Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 8:48:33
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro!!! Jutro Spanje; standard do 7h Alja jutri pa moraš spati vsaj do 7.30!!!! vreme je itak katastrofa, jaz sem že napapcania in se bomo počasi odpravili na obisk k sestri mojega gospoda v Idrijo. Lepo se imejte. tilči: za spanje. Jaz bi rekla da je bilo slabo, če bi se 2x zbudila ss: tudi Manci. Saj bo dobrodošlo, da ne bo imela problemov z vstajanjem malo kasneje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 8:51:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eva spi, tak da grem še jst mal postlo peglat! pri nas pa nič od spanja, trenutno je šel k babici in dediju na obisk v spodnji štuk
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 8:52:00
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutro Mi smo tokrat za razliko od prejšnje noči spet spali super . Sem mu okrog treh popravila dudo, nato pa se je zbudil ob sedmih, ko sem ga dvignila k sebi, je spil mleko in lepo zaspal nazaj. Upam, da bo spal še vsaj 15 minut, da se še v miru najem. Sem pa že obesila en stroj perila. Za likat pa HB nimam danes nič, ker sem včeraj to storila. pridna mami in priden Gal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 8:52:39
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka . Za likat pa HB nimam danes nič, ker sem včeraj to storila. blogor tebi, meni se kup samo veča
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 8:58:03
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutro Mi smo tokrat za razliko od prejšnje noči spet spali super . Sem mu okrog treh popravila dudo, nato pa se je zbudil ob sedmih, ko sem ga dvignila k sebi, je spil mleko in lepo zaspal nazaj. Upam, da bo spal še vsaj 15 minut, da se še v miru najem. Sem pa že obesila en stroj perila. Za likat pa HB nimam danes nič, ker sem včeraj to storila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 8:58:46
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jutro Spali smo malo bolje, čeprav vsi trije na postelji.. Nejca je začelo zgleda bolet grlo, ker mi noče jest,jezik ima pa bel..pa še neki kašlja...****.u mast kdaj bo spet sonce? Moj še spi, Nejc iz stolčka gleda baby tv, jst si grem pa kafe skuhat.. eva je mela iste znake, pa sma doble AB, ker je mela angino! sej bom počakala do kosila, če mi še kosila ne bo jedu, bova tud šla pogledat k P.,..upam da je vse ok...kako je pa Eva? že bolje? današnja noč je bila super glede na prejšnje! sicer je zaspala šele ob 22.30, ponoči pristala v najini postelji, nato pa spala do 6ih, ko sem jo zbudila z AB. HB je začela pit, kuham ji pa tak same juhice, tak da tud je še kar vredu. počasi se pobirama. bomo jutri vidli, kaj bo P rekel, ker mama kontrolo. do petka, ko pride domov boma že
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 9:00:59
|
|
|
|
tilči
|
Mi smo že iz pošte,pa tudi po vodo smo že šli. Sedaj mi pa Tilen nagaja.Roke steguje tja,kamor ne sme,zraven se pa smeji in kaže jeziček.Lump mali!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 9:06:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Mi smo že iz pošte,pa tudi po vodo smo že šli. Sedaj mi pa Tilen nagaja.Roke steguje tja,kamor ne sme,zraven se pa smeji in kaže jeziček.Lump mali!! kako mi je to poznano
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 9:43:03
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro. Videk je spal od 19.15 do 8h, . Jaz imam pa danes tak lenitis, da se mi čisto nič ne da. Sem samo stroj pripravla, da se pere, pa nič drugega. Je pa zunaj kislo vreme, malo dežek pika . Najraje bi šla nazaj v postlo spat. Pa imam zopet toliko za likat, pa se mi ne da.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 9:43:36
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Mi smo že iz pošte,pa tudi po vodo smo že šli. Sedaj mi pa Tilen nagaja.Roke steguje tja,kamor ne sme,zraven se pa smeji in kaže jeziček.Lump mali!! kako mi je to poznano To poznam jaz tudi, pravi lumpi so.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 9:44:55
|
|
|
|
nia5
|
Dobro jutro Kako smo kaj v tem deževnem vremenu? Mi smo spali vredu, zgleda, da ne bo nič od zobeka, vsaj videla nisem nič, ki bi nakazovalo na to. Grem malo prebrat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 9:46:36
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Hoj, hoj Nia spi in to po več kot sedmih urah , sem jo hotla dat ob štirih spat in nisem imela šans, kasneje pa je nisem hotla dat spat več . Verjetno botruje temu njen bratranec, ki še je danes tukaj in ji je bilo preveč zanimivo da bi ona spala, zdaj pa mi je na rokah mrknila v 2 minutah. Je pa podrla rekord v budnosti. Da vidim, kaj ste kaj povedale Je uživala v družbi A je fantič zdaj kaj bolj uvideven in pazljiv z njo? To je starejši bratranec, ima 9 let, z njim se že vedno odlično razume
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 9:47:46
|
|
|
|
špelin@
|
Dan Spet nas je doletela obupna noč praktično brez spanja Grem si skuhat še eno kavo, ker mi motor laufa samo po enem cilindru
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 9:48:29
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Danes ko se meni klepeče, pa nikjer nobene Jaz sem zdaj tu - sem ravno nehala z branjem Frančka To je tista želvica, ne? Ja Mala pika ima trenutno "Frančkomanijo" Velika pa ima zdaj lučko gor na pogradu in lahko v miru bere Seliškarjevo Bratovščino Sinjega galeba - so v šoli gledali nadaljevanko in se je čisto navdušila Jaz sem včasih z baterijo pod odejo brala, ker sem mogla it spat, meni pa še ni bilo do spanja. jst pa nikoli nisem rada brala Sva že dve
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 9:52:13
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer aloha bejbi tudi tebi. sem ravno prebrala, da ima Nejček težave ja nekaj ga vročina daje, pa neki flekci..upam da bo do jutri bolje, je pa res da ga ponoči n previjam in se mu je mogoče zato vnela koža pri lulčku in a bedrih Moj bogi Videk, se je iz petka na soboto pokakal ponoči, pa se ni zbudil in zjutraj je bila ritka tako rdeča, jaz pa vedla ne prav, ker ga je moj previjal. Potem sem ga dala k babici v varstvo in pridem zvečer domov in mi mama pravi, kak ma močno rdečo ritko. Ga potem še jaz enkrat previjem in sem se skoraj razjokala, tako živo rdečo je imel vse. Mi je pa tista čudežna Sudokrema zmanjkala. In sem v nedeljo zjutraj letela v DM po njo. Sem mu mazala v nedeljo in v ponedeljek. Danes pa ima že čisto OK ritko. Pomagala je skoraj v enem dnevu. Meni je to najboljša krema za vneto ritko. Tudi jaz sem jo poskusila s tem mazat, ko mi je zmanjkalo za vikend praške paste, ampak se ne more primerjat z njo, vsaj pri nas, praška pasta ji pomaga neverjetno že po prvem nanosu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 9:58:54
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz imam doma od Penaten Wundschutz Creme, v tubi, pa sem jo uporabila vsega skupaj 2x. Če hočeš ti jo dam, ker jaz jo bom drugače vstran vrgla. Ma če jo ne boš porabila jo z veseljem vzamem . Nama odgovarja za kremica že od samega začetka Nam tudi, le da jo imamo v lončku
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 9:59:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj danes sem tako zaspana, pa si ne upam še tako zgodaj spat Pa še mišice imam utrujene in bi mi prav prišla kaka masaža Ej, daj ti meni pošteno povej: koliko ti telovadiš dnevno? Verjetno ogromno, kajne? Niti ne veliko. Ko imam v LS naredim če se mi da kake trebušnjake, ko pa nimam LS pa grem ali na orbitrek ali telovadim po vajah ki so v LS+ kaki sprehodi. Kak dan pa tudi lenarim in ne mignem Včeraj sem imela spet meritve in sem v roke dobila nazaj 1 cm obsega, ker sem dobila kar precej mišic. Ostalo je šlo dol, telo pa resnično postaja čvrsto tako, da moram priznat, da se splača malo migat tudi doma, ker so rezultati res neverjetni, da o počutju, kondiciji spoh ne govorim Nisem si mislila, da lahko že tako malo miiganja, dela kar precejšnje spremembe. Pa še pred telovadbo vedno vzamem L ceratin za boljši izkoristek Ma jaz se počutim totalno ohlapno... Moram RES nekako priti do fitnesa, ker doma ne telovadim redno, pa tudi v nobeno veselje mi ni, ker ob otrocih ne "potegne".
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 9:59:59
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Hoj, hoj Nia spi in to po več kot sedmih urah , sem jo hotla dat ob štirih spat in nisem imela šans, kasneje pa je nisem hotla dat spat več . Verjetno botruje temu njen bratranec, ki še je danes tukaj in ji je bilo preveč zanimivo da bi ona spala, zdaj pa mi je na rokah mrknila v 2 minutah. Je pa podrla rekord v budnosti. Da vidim, kaj ste kaj povedale Je uživala v družbi A je fantič zdaj kaj bolj uvideven in pazljiv z njo? To je starejši bratranec, ima 9 let, z njim se že vedno odlično razume To je pa res lepo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 10:00:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** TJAŠA (Martina 25) in JULIJA (eole) VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 11.MESECEV!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 10:01:19
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer aloha bejbi tudi tebi. sem ravno prebrala, da ima Nejček težave ja nekaj ga vročina daje, pa neki flekci..upam da bo do jutri bolje, je pa res da ga ponoči n previjam in se mu je mogoče zato vnela koža pri lulčku in a bedrih Moj bogi Videk, se je iz petka na soboto pokakal ponoči, pa se ni zbudil in zjutraj je bila ritka tako rdeča, jaz pa vedla ne prav, ker ga je moj previjal. Potem sem ga dala k babici v varstvo in pridem zvečer domov in mi mama pravi, kak ma močno rdečo ritko. Ga potem še jaz enkrat previjem in sem se skoraj razjokala, tako živo rdečo je imel vse. Mi je pa tista čudežna Sudokrema zmanjkala. In sem v nedeljo zjutraj letela v DM po njo. Sem mu mazala v nedeljo in v ponedeljek. Danes pa ima že čisto OK ritko. Pomagala je skoraj v enem dnevu. Meni je to najboljša krema za vneto ritko. Našemu pa izredno pomaga kar babylove ultra sensitive krema za ritko Nejc nima ritke nič rdeče, samo nad lulčkom tisto površino in ob straneh, ko je prepogib z bedrcami in po bedrcah hijenca če ga pustim pokakanega 20 minut je že sr.anje Imava pa kr hladilo mazilo iz lekarne, pa praško pasto-kafar je vneta ritka, danes pa sem mu namazala z bepantenom.. Sem mela pa že bebival, pa od bubchna, pa mi je vse isto..sam dage so ko pes Pri nas tudi, mislim da to GH dela, včasih sploh vem ne, da je pokakana, pol pa me kap zadane, ko odprem plenico in če imam res srečo, je koža ok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 10:01:36
|
|
|
|
špelin@
|
Najprej za vaše pridne spalčke - Anitka, Estrella*, hijenca, suzy85, tilči, nia5, še kdo?? jana81, vidim, da je celo bolni Nejček bolje spal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 10:03:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro Spanje: no ja, lahko bi bilo boljše, lahko pa tudi slabše. Smo pa spet že od pol 6ih auf Počutje: spet me grlo je.be in nos Vreme: itak v ku.rcu, sam dež Nč, grem kafe kuhat pa zajtrk štimat, pol bom šla pa rožice sadit, če bom mela kej volje Pa še z za vse vas en velik pisker
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 10:04:16
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro Spanje: no ja, lahko bi bilo boljše, lahko pa tudi slabše. Smo pa spet že od pol 6ih auf Počutje: spet me grlo je.be in nos Vreme: itak v ku.rcu, sam dež Nč, grem kafe kuhat pa zajtrk štimat, pol bom šla pa rožice sadit, če bom mela kej volje Pa še z za vse vas en velik pisker Tudi mene boli grlo že dve noči, ampak le ponoči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 10:05:03
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** TJAŠA (Martina 25) in JULIJA (eole) VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 11.MESECEV!!!!!! Tudi od naju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 10:05:34
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! To noč je bilo spanje .2x se je zbudil za čaj in mleko,drugače pa takoj nazaj zaspal. za vse vas,ki niste spale,pa velika doza Sedaj se pa mali lakotnik oglaša .Grem ga utišat
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?