|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
30.4.2009 9:38:01   
OliveOyl
maja mene špika,čist tak občutek kot da bi me nekdo v nožnici s šivanko zbadal..sam je še vse zaprto,res da se pa pol kar naenkrat odprem.Ma bo že k bo naš čas, a ne petrazg?user posted image user posted image
Zdaj pa res grem.
pa pa

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
30.4.2009 9:40:22   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Maja: Mene dol večkrat na dan špikne, mam občutek kot da ma nož v roki in si hoče pot ven zrezat.

Midva se tud vsak dan greva, jst da hočem čim prej rodit, on bi pa še kr ene par mesecev počaku user posted image . Je včasih bolj živčen kot jst.

Mene je tudi ene dvakrat bolelo, kot da bi mi nekdo noze zaril v trebuh. Sedaj pa vcasih cutim, kot da bi morala dobit M.

In tudi moj pravi, naj pocakam se do konca naslednjega tednauser posted image , ker mora nekaj dokoncat v sluzbi, pa se kamin ni koncanuser posted image  Rok imam pa cez dva dniuser posted image  Ta se pa hecauser posted image

Na sveze zaljubljena...v mojega Sebastiana

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
30.4.2009 9:42:24   
copka
aja, sem pozabila za seznam podatke o pregledu: 4.5. ob 11.50. Vsega skupaj sem se zredila za 12,5 kg.

Zdej pa res grem pod tususer posted image

Na sveze zaljubljena...v mojega Sebastiana

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
30.4.2009 9:42:27   
petra a
lananai & bucka-čestitke ob rojstvu vajinih bebikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
30.4.2009 9:43:36   
petra a
eh, copka me je zdele spomnla da bi se mogla zvagat, grem na pregled, klinc, me bojo pa spet oblečeno in obuto vagal

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
30.4.2009 9:44:59   
mani2
lananai čestetke za rojstvo hčerkice tebi in seveda možeku. user posted image user posted image user posted image    

bucka čestitke tudi tebi in očku. Sedaj pa obilo cartanja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mani2 -- 30.4.2009 9:55:03 >

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
30.4.2009 9:51:26   
tubby
LANANAI  BUCKA  CESTITKE!!!!

jaz sem tudi še tu, ponoči me je spet vse bolelo v terbuhu in križu in me prav zvijalo kot noč prej, zdaj pa nič
Ampak res ne vem no user posted image kaj to pomeni? a bo kej al bo še 14 dni trajalo da bojopravi popadki?
je pa kr boleče pa slabo spim zarad tega...
jaz bi kar jutri rodila če bi Bog dal user posted image

res si ga že tako močno želim videt pa počas so me začel telefoni...
sm sama kriva k sm povedala da se mi ponoči dogaja pa da sm 3 cm odprta že od prejšnga tedna...

Ja rok bi naj bil 11.5 pa k sm bla 2 tedna nazaj pr gin je rekla da bo tam okol, prejšnji tedn je pa rekla da 11.5 ne bo čakal :-)

jaz pa nestrpna...

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
30.4.2009 9:59:07   
elyy
jutro majčice!

najprej čestitke vsem mamicam ob rojstvu njihovih malčkov!user posted image

jst sm bla pa učer tok bolana,da sploh nisem mela moči,da bi bla kej na r.(dober,da nisem mela vročine pa da me glava ni bolela)!

učer zvečer nisem do pol dveh zjutri zaspala,kšne dve ure me je spodi med nožnico tok bolel pa trebuh mi je otrdevu(bolelo je pa tko podobno,koker,če bi se popadki začenjali)najprej mnj pol pa več....in vem,da sm zaspala in se zbudila ob 6h me pa nč več ni bolel in se je umiril vse.
mene zanima a je to znak,da se bo hmau začelo kej dogajat al kaj,noseča sm pa 35tednov!?
jst si fullll želim spoznat svojga pikca že enkrat......sm misla,da gre zares....pa nč pol.....  

morem posodo pomit,se poštimat pol pa v službo še zadnjo bolniško listo odatiuser posted image (bojo že spet kao vsi prjazni....pa smeški do ušes)

papa

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
30.4.2009 10:00:54   
majuška10
dobro jutro!
OO KAKO JE TO LEPO!vsako jutro eno novo krasno presenečenje z dojenčki!user posted image user posted image user posted image  
LANANAI IN BUCKA ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU OTROČIČKOV!!!!! JEEEEEEE

z mano vse po starem. včerajšnji izcedek je bil verjetno posledica pregleda, danes ni več nič (pa tudi včeraj je blo vse skupaj bolj malo) me je pa ful šponalo po trebuhu, preden sem šla spat.
sam ne vem al je to šponanje od otročka, al so to krči maternice??? ker otročka drugače čutim kot to. pol med spanjem se je pa vse umirilo.

pol bom šla na en sprehod do lekarne, da še par stvari nabavim, pa bo mogoče kej pomagalo, da se spet kej začne dogajat.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
30.4.2009 10:03:30   
majuška10
user posted image user posted image user posted image tubby, glede zvijanja kaj imava midve smene  al kaj
hehehe tebe  zvija ponoči med spanjem mene pa pred spanjem

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
30.4.2009 10:14:27   
gala
Joj, koliko je že ura. Smo pa res čveke... Jaz grem malo pospravljat, jutri pride sestra k meni za tri dni. Je tudi noseča, 3 mesece. Komaj čakam da se vidiva pa načvekava. To bodo res super prazniki, pa še Manca jo obožuje, tako da bo veselje še večje. Lep dan vsem!!!

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
30.4.2009 10:21:20   
baba84
ojla čvekice

ste tako pridne v čvekanju da vas sploh ne dohitevam user posted image  včasih pridem kaj pokukat to je pa tudi vse... zdaj pa se vam javljam, da sem še vedno "mama surprise" pa mal semprišla pogledat koliko majčic že ima svoje user posted image

ČESTITKE VSEM MAMICAM IN ATKOTAM! VELIKO VELIKO CRKLJANJA!

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
30.4.2009 10:22:37   
Anonimen
živjo punce

no jz sem iz opravkov zdej me pa čaka pospravljanje in kuhanje kosila se še kaj oglasim med pavzo

čvekeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1588
30.4.2009 10:29:34   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Ja mene bo pa g.Popaj danes v roke vzel.morda me odpre kot svojo konzervo špinače..user posted image user posted image
Ne smem takih pisaT bo g.Dudeka kap,ne bo več ženičke putil na RR user posted image user posted image

user posted image

umrla sem od smeha!!!!

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
30.4.2009 10:34:27   
baba84
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Ja mene bo pa g.Popaj danes v roke vzel.morda me odpre kot svojo konzervo špinače..user posted image user posted image
Ne smem takih pisaT bo g.Dudeka kap,ne bo več ženičke putil na RR user posted image user posted image

user posted image

umrla sem od smeha!!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
30.4.2009 10:40:10   
KatMat
lananai in bucka iskrene cestitke....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vsak dan vas je vec ki cartate...

mi smo mel tud dons spet pestro sem bla spet celo noc pod tusem (ne vem kaj naredim ker pomoje ce mi voda odtece sploh vedela ne bom) skoz trd trebuh, bolecine podobne menstrualnim,zaspala sem sele okoli pol devetih zjutraj,spala od23.30 do 2.00 in hodm okol k zombi!!!

(odgovor članu baba84)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
30.4.2009 10:40:30   
KatMat
oooo lunca!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
30.4.2009 10:45:28   
buterffly
Najprej čestitke vsem, ki ste dobile male angelčke....

No, js sm bla 28. na CTG-ju pr dr.Preskarju. Da dol padeš, a on sploh še misl živet. Je čist brez volje in zdolgočasen. Ko sem prišla, me je vprašu po kaj sem pršla. Ja, ne vem, verjetno ne po kilo kruha in liter mleka. Groza.
Drgač je pa reku, da se našmu sončku še nikamor ne mudi, da mu je čist lušt.

Včerej mi je tašča pomagala pomit kopalnico. Sej bi blo vse ok, če bi bila brez nepotrebnih komentarjev. Zvečer sva pa z mojim še omarice v kuhinji rihtala, da bomo šli res lahko zdej te dni na svoje. Tako, da sem zečela posodo in šalčke ipd. zlagat v omarice, nakar pride tašča in mi začne zakaj sem dala uno tja, a ne bi blo bolš, če bi blo kle in tako naprej. GROZA !! Sem misnla, da bom dobila ****is. Pol ji pa moj reče, da če je že pršla gor nej bo kej koristna in ji je reku naj nama okna pomije. Je mela tok dolg nos, da se je skorej pohodila. Ampak, je začela v dnevni okna pomivat. Bo verjetn dans nadaljevala. Ne vem, kako bom prenašala njene "nasvete" okrog otročka in celotnega gospodinjstva, če mi bo non stop težila. Jo bomn kr nekam poslala. A jo ker hoče? user posted image

Krempelcek, a sem js tud tok grozna k pridm k teb. Mi morš povedat. Pozdravi svojo družinico...

(odgovor članu baba84)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
30.4.2009 10:46:35   
Anonimen
katmat kaj se tebi kaj približujeuser posted image user posted image user posted image

no videim da vas vse neki boli dejte no počakat še danes da bojo majčkiuser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1594
30.4.2009 10:47:37   
KatMat
ja ne vem...a naj se grem pokazat??

sam ne vem kaj naj recem ker zdele je pa vse uredu!!!

< Sporočilo je popravil KatMat -- 30.4.2009 10:48:21 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
30.4.2009 10:48:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

http://www.bigmusclesbuilding.com/image-files/building-muscle-men-2.jpghttp://farm4.static.flickr.com/3002/2721862929_235f9d8e69.jpg?v=0http://farm4.static.flickr.com/3273/2721863047_2e66c43a4a.jpg?v=0

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1596
30.4.2009 10:49:08   
KatMat
ja cveki se vedno ustrajam pa probavam pomocnike gor lepit pa ne gre....

drugac bi pa z veseljem pocakala na maj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
30.4.2009 10:50:42   
KatMat
nječe

< Sporočilo je popravil KatMat -- 30.4.2009 10:51:28 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
30.4.2009 10:59:13   
tubby
majuška10- ja vidiš nekaj bo samo ne vem kok časa bo to trajalo? kok časa že pri tebi tole s temi lažnimi alarmi traja?
jaz bi jutr kar šla.... Prov res si  želimuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
30.4.2009 11:02:15   
tubby
KatMat-ti maš pa podobne težave kot jaz, jaz sem mirna ker sm bla učer pr gin pa sm ji povedala da mam te težave že od prejšnje noči-danes se je nadaljevalo-ctg ni pokazal nič, oprta pa isto kot prej. Dokler nismo redni ni nič...
ampak me tudi zdaj boli okol križa-malo bolj rahlo ampak me.

Jaz bi kar jutri šla-se mi pridružiš??? user posted image

Pregnancy Tickers from WiddlyTinks.com

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?