|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kakšna je sluz!
2.5.2009 18:23:27   
Jada82
Jaz imam skoz več upanja, čeprav se hkrati pa zelo bojim, da bom potem močno močno razočarana ..... Danes je moj 32. dan ... dobro, itak ima še veliko možnosti in dni da pride ... ampak kar je bilo čudno je to: tri dni me je bolel trebuh, jajčniki, maternica, vse ... kar precej .. no, ni bilo treba tablet, ampak je bil pa zelo zoprn občutek. To je bilo 29.4., 30.4. in 1.5.
Danes pa me ne boli več. Edino špikne kdaj ... takega primera še nisem imela pred pričakovanjem user posted image  ... ali bi lahko bilo to to? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
2.5.2009 18:50:46   
ljupka
Upam da bo,ker pri meni je podobno.Že deset dni mi je slabouser posted image ,skoz hodim na wcuser posted image vsako uro,boli me želodec,spodnji del trebuhauser posted image ,da v službi sploh ne morem delat(sem na normi),skoz bi jokalauser posted image in spala.Tam doli sem še vedno suha,ponavadi je kr teklo,včasih kepca bele ali rumene sluzi in to jevse.ob vseh znakih ko delam test pa nič.Kolko testov sem že delala ta mesec bolje da ne povemuser posted image .Držim pesti da ti ratauser posted image user posted image ,in to da zveš čim prej,jaz tud ,ker me bo pobralo.user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.5.2009 18:58:57   
ljupka
Katjusa saj teb je pa vrjetno odleglo ,ker si rekla da bi še mal počakala.Ampak priznaj da globoko tam v kotičku srca si pa razočarana.Jas sem bila ,ko sem delala test ,ker jeuser posted image po dva tri mesca nimam.Kako se zdaj počutiš?user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
2.5.2009 19:06:30   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Katjusa saj teb je pa vrjetno odleglo ,ker si rekla da bi še mal počakala.Ampak priznaj da globoko tam v kotičku srca si pa razočarana.Jas sem bila ,ko sem delala test ,ker jeuser posted image po dva tri mesca nimam.Kako se zdaj počutiš?user posted image

sej nisem niti še prepričana, dauser posted image prihaja prej je bla rozasta sluz zdej je spet bela.... no mislil, da se napoveduje.... ja itak mi ni vseeno v srčku je vse drugače kot v glavi.... edino kar se bojim je, da mi spet ne bo uspelo brez tega, da bom nonstop pr G... ampak upam da gre v 3-je radouser posted image user posted image user posted image Vsekakor bi bil najbolj optimalni čas nekje v začetku jeseni.... ampak ne mislim do takrat pazit k nikol se ne ve kdaj je tist trenutek k bi pa uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image

tole je pauser posted image če je po več mesecev ni... pol nikol ne veš na čem si.... in kako je blo v 1. in 2. si zanosla spontano al s pomočjo klomifena? jst sem obakrat s klomifenom in vedno smo se trudli v povprečju 2 leti....

jada kak zdržiš brez testa.... jst sem si ga misla dons kupit pa sem se pol raje odločla, da ne ker bi bla razočarana in nočem sebi vršit pritiska itak ni še niti 3 mesece od poroda... počutim se pa kot, da nisem rodilauser posted image user posted image user posted image benjamin je pa tud tok priden, da imam z njim čist premalo dela:)

a si kej tipata MV če je trd in zaprt pol je lahko to to, če je mehak in se odpira bo kmaluuser posted image .... moj je pa tak, da nimam pojmauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni ne trd ne mehak in ni še odprtuser posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.5.2009 19:24:19   
Jada82
Katjuša, sori, ampak kaj je MV ... mal sem nevedna, a? user posted image
Sicer pa, komaj zdržim, da ne bi testa naredila. Ampak, dokler ga ne, imam še upanje ....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
2.5.2009 19:30:54   
Katjusa
MV - maternični vrat
ja jst si tud vedno tak rečem za test in tako lažje čakam, celo se skušam prepričat, da je manj dni mimo in vsak dan si rečem še en dan počakam..... sicer sem bila pa v obeh nosečnostih v sebi že nekako prepirčana da je to to.... kr nekak verjamem, da ženska ve kdaj je nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image navijam zauser posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 31
2.5.2009 19:36:50   
čebelca2
pozdravljene:)

jst sluzi oz belega toka kake 2,3 tredne po oploditvi nism mela, zdej bi pa skor dnevni vložek rabla, v prvi in drugi nosečnosti se sploh ne spomnem povečanga belega toka, tako kot je zdaj... pomoje je to odvisn od vsake posameznice...  kar se delanja testov tiče - od drugega dne naprej sem bila prepričana da sem noseča, pa me je mož mal pisan gledu...uglavnem, preden sem + vidla sem naredila zihr 4 teste. pač neučakanauser posted image user posted image user posted image ampak na koncu je bil+ in za vsak slučaj sem še enga nardila,  so me v lekarni že kr mal čudn gleda...psihouser posted image

držim pesti za vaše pluskeuser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 32
2.5.2009 19:40:46   
ljupka
MV je verjetno maternični vrat,ja kr slučajno sem si ga res potipala in je res čuden ,stisnjen. Kaj to pomeni?Ja obakrat sem zanosila normalno samo prvič sva delala 8 mesecev,preden sva začela delat user posted image je nisem imela 5 mesecev potem sem dobila nekakšne tabletke,za zprožitev user posted image ,teklo je 1 mesec,potem sem jo imela vsak mesec,sam se ni prijelo,sem pa nabavla nosečniški kolendarček,je blo pa takoj.Drugič po 2 poskusu ,tudi z njegovo pomočjo.Ja da vam povemuser posted image sem prvič dobila ko sem bila stara 9 let,tako da se kot otrok nisem nič merkala,pri 15 sem začela hodit v službo,peš 6 kilometrov v eno stran,po katerem koli  vremenu,tako da dobro,da sploh imam otroke,tako da kr hitim dokler sem še mlada.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 33
2.5.2009 19:41:59   
Jada82
Hm, sem sedaj potipala MV .. hm, kaj pa vem, zdi se mi mehak, ampak zaprt ... hm, sicer sem ga pa 1. tipala, tako da nimam pojma ... zdi se mi bolj tak, da napoveduje user posted image  user posted image

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 34
2.5.2009 20:04:48   
ljupka
Jaz sem tud šla zdaj tipat pa je čist zaprto,kot bi bila na vsaki strani napihnjena dva balona na prstu mi je ostalo čist mal belega toka,res belo.Kaj to pomen?Sploh nisem vedela da se to tudi gleda?user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 35
2.5.2009 21:11:18   
Katjusa
MV sma si z mojim ful pogruntalauser posted image user posted image user posted image user posted image tak da sem vedno vedla, da M prihaja no, ko je ni blo sem pa tud vedla, v tazadni sem imela kak teden po O tako bulo da sem misla, da je kej narobe.... no bil je samo ful trd MV, ki se je potem čist mičkeno zmehčal ampak je bil še vedno bolj trd kot pred M in zaprt in tak sem pol vedla, da sem ziher noseča brez da bi delala test.... no zdej mislim, da nisem čeprav se M ravno ne nakazuje glede na MV.... lahko da je to sam larifari sam obakrat sem glede na MV prepoznala nosečnost....
je pa res da je treba to dlje časa opazovat, da opaziš razliko....

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
2.5.2009 23:04:13   
isabeaux
Živjo punce...

Joj res vam želim, da na testu vididteuser posted image  Jaz sem ga delala malo prej in je bil - user posted image  sem še vseeno malo upala, ampak ker je jutr 14 dni po o, pričakujem user posted image

Saj bi si lahko mislila, ko pa so me prsi danes nehale bolet, in so postale čisto ohlapne.....take so ponavadi takoj ko dobim user posted image  tako da bo verjetno res jutr pršla...user posted image

Rse upam da bo vsaj katera od vas videla +, jaz sem pa vseeno ful žalostna, ker imam tak filing, da nama še dolgo ne bo ratalo.....

je pa ful čudno, ker sicer sem ful suha, ni kremastega izcedka, ki ga imam ponavadi pred user posted image , pa tudi mv, je pr men čist zapre, pa tak kot konica nosu, ko pravijo, da se predM malo odpre...no pa se bo verjetno jutr, pa tud ta čist minimalna vlečljiva sluz mi je sumljiva...ampak me verjetno hecajo hormoni....user posted image

Kolk dni od o, pa ste ve, Katjuša, Jada in Ljubka? No Jada ti si verjetno uporabila o teste a ne? Jaz zato vem da sem jutr 14 dni od o.

lp 

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 37
2.5.2009 23:20:14   
Katjusa
isbeaux dokler se ne ulije je upanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image prsa se meni v nobeni nosečnosti niso spremenila tak, da to ni nek zanesljiv znak..... mogoče bolje mislt, da ni nič pa si potem pozitvino presenečen kot pa mislt, da je pa si razočaran.... držim pesti, da je ju3 ne bo in še nekaj časa ne....

jst nimam pojma kdaj imam O sem jo pa imela pomoje ravno okoli velike noči ker sem takrat imela ful vlečljive sluzi.... imam pa rahlo policistične jajčnike (vsaj imela sem jih) tak da mislim da O ni čist točna čeprav sem imela po prvem porodu M kr točne v povprečju na 29-31 dni.....
bomo videli kaj bo ju3....

navijam za vse, ki si želiteuser posted image , da sem vam čim prej pokaže

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 38
3.5.2009 9:37:28   
ljupka
Isabeaux, kako si jo dobilauser posted image tečko?Jaz je še nisem.Mene prsa ne bolijo,opazujem pa spremembe na bradavicah,skos mi štrlijo,pa mislim da so mal temnejše,ali se mi pa samo zdi.Ne splača se mi delat testa vsak dan,ker ga nimam več doma bom lažje zdržala do srede, četrtka. Le pogumno saj smo bile žeuser posted image ,saj bomo menda tudi tokrat.Vso srečo!!user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 39
3.5.2009 10:06:37   
isabeaux
živjo.....moja user posted image  je točna...žal user posted image user posted image user posted image

pa nič...bomo pa spet probali ta krog....

držim pesti za vse vas...user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
3.5.2009 12:03:54   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

živjo.....moja user posted image  je točna...žal user posted image user posted image user posted image

pa nič...bomo pa spet probali ta krog....

držim pesti za vse vas...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da je drug mesec ne bo.....

ljupka torej še navijamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje še kr ni tak da... kaj pa vem skušam razmišljat da ni nič.... v bistvu sem ful radovedna kaj se dogaja sam trmasta tolk da testa ne bom delala vsaj do 10.5 k ma moj RD sam mam občutek, da se bo zdej zdej vlilo.... sej v bistvu mi je vseeno kakrkoli bo bo OK če bo punčka bom ful vesela, če bo fant pa nič manj če pride bom malo razočarana v srčku sam ni panike k glava ve da je prehitro

če se v 3 dneh ne vlije pol se neki dogaja k je blo včeraj malo roza in ponavad se mi je potem kmalu vlilo tak da upam seveda, da je ne bo vsak dan sem bolj prepričana, da si želim januarčkauser posted image user posted image user posted image user posted image

jada kakšno je pa pri vas stanje? upam da že feštate na računuser posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 3.5.2009 12:05:46 >

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 41
3.5.2009 20:11:30   
Jada82
Danes zjutraj naredila test, nisem zdržala ... itak je bil negativno. Danes me spet boli trebuh, tako da pričakujem user posted image jutri. Ja no, sedaj sem 100 %, da ta mesec tudi ni uspelo, žal ... ja no, pa drugič....
Za vse še čakajoče pa držim pesti!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer pa nimam pojma, kdaj sem imela ovulacijo. Ampak ni problema, sem kupila ovulacijske teste, tako da bom naslednji mesec verjetno ugotovila, kdaj je ... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 42
3.5.2009 20:39:25   
ljupka
Živjo danes sem bila leteča,nime bilo doma.Tečkeuser posted image še ni,sedaj opažam,da imam modre žilce na prsih,ampak ne vem ,če sem jih imela tudi prej!Testa ne bom še delala,sem pa še vedno na živčkih,ker bi rada že enkrat vedela na čemu sem,ker pri meni se nikoli ne ve.Vse ostale ki ste dobile user posted image mi je res hudouser posted image user posted image mogoče drugič,mogoče maja se pa le prime.Po izračunu mojega kolendarčka boste  plodne(tiste ki ste danes dobileuser posted image )od 11.5. do 20.5.,vsak drug danuser posted image pa bo,en dan bo praviuser posted image user posted image .Dvakrat mi je ratalo za sedaj pa še ne vem,boste pa zvedele.user posted image user posted image Primerjajte z ovulaciskimi testi,če je res,držim vam pesti in vso srečo,ve pa navijajte zame.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 43
3.5.2009 21:39:43   
Katjusa
dokler se user posted image ne pokaže je upanje, je pa treba mal jemat z rezervo, da ne bo preveliko razočaranje.....
držte se in poročajte ko bo kej novega.... pr nas še vse isto....user posted image user posted image user posted image user posted image ampak me je vedno bolj strah... torej si vedno bolj želimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 44
3.5.2009 21:41:06   
Katjusa
pozabla sem vprašat kakšno sluz pa imate jst je praktično nimamuser posted image vse suhouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 45
4.5.2009 12:04:20   
isabeaux
Živjo....

punce men ni čist nič jasno...user posted image

Včeraj ko sem pisala, sem dobila rjavkasto sluz...ki jo imam vedno predenj se vlije (vlije se običajno še isto uro), a logično vzamem tampon, sem ziher da je pač tečka....user posted image , pol pa ko sem šla na vikendu na wc, da menjam tampon pauser posted image user posted image , tampon sam mal umazan od rjavkaste slui, sicer pa suh???, pa jaz user posted image user posted image ...ok...si mislim se bo pa čez nekaj ur vsipalo...pa čakam pa čakam...pa ničuser posted image

danes še zmer nobene sluzi, čist suho, mv sem si potipala, pa je ful zaprt in ful dolg...če si predstavljate pa kot konica nosu....tako da ne vem več kaj se pr men dogaja....user posted image

Očitno pa me hormoni res hecajo ta mesec...test mi je brez veze delat, ko pa je bil zadnjič negativen....od O pa je danes 15 dni..tako da ?user posted image

Katjuša...upam da vidišuser posted image , Ljubka ti tudi....Jada user posted image , user posted image user posted image user posted image , bo pa drug mesec...upajmo...držim pesti....čebelca tebi pa čestitamuser posted image user posted image ...

Saj bo nam tud ratalo...bote vidle....pol si bomo pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 46
4.5.2009 12:30:35   
Katjusa
mogoče pa bo kej.... no od o se M ponavad pojavi men14 in 16 dnem tak da ju3 lahko brez skrbi delaš testuser posted image user posted image user posted image user posted image in upam da bouser posted image .

moje M še vedno ni MV pa zaprtuser posted image user posted image user posted image in ne trd ne mehek taka srednja reč ampak lahko je karkoli.... tud zadnjič blo mal roza zdej pa ne duha ne sluha o izcedku prava suša jeuser posted image user posted image

držim pesti

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 47
4.5.2009 12:49:33   
isabeaux
Joj...a misliš, da pa bo bilo vseen še možno? No saj vem dokler se konkretno ne vlije je upanje....

sam mi je res čudno, ker v prvi in drugi nosečnosti, mi je test pokazal takoj plusek, po 14 dneh od o, tako da sem res v dvomih...ker je bil pa predvč. -, po moje me res hormoni zezajouser posted image

Ja jutr bo 16 dan...pa bomo vidl, saj verjetno se bo itak vsulo...sicer pa teb držim pestke....user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 48
4.5.2009 12:57:45   
Katjusa
a si ziher kdaj je bla O? vedno so za kak dan odsopanja pa četud veš kdaj je bla do vgnezditve pride od 6-8 dni po oploditvi tak da je vedno možno da je kak dan kasneje.... dokler se ne vlije je treba upat in navijatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 49
4.5.2009 13:39:21   
patella
hej!

Pr men je blo nazadnje tut tko, in sicer rjav izcedek popoldne, nato pa nič še cel drug dan (nič mi niblo jasno, ker se mi je to prvič nardilo), potem pa spet rjav izcedek šele drugi dan popoldan, pol se je pa vlilouser posted image . Sm tut jaz mela že marsikaj v mislih, ampak nazadnje je prišla tečka. Upam, da se pri kateri od vas ne prikaže user posted image !

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.