Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 10:25:00
|
|
|
|
bobika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kak dobre fotke. Pa avto je full dober! zdaj si me spomnila, da smo pozabli na našem praznovanju balone napihnit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 10:26:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 PUNCE A kera ve, kje imajo kombinezone /pajace iz jeansa na kratke hlače? Vem da jih ima pepe jeans ,samo jst 95€ ne dam za tist kos jeansa. kako naj bi to zgledalo hmmmm tko kot so otroški pajacki, spodaj na kratke hlače, zgoraj kot majčka na kr.rokave, samo da se vse skupaj drži in je iz jeansa.. žal ne vem. A ni mal vroče v tej zadevi, če je majca iz jeansa???? Tako, sem posesala in pomila zgornji štuk + stopnice Kako se veliko naredi, če si sam pr hiš, pa še na RR lahko u miru špeglam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 10:33:24
|
|
|
|
bobika
|
Da še jaz nekaj napišem na zadnjo stran 19-ke :) Anže je včeraj kar naenkrat popoldan postal zelo utrujen in sitn. Zmerim mu vročino in jo je imel malo čez 37. Zvečer je še bruhnil celo večerjo in malico. Presd tem pa je ves čas nepremično ležal na kavču, kar zanj sploh ni značilno, da bi bil malo na miru. ponoči je lepo spal, danes pa ima tudi čez 38 vročine. Dala sem mu svečko in sedaj spi. Kajmislite, da bi lahko bila to kakšna reakcija na jagode in banano. Včeraj je namreč pojedel kar skodelico jagod in banane. Pred tem sem mu že parkrat dala jagode, vedno v večji količini, pa ni bilo nobene reakcije. Včeraj je pri nas bilo kar pestro z vremenom. Kar parkrat se je vsula toča. grmelo je cel večer. lp
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 10:34:18
|
|
|
|
bobika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako, sem posesala in pomila zgornji štuk + stopnice Kako se veliko naredi, če si sam pr hiš, pa še na RR lahko u miru špeglam Pridna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 10:36:08
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 PUNCE A kera ve, kje imajo kombinezone /pajace iz jeansa na kratke hlače? Vem da jih ima pepe jeans ,samo jst 95€ ne dam za tist kos jeansa. kako naj bi to zgledalo hmmmm tko kot so otroški pajacki, spodaj na kratke hlače, zgoraj kot majčka na kr.rokave, samo da se vse skupaj drži in je iz jeansa.. žal ne vem. A ni mal vroče v tej zadevi, če je majca iz jeansa???? Tako, sem posesala in pomila zgornji štuk + stopnice Kako se veliko naredi, če si sam pr hiš, pa še na RR lahko u miru špeglam ma v bistvu ne , ker to je tist ful tanek in mehekl jeans, lahko je pa tud na brez rokavov zgoraj.. no sej dans grem na oglwed po trgovinah in upam da kaj najdem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 10:37:25
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 PUNCE A kera ve, kje imajo kombinezone /pajace iz jeansa na kratke hlače? Vem da jih ima pepe jeans ,samo jst 95€ ne dam za tist kos jeansa. kako naj bi to zgledalo hmmmm tko kot so otroški pajacki, spodaj na kratke hlače, zgoraj kot majčka na kr.rokave, samo da se vse skupaj drži in je iz jeansa.. aha, take pajacke imaj jaz enih par, ampak ne iz jeansa Še ko sem bila noseča, sem si jih ogledovala v chiccotu v Mercator centru v LJ, a se žal ne spomnim, če so bili iz jeansa.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 10:37:30
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 PUNCE A kera ve, kje imajo kombinezone /pajace iz jeansa na kratke hlače? Vem da jih ima pepe jeans ,samo jst 95€ ne dam za tist kos jeansa. kako naj bi to zgledalo hmmmm tko kot so otroški pajacki, spodaj na kratke hlače, zgoraj kot majčka na kr.rokave, samo da se vse skupaj drži in je iz jeansa.. žal ne vem. A ni mal vroče v tej zadevi, če je majca iz jeansa???? Tako, sem posesala in pomila zgornji štuk + stopnice Kako se veliko naredi, če si sam pr hiš, pa še na RR lahko u miru špeglam ma v bistvu ne , ker to je tist ful tanek in mehekl jeans, lahko je pa tud na brez rokavov zgoraj.. no sej dans grem na oglwed po trgovinah in upam da kaj najdem neckermann in quelle nimata. kaj pa otto?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 10:39:13
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako, sem posesala in pomila zgornji štuk + stopnice Kako se veliko naredi, če si sam pr hiš, pa še na RR lahko u miru špeglam Pridna pridi še kmeni si preveč pridna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 10:39:18
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 PUNCE A kera ve, kje imajo kombinezone /pajace iz jeansa na kratke hlače? Vem da jih ima pepe jeans ,samo jst 95€ ne dam za tist kos jeansa. kako naj bi to zgledalo hmmmm tko kot so otroški pajacki, spodaj na kratke hlače, zgoraj kot majčka na kr.rokave, samo da se vse skupaj drži in je iz jeansa.. žal ne vem. A ni mal vroče v tej zadevi, če je majca iz jeansa???? Tako, sem posesala in pomila zgornji štuk + stopnice Kako se veliko naredi, če si sam pr hiš, pa še na RR lahko u miru špeglam ma v bistvu ne , ker to je tist ful tanek in mehekl jeans, lahko je pa tud na brez rokavov zgoraj.. no sej dans grem na oglwed po trgovinah in upam da kaj najdem ja, iz takega jeansa imam za hčerki en par kiklc špelin@. plačilo je ok, hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 10:40:02
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika Da še jaz nekaj napišem na zadnjo stran 19-ke :) Anže je včeraj kar naenkrat popoldan postal zelo utrujen in sitn. Zmerim mu vročino in jo je imel malo čez 37. Zvečer je še bruhnil celo večerjo in malico. Presd tem pa je ves čas nepremično ležal na kavču, kar zanj sploh ni značilno, da bi bil malo na miru. ponoči je lepo spal, danes pa ima tudi čez 38 vročine. Dala sem mu svečko in sedaj spi. Kajmislite, da bi lahko bila to kakšna reakcija na jagode in banano. Včeraj je namreč pojedel kar skodelico jagod in banane. Pred tem sem mu že parkrat dala jagode, vedno v večji količini, pa ni bilo nobene reakcije. Včeraj je pri nas bilo kar pestro z vremenom. Kar parkrat se je vsula toča. grmelo je cel večer. lp če si mu jih že prej dala, pol mislim, da ne bi smela bit reakcija nanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 10:56:27
|
|
|
|
bobika
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: bobika Da še jaz nekaj napišem na zadnjo stran 19-ke :) Anže je včeraj kar naenkrat popoldan postal zelo utrujen in sitn. Zmerim mu vročino in jo je imel malo čez 37. Zvečer je še bruhnil celo večerjo in malico. Presd tem pa je ves čas nepremično ležal na kavču, kar zanj sploh ni značilno, da bi bil malo na miru. ponoči je lepo spal, danes pa ima tudi čez 38 vročine. Dala sem mu svečko in sedaj spi. Kajmislite, da bi lahko bila to kakšna reakcija na jagode in banano. Včeraj je namreč pojedel kar skodelico jagod in banane. Pred tem sem mu že parkrat dala jagode, vedno v večji količini, pa ni bilo nobene reakcije. Včeraj je pri nas bilo kar pestro z vremenom. Kar parkrat se je vsula toča. grmelo je cel večer. lp če si mu jih že prej dala, pol mislim, da ne bi smela bit reakcija nanje. ja sem mu, samo v nekje pol majnši količini. Včeraj, pa kar ni mogel nehat jest.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 11:02:40
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: bobika Da še jaz nekaj napišem na zadnjo stran 19-ke :) Anže je včeraj kar naenkrat popoldan postal zelo utrujen in sitn. Zmerim mu vročino in jo je imel malo čez 37. Zvečer je še bruhnil celo večerjo in malico. Presd tem pa je ves čas nepremično ležal na kavču, kar zanj sploh ni značilno, da bi bil malo na miru. ponoči je lepo spal, danes pa ima tudi čez 38 vročine. Dala sem mu svečko in sedaj spi. Kajmislite, da bi lahko bila to kakšna reakcija na jagode in banano. Včeraj je namreč pojedel kar skodelico jagod in banane. Pred tem sem mu že parkrat dala jagode, vedno v večji količini, pa ni bilo nobene reakcije. Včeraj je pri nas bilo kar pestro z vremenom. Kar parkrat se je vsula toča. grmelo je cel večer. lp če si mu jih že prej dala, pol mislim, da ne bi smela bit reakcija nanje. ja sem mu, samo v nekje pol majnši količini. Včeraj, pa kar ni mogel nehat jest. mislim, da ni to od hrane, ampak prej kakšna viroza.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 11:08:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: bobika IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: bobika Da še jaz nekaj napišem na zadnjo stran 19-ke :) Anže je včeraj kar naenkrat popoldan postal zelo utrujen in sitn. Zmerim mu vročino in jo je imel malo čez 37. Zvečer je še bruhnil celo večerjo in malico. Presd tem pa je ves čas nepremično ležal na kavču, kar zanj sploh ni značilno, da bi bil malo na miru. ponoči je lepo spal, danes pa ima tudi čez 38 vročine. Dala sem mu svečko in sedaj spi. Kajmislite, da bi lahko bila to kakšna reakcija na jagode in banano. Včeraj je namreč pojedel kar skodelico jagod in banane. Pred tem sem mu že parkrat dala jagode, vedno v večji količini, pa ni bilo nobene reakcije. Včeraj je pri nas bilo kar pestro z vremenom. Kar parkrat se je vsula toča. grmelo je cel večer. lp če si mu jih že prej dala, pol mislim, da ne bi smela bit reakcija nanje. ja sem mu, samo v nekje pol majnši količini. Včeraj, pa kar ni mogel nehat jest. mislim, da ni to od hrane, ampak prej kakšna viroza. Enakega mišlenja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 11:08:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: bobika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako, sem posesala in pomila zgornji štuk + stopnice Kako se veliko naredi, če si sam pr hiš, pa še na RR lahko u miru špeglam Pridna pridi še kmeni si preveč pridna eh, ne morem grem na telovadbo ob 11-30h
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 11:10:18
|
|
|
|
Estrella*
|
Špelin@: kje si??? A čakaš v zasedi?? Šibam pod tuš z britvico v roki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 11:13:13
|
|
|
|
špelin@
|
Nov del je odprt, a smo že na dvestotki?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 11:15:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@. plačilo je ok, hvala Hvala tebi, že printamo kot pri norcih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 11:16:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: bobika IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: bobika Da še jaz nekaj napišem na zadnjo stran 19-ke :) Anže je včeraj kar naenkrat popoldan postal zelo utrujen in sitn. Zmerim mu vročino in jo je imel malo čez 37. Zvečer je še bruhnil celo večerjo in malico. Presd tem pa je ves čas nepremično ležal na kavču, kar zanj sploh ni značilno, da bi bil malo na miru. ponoči je lepo spal, danes pa ima tudi čez 38 vročine. Dala sem mu svečko in sedaj spi. Kajmislite, da bi lahko bila to kakšna reakcija na jagode in banano. Včeraj je namreč pojedel kar skodelico jagod in banane. Pred tem sem mu že parkrat dala jagode, vedno v večji količini, pa ni bilo nobene reakcije. Včeraj je pri nas bilo kar pestro z vremenom. Kar parkrat se je vsula toča. grmelo je cel večer. lp če si mu jih že prej dala, pol mislim, da ne bi smela bit reakcija nanje. ja sem mu, samo v nekje pol majnši količini. Včeraj, pa kar ni mogel nehat jest. mislim, da ni to od hrane, ampak prej kakšna viroza. Enakega mišlenja Žal tudi jaz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 11:18:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: kje si??? A čakaš v zasedi?? Šibam pod tuš z britvico v roki Prej me je Gregi čisto okupiral ni nisem utegnila bolj hitro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 11:20:47
|
|
|
|
tilči
|
Midva sva od P. Nove mere: teža 9110 g,višina 75,5cm,OG 46,5cm.Sva bila pohvaljena,da lepo napreduje .Pogledala je,kako nogice obrača in je ok.Bil je cepljen,malo je zajokal,ker to cepivo zapeče,mi je pa P rekla,da vročina,če je,nastopi šele 7-11 dan.Za vsak slučaj nama je še svečke napisala,ker jih nimam. Dobila sva še vabilo,da naj pokličeva zobarja,čeprav se ta,ki je prav za take male,sploh ne oglaša na telefon.Sem že na eni drugi temi brala,da imajo take probleme Ga bom kar v Vodice vpisala,kamor hodi tudi Nejc z vrtcem Sestro sem vprašala,če je to na novo,da nas pošiljajo k zobarju,ker pri Nejcu tega ni bilo,tudi psihologa ni imelpri 3. letih.Je pa rekla,da zato ker smo iz druge občine,da rabimo napotnico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 11:22:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Nov del je odprt, a smo že na dvestotki? dan dan, jaz sem se že pofočkala na novem delu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 11:23:12
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: kje si??? A čakaš v zasedi?? Šibam pod tuš z britvico v roki Jaz sem tudi včeraj zvečer imela namen,pa se mi potem ni dalo,ker sem samo posteljo videla.danes sem morala pa dolge hlače obleči,ker je mraz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 11:23:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Midva sva od P. Nove mere: teža 9110 g,višina 75,5cm,OG 46,5cm.Sva bila pohvaljena,da lepo napreduje .Pogledala je,kako nogice obrača in je ok.Bil je cepljen,malo je zajokal,ker to cepivo zapeče,mi je pa P rekla,da vročina,če je,nastopi šele 7-11 dan.Za vsak slučaj nama je še svečke napisala,ker jih nimam. Dobila sva še vabilo,da naj pokličeva zobarja,čeprav se ta,ki je prav za take male,sploh ne oglaša na telefon.Sem že na eni drugi temi brala,da imajo take probleme Ga bom kar v Vodice vpisala,kamor hodi tudi Nejc z vrtcem Sestro sem vprašala,če je to na novo,da nas pošiljajo k zobarju,ker pri Nejcu tega ni bilo,tudi psihologa ni imelpri 3. letih.Je pa rekla,da zato ker smo iz druge občine,da rabimo napotnico za Tilna. Upam, da ne bo reakcije na cepivo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 11:23:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Midva sva od P. Nove mere: teža 9110 g,višina 75,5cm,OG 46,5cm.Sva bila pohvaljena,da lepo napreduje .Pogledala je,kako nogice obrača in je ok.Bil je cepljen,malo je zajokal,ker to cepivo zapeče,mi je pa P rekla,da vročina,če je,nastopi šele 7-11 dan.Za vsak slučaj nama je še svečke napisala,ker jih nimam. Dobila sva še vabilo,da naj pokličeva zobarja,čeprav se ta,ki je prav za take male,sploh ne oglaša na telefon.Sem že na eni drugi temi brala,da imajo take probleme Ga bom kar v Vodice vpisala,kamor hodi tudi Nejc z vrtcem Sestro sem vprašala,če je to na novo,da nas pošiljajo k zobarju,ker pri Nejcu tega ni bilo,tudi psihologa ni imelpri 3. letih.Je pa rekla,da zato ker smo iz druge občine,da rabimo napotnico za mere.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 11:25:37
|
|
|
|
tally
|
a zdej ste vse zbežala, jaz mam pa glih čas ker Emilija spi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?