Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:20:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda pa zaliv svetega jerneja je bil zame odkritje. ma res, da pri teh par desetih kilometrih obale letos najdem čisto nov košček in to čudovit??!! Madona, jst nisem bla že ene 20 let na tistem koncu... kako se že tja pride?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:21:07
|
|
|
|
ključek
|
pri nas že dežuje.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:21:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you o sveta marija......... .........gleda katera eurosong??? Gledaa on mene...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:21:20
|
|
|
|
leda
|
greš proti hrvaški in tik pred mejo zaviješ desno. mislim da za soline.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:23:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
pomfri iz mcdonaldsa pa je bil še vedno zlato rumen kot da bi ga ravnokar spekli. Hm? Psssst.... ne rabiš mi vsega povedat.... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:24:07
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you o sveta marija......... .........gleda katera eurosong??? Gledaa on mene... tud uredu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:25:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
7.700 s pleničko in bodijem. Šiša našo Laro za 100g
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:26:03
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft pomfri iz mcdonaldsa pa je bil še vedno zlato rumen kot da bi ga ravnokar spekli. Hm? Psssst.... ne rabiš mi vsega povedat.... hahaha
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:26:27
|
|
|
|
leda
|
Šiša našo Laro za 100g super, vsaj ena konkurenca na dohvat ruke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:28:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ in pa najpomembneje: danes se je kar na lepem začela plaziti nič več metanja nazaj in nič več skakanja z obema kolenama naprej ampak lepo izmenično z rokicami in koleni naprej! kar naenkrat iz dnevne pride v kuhinjo, trga rožo do katere prej ni prišla, zleze v omaro... madonca zdej se je pa res začelo. airex in puzzle so samo še za okras... zdej Sara ne pozna več meja...parket in ploščice so njen novi dom bravo sara ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:31:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda greš proti hrvaški in tik pred mejo zaviješ desno. mislim da za soline. Ja halo, a ni ta zaliv pri Lazaretu??
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:32:27
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ in pa najpomembneje: danes se je kar na lepem začela plaziti nič več metanja nazaj in nič več skakanja z obema kolenama naprej ampak lepo izmenično z rokicami in koleni naprej! kar naenkrat iz dnevne pride v kuhinjo, trga rožo do katere prej ni prišla, zleze v omaro... madonca zdej se je pa res začelo. airex in puzzle so samo še za okras... zdej Sara ne pozna več meja...parket in ploščice so njen novi dom bravo sara ... še jaz.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:34:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda moje so pa take, da samo še nočne vložke kupujem. edin krčev pa res ni več. ....meni so pa še nočni včasih premalo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:35:23
|
|
|
|
leda
|
Ja halo, a ni ta zaliv pri Lazaretu?? lazaret? nimam pojma. mi smo ga nekam slučajno našli, ker je najdražji tut dol laufal in se tolk zgubu sred noči, da je maltane čez dom upokojencev v luciji plezal nazaj v apartma. tko da smo en dan, ko je mala vojska zaspala v avtu šli gledat kje je hodu. in smo se najprej pelal čez forma vivo, pa se pol mal zgubljal, pa vletel na glavno cesto in odvil desno tik preden smo rabl osebne, ki jih seveda nismo mel. in tam zaliv sv jerneja (sem ga seveda v apartmaju poguglala, tam sem samo strmela, kaj pa je to??!!)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:35:30
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Evo, mi smo danes zamaknili spanje za 45 min, ker smo bili na obisku. Po drugi žlici večerje si je ušesa trgal, da sem bila že skor na poti na urgenco, ker sem bila 100po100, da je fasal vnetje. Ampak v 1 minuti ... Ko se je malo pomiril, sva se na hitro nafutrla in mi je spal v naslednjih 3 minutah. Tako da se pri nas prvič zamikanje ni obneslo. Kaj pa če bi začeli z malo manjšimi koraki. Npr. 10, 15 min . Saj vem, ja, obiski
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:36:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you še vedno??? pa veš kak ...... tisto ta hudo traja ene 2-3 dni...pol se umiri, samo mi ni jasno kak bom jaz v službi to prakticirala....vsake 10 min letala na wc si menjavat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:36:52
|
|
|
|
leda
|
....meni so pa še nočni včasih premalouser posted image no sej, jst sm tut drgnila v apartmaju dol v istri...je res štala. kot da se nekaj ni čist zaprlo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:36:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you in sem bla tok prijazna, da sem jo domov peljala. ?????????????? ma lepo od tebe....samo sem se začudila...mogoče nisem pravega gor nalimala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:38:04
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you še vedno??? pa veš kak ...... tisto ta hudo traja ene 2-3 dni...pol se umiri, samo mi ni jasno kak bom jaz v službi to prakticirala....vsake 10 min letala na wc si menjavat a ne ješ tabletk?? to ful pomaga. no, vsaj meni, da ne bom preveč pametna.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:38:42
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you in sem bla tok prijazna, da sem jo domov peljala. ?????????????? ma lepo od tebe....samo sem se začudila...mogoče nisem pravega gor nalimala mah........zakaj pa ne bi bila jaz boljša??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:39:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
a v apartmaju poguglala, tam sem samo strmela, kaj pa je to??!!) Ma da ni zaliv svetega koga drugega, ker svetega Jerneja ja pri Lazaretu...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:40:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda dokler ne bo šla v vrtec user posted image ma jst sem nad prehrano v vrtcu navdušena, pa, kot bi kera rekla, kompliciram okrog hrane . oziroma kot bi jst rekla, mi je pomembno, da jemo raznoliko, sveže in zdravo (zdele ploskajo branjevke na tržnici, kjer že leta puščam precejšen del družinskega budgeta). ma res, vsaj pri nas majo super jedilnike. mislim, da že kar vsepovsod..... gledajo ful na to.....pol v šoli pa več ne......sem včasih jezna kot ....dobijo naši pico al pa krof, pa še kake take čudne za malico ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:41:27
|
|
|
|
leda
|
Ma da ni zaliv svetega koga drugega, ker svetega Jerneja ja pri Lazaretu. sv. jerneja je zihr. sem preverla lazaret je pa kaj ? bivša bolnica?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:41:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pri nas že dežuje......... že ...pri nas je pa nehalo pred kako uro... Je že ob kakih 17 uri začelo in to fajn....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 12.5.2009 22:43:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you še vedno??? pa veš kak ...... tisto ta hudo traja ene 2-3 dni...pol se umiri, samo mi ni jasno kak bom jaz v službi to prakticirala....vsake 10 min letala na wc si menjavat a ne ješ tabletk?? to ful pomaga. no, vsaj meni, da ne bom preveč pametna. ne...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?