Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 9:11:09
|
|
|
|
AinB
|
Eno laično vprašanje: Zakaj vsi hodite v razvojno ambulanto?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 9:44:54
|
|
|
|
ključek
|
dan.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 9:45:08
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ sva bili že 7.15 v razvojni na pregledu... je ful pohvalila mojo Saro in da zelooo lepo napreduje. smo jo imeli kar 15 minut na tleh v ambulanti in zraven še študentke, da so pogledale pravilen razvoj 8 mesečnega otroka. mi je ego kr rasu in rasu do višav matr res sm ponosna!!! Bravo Sara .............bravo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 9:45:36
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia čer, sem spet malce med vami,vas bolj berem, je pa opaziti da se je začelo lepše vreme,da ste z zunaj kaj je novega pri nas: naš Maj je postal pravi falot poleg tega da ima že 8 zob, mi je v soboto pognal kri po žilah, namreč grem da mu naredim novo porcijo čaja,on se igra v stajici ( v stajici imam tri gobe da je višje že zaradi spanja) ,to je trajalo dobre 3 minutke,ko pridem nazaj v dnevno sobo pa šok,naš Maj stoji in se mi reži iz stajice,pa kaj si ti nor VSTAL JE, z polovico telesa se je nagibal čez,skoraj bi me kap. Tako da sedaj od sobote ,če se le da kje prijeti vstane gor in se na veliko smeji,jupi Sedaj sem mu eno gobo vzela ven ,sedaj se pa jezi da ne doseže prav roba,da bi se gor potegnil Kaj mislite ali ni to vse skupaj prehitro? Tia, po mojem skromnem mnenju ni prehitro, ker je vstal sam od sebe. Če bi ga silila v to, je pa drugo. Ima že močne nogice. Naš je še pravi pijanček pri sedenju.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 9:46:18
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Dobro jutro. Upam, da ste vredu spali, mi namreč danes nismo. SKoz se je za dudo zbujala, pa že pb 2h je hotla jest. No, drugi del noči je bil malo mirnejši. Leda, tale sv. Jernej pa tudi mene zanima. Bom eno prijateljico ki zraven solin živi vprašala... Tisti v Lazaretu ma pa preverjeno lepe sončne zahode. Drugače pa a se kera prijavi za jutri? Baje da bo sončno... mi tudi nismo. non stop je neki mrdala, pa čivkala, ene 15x sem ji šla dat dudo, jedla je že ob pol treh,ob 7 pa auf.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 9:46:49
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia saj tudi naš ima še jogi najvišjem položaju,a v potelji ne more vstat ker navadno samo leži in se nekako potegne v polsedeč položaj,dalje pa še ne gre,a ko pa sedi pa hop in že je na nogicah Po mojem je fajn, da ga znižaš.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 9:47:05
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia čer, sem spet malce med vami,vas bolj berem, je pa opaziti da se je začelo lepše vreme,da ste z zunaj kaj je novega pri nas: naš Maj je postal pravi falot poleg tega da ima že 8 zob, mi je v soboto pognal kri po žilah, namreč grem da mu naredim novo porcijo čaja,on se igra v stajici ( v stajici imam tri gobe da je višje že zaradi spanja) ,to je trajalo dobre 3 minutke,ko pridem nazaj v dnevno sobo pa šok,naš Maj stoji in se mi reži iz stajice,pa kaj si ti nor VSTAL JE, z polovico telesa se je nagibal čez,skoraj bi me kap. Tako da sedaj od sobote ,če se le da kje prijeti vstane gor in se na veliko smeji,jupi Sedaj sem mu eno gobo vzela ven ,sedaj se pa jezi da ne doseže prav roba,da bi se gor potegnil Kaj mislite ali ni to vse skupaj prehitro? .bravo maj!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 9:48:42
|
|
|
|
AinB
|
Hojla MTY
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 9:48:59
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Dobro jutro. Upam, da ste vredu spali, mi namreč danes nismo. SKoz se je za dudo zbujala, pa že pb 2h je hotla jest. No, drugi del noči je bil malo mirnejši. Leda, tale sv. Jernej pa tudi mene zanima. Bom eno prijateljico ki zraven solin živi vprašala... Tisti v Lazaretu ma pa preverjeno lepe sončne zahode. Drugače pa a se kera prijavi za jutri? Baje da bo sončno... A veste, da grem jutri v LJ. Tako da, mogoče bi pa še jaz prišla za par minut.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 9:49:47
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ sva bili že 7.15 v razvojni na pregledu... je ful pohvalila mojo Saro in da zelooo lepo napreduje. smo jo imeli kar 15 minut na tleh v ambulanti in zraven še študentke, da so pogledale pravilen razvoj 8 mesečnega otroka. mi je ego kr rasu in rasu do višav matr res sm ponosna!!! Bravo Sara .............bravo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 9:51:14
|
|
|
|
Olivija*
|
jutro.... malo mam še za prebrat...in veliko za pokomentirat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 9:51:19
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Dobro jutro. Upam, da ste vredu spali, mi namreč danes nismo. SKoz se je za dudo zbujala, pa že pb 2h je hotla jest. No, drugi del noči je bil malo mirnejši. Leda, tale sv. Jernej pa tudi mene zanima. Bom eno prijateljico ki zraven solin živi vprašala... Tisti v Lazaretu ma pa preverjeno lepe sončne zahode. Drugače pa a se kera prijavi za jutri? Baje da bo sončno... mi tudi nismo. non stop je neki mrdala, pa čivkala, ene 15x sem ji šla dat dudo, jedla je že ob pol treh,ob 7 pa auf. Pri spanju pa se jaz nimama kaj pritoževat. Naš že spi skoraj 2 meseca celo noč. Od 8.00-8.30 in do 6.00-7.00. Zlat je.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 9:51:50
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Drugače pa a se kera prijavi za jutri? Baje da bo sončno... A veste, da grem jutri v LJ. Tako da, mogoče bi pa še jaz prišla za par minut. No daj!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 9:51:55
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you še vedno??? pa veš kak ...... tisto ta hudo traja ene 2-3 dni...pol se umiri, samo mi ni jasno kak bom jaz v službi to prakticirala....vsake 10 min letala na wc si menjavat moon cup mogoče? a je katera že sprobala?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 9:52:05
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Hojla MTY hej hoj!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 9:53:44
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Drugače pa a se kera prijavi za jutri? Baje da bo sončno... A veste, da grem jutri v LJ. Tako da, mogoče bi pa še jaz prišla za par minut. No daj!!!! Kje pa boste?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 9:55:38
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you še vedno??? pa veš kak ...... tisto ta hudo traja ene 2-3 dni...pol se umiri, samo mi ni jasno kak bom jaz v službi to prakticirala....vsake 10 min letala na wc si menjavat moon cup mogoče? a je katera že sprobala? Ne. Pa baje da je vredu stvar. Po mojem bi meni moral nekdo demonstrirat nemestitev
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 9:56:42
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Dobro jutro. Upam, da ste vredu spali, mi namreč danes nismo. SKoz se je za dudo zbujala, pa že pb 2h je hotla jest. No, drugi del noči je bil malo mirnejši. Leda, tale sv. Jernej pa tudi mene zanima. Bom eno prijateljico ki zraven solin živi vprašala... Tisti v Lazaretu ma pa preverjeno lepe sončne zahode. Drugače pa a se kera prijavi za jutri? Baje da bo sončno... mi tudi nismo. non stop je neki mrdala, pa čivkala, ene 15x sem ji šla dat dudo, jedla je že ob pol treh,ob 7 pa auf. Pri spanju pa se jaz nimama kaj pritoževat. Naš že spi skoraj 2 meseca celo noč. Od 8.00-8.30 in do 6.00-7.00. Zlat je. ja super!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 9:58:06
|
|
|
|
Olivija*
|
Kaj mislite ali ni to vse skupaj prehitro? Pupca od Morango se je že pred dvema tednoma postavljala na noge...... sem vidla na lastne oči... Pa od ene moje frendice, se je sinek tudi pri 7 postavljal na noge... Naša Lara ima še vedno jogi v najvišjem položaju..... ni straha, da bi ven padla.... ko je bila pri nas patronažna glede uvajanja GH, je rekla, da je bila prej pri eni mamici tudi glede GH, torej je bil otročiček star skoraj 6 mesecev in je rekla, da se ji kaj takega še ni zgodilo: fantiček sedi na tleh ob njeni nogi in kar naenkrat se je prime za hlačnico in se dvigne... ok, je pomislila, tole se mu je pa res posrečilo. potem ga posadijo na kavč in je bil spet 1, 2, 3 pokonci... pri 5 mesecih! patronažna je rekla, da je samo gledala, ker je res že dosti dojenčkov videla, ampak kaj takega pa še ne. kaj čmo, eni so hitri. od moje prijateljice fantek, rojen konec januarja, je našo A tudi že prehitel po kilaži, po cm sta skoraj na istem...pa je naša A tudi med septembrčki bolj pri težkih! skratka, januarček ima 9,3 kg!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 9:58:44
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 A veste, da grem jutri v LJ. Tako da, mogoče bi pa še jaz prišla za par minut. No daj!!!! Kje pa boste? To je pa še stvar dogovora.... prejšnji teden smo bili v Tivoliju. Kar se mene tiče lahko tudi jutri, čeprav me mal mesto daje, ker bi šla na trg po jagode pa na bio tržnico po hrano za L. Ampak to lahko tud pol sama grem....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 9:59:36
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Eno laično vprašanje: Zakaj vsi hodite v razvojno ambulanto? mi ne... sem kar vesela, da ni treba
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:00:04
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ sva bili že 7.15 v razvojni na pregledu... je ful pohvalila mojo Saro in da zelooo lepo napreduje. smo jo imeli kar 15 minut na tleh v ambulanti in zraven še študentke, da so pogledale pravilen razvoj 8 mesečnega otroka. mi je ego kr rasu in rasu do višav matr res sm ponosna!!! Bravo Sara .............bravo se podpišem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:01:21
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Dobro jutro. Upam, da ste vredu spali, mi namreč danes nismo. SKoz se je za dudo zbujala, pa že pb 2h je hotla jest. No, drugi del noči je bil malo mirnejši. Leda, tale sv. Jernej pa tudi mene zanima. Bom eno prijateljico ki zraven solin živi vprašala... Tisti v Lazaretu ma pa preverjeno lepe sončne zahode. Drugače pa a se kera prijavi za jutri? Baje da bo sončno... A veste, da grem jutri v LJ. Tako da, mogoče bi pa še jaz prišla za par minut. bom tudi jaz probala najdit čas
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:02:02
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: AinB Eno laično vprašanje: Zakaj vsi hodite v razvojno ambulanto? mi ne... sem kar vesela, da ni treba Pa saj to mi ni jasno. Eni, ki nimajo težav, pa napišejo, da so bili v RA. Zakaj?!?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 13.5.2009 10:02:41
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you še vedno??? pa veš kak ...... tisto ta hudo traja ene 2-3 dni...pol se umiri, samo mi ni jasno kak bom jaz v službi to prakticirala....vsake 10 min letala na wc si menjavat moon cup mogoče? a je katera že sprobala? Ne. Pa baje da je vredu stvar. Po mojem bi meni moral nekdo demonstrirat nemestitev a ni tako kot tampon za vstavit?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?