Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:44:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you in sem bla tok prijazna, da sem jo domov peljala. ?????????????? ma lepo od tebe....samo sem se začudila...mogoče nisem pravega gor nalimala mah........zakaj pa ne bi bila jaz boljša?? to itak veš, da si.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:44:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft a v apartmaju poguglala, tam sem samo strmela, kaj pa je to??!!) Ma da ni zaliv svetega koga drugega, ker svetega Jerneja ja pri Lazaretu... ...zanimivo ime
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:45:03
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pri nas že dežuje......... že ...pri nas je pa nehalo pred kako uro... Je že ob kakih 17 uri začelo in to fajn.... pri nas je cel dan sijalo sonce.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:45:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pri nas že dežuje......... že ...pri nas je pa nehalo pred kako uro... Je že ob kakih 17 uri začelo in to fajn.... pri nas je cel dan sijalo sonce..... pri nas tud dopoldan, pa do 17 ure
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:48:26
|
|
|
|
gold fish
|
babike .......gloria vas pozdravlja...... še vedno ima probleme z računalnikom........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:50:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
lazaret je pa kaj ? bivša bolnica? Lazaret je mejni prehod z Italijo, naprej od Ankarana...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:51:25
|
|
|
|
ključek
|
nočko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:52:02
|
|
|
|
leda
|
Lazaret je mejni prehod z Italijo, naprej od Ankarana... aha. no, ni tam.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:52:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish babike .......gloria vas pozdravlja...... še vedno ima probleme z računalnikom........ Gloria... manki tu nel aria...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:52:55
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: leda moje so pa take, da samo še nočne vložke kupujem. edin krčev pa res ni več. ....meni so pa še nočni včasih premalo Jaz imam pa zdaj menda pol manj. In krčev. Juhu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:52:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
Matr, se derejo, ku na kaki nogometni tekmi...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:53:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Lazaret je mejni prehod z Italijo, naprej od Ankarana... aha. no, ni tam. Ja, tudi tam je...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:54:20
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Evo, mi smo danes zamaknili spanje za 45 min, ker smo bili na obisku. Po drugi žlici večerje si je ušesa trgal, da sem bila že skor na poti na urgenco, ker sem bila 100po100, da je fasal vnetje. Ampak v 1 minuti ... Ko se je malo pomiril, sva se na hitro nafutrla in mi je spal v naslednjih 3 minutah. Tako da se pri nas prvič zamikanje ni obneslo. Kaj pa če bi začeli z malo manjšimi koraki. Npr. 10, 15 min . Saj vem, ja, obiski Ma sej nismo planirali
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:54:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma vidim tudi tvoj zaliv.... no, čem rečt, da vem, kaj in kje misliš...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:55:57
|
|
|
|
leda
|
Ma vidim tudi tvoj zaliv.... no, čem rečt, da vem, kaj in kje misliš... user posted image ma ne me hecat. dva sv. jerneja? vsak na eni strani naše dooolge obale
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 23:17:19
|
|
|
|
tia
|
čer, sem spet malce med vami,vas bolj berem, je pa opaziti da se je začelo lepše vreme,da ste z zunaj kaj je novega pri nas: naš Maj je postal pravi falot poleg tega da ima že 8 zob, mi je v soboto pognal kri po žilah, namreč grem da mu naredim novo porcijo čaja,on se igra v stajici ( v stajici imam tri gobe da je višje že zaradi spanja) ,to je trajalo dobre 3 minutke,ko pridem nazaj v dnevno sobo pa šok,naš Maj stoji in se mi reži iz stajice,pa kaj si ti nor VSTAL JE, z polovico telesa se je nagibal čez,skoraj bi me kap. Tako da sedaj od sobote ,če se le da kje prijeti vstane gor in se na veliko smeji,jupi Sedaj sem mu eno gobo vzela ven ,sedaj se pa jezi da ne doseže prav roba,da bi se gor potegnil Kaj mislite ali ni to vse skupaj prehitro?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 23:21:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kaj mislite ali ni to vse skupaj prehitro? Pupca od Morango se je že pred dvema tednoma postavljala na noge...... sem vidla na lastne oči... Pa od ene moje frendice, se je sinek tudi pri 7 postavljal na noge... Naša Lara ima še vedno jogi v najvišjem položaju..... ni straha, da bi ven padla....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 23:29:25
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj mislite ali ni to vse skupaj prehitro? Pupca od Morango se je že pred dvema tednoma postavljala na noge...... sem vidla na lastne oči... Pa od ene moje frendice, se je sinek tudi pri 7 postavljal na noge... Naša Lara ima še vedno jogi v najvišjem položaju..... ni straha, da bi ven padla.... saj tudi naš ima še jogi najvišjem položaju,a v potelji ne more vstat ker navadno samo leži in se nekako potegne v polsedeč položaj,dalje pa še ne gre,a ko pa sedi pa hop in že je na nogicah
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 7:08:21
|
|
|
|
Virtualna
|
Morgen Pri nas je ze od 6:30 tako sonce v spalnici, da enostavno, tudi ce bi hotel, ne mores spati.... Imam slike s sestrine poroke, pa jih bom danes najverjetneje skenirala...kako tudi vam pokazala ... Grem...Leyla se je pokakala ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 8:35:32
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro. Virtualna hvala bogu, da sije sonce, ker pri nas je oblačno in to ful.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 8:39:15
|
|
|
|
Alenka_
|
dobro jutro tudi iz najine strani! sva bili že 7.15 v razvojni na pregledu... je ful pohvalila mojo Saro in da zelooo lepo napreduje. smo jo imeli kar 15 minut na tleh v ambulanti in zraven še študentke, da so pogledale pravilen razvoj 8 mesečnega otroka. mi je ego kr rasu in rasu do višav matr res sm ponosna!!! pa sm jo še vprašala, kako je s temi avtosedeži in je rekla, da čim se otrok že sam usede naj tudi v avtu sedi. torej naj ima raven in pokončen sedež in nič več nagnjen... ampak verjetno za dolgo pot še vedno pride prav, če se stol da nagniti... in sem jo še glede kolesarskega sedeža vprašala in je prav tako rekla, da že lahko gremo na kolo, saj že Sara fajn sedi... edino res me pa moti, da je stolček zadaj na kolesu in če greš sam res nimaš nadzora nad otrokom... sedež za na balanco pa naj bi bil sploh prepovedan... so mi rekli. tako da ko bomo šli na kolo, bomo šli vsi trije, da jaz lahko vozim za atijem in Saro in jo mam tako na očeh... vreme je sicer za en tako da bova verjetno šli na "sprehod" kar v nakupovalni center leeeeep dan vsem!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 8:39:58
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Dobro jutro. Virtualna hvala bogu, da sije sonce, ker pri nas je oblačno in to ful. ja virtualna... smo ti kr mal fouš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 8:40:03
|
|
|
|
Jazzy1
|
Dobro jutro. Upam, da ste vredu spali, mi namreč danes nismo. SKoz se je za dudo zbujala, pa že pb 2h je hotla jest. No, drugi del noči je bil malo mirnejši. Leda, tale sv. Jernej pa tudi mene zanima. Bom eno prijateljico ki zraven solin živi vprašala... Tisti v Lazaretu ma pa preverjeno lepe sončne zahode. Drugače pa a se kera prijavi za jutri? Baje da bo sončno...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 8:41:02
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ sva bili že 7.15 v razvojni na pregledu... je ful pohvalila mojo Saro in da zelooo lepo napreduje. smo jo imeli kar 15 minut na tleh v ambulanti in zraven še študentke, da so pogledale pravilen razvoj 8 mesečnega otroka. mi je ego kr rasu in rasu do višav matr res sm ponosna!!! Bravo Sara
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 9:10:01
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Dobro jutro. Upam, da ste vredu spali, mi namreč danes nismo. SKoz se je za dudo zbujala, pa že pb 2h je hotla jest. No, drugi del noči je bil malo mirnejši. Leda, tale sv. Jernej pa tudi mene zanima. Bom eno prijateljico ki zraven solin živi vprašala... Tisti v Lazaretu ma pa preverjeno lepe sončne zahode. Drugače pa a se kera prijavi za jutri? Baje da bo sončno... Bošček mali. Pa je vse OK, al ji še kakšen zobek nagaja? Jutri - midva se prijaviva, kot po navadi (nama paše od 12 ure).
< Sporočilo je popravil AinB -- 13.5.2009 9:11:41 >
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?