|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
30.4.2009 11:05:32   
Anonimen
vam nisem prav nič fouš, user posted image user posted image user posted image

jz sem pa vesela ker vem kaj pričakujem (CR) tako da zdaj čakam da mine teh 12 dni da zvem datum in uro kdaj ga imamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 1601
30.4.2009 11:13:31   
majuška10
tubby, meni se to že cel teden dogaja, sam enkrat bolj intenzivno, enkrat pa nič. zgleda da bodo naši pikolinkoti res do maja počakali. kr nej! mogoče bo pa res prvi maj pester!!! ma kolko si že odprta? jst sem bla 2 dni nazaj 1,5 - 2 cm, sam ni še nič. mi je pa  babica na pregledu rekla , da najkasneje po praznikih rodim.

katmat, sem šla jst predvčerajšnjim zaradi trdega trebuha kar v P se pokazat. pejt, da boš mirna. nč čakat!

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
30.4.2009 11:13:36   
Anonimen
Jao punce...vam dogaja. Mi mamo še daleč...me je pa ene parkrat že presenetu tak krč, ko bi ti eden z nožem rezal tam spodaj. Tak ko sta rekle Olive pa lake.

Po dolgem cajtu sem govorila z eno kolegico, pa je rekla, da je ful dolgo doma čakala, da ji je res voda odtekla in pol je rodila v 20 min po prihodu v bolnico. Svaka čast...jaz bi tudi tako na hitro.user posted image To, da te nekaj stalno špika mora bit res zoprno...punce...držte se...pa pojdite jutri rodit, da bodo tapravi majčki.

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 1603
30.4.2009 11:45:15   
girly
čestitke vsem novopečenim mamicam in očkom!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni so se izvidi popravili in so izpustili iz porodnišnice, sedaj pa hodim vsak 2. dan na kontrolo. našemu user posted image  pa se še nič ne mudi na svet, bo počakal, da bo majček, čeprav je kazalo,da bo že kar aprilček...

no,lepo bodite!

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
30.4.2009 11:54:15   
Anonimen
Girly, lepo za izvide. Majčkeno še pogrej svojega pikeca, pa bo tako hitro prišel.

(odgovor članu girly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1605
30.4.2009 11:59:02   
tubby
majuška10- jaz sm odprta 3 cm- to so ugotovili že prejšnjo sredo, ta tedn je stanje isto.

ampak toole ponoči... pol čez dan se pa umiri.
ne vem v kakšnih primerih pa lahko grem v porodnišnico se pokazat? vem da moram bit pozorna na gibe-vsaj 10krat v enem dnevz ne?
pa kaj še? s kakšnim izgovorom lahko grem tja? :-)
jaz bi šla kar rodit po 00.00 da bo 1.5! pol bom pa še cele praznike tu pa ne bo nič, pol pa ne vem kaj bom nrdila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
30.4.2009 12:06:25   
majuška10
ja sej glede teh gibov sem tudi jst vsa zmedena. sej ga čutim, sam pri meni postane aktiven bolj proti večeru, čez dan mogoče ker delam raznorazne stvari niti nisem tolko pozorna, vem pa da po 6h zvečer je teh gibov dvakrat več.

pa niti ne vem več al so vse to gibi otroka al krčenje maternice. to mi zdej ne gre v račun.
meni je moja G. rekla da naj grem v P v primeru, če ne čutim gibov otročka, oz. če sem karkoli v dvomih. jst sem šla zato ker sem imela ful trd trebuh in mi ni nič popustilo. (otročka sem normalno vmes čutla, sam k sem se pa trebuha dotaknila je bil trd kot skala) sej pol je blo vse v redu.

jst tudi srčno upam na 1. maj user posted image user posted image user posted image  držmo pesti da bomo res šle!

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
30.4.2009 12:47:23   
MoonEve
Pozdravljene Majčice,

prijateljica meduzica vam sporoča, da ima popadke na 5 minut in da sta z dragim že na poti v porodnišnico user posted image user posted image user posted image

Vam sporočim, ko bodo novice user posted image

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
30.4.2009 13:00:26   
Dudica1
no pa smo spet vsi domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
30.4.2009 13:34:07   
Anonimen
O meduzica...držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1610
30.4.2009 13:37:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

no pa smo spet vsi domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ste že doma dudica, superuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1611
30.4.2009 13:38:09   
Anonimen
meduzica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, pa da bo čim prej in čim manj bolečin, vso srečouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1612
30.4.2009 13:38:38   
Anonimen
no kje pa ste vseuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1613
30.4.2009 13:54:46   
elyy
evo sm spet pršla mau gor....v službo sm odala bolniško,sva šla z mojmu u nabavo....in zdej sm doma končno!

kva je sinoč tok razganjal,da smo mele bolečine kr vse.....mene pa kr mau skrbi ker mam pa tud čudne bolečine podobne(kokr če bi mogla menstruacijo dobit)res čudno....sinoč pa do pol dveh zjutri take čudne krčeuser posted image .....sploh nevem,v kerem primeru se je dobro pokazat v P.??K zabrezveze že nebi rada hodila!!
drgač pa otročka čist normalno čutim..

jst bom šla zdej sam posodo pomit,pržgat radjatorje in uležt se v toplo banjo vode??pol bomo pa videl kako se bom počutla....če ne se bom šla pa res pokazat..k pregled pa imam  komaj v ponedeljek!     
če bo kej tazga vam sporočimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
30.4.2009 13:55:37   
zoja10
go meduzica go meduzica goooooouser posted image user posted image user posted image

Živijo dudica,....upam da ste fajn....me nisi hotla čakat auser posted image  user posted image

Jaz še vedno v kosu, sitna še slabš kot učeri...user posted image  jokam zarad enga blesavga kruha že cel dan... pa zarad mojga.... pa tud za brezveze jokam....kr neki...
vsi mi gredo na živce,...
jutri mam zjutri kontrolo v P...(pomoje me bodo grdo gledli k morjo za 1 maj delat)user posted image

Kje so pa blue, pokica...? sam da spet ne katera prehiteva....user posted image

Zdej bom probala če šnopc tud tko ku ricinus deluje user posted image

Cveka jaz sm tle, a čmo se kej smilit, pa jamrat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
30.4.2009 13:58:59   
Tanja_
dudi bravo, ste pa hitro! Matr tik tak je minil od začetka tedna! Kako je blo? Opiši, ko boš pri moči in pa ko boš imela čas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
30.4.2009 14:01:03   
Anonimen
zoja10 jz se nimam kej smilit in jambratuser posted image user posted image user posted image k sem mela take izvide včeraj da se lahko sam klanjamuser posted image

no drugače sem bla pa danes ful pridna sem vse posesala pomila južno skuhala zdej k je pa vse pospravljeno in ker smo kosilo skuhal sem pa tuki na kavču komiralauser posted image pa seveda pred netomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 1617
30.4.2009 14:08:23   
Anonimen
kaj je zdaj to pupe a mate pavzouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1618
30.4.2009 14:09:36   
majuška10
čveka, jst tudi komiram na kavču - že od prejle. me je kr zmanjkalo in to za dobro uro.

dudica ne morem verjet - že doma!!!bravo! čimprej nam zaupaj svojo izkušnjo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
30.4.2009 14:11:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

čveka, jst tudi komiram na kavču - že od prejle. me je kr zmanjkalo in to za dobro uro.

dudica ne morem verjet - že doma!!!bravo! čimprej nam zaupaj svojo izkušnjo!

aja jz sem pa pred kratkim pršla ker sem pospravljalauser posted image user posted image user posted image ker je blo glih tako kot da bi bomba padlauser posted image

no ja jz bl počivam, ker zdej k sem se ulegla je začel user posted image razgrajat, me prov orenk buta v vse smeriuser posted image user posted image

(odgovor članu majuška10)
  Neposredna povezava do sporočila: 1620
30.4.2009 14:28:43   
OliveOyl
Evo me s pregleda..user posted image

oliva je odprta že 2 prsta,po moje se bo sezam hmal odprl.zdaj moram še nekako izvide od streptokoka dobit,ginek.ne dela na mikrobiol inštit se mi noben ne oglasi.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
30.4.2009 14:29:16   
Anonimen
mislim tojk je vas prijavljenih pa nobena nič ne pišeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1622
30.4.2009 14:30:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

oliva je odprta že 2 prsta,po moje se bo sezam hmal odprl.zdaj moram še nekako izvide od streptokoka dobit,ginek.ne dela na mikrobiol inštit se mi noben ne oglasi.user posted image

kako to da so te domov poslal, men so takrat kr sprožel sem je pa res da je blo sam tri dni pred rokomuser posted image

a drugače je vse vredu olivia???

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 1623
30.4.2009 14:32:51   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

kako to da so te domov poslal, men so takrat kr sprožel sem je pa res da je blo sam tri dni pred rokomuser posted image

Ja vse o.k.bi me poslala gor če bi bilo mal pred rokom,tak sem šla pa domov.zdaj sem pa cela zmedena..
ma saj mogoče pa ne bo še šlo...user posted image user posted image
zdaj moram izvide dobit,če me slučajno ponoči zagrabi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
30.4.2009 14:40:03   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

Ja vse o.k.bi me poslala gor če bi bilo mal pred rokom,tak sem šla pa domov.zdaj sem pa cela zmedena..
ma saj mogoče pa ne bo še šlo...user posted image user posted image
zdaj moram izvide dobit,če me slučajno ponoči zagrabi.

bog ve če jih boš dans še dobila k je že tojk ura, kdaj pa imaš že rok ( se mi ne da iskat seznama)

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?