|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
25.4.2009 14:55:41   
vanilla
Heln in Lara light, ČESTITKE za vajine dojenčke user posted image user posted image user posted image user posted image ! Bravo!!!

Jaz pa trenutno sama doma... Moj je šel z bratrancem se mal rekreirat...
Sem imela napad pospravljanja... Sem pomila tla v kuhinji, posesala celo stanovanje, dala prat in obesla cunje, pomivalc tut pere... Madona, se vedem kot da me sto let ne bo nazaj, če bi šla v P, hehe.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 551
25.4.2009 14:57:12   
lake
Pa se res naši z-majlčki množijo user posted image user posted image user posted image . Vsak dan dve, pa bo glih. Naša Dudi pa misl očitno kr doma rodit, ker še kr ni šla v P.

Jst sm pa zdele na ležalniku, pa ful je vroče, da ne govorim o tem da sosedje očitno neki pečejo in mi zdej tuki pod nos diši.

Pa pomočniki so dons tud dejavni.user posted image user posted image .

KatMat: Pa kaj ga samo božaš, da pol zaspi, to morš kr zagrabt. user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 552
25.4.2009 14:58:02   
KatMat
na se ena ki nam kvari povprecje!!!prevec ste pridne punce!to ni dobr-se bodo navadl

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 553
25.4.2009 14:58:43   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Pa se res naši z-majlčki množijo user posted image user posted image user posted image . Vsak dan dve, pa bo glih. Naša Dudi pa misl očitno kr doma rodit, ker še kr ni šla v P.

Jst sm pa zdele na ležalniku, pa ful je vroče, da ne govorim o tem da sosedje očitno neki pečejo in mi zdej tuki pod nos diši.

Pa pomočniki so dons tud dejavni.user posted image user posted image .

KatMat: Pa kaj ga samo božaš, da pol zaspi, to morš kr zagrabt. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   ja sej mas prav

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 554
25.4.2009 15:06:21   
Anonimen
lara light user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke

no mi smo pa pojedli zdej sem pa na kavču v vodoravni legi, moja dva fanta pa spitauser posted image
no za dobrodošlico v porodniško sem mela lažne popadke, mater me je špikal, sam zdej se je vse umerilo in tud trebuh je ratu mehkejšiuser posted image je pa zdaj user posted image dejaven se ful premetavauser posted image

ampak jz sem misenla da dudica je najmanj že rodila, kaj je zdaj to a luna nič ne prijemlje večuser posted image

no pomočnikov je pa polnouser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 555
25.4.2009 15:13:24   
KatMat
mene tud zdele daje...pa u krizu me tok boli...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 556
25.4.2009 15:13:37   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: vanilla
Heln in Lara light, ČESTITKE za vajine dojenčke user posted image user posted image user posted image user posted image ! Bravo!!!

Čestitke tudi od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 557
25.4.2009 15:14:34   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

mene tud zdele daje...pa u krizu me tok boli...

user posted image A tolk je že hudo, ker tvoj nič ne dauser posted image

Ja boga reva ti, zdej je pa res čas, da sama vzameš "stvar" v svoje rokeuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 558
25.4.2009 15:15:24   
FLASK_A
Gremo mi mal ven, smo ravno pojedli.

Lepo čvekajte, Dudi- ti pa Zoja pa v P! user posted image
Čaw!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 559
25.4.2009 15:19:40   
Anonimen
pr nas se je pa neki pooblačilo user posted image

zgleda da bomo res vse šle počas v rimuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 560
25.4.2009 15:20:04   
Anonimen
čaw flaška uživajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 561
25.4.2009 15:26:43   
Anonimen
ko pa jz pridem gor pa ni tuki nobeneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 562
25.4.2009 15:31:56   
Dudica1

ma ne ne mislim doma rodit samo kaj k ne vem kako naj to zgleda zaenkrat nimam na 5 minut popadkov...user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 563
25.4.2009 15:33:49   
Dudica1
zdej grem pa ven na sončka uživat...da ne bo katera mislila da sem kam šla...user posted image

čauči

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 564
25.4.2009 15:34:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ma ne ne mislim doma rodit samo kaj k ne vem kako naj to zgleda zaenkrat nimam na 5 minut popadkov...user posted image

sej bo dudica, jz kr mislim da boš vedela ko bo se res začelouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 565
25.4.2009 15:36:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

zdej grem pa ven na sončka uživat...da ne bo katera mislila da sem kam šla...user posted image

čauči

uživajuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 566
25.4.2009 15:49:52   
zoja10
ah zgleda da bomo še mal doma ane dudika? ne boste se nas rešle tko hitrouser posted image ...

jaz grem tud vn...sladoled + jagode s sabo pa mal na sonce...user posted image

baj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 567
25.4.2009 15:52:19   
Anonimen
kaj ste vse šleuser posted image pravuser posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 568
25.4.2009 16:01:42   
KatMat
jest sem se tuki...sem skuhala pa pojedla zdej se grem pa se mal ulect da se mi trebuh umiri ker mam skoz trdga

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 569
25.4.2009 18:27:05   
majuška10
oooooo!!!
Heln, Maj taj in Lara Light čestitke ob rojstvu vaših sončkov!!!!user posted image user posted image user posted image
se je pa začelo zares!!
Zoja10 mene so tudi 2 dni nazaj tako kolki boleli, da sem mislila da jih bo narazen zmetalo!
Ti naši bikci bodo zgleda svojo trmico gnali dokler se bo njim zdelo heheheehuser posted image user posted image , pol pa bodo sam uleteli na plano!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 570
25.4.2009 18:54:10   
Dudica1
evo nas notr...zdej pa tuširanje in potem počivanje pa da vidmo kaj pokaže...user posted image

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 571
25.4.2009 18:59:02   
Anonimen
jz sem tud mal not pa mal zunuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 572
25.4.2009 19:57:14   
Dudica1
nč grem k ni nobene...

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 573
25.4.2009 20:04:18   
ledenka
čestitke še za Heln in Maj Taj user posted image user posted image user posted image  lepo se cartajte!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 574
25.4.2009 20:18:36   
zmajama
user posted image user posted image dober večer,

ooo, vidim da smo že na 5. delu user posted image , dober čvekate. bom imela kar dela za nazaj brat.
Kolko sem zdaj to zadnjo stran prečekirala, vidim, da so že ene majčice rodile. Čestitke user posted image user posted image user posted image .

Midva sva bila z mojim user posted image  zdaj dva dni v Kranjski gori, še zadnji samski počitek user posted image .

Upam, da se bo najinemu fantku mal mudilo in bo že hotel kar ta teden pridit, ko je še moj doma, k pol pa ga cel teden ne bo pa pride sam za vikend domov user posted image user posted image . Je službo zgubil in je zdaj prisiljen it nazaj tovornjaka vozit user posted image . Sem že cel teden zlo slabe volje, pa sam na jok mi gre, ko se spomnim, da pa ga mogoče ne bo zraven pri porodu in bom morala bit sama user posted image .

Grem se zdaj še stiskat k user posted image  dokler se še lahko. Pa vas čekiram jutri pa mal za nazaj preberem, pa še kej komentiram.  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.