Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 8:02:52
|
|
|
|
suzy85
|
špelin@ upam, da si dobro izkoristila tisto urco, ko si bila sama doma! tvoj je pa tudi pravi as - najde prave trenutke za slikat hijenca nič se ne sekiraj zaradi službe. važno je, da dinarčki prihajajo, v tem času se bo pa že kaj drugega našlo! držim pesti! za frizurco! videk se bo pa tudi še navadil - eva še zdaj večkrat joče, ko jo oddam v varstvo. estrella ti si pa ratala kot dojenček, da hodiš s kurami spat! SS super slikce! ste enak tricikel vzeli kot ga imamo mi in je jana naj tvojemu čim prej izgine oteklina, noga pa se naj dobro pozdravi! tudi za nejca en kup čmrlika to dodajanje prijateljev na RR je novo - verjetno povezano z novo obliko Moje ringaraje. po mojem gre za isto finto, kot je bilo lani za tiste slikce, ko si moral prijatelja najprej potrditi, da jih je lahko videl mi smo bli včeraj spet na travniku in je bila eva lepo pridna se je igrala z igračkami in jedla smokije me je pa razjezilo, pa tudi , ker sma prišla pomagat seno skup spravljat, polovica familije je pa šla k maši! kot da je to tako nujno! ome in dedija sploh ne štejemo več za delo, ker sta že v letih, je pa mačeha šla k maši, ko smo se mi na travnik spravli. otroka sta pa itak tudi šla oba zraven. je reku , da če se to ponovi, se obrne in gre domov!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 8:03:52
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali smo .ves čas se je premetaval,jamral...Ni da bi govoril.Počasi bova Nejca peljala v vrtec,potem greva pa še bezeg nabrat,pa kruh moram speči za jutri,popoldne gremo pa po torto za jutrišnje praznovanje Moram pa pohvaliti Tilna-Je včeraj ugotovil,da lahko sam stoji in celo naredil 2 koraka .Počasi bo je bil pa tako vesel,ko je ugotovil,da lahko že sam postoji za spanje in za Tilna!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 8:10:40
|
|
|
|
jana81
|
ku ku dobro jutro Naše spanje je bilo primerno polnemu nosku, pa kaj čmo.. Nejc je danes doma, ker ima obe očke gnojne in greva ob 9.30 k P...sem komaj doklicala sestro pri P. pol mi pa še reče ja veste gužvo imamo v glavnem danes grem v nabavo za fešto za zvećer..tako da bom bolj malo tu gor..no pa itak dopoldne ni gužve Nejc mi je sicer malo načrte podru, ampak bo šlo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 8:29:17
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Mi smo spali odlično - sicer je imela ponoči mala pika hude sanje in jo je prinesel k nama, ampak Gregi je pa zdržal v svoji posteljici Malo slabe volje sem edino zato, ker bom danes in jutri res cela dneva sama z otroki - danes gre po službi iskat svojo mamo (sva jo prepričala, da jo bo pripeljal gledat baletno predstavo velike pike), potem jo bo peljal domov in se vrnil okrog polnoči, jutri pa že ob 6h odhaja in spet pride šele sredi noči.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 8:30:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mi smo bli včeraj spet na travniku in je bila eva lepo pridna se je igrala z igračkami in jedla smokije me je pa razjezilo, pa tudi , ker sma prišla pomagat seno skup spravljat, polovica familije je pa šla k maši! kot da je to tako nujno! ome in dedija sploh ne štejemo več za delo, ker sta že v letih, je pa mačeha šla k maši, ko smo se mi na travnik spravli. otroka sta pa itak tudi šla oba zraven. je reku , da če se to ponovi, se obrne in gre domov! Hja, eni se znajdejo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 8:31:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi smo spali odlično - sicer je imela ponoči mala pika hude sanje in jo je prinesel k nama, ampak Gregi je pa zdržal v svoji posteljici Malo slabe volje sem edino zato, ker bom danes in jutri res cela dneva sama z otroki - danes gre po službi iskat svojo mamo (sva jo prepričala, da jo bo pripeljal gledat baletno predstavo velike pike), potem jo bo peljal domov in se vrnil okrog polnoči, jutri pa že ob 6h odhaja in spet pride šele sredi noči. bravo Gregi.. ojoj za tebe..pa kje pa stanuje njegova mama? daleč?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 8:31:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ku ku dobro jutro Naše spanje je bilo primerno polnemu nosku, pa kaj čmo.. Nejc je danes doma, ker ima obe očke gnojne in greva ob 9.30 k P...sem komaj doklicala sestro pri P. pol mi pa še reče ja veste gužvo imamo v glavnem danes grem v nabavo za fešto za zvećer..tako da bom bolj malo tu gor..no pa itak dopoldne ni gužve Nejc mi je sicer malo načrte podru, ampak bo šlo. Joj, no... za Nejca. Ej, daj pri P reci za vsaj dvoje kapljice za oči (ne vem, kaj ti da - verjetno Tobrex ali ene druge s hecnim imenom, ki se ga zdajle ne spomnim), da boš ene imela doma na rezervi in ti ne bo treba za vsak gnojen uček tekat k P.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 8:32:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali smo .ves čas se je premetaval,jamral...Ni da bi govoril. zate. Počasi bova Nejca peljala v vrtec,potem greva pa še bezeg nabrat,pa kruh moram speči za jutri,popoldne gremo pa po torto za jutrišnje praznovanje Pestro Moram pa pohvaliti Tilna-Je včeraj ugotovil,da lahko sam stoji in celo naredil 2 koraka .Počasi bo je bil pa tako vesel,ko je ugotovil,da lahko že sam postoji Tilen!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 8:33:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi smo spali odlično - sicer je imela ponoči mala pika hude sanje in jo je prinesel k nama, ampak Gregi je pa zdržal v svoji posteljici Malo slabe volje sem edino zato, ker bom danes in jutri res cela dneva sama z otroki - danes gre po službi iskat svojo mamo (sva jo prepričala, da jo bo pripeljal gledat baletno predstavo velike pike), potem jo bo peljal domov in se vrnil okrog polnoči, jutri pa že ob 6h odhaja in spet pride šele sredi noči. bravo Gregi.. ojoj za tebe..pa kje pa stanuje njegova mama? daleč? 90 km stran od nas.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 8:36:34
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi smo spali odlično - sicer je imela ponoči mala pika hude sanje in jo je prinesel k nama, ampak Gregi je pa zdržal v svoji posteljici Malo slabe volje sem edino zato, ker bom danes in jutri res cela dneva sama z otroki - danes gre po službi iskat svojo mamo (sva jo prepričala, da jo bo pripeljal gledat baletno predstavo velike pike), potem jo bo peljal domov in se vrnil okrog polnoči, jutri pa že ob 6h odhaja in spet pride šele sredi noči. pol vas jutri ne bo v konjice?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 8:37:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dober večer! Najprej, kaj je to neka nova zadeva za neka prijateljstva na RR? Mi kdo razzloži, mi maili letijo, pa mi ni nič jasno... In grem kr ajat...se jutri kaj bolj oglasim...slabo spimo zadnje noči...naša taja je fasala bolezen Ust rok in nog... Je bla bogica, ker jo je vročina (do 39,8) ful metala ...na srečo samo dan pap pol... Ste že slišale za to bolezen...mi je pa čudno, da me ni nič opozorila P...menda je virusna? Upam, da ste vsi zdravi in fajn... Kakšna bolezen je to??? za Tajo. isto je imela Petja...virusna peta bolezen A tole? KLIK Ne ma kje! niti blizu temu ni...sploh ni hudo videt pri nas. pa ni to ta...bošček tale. Aha, potem je tole: KLIK http://www.ringaraja.net/forum/m_1112239/mpage_1/key_bolezen%252Cust/tm.htm http://www.ringaraja.net/forum/printable.asp?m=2938746
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 8:38:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi smo spali odlično - sicer je imela ponoči mala pika hude sanje in jo je prinesel k nama, ampak Gregi je pa zdržal v svoji posteljici Malo slabe volje sem edino zato, ker bom danes in jutri res cela dneva sama z otroki - danes gre po službi iskat svojo mamo (sva jo prepričala, da jo bo pripeljal gledat baletno predstavo velike pike), potem jo bo peljal domov in se vrnil okrog polnoči, jutri pa že ob 6h odhaja in spet pride šele sredi noči. pol vas jutri ne bo v konjice? Bomo, bomo Samo gre že zgodaj tja, da vse pripravijo, mi pa pridemo kasneje za njim. In gremo pred njim domov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 8:38:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mi smo bli včeraj spet na travniku in je bila eva lepo pridna se je igrala z igračkami in jedla smokije me je pa razjezilo, pa tudi , ker sma prišla pomagat seno skup spravljat, polovica familije je pa šla k maši! kot da je to tako nujno! ome in dedija sploh ne štejemo več za delo, ker sta že v letih, je pa mačeha šla k maši, ko smo se mi na travnik spravli. otroka sta pa itak tudi šla oba zraven. je reku , da če se to ponovi, se obrne in gre domov! Hja, eni se znajdejo... BOM KAR šPELIN@ PODPISALA
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 8:39:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi smo spali odlično - sicer je imela ponoči mala pika hude sanje in jo je prinesel k nama, ampak Gregi je pa zdržal v svoji posteljici Malo slabe volje sem edino zato, ker bom danes in jutri res cela dneva sama z otroki - danes gre po službi iskat svojo mamo (sva jo prepričala, da jo bo pripeljal gledat baletno predstavo velike pike), potem jo bo peljal domov in se vrnil okrog polnoči, jutri pa že ob 6h odhaja in spet pride šele sredi noči. BRAVO GREGI!!!!!!!!!!!! IN JA KRIČIM
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 8:40:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali smo .ves čas se je premetaval,jamral...Ni da bi govoril.Počasi bova Nejca peljala v vrtec,potem greva pa še bezeg nabrat,pa kruh moram speči za jutri,popoldne gremo pa po torto za jutrišnje praznovanje Moram pa pohvaliti Tilna-Je včeraj ugotovil,da lahko sam stoji in celo naredil 2 koraka .Počasi bo je bil pa tako vesel,ko je ugotovil,da lahko že sam postoji za Tilna in njegova prva 2 samostojna koraka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 8:40:44
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ku ku dobro jutro Naše spanje je bilo primerno polnemu nosku, pa kaj čmo.. Nejc je danes doma, ker ima obe očke gnojne in greva ob 9.30 k P...sem komaj doklicala sestro pri P. pol mi pa še reče ja veste gužvo imamo v glavnem danes grem v nabavo za fešto za zvećer..tako da bom bolj malo tu gor..no pa itak dopoldne ni gužve Nejc mi je sicer malo načrte podru, ampak bo šlo. Joj, no... za Nejca. Ej, daj pri P reci za vsaj dvoje kapljice za oči (ne vem, kaj ti da - verjetno Tobrex ali ene druge s hecnim imenom, ki se ga zdajle ne spomnim), da boš ene imela doma na rezervi in ti ne bo treba za vsak gnojen uček tekat k P. doma imam še ene maxitrol se menda reče. ki sem jih dobila za uho, gor pa piše za oči..pa si ne upam dam ker ne vem če je tud za otroke..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 8:40:46
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi smo spali odlično - sicer je imela ponoči mala pika hude sanje in jo je prinesel k nama, ampak Gregi je pa zdržal v svoji posteljici Malo slabe volje sem edino zato, ker bom danes in jutri res cela dneva sama z otroki - danes gre po službi iskat svojo mamo (sva jo prepričala, da jo bo pripeljal gledat baletno predstavo velike pike), potem jo bo peljal domov in se vrnil okrog polnoči, jutri pa že ob 6h odhaja in spet pride šele sredi noči. bravo Gregi.. ojoj za tebe..pa kje pa stanuje njegova mama? daleč? 90 km stran od nas. omg.. daleč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 8:49:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ku ku dobro jutro Naše spanje je bilo primerno polnemu nosku, pa kaj čmo.. Nejc je danes doma, ker ima obe očke gnojne in greva ob 9.30 k P...sem komaj doklicala sestro pri P. pol mi pa še reče ja veste gužvo imamo v glavnem danes grem v nabavo za fešto za zvećer..tako da bom bolj malo tu gor..no pa itak dopoldne ni gužve Nejc mi je sicer malo načrte podru, ampak bo šlo. Joj, no... za Nejca. Ej, daj pri P reci za vsaj dvoje kapljice za oči (ne vem, kaj ti da - verjetno Tobrex ali ene druge s hecnim imenom, ki se ga zdajle ne spomnim), da boš ene imela doma na rezervi in ti ne bo treba za vsak gnojen uček tekat k P. doma imam še ene maxitrol se menda reče. ki sem jih dobila za uho, gor pa piše za oči..pa si ne upam dam ker ne vem če je tud za otroke.. Aha, vidiš, te sem imela v mislih, ko sem rekla, da imajo hecno ime Maxitrol Saj ti bo P vse razložila, da boš za drugič brez obiska tam vedela.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 10:08:32
|
|
|
|
bobika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Vsem za lepe merce. za bubančke luškane slikce za vse ostalo. Se kar podpišem Kot zgleda bo jutri polno poknikov in praznovanj, tako bo tudi pri nas. Vsem, ki boste praznovali želim lepo in zanimovo praznovanje. Jaz pa se počasi spravljam pečti tortice. Eno za mojega škrateka (medvedka) in eno zase (metuljčka) . Eno čokoladno in eno sadno, tako, da bo za vsak okus nekaj . Lep dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 10:31:01
|
|
|
|
suzy85
|
špelin@ kdaj ti bo jutri najbolj ustrezalo? mi2 boma skoz doma. ne grema v mb, ker gre na pohod in ga ne bo v vojašnici.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 10:44:16
|
|
|
|
nia5
|
Dobro jutro Spali smo super, me pa čaka danes še čiščenje cele bajte Sem se hotela včeraj še oglasit, ampak je Nia protestirala, je zaspala komaj ob enajstih, jaz pa z njo vred
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 10:52:47
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 HIJENCA hvala za kartico tudi jst sem jo že dobla. hvala! Jaz tudi, hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 10:58:05
|
|
|
|
suzy85
|
včeraj sem ugotovila, da ta mesec nisem dobila otroškega dodatka! pa kličem na CSD in se mi nihče ne oglasi!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 22.5.2009 10:59:48
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, še nekaj slik naše male Mance, potem pa se počasi odsmučam spat Tale tricikel je dobila od babi in dedija za 1. RD, vendar smo ga potem sli zamenjat, ker ni imel ograjce in naslonjala za nogice No, za tegale smo ga sedaj zamenjali in je tudi čisto navdušena nad njim Tukajle me ata Milan nese proti Blegošu Tukajle se cortam pri atu Ivanu Evo, tukajle sem že na Blegošu Takole si jaz postrežem, ko me zunaj muči žeja No, tole pa je moje najljubše opravilo, kadar me tišči kakat. Zbašem se v čim manjši škaf ali škatlo, pa je , keri srček
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?