|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
25.4.2009 12:44:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

heln: čestitkeuser posted image

no jz sem pa uprala in ubesla kr 4 pralne stroje, speglala perilo zdaj pa se kuha kosilo, jz sem si pa vzela pol ure počitkauser posted image
sam me kr vn vleče k je tojk lep vremeuser posted image user posted image

cveki tebe bo pobral....se dobr da mojga ni nc sm gor k bi me pomoje zamenjal!!!sem tok lena...pa se tist princip me daje da ne bom nic pospravila dokler se ne bo navadu sprot pospravit za sabo da ne pobiram na vsake pol metra za njemu....

to se pa kr navad k boš pa pol za mulcem pobirala, na vsake pol metra bo neki na tleh ležal, tak da najbolje da pustiš pri miru in se bo pol nauču k bo vidu kakšnu otrok pustiuser posted image moj se je navadu od kar mava otroka da tud za sabo pospravlja prej so pa njegove cujne ležale vse povsoduser posted image ja nimaš kej dons je pocen tok pa še sonček je zun, sem dva stroja kr  zun obesla tako da se bosta do večera že posušilauser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 501
25.4.2009 12:44:25   
pokica_
Okna popucana, zdaj pa čakam da moj prime sesalc v roke! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 502
25.4.2009 12:45:04   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

katmat prvi je star 2 leti in pol zdaj pričakujemo tega drugega user posted image ,ja rekli smo da bomo imeli 3...z nekje isto razliko ali majčken večjo kot bo zdaj...kasneje pa ne več ker ati pravi da ne bo star mel otroke,pa tud meni je bolje tako...user posted image

pa pri vas??'

jah ce bo slo vse po nacrtih bi mogla bit tadruga pečenka ze letos v pečiciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 503
25.4.2009 12:46:34   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

oj oj....
sm brala za nazaj...pa ni nobenga pozitivnega nočnega raportauser posted image  kaj je s temi dedciuser posted image  no ja razn Flaska je mela srečo...user posted image

drgač je bla pa tudi moja noč hudičeva kolki me tok bolijo pa cele noge...
mam celo filing kot da mam za dobit M, tko nekako me vse boli....
Dudi ti pa mene počaki, sej zgleda da se bo počasi začelo k sm že fertik...
Sm že kosilo nardila, so neki delavci tle (nč posebnega user posted image ), ....
Sitna sm tudi kot user posted image .... počasi bo res treba it... ja ja....

se mi zdi da se zacenja pri tebi

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 504
25.4.2009 12:46:58   
Dudica1

katmat prvi je star 2 leti in pol zdaj pričakujemo tega drugega user posted image ,ja rekli smo da bomo imeli 3...z nekje isto razliko ali majčken večjo kot bo zdaj...kasneje pa ne več ker ati pravi da ne bo star mel otroke,pa tud meni je bolje tako...user posted image

pa pri vas??'

jah ce bo slo vse po nacrtih bi mogla bit tadruga pečenka ze letos v pečiciuser posted image user posted image user posted image

a že si pa hitra...no sej boš povedala ko tega rodiš...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 505
25.4.2009 12:47:50   
KatMat

heln: čestitkeuser posted image

no jz sem pa uprala in ubesla kr 4 pralne stroje, speglala perilo zdaj pa se kuha kosilo, jz sem si pa vzela pol ure počitkauser posted image
sam me kr vn vleče k je tojk lep vremeuser posted image user posted image

cveki tebe bo pobral....se dobr da mojga ni nc sm gor k bi me pomoje zamenjal!!!sem tok lena...pa se tist princip me daje da ne bom nic pospravila dokler se ne bo navadu sprot pospravit za sabo da ne pobiram na vsake pol metra za njemu....

to se pa kr navad k boš pa pol za mulcem pobirala, na vsake pol metra bo neki na tleh ležal, tak da najbolje da pustiš pri miru in se bo pol nauču k bo vidu kakšnu otrok pustiuser posted image moj se je navadu od kar mava otroka da tud za sabo pospravlja prej so pa njegove cujne ležale vse povsoduser posted image ja nimaš kej dons je pocen tok pa še sonček je zun, sem dva stroja kr  zun obesla tako da se bosta do večera že posušilauser posted image

bomo poskusil ze od samega zacetka navajat da se pospravlja...kr v sklop igre bom probala upeljat...seveda to je samo teorija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 506
25.4.2009 12:49:16   
KatMat

pa pri vas??'

a že si pa hitra...no sej boš povedala ko tega rodiš...user posted image

no ja sej...tko ja...mas prav....si pa zeliva taprva dva kr dost blizu z leti pol pa mal pauze...ene dve leti vsaj...pol pa se dva...po 30 pa nic vec

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 507
25.4.2009 12:49:24   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Okna popucana, zdaj pa čakam da moj prime sesalc v roke! user posted image

aaaa kaže da bo še prej kaj drugauser posted image user posted image user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 508
25.4.2009 12:51:18   
FLASK_A
Kva je zdej babuške?

A neče nobena ituser posted image Zdej vidim, da se tut Zoji že odpira... No, dejmo, dejmo! user posted image user posted image user posted image

Katmat, ja kaj pa je to s tvojimuser posted image Dej mu naše xxx strani pokaži, bo takoj u luftuuser posted image Moj je bil čist šokiran zarad včerej, pol je šel pa na forum, mu pa sploh ni bilo več nič jasno. Pravi, da sploh ni imel pojma, da ima tako ženo doma in da smo nosečke tolk noreuser posted image Da je pa ja povsod prebral, da je treba z nami počaaasiiiiiii in neeeeežnooooooouser posted image

user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 509
25.4.2009 12:51:44   
KatMat
user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 510
25.4.2009 12:52:08   
KatMat
flaska ta ne more kej dost govort!!!user posted image user posted image user posted image

pol ga pa se mal zvežeš pa kuhavnico u roke!!!

< Sporočilo je popravil KatMat -- 25.4.2009 12:53:45 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 511
25.4.2009 12:53:15   
KatMat
user posted image  
user posted image

< Sporočilo je popravil KatMat -- 25.4.2009 12:54:58 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 512
25.4.2009 12:53:21   
Dudica1
user posted image
user posted image

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 513
25.4.2009 12:55:09   
FLASK_A
Ne, neeeuser posted image Men so ble one čokoladice všeč včeraj user posted image user posted image user posted image

No, od bele čokolade je pa moj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 514
25.4.2009 12:56:49   
KatMat
ja babe...zgleda da bo res treba descam povedat nas se kaj hitro zjasnejo a misljo kej al ne drgac bodo sam se tole lukno vidluser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 515
25.4.2009 12:58:18   
FLASK_A

ja babe...zgleda da bo res treba descam povedat nas se kaj hitro zjasnejo a misljo kej al ne drgac bodo sam se tole lukno vidluser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Aaaaaaaaaa!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, dejte jih no v roke vzet! Nej se že zresnejouser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 516
25.4.2009 12:58:38   
Dudica1
o moj bog...bogi revež moj user posted image user posted image user posted image

ne ne tok slabo nam pa še ne gre...al kaj user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 517
25.4.2009 13:02:01   
FLASK_A

o moj bog...bogi revež moj user posted image user posted image user posted image

user posted image

Moj se danes že cel dan po meni obešauser posted image Imam že sama sebe in trebuha dovolj... Sam je še tolk srečen od včeraj, da se kar ne more odlimat user posted image Ko bi malo porazdelil te dneve čez celo leto, pol bi bilo superuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 518
25.4.2009 13:02:53   
FLASK_A
Dudica, a si OK? Te nič ne mika it v P na tak lep dan? user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 519
25.4.2009 13:04:35   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image

Moj se danes že cel dan po meni obešauser posted image Imam že sama sebe in trebuha dovolj... Sam je še tolk srečen od včeraj, da se kar ne more odlimat user posted image Ko bi malo porazdelil te dneve čez celo leto, pol bi bilo superuser posted image

caki ca prav razumem...najbolj glasna si bla da te ne mika -si pa edina k si ga fasala????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 520
25.4.2009 13:05:29   
Dudica1

ma ne me hecat ej...user posted image ...sej jaz bi takoj šla ampak noče pa noče...user posted image

K se premika me prav čist dol špikne v ***  mater ej prav bedn občutek...a mislete da mi lohk kej ven pade...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 521
25.4.2009 13:08:00   
FLASK_A

user posted image

caki ca prav razumem...najbolj glasna si bla da te ne mika -si pa edina k si ga fasala????user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Čak, kako že... Dokler nimaš zajčkovega nasmeha na ustihuser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 522
25.4.2009 13:09:10   
FLASK_A

ma ne me hecat ej...user posted image ...sej jaz bi takoj šla ampak noče pa noče...user posted image

K se premika me prav čist dol špikne v ***  mater ej prav bedn občutek...a mislete da mi lohk kej ven pade...user posted image user posted image user posted image

No, kar mal še počaki. Mogoče pa bo kejuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 523
25.4.2009 13:09:53   
KatMat
hehehehehheheeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma carica si!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 524
25.4.2009 13:11:38   
Dudica1

No, kar mal še počaki. Mogoče pa bo kejuser posted image

ja sej kva pa čem...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?