Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 20:07:46
|
|
|
|
tilči
|
Dober večer! Se še jaz malo javim Dopoldne smo se potepali,smo šli malo za material gledat za otroški sobici,potem pa sva študirala,koliko je dela in stroškov,saj sva pozabila še na elektriko in ogrevanje,na koncu bi pa oba dobila prav majhni sobi,če vmes postavimo steno Tako da se zna narediti, da bosta dobila pograd.Sem včeraj videla pri Mafi otroško sobico in mi je bila ful všeč. Za kosilo je postavil žar na plano,popoldne smo šli pa k sestri na obisk,da se malo zahvalimo,ker je med našim dopustom prišla psico nafutrat. Jutri se pa neha naš dopust,saj pride tašča domov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 20:10:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober večer! Se še jaz malo javim Dopoldne smo se potepali,smo šli malo za material gledat za otroški sobici,potem pa sva študirala,koliko je dela in stroškov,saj sva pozabila še na elektriko in ogrevanje,na koncu bi pa oba dobila prav majhni sobi,če vmes postavimo steno Tako da se zna narediti, da bosta dobila pograd.Sem včeraj videla pri Mafi otroško sobico in mi je bila ful všeč. Za kosilo je postavil žar na plano,popoldne smo šli pa k sestri na obisk,da se malo zahvalimo,ker je med našim dopustom prišla psico nafutrat. Jutri se pa neha naš dopust,saj pride tašča domov Ej, otroška sobica pri mafi se tudi meni zdi čudovita za peko na žaru. Pa upam, da bo taščin povratek čimmanj težaven...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 20:11:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo mene po dolgem ćasu Obiski so odšli, sedaj pa rabim vsaj eno uro, da počistim direndaj. Kaj naj rečem.....jaz sem tako srečna Končno sem zadihala s celimi pljuči. Vstajam sicer ob 5.10h in se vozim 40 minut na šiht, pa vsem najsrečnejši človek na svetu Malo sem bila "out", programi na compu so mi malo povzročali težav, telefonske številke, da o korekcijah sploh ne govorim. Mislim, da bom rabila kak mesec, da pridem spet notri Alja se počlasi navaja, zadne 2 dni je že pojedla celo kosilo in spala 2h Zajtrk ji dela še malo preglavic, ampak baje je kruh...jeeeeeeeeeeesssssss. Imamo 3 zobke zunaj in enega na začetku. Drugače pa vsatja vedno bolj zgodaj Šibam naštimat za jest mulcom in pospravit in pridem mal kasnej nazaj pokukat, če bo kaj. Super, da uživaš, ampak, šefica, to bi nam lahko prišla že prej osebno sem gor napisat, ne da te morajo punce sms-at Pa za Aljo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 20:15:06
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo mene po dolgem ćasu Obiski so odšli, sedaj pa rabim vsaj eno uro, da počistim direndaj. Kaj naj rečem.....jaz sem tako srečna Končno sem zadihala s celimi pljuči. Vstajam sicer ob 5.10h in se vozim 40 minut na šiht, pa vsem najsrečnejši človek na svetu Malo sem bila "out", programi na compu so mi malo povzročali težav, telefonske številke, da o korekcijah sploh ne govorim. Mislim, da bom rabila kak mesec, da pridem spet notri Alja se počlasi navaja, zadne 2 dni je že pojedla celo kosilo in spala 2h Zajtrk ji dela še malo preglavic, ampak baje je kruh...jeeeeeeeeeeesssssss. Imamo 3 zobke zunaj in enega na začetku. Drugače pa vsatja vedno bolj zgodaj Šibam naštimat za jest mulcom in pospravit in pridem mal kasnej nazaj pokukat, če bo kaj. Super, da uživaš, ampak, šefica, to bi nam lahko prišla že prej osebno sem gor napisat, ne da te morajo punce sms-at Pa za Aljo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 20:26:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo mene po dolgem ćasu Obiski so odšli, sedaj pa rabim vsaj eno uro, da počistim direndaj. Kaj naj rečem.....jaz sem tako srečna Končno sem zadihala s celimi pljuči. Vstajam sicer ob 5.10h in se vozim 40 minut na šiht, pa vsem najsrečnejši človek na svetu Malo sem bila "out", programi na compu so mi malo povzročali težav, telefonske številke, da o korekcijah sploh ne govorim. Mislim, da bom rabila kak mesec, da pridem spet notri Alja se počlasi navaja, zadne 2 dni je že pojedla celo kosilo in spala 2h Zajtrk ji dela še malo preglavic, ampak baje je kruh...jeeeeeeeeeeesssssss. Imamo 3 zobke zunaj in enega na začetku. Drugače pa vsatja vedno bolj zgodaj Šibam naštimat za jest mulcom in pospravit in pridem mal kasnej nazaj pokukat, če bo kaj. Super, da uživaš, ampak, šefica, to bi nam lahko prišla že prej osebno sem gor napisat, ne da te morajo punce sms-at Pa za Aljo. Saj me je kar malo . Ker se vračam pozno domov, ne morem gledat moje nadaljevanke in sem jo zvohala na netu in sedaj bulim del za delom To je bil vzrok za odsotnost.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 20:29:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo mene po dolgem ćasu Obiski so odšli, sedaj pa rabim vsaj eno uro, da počistim direndaj. Kaj naj rečem.....jaz sem tako srečna Končno sem zadihala s celimi pljuči. Vstajam sicer ob 5.10h in se vozim 40 minut na šiht, pa vsem najsrečnejši človek na svetu Malo sem bila "out", programi na compu so mi malo povzročali težav, telefonske številke, da o korekcijah sploh ne govorim. Mislim, da bom rabila kak mesec, da pridem spet notri Alja se počlasi navaja, zadne 2 dni je že pojedla celo kosilo in spala 2h Zajtrk ji dela še malo preglavic, ampak baje je kruh...jeeeeeeeeeeesssssss. Imamo 3 zobke zunaj in enega na začetku. Drugače pa vsatja vedno bolj zgodaj Šibam naštimat za jest mulcom in pospravit in pridem mal kasnej nazaj pokukat, če bo kaj. Super, da uživaš, ampak, šefica, to bi nam lahko prišla že prej osebno sem gor napisat, ne da te morajo punce sms-at Pa za Aljo. Saj me je kar malo . Ker se vračam pozno domov, ne morem gledat moje nadaljevanke in sem jo zvohala na netu in sedaj bulim del za delom To je bil vzrok za odsotnost.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 21:10:13
|
|
|
|
suzy85
|
čer čer! da se še jst malo javim! sma same doma in ga lutama 100/uro! včeraj sma šle na obisk k sestrični in teti, danes dopoldne sma hodle po trgovinah, popoldne sma ble pa na pikniku. mi je končno uspelo nekaj zase kupit - hlače in 2 spodnja dela trenirke. kr ne morem verjet! eva je pridna. spi celo noč, danes je pa spala od 11ih-12ih in od 15ih do 16.45! zdej pa tudi že panča špelin@ za utrujajočo noč in Gregiju, da čim bolje prenese napad kozic! estrella za uživanje in Aljo! tilči pograd se tudi meni zdi dobra ideja! smo ga imeli doma in je bil barbaw verjamem, da je vse skupaj utrujajoče. pa za super atija! jana upam, da nejc hitro neha smrkati hijenca kako je bilo na praznovanju? aurora uživaj! nia vi ste tudi ful pridni zunaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 21:14:58
|
|
|
|
suzy85
|
nikjer nobene? te pa šibam malo in , zraven bom pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 21:15:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ČER punce bomo danes kej čvekale? Slabo kaže ne no zakaj? dejmo kako žensko rečt špelin@ dej ti men povej, a ko se Grgegi ponoči dere, a zbudi punci?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 21:15:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 nikjer nobene? te pa šibam malo in , zraven bom pa o jej ob tej uri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 21:17:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo mene po dolgem ćasu Obiski so odšli, sedaj pa rabim vsaj eno uro, da počistim direndaj. Kaj naj rečem.....jaz sem tako srečna Končno sem zadihala s celimi pljuči. Vstajam sicer ob 5.10h in se vozim 40 minut na šiht, pa vsem najsrečnejši človek na svetu Malo sem bila "out", programi na compu so mi malo povzročali težav, telefonske številke, da o korekcijah sploh ne govorim. Mislim, da bom rabila kak mesec, da pridem spet notri Alja se počlasi navaja, zadne 2 dni je že pojedla celo kosilo in spala 2h Zajtrk ji dela še malo preglavic, ampak baje je kruh...jeeeeeeeeeeesssssss. Imamo 3 zobke zunaj in enega na začetku. Drugače pa vsatja vedno bolj zgodaj Šibam naštimat za jest mulcom in pospravit in pridem mal kasnej nazaj pokukat, če bo kaj. Super, da uživaš, ampak, šefica, to bi nam lahko prišla že prej osebno sem gor napisat, ne da te morajo punce sms-at Pa za Aljo. Saj me je kar malo . Ker se vračam pozno domov, ne morem gledat moje nadaljevanke in sem jo zvohala na netu in sedaj bulim del za delom To je bil vzrok za odsotnost. o lejo bejbo superca da gre Aljči fan v vrtcu Žanko in moja miška bosta od 1.6. sošolca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 21:17:41
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dan Noč je bila grozna In, ja, mi smo tisti "umetniki", ki sem ob pol treh ponoči vozijo okrog z avtom, da se umiri Ni za opisovat, spala z nisva resnično skoraj nič in se nama rahlo meša Sem pa pred nekaj minutami ugotovila vzrok za vse skupaj: Gregi ima norice! Našla sem prve 4 "kozice" a spet , kr z avtom ste se mogli furat, pol pa je moglo bit grozno. A se rad vozi? za Gregija Ma v avtu je bil ves zadovoljen, je čebljal in ploskal Veliko piko smo morali kot 2x miriti z vožnjo z avtom, ampak to je bilo v prvih mesecih. Mala nikoli ni povzročala takih težav, Gregija smo pa tokrat prvič mirili na tak način... Ampak nisva več vedela, kaj bi. Ni pomagala nošnja, ne voziček, ama ništa... Saj v sili še hudič muhe žre
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 21:18:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj a res nobeni ni moj je šel po pico meni je pa dolgčas.........
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 21:18:43
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo mene po dolgem ćasu Obiski so odšli, sedaj pa rabim vsaj eno uro, da počistim direndaj. Kaj naj rečem.....jaz sem tako srečna Končno sem zadihala s celimi pljuči. Vstajam sicer ob 5.10h in se vozim 40 minut na šiht, pa vsem najsrečnejši človek na svetu Malo sem bila "out", programi na compu so mi malo povzročali težav, telefonske številke, da o korekcijah sploh ne govorim. Mislim, da bom rabila kak mesec, da pridem spet notri Alja se počlasi navaja, zadne 2 dni je že pojedla celo kosilo in spala 2h Zajtrk ji dela še malo preglavic, ampak baje je kruh...jeeeeeeeeeeesssssss. Imamo 3 zobke zunaj in enega na začetku. Drugače pa vsatja vedno bolj zgodaj Šibam naštimat za jest mulcom in pospravit in pridem mal kasnej nazaj pokukat, če bo kaj. Welcome back , pa glavno je da si ti srečna in Alja zadovoljna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 21:20:26
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo mene po dolgem ćasu Obiski so odšli, sedaj pa rabim vsaj eno uro, da počistim direndaj. Kaj naj rečem.....jaz sem tako srečna Končno sem zadihala s celimi pljuči. Vstajam sicer ob 5.10h in se vozim 40 minut na šiht, pa vsem najsrečnejši človek na svetu Malo sem bila "out", programi na compu so mi malo povzročali težav, telefonske številke, da o korekcijah sploh ne govorim. Mislim, da bom rabila kak mesec, da pridem spet notri Alja se počlasi navaja, zadne 2 dni je že pojedla celo kosilo in spala 2h Zajtrk ji dela še malo preglavic, ampak baje je kruh...jeeeeeeeeeeesssssss. Imamo 3 zobke zunaj in enega na začetku. Drugače pa vsatja vedno bolj zgodaj Šibam naštimat za jest mulcom in pospravit in pridem mal kasnej nazaj pokukat, če bo kaj. Super, da uživaš, ampak, šefica, to bi nam lahko prišla že prej osebno sem gor napisat, ne da te morajo punce sms-at Pa za Aljo. Saj me je kar malo . Ker se vračam pozno domov, ne morem gledat moje nadaljevanke in sem jo zvohala na netu in sedaj bulim del za delom To je bil vzrok za odsotnost. , ti ti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 21:22:02
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 nikjer nobene? te pa šibam malo in , zraven bom pa o jej ob tej uri Dobra je a ne , meni se že ne bi dalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 21:23:53
|
|
|
|
nia5
|
Nič, pol pa grem jest in buljit tv, ker ste zapečkarice Mirno nočko vsem, predvsem vam Špelin@
< Sporočilo je popravil nia5 -- 9.5.2009 21:24:18 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 21:25:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 nikjer nobene? te pa šibam malo in , zraven bom pa o jej ob tej uri Dobra je a ne , meni se že ne bi dalo uf kapo dol , jaz po 20h ne delam ama baš nič več , itak od kar sem začela delat nisem niti enkrat skuhala, moram spet malo pohvalit mojo mami, v času moje odsotnosti mi čuva AT, pospravi komlet stanovanje, opere-spegla perilo, sesa vsak dan, pa še skuha za AT in za naju mami moja rada te imam, zlata si
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 21:27:22
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 nikjer nobene? te pa šibam malo in , zraven bom pa o jej ob tej uri zdej mam čas. ko eva bedi, mi ne znese. sam sem še kr za računalnikom. sma se s odločla, da boma bratu za darilo za birmo TRR odprla in nekaj denarja gor naložla, zdej pa iščem podatke, če sploh lahko jst odprem račun al morajo starši
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 21:28:15
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 nikjer nobene? te pa šibam malo in , zraven bom pa o jej ob tej uri Dobra je a ne , meni se že ne bi dalo uf kapo dol , jaz po 20h ne delam ama baš nič več , itak od kar sem začela delat nisem niti enkrat skuhala, moram spet malo pohvalit mojo mami, v času moje odsotnosti mi čuva AT, pospravi komlet stanovanje, opere-spegla perilo, sesa vsak dan, pa še skuha za AT in za naju mami moja rada te imam, zlata si a mi jo malo posodiš? za tvojo mami
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 22:03:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nič, pol pa grem jest in buljit tv, ker ste zapečkarice Mirno nočko vsem, predvsem vam Špelin@ Enako in hvala ti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 22:03:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 nikjer nobene? te pa šibam malo in , zraven bom pa o jej ob tej uri Dobra je a ne , meni se že ne bi dalo uf kapo dol , jaz po 20h ne delam ama baš nič več , itak od kar sem začela delat nisem niti enkrat skuhala, moram spet malo pohvalit mojo mami, v času moje odsotnosti mi čuva AT, pospravi komlet stanovanje, opere-spegla perilo, sesa vsak dan, pa še skuha za AT in za naju mami moja rada te imam, zlata si Zlata, zlata mami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 22:05:25
|
|
|
|
špelin@
|
Hvala vsem za moralno podporo IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 čer čer! da se še jst malo javim! sma same doma in ga lutama 100/uro! včeraj sma šle na obisk k sestrični in teti, danes dopoldne sma hodle po trgovinah, popoldne sma ble pa na pikniku. mi je končno uspelo nekaj zase kupit - hlače in 2 spodnja dela trenirke. kr ne morem verjet! eva je pridna. spi celo noč, danes je pa spala od 11ih-12ih in od 15ih do 16.45! zdej pa tudi že panča same fajn novice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 22:07:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos špelin@ dej ti men povej, a ko se Grgegi ponoči dere, a zbudi punci? Ponavadi ne, ker je otroška soba HB čisto na drugem koncu. Če pa se le prehudo in predolgo dere, zbudi veliko piko. Oz. jo zbudiva midva z , ker lomastiva z njim naokoli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 22:30:04
|
|
|
|
špelin@
|
Čveka ne bo Jaz imam dovolj časa, vmes sem še Gregca 2x nazaj uspavala... Eh, kaj čem s tako nočjo? Grem težit dedcu, naj neha zijat Prison Break Mirno nočko
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?