Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 7:13:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
TJAŠA (Martina 25) in JULIJA (eole) VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 11.MESECEV!!!!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 7:39:44
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! To noč je bilo spanje .2x se je zbudil za čaj in mleko,drugače pa takoj nazaj zaspal. za vse vas,ki niste spale,pa velika doza Sedaj se pa mali lakotnik oglaša .Grem ga utišat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 7:48:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella pa se očitno masira . ja seveda, nič ni bilo od masaže. Sem zaspala kot top
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 7:48:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj danes sem tako zaspana, pa si ne upam še tako zgodaj spat Pa še mišice imam utrujene in bi mi prav prišla kaka masaža Ej, daj ti meni pošteno povej: koliko ti telovadiš dnevno? Verjetno ogromno, kajne? Niti ne veliko. Ko imam v LS naredim če se mi da kake trebušnjake, ko pa nimam LS pa grem ali na orbitrek ali telovadim po vajah ki so v LS+ kaki sprehodi. Kak dan pa tudi lenarim in ne mignem Včeraj sem imela spet meritve in sem v roke dobila nazaj 1 cm obsega, ker sem dobila kar precej mišic. Ostalo je šlo dol, telo pa resnično postaja čvrsto tako, da moram priznat, da se splača malo migat tudi doma, ker so rezultati res neverjetni, da o počutju, kondiciji spoh ne govorim Nisem si mislila, da lahko že tako malo miiganja, dela kar precejšnje spremembe. Pa še pred telovadbo vedno vzamem L ceratin za boljši izkoristek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 7:48:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** TJAŠA (Martina 25) in JULIJA (eole) VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 11.MESECEV!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 7:48:57
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** TJAŠA (Martina 25) in JULIJA (eole) VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 11.MESECEV!!!!!! tudi od naju!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 7:51:54
|
|
|
|
Estrella*
|
Jutro!!! Spanje; standard do 7h vreme je itak katastrofa, jaz sem že napapcania in se bomo počasi odpravili na obisk k sestri mojega gospoda v Idrijo. tilči: za spanje. Jaz bi rekla da je bilo slabo, če bi se 2x zbudila ss: tudi Manci. Saj bo dobrodošlo, da ne bo imela problemov z vstajanjem malo kasneje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 8:05:22
|
|
|
|
jana81
|
jutro Spali smo malo bolje, čeprav vsi trije na postelji.. Nejca je začelo zgleda bolet grlo, ker mi noče jest,jezik ima pa bel..pa še neki kašlja...****.u mast kdaj bo spet sonce? Moj še spi, Nejc iz stolčka gleda baby tv, jst si grem pa kafe skuhat..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 8:06:16
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tilči: za spanje. Jaz bi rekla da je bilo slabo, če bi se 2x zbudila Saj če bi bil to Nejc,ki je res spal kot top celo noč pa še malo zraven,bi tudi jamrala,tako je pa to že luksuz. Lepo se imejte.Mi tudi razmišljamo,kam bi šli,ker je tako vreme .Moram poštarja počakat,da mi slike prinese,potem pa na pošto po kune,pa po vodo k izviru,pa mogoče še kam,če se mi bo dalo peljat. Danes bo dolgo delal,moram pa še malo pospravit pred jutrišnjim odhodom,čeprav se komaj splača,ker bo spet tornado.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 8:07:58
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jutro Spali smo malo bolje, čeprav vsi trije na postelji.. Nejca je začelo zgleda bolet grlo, ker mi noče jest,jezik ima pa bel..pa še neki kašlja...****.u mast kdaj bo spet sonce? Moj še spi, Nejc iz stolčka gleda baby tv, jst si grem pa kafe skuhat.. za spanje in za Nejca.V soboto bo pa že sonček.jaz tudi komaj čakam,ker že jamra,da ga grlo boli. Opa,poštar gre
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 8:09:40
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jutro Spali smo malo bolje, čeprav vsi trije na postelji.. Nejca je začelo zgleda bolet grlo, ker mi noče jest,jezik ima pa bel..pa še neki kašlja...****.u mast kdaj bo spet sonce? Moj še spi, Nejc iz stolčka gleda baby tv, jst si grem pa kafe skuhat.. eva je mela iste znake, pa sma doble AB, ker je mela angino!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 8:13:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jutro Spali smo malo bolje, čeprav vsi trije na postelji.. Nejca je začelo zgleda bolet grlo, ker mi noče jest,jezik ima pa bel..pa še neki kašlja...****.u mast kdaj bo spet sonce? Moj še spi, Nejc iz stolčka gleda baby tv, jst si grem pa kafe skuhat.. eva je mela iste znake, pa sma doble AB, ker je mela angino! sej bom počakala do kosila, če mi še kosila ne bo jedu, bova tud šla pogledat k P.,..upam da je vse ok...kako je pa Eva? že bolje?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 8:17:06
|
|
|
|
tilči
|
Naša dva se že ravsata v spalnici,ko sestavljata kocke.Enkrat eden cvili,enkrat drugi.Tilen je tudi že ugotovil,da če zacvili,da bo vse dobil. Sem rajši v dnevno ušla.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 8:18:20
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jutro Spali smo malo bolje, čeprav vsi trije na postelji.. Nejca je začelo zgleda bolet grlo, ker mi noče jest,jezik ima pa bel..pa še neki kašlja...****.u mast kdaj bo spet sonce? Moj še spi, Nejc iz stolčka gleda baby tv, jst si grem pa kafe skuhat.. eva je mela iste znake, pa sma doble AB, ker je mela angino! Nejc je imel zmeraj močen zadah iz ust,kadar je imel gnojno angino
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 8:26:39
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jutro Spali smo malo bolje, čeprav vsi trije na postelji.. Nejca je začelo zgleda bolet grlo, ker mi noče jest,jezik ima pa bel..pa še neki kašlja...****.u mast kdaj bo spet sonce? Moj še spi, Nejc iz stolčka gleda baby tv, jst si grem pa kafe skuhat.. eva je mela iste znake, pa sma doble AB, ker je mela angino! Nejc je imel zmeraj močen zadah iz ust,kadar je imel gnojno angino to tudi, ja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 8:29:38
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jutro Spali smo malo bolje, čeprav vsi trije na postelji.. Nejca je začelo zgleda bolet grlo, ker mi noče jest,jezik ima pa bel..pa še neki kašlja...****.u mast kdaj bo spet sonce? Moj še spi, Nejc iz stolčka gleda baby tv, jst si grem pa kafe skuhat.. eva je mela iste znake, pa sma doble AB, ker je mela angino! sej bom počakala do kosila, če mi še kosila ne bo jedu, bova tud šla pogledat k P.,..upam da je vse ok...kako je pa Eva? že bolje? današnja noč je bila super glede na prejšnje! sicer je zaspala šele ob 22.30, ponoči pristala v najini postelji, nato pa spala do 6ih, ko sem jo zbudila z AB. HB je začela pit, kuham ji pa tak same juhice, tak da tud je še kar vredu. počasi se pobirama. bomo jutri vidli, kaj bo P rekel, ker mama kontrolo. do petka, ko pride domov boma že
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 8:29:49
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Naša dva se že ravsata v spalnici,ko sestavljata kocke.Enkrat eden cvili,enkrat drugi.Tilen je tudi že ugotovil,da če zacvili,da bo vse dobil. Sem rajši v dnevno ušla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 8:30:26
|
|
|
|
suzy85
|
eva spi, tak da grem še jst mal postlo peglat!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 8:37:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** TJAŠA (Martina 25) in JULIJA (eole) VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 11.MESECEV!!!!!! Tudi od naju malčici
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 8:39:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! To noč je bilo spanje .2x se je zbudil za čaj in mleko,drugače pa takoj nazaj zaspal. Priden za vse vas,ki niste spale,pa velika doza Sedaj se pa mali lakotnik oglaša .Grem ga utišat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 8:40:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jutro Spali smo malo bolje, čeprav vsi trije na postelji.. Nejca je začelo zgleda bolet grlo, ker mi noče jest,jezik ima pa bel..pa še neki kašlja...****.u mast kdaj bo spet sonce? Moj še spi, Nejc iz stolčka gleda baby tv, jst si grem pa kafe skuhat.. eva je mela iste znake, pa sma doble AB, ker je mela angino! sej bom počakala do kosila, če mi še kosila ne bo jedu, bova tud šla pogledat k P.,..upam da je vse ok...kako je pa Eva? že bolje? današnja noč je bila super glede na prejšnje! sicer je zaspala šele ob 22.30, ponoči pristala v najini postelji, nato pa spala do 6ih, ko sem jo zbudila z AB. HB je začela pit, kuham ji pa tak same juhice, tak da tud je še kar vredu. počasi se pobirama. bomo jutri vidli, kaj bo P rekel, ker mama kontrolo. do petka, ko pride domov boma že Super tudi za vaše spanje in stanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 8:41:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jutro Spali smo malo bolje, čeprav vsi trije na postelji.. Nejca je začelo zgleda bolet grlo, ker mi noče jest,jezik ima pa bel..pa še neki kašlja...****.u mast kdaj bo spet sonce? Moj še spi, Nejc iz stolčka gleda baby tv, jst si grem pa kafe skuhat.. eva je mela iste znake, pa sma doble AB, ker je mela angino! sej bom počakala do kosila, če mi še kosila ne bo jedu, bova tud šla pogledat k P.,..upam da je vse ok...kako je pa Eva? že bolje? Bogi pikec Naj se čimprej pocajta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 8:44:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro Spanje: no ja, lahko bi bilo boljše, lahko pa tudi slabše. Smo pa spet že od pol 6ih auf Upajmo, da bo jutri še bolje. Počutje: spet me grlo je.be in nos Vreme: itak v ku.rcu, sam dež Ma naj gre v k... to vreme. Pri nas sicer ne dežuje je pa tako gnilo, oblačno Nč, grem kafe kuhat pa zajtrk štimat, pol bom šla pa rožice sadit, če bom mela kej volje Dober tek in lepo sajenje ti želim, če boš pri volji Pa še z za vse vas en velik pisker
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 29.4.2009 8:47:22
|
|
|
|
Anitka
|
Jutro Mi smo tokrat za razliko od prejšnje noči spet spali super . Sem mu okrog treh popravila dudo, nato pa se je zbudil ob sedmih, ko sem ga dvignila k sebi, je spil mleko in lepo zaspal nazaj. Upam, da bo spal še vsaj 15 minut, da se še v miru najem. Sem pa že obesila en stroj perila. Za likat pa HB nimam danes nič, ker sem včeraj to storila.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?