pa zdaj v šoping. rabimo novo spalno vrečo, tako čisto tanko. naša punca namreč spi na hrbtu in drži noge v zrak. šele, ko trdno zaspi, ji noge dol padejo. nemogoče jo je pokrit. kam se splača pogledat za take čist tanke spalne vreče?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:29:19
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Jazzy - nabavili smo tistega kužka . Pa se mi zdi, da je bolj všeč meni kot T a pametnega kužka, ki govori slovensko? naši A je ful všeč
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:30:07
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: AinB Eno laično vprašanje: Zakaj vsi hodite v razvojno ambulanto? mi ne... sem kar vesela, da ni treba Pa saj to mi ni jasno. Eni, ki nimajo težav, pa napišejo, da so bili v RA. Zakaj?!? mogoče je bil pa problem le na začetku, tako kot pri naši Sari. zaradi tega se je na prelomne mesece v gibalnem razvoju treba hodit kazat. samo toliko, da vidi, če razvoj (zaradi začetne težave) poteka nemoteno in pravilno. marsikatera mamica pa tja vozi samo, da otroka pregledajo, če je vse v redu z razvojem... pa čeprav nima otrok nekih težav.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:31:51
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* midve z A greva pa zdaj v šoping. rabimo novo spalno vrečo, tako čisto tanko. naša punca namreč spi na hrbtu in drži noge v zrak. šele, ko trdno zaspi, ji noge dol padejo. nemogoče jo je pokrit. kam se splača pogledat za take čist tanke spalne vreče? mi je znano ja
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:35:21
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* midve z A greva pa zdaj v šoping. rabimo novo spalno vrečo, tako čisto tanko. naša punca namreč spi na hrbtu in drži noge v zrak. šele, ko trdno zaspi, ji noge dol padejo. nemogoče jo je pokrit. kam se splača pogledat za take čist tanke spalne vreče? Pikapoka, Kik, Mercator
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:36:48
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Punce, eno vozičkarsko vprašanje. Kako rešujete problem senčke? Mi smo imeli marelco, ki je seveda non stop nihala, tako da ni bilo kaj prida sence, predvčerajšnjim mi jo je pa še veter polomil in skoraj v R zagnal, tako da je nečem več videt. Brez pa ne morem bit, ker potem ga lahko rikverc vozim. Na morju imamo Buzza, pa ma tako fajn strehico, doma pa Speedija in je strehica bolj estetskega pomena kot funkcionalnega. Kaka ideja? V Babycentru se kupi eno tako črno pokrivalo, ki se da zelo fleksibilno prilagajat poziciji sonca. Zgleda sicer mrda res malo smešno (dokler se ne navadiš), ampak uporabnice so ful zadovoljne. Edino kar je meni pri tem čudno je, da je črn in si predstavljam, da kar toplo odspodaj postane
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:37:18
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* midve z A greva pa zdaj v šoping. rabimo novo spalno vrečo, tako čisto tanko. naša punca namreč spi na hrbtu in drži noge v zrak. šele, ko trdno zaspi, ji noge dol padejo. nemogoče jo je pokrit. kam se splača pogledat za take čist tanke spalne vreče? mi je znano ja Naš lumpek je pa pogruntal kako jih ima lahko v luftu tudi ko spi (obesi jih na, kot bi Saraya rekla, vetrolov)
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?