Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 11:05:32
|
|
|
|
Anonimen
|
vam nisem prav nič fouš, jz sem pa vesela ker vem kaj pričakujem (CR) tako da zdaj čakam da mine teh 12 dni da zvem datum in uro kdaj ga imam
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 11:13:31
|
|
|
|
majuška10
|
tubby, meni se to že cel teden dogaja, sam enkrat bolj intenzivno, enkrat pa nič. zgleda da bodo naši pikolinkoti res do maja počakali. kr nej! mogoče bo pa res prvi maj pester!!! ma kolko si že odprta? jst sem bla 2 dni nazaj 1,5 - 2 cm, sam ni še nič. mi je pa babica na pregledu rekla , da najkasneje po praznikih rodim. katmat, sem šla jst predvčerajšnjim zaradi trdega trebuha kar v P se pokazat. pejt, da boš mirna. nč čakat!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 11:13:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Jao punce...vam dogaja. Mi mamo še daleč...me je pa ene parkrat že presenetu tak krč, ko bi ti eden z nožem rezal tam spodaj. Tak ko sta rekle Olive pa lake. Po dolgem cajtu sem govorila z eno kolegico, pa je rekla, da je ful dolgo doma čakala, da ji je res voda odtekla in pol je rodila v 20 min po prihodu v bolnico. Svaka čast...jaz bi tudi tako na hitro. To, da te nekaj stalno špika mora bit res zoprno...punce...držte se...pa pojdite jutri rodit, da bodo tapravi majčki.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 11:45:15
|
|
|
|
girly
|
čestitke vsem novopečenim mamicam in očkom!!! meni so se izvidi popravili in so izpustili iz porodnišnice, sedaj pa hodim vsak 2. dan na kontrolo. našemu pa se še nič ne mudi na svet, bo počakal, da bo majček, čeprav je kazalo,da bo že kar aprilček... no,lepo bodite!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 11:54:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Girly, lepo za izvide. Majčkeno še pogrej svojega pikeca, pa bo tako hitro prišel.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 11:59:02
|
|
|
|
tubby
|
majuška10- jaz sm odprta 3 cm- to so ugotovili že prejšnjo sredo, ta tedn je stanje isto. ampak toole ponoči... pol čez dan se pa umiri. ne vem v kakšnih primerih pa lahko grem v porodnišnico se pokazat? vem da moram bit pozorna na gibe-vsaj 10krat v enem dnevz ne? pa kaj še? s kakšnim izgovorom lahko grem tja? :-) jaz bi šla kar rodit po 00.00 da bo 1.5! pol bom pa še cele praznike tu pa ne bo nič, pol pa ne vem kaj bom nrdila
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 12:06:25
|
|
|
|
majuška10
|
ja sej glede teh gibov sem tudi jst vsa zmedena. sej ga čutim, sam pri meni postane aktiven bolj proti večeru, čez dan mogoče ker delam raznorazne stvari niti nisem tolko pozorna, vem pa da po 6h zvečer je teh gibov dvakrat več. pa niti ne vem več al so vse to gibi otroka al krčenje maternice. to mi zdej ne gre v račun. meni je moja G. rekla da naj grem v P v primeru, če ne čutim gibov otročka, oz. če sem karkoli v dvomih. jst sem šla zato ker sem imela ful trd trebuh in mi ni nič popustilo. (otročka sem normalno vmes čutla, sam k sem se pa trebuha dotaknila je bil trd kot skala) sej pol je blo vse v redu. jst tudi srčno upam na 1. maj držmo pesti da bomo res šle!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 12:47:23
|
|
|
|
MoonEve
|
Pozdravljene Majčice, prijateljica meduzica vam sporoča, da ima popadke na 5 minut in da sta z dragim že na poti v porodnišnico Vam sporočim, ko bodo novice
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 13:00:26
|
|
|
|
Dudica1
|
no pa smo spet vsi doma
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 13:34:07
|
|
|
|
Anonimen
|
O meduzica...držimo pesti
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 13:37:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 no pa smo spet vsi doma ste že doma dudica, super
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 13:38:09
|
|
|
|
Anonimen
|
meduzica držim pesti, pa da bo čim prej in čim manj bolečin, vso srečo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 13:38:38
|
|
|
|
Anonimen
|
no kje pa ste vse
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 13:54:46
|
|
|
|
elyy
|
evo sm spet pršla mau gor....v službo sm odala bolniško,sva šla z mojmu u nabavo....in zdej sm doma končno! kva je sinoč tok razganjal,da smo mele bolečine kr vse.....mene pa kr mau skrbi ker mam pa tud čudne bolečine podobne(kokr če bi mogla menstruacijo dobit)res čudno....sinoč pa do pol dveh zjutri take čudne krče .....sploh nevem,v kerem primeru se je dobro pokazat v P.??K zabrezveze že nebi rada hodila!! drgač pa otročka čist normalno čutim.. jst bom šla zdej sam posodo pomit,pržgat radjatorje in uležt se v toplo banjo vode??pol bomo pa videl kako se bom počutla....če ne se bom šla pa res pokazat..k pregled pa imam komaj v ponedeljek! če bo kej tazga vam sporočim
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 13:55:37
|
|
|
|
zoja10
|
go meduzica go meduzica goooooo Živijo dudica,....upam da ste fajn....me nisi hotla čakat a Jaz še vedno v kosu, sitna še slabš kot učeri... jokam zarad enga blesavga kruha že cel dan... pa zarad mojga.... pa tud za brezveze jokam....kr neki... vsi mi gredo na živce,... jutri mam zjutri kontrolo v P...(pomoje me bodo grdo gledli k morjo za 1 maj delat) Kje so pa blue, pokica...? sam da spet ne katera prehiteva.... Zdej bom probala če šnopc tud tko ku ricinus deluje Cveka jaz sm tle, a čmo se kej smilit, pa jamrat?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 13:58:59
|
|
|
|
Tanja_
|
dudi bravo, ste pa hitro! Matr tik tak je minil od začetka tedna! Kako je blo? Opiši, ko boš pri moči in pa ko boš imela čas.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 14:01:03
|
|
|
|
Anonimen
|
zoja10 jz se nimam kej smilit in jambrat k sem mela take izvide včeraj da se lahko sam klanjam no drugače sem bla pa danes ful pridna sem vse posesala pomila južno skuhala zdej k je pa vse pospravljeno in ker smo kosilo skuhal sem pa tuki na kavču komirala pa seveda pred netom
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 14:08:23
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj je zdaj to pupe a mate pavzo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 14:09:36
|
|
|
|
majuška10
|
čveka, jst tudi komiram na kavču - že od prejle. me je kr zmanjkalo in to za dobro uro. dudica ne morem verjet - že doma!!!bravo! čimprej nam zaupaj svojo izkušnjo!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 14:11:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 čveka, jst tudi komiram na kavču - že od prejle. me je kr zmanjkalo in to za dobro uro. dudica ne morem verjet - že doma!!!bravo! čimprej nam zaupaj svojo izkušnjo! aja jz sem pa pred kratkim pršla ker sem pospravljala ker je blo glih tako kot da bi bomba padla no ja jz bl počivam, ker zdej k sem se ulegla je začel razgrajat, me prov orenk buta v vse smeri
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 14:28:43
|
|
|
|
OliveOyl
|
Evo me s pregleda.. oliva je odprta že 2 prsta,po moje se bo sezam hmal odprl.zdaj moram še nekako izvide od streptokoka dobit,ginek.ne dela na mikrobiol inštit se mi noben ne oglasi.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 14:29:16
|
|
|
|
Anonimen
|
mislim tojk je vas prijavljenih pa nobena nič ne piše
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 14:30:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Evo me s pregleda.. oliva je odprta že 2 prsta,po moje se bo sezam hmal odprl.zdaj moram še nekako izvide od streptokoka dobit,ginek.ne dela na mikrobiol inštit se mi noben ne oglasi. kako to da so te domov poslal, men so takrat kr sprožel sem je pa res da je blo sam tri dni pred rokom a drugače je vse vredu olivia???
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 14:32:51
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Evo me s pregleda.. oliva je odprta že 2 prsta,po moje se bo sezam hmal odprl.zdaj moram še nekako izvide od streptokoka dobit,ginek.ne dela na mikrobiol inštit se mi noben ne oglasi. kako to da so te domov poslal, men so takrat kr sprožel sem je pa res da je blo sam tri dni pred rokom a drugače je vse vredu olivia??? Ja vse o.k.bi me poslala gor če bi bilo mal pred rokom,tak sem šla pa domov.zdaj sem pa cela zmedena.. ma saj mogoče pa ne bo še šlo... zdaj moram izvide dobit,če me slučajno ponoči zagrabi.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 14:40:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Evo me s pregleda.. oliva je odprta že 2 prsta,po moje se bo sezam hmal odprl.zdaj moram še nekako izvide od streptokoka dobit,ginek.ne dela na mikrobiol inštit se mi noben ne oglasi. kako to da so te domov poslal, men so takrat kr sprožel sem je pa res da je blo sam tri dni pred rokom a drugače je vse vredu olivia??? Ja vse o.k.bi me poslala gor če bi bilo mal pred rokom,tak sem šla pa domov.zdaj sem pa cela zmedena.. ma saj mogoče pa ne bo še šlo... zdaj moram izvide dobit,če me slučajno ponoči zagrabi. bog ve če jih boš dans še dobila k je že tojk ura, kdaj pa imaš že rok ( se mi ne da iskat seznama)
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?