Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 12:20:16
|
|
|
|
nia5
|
Dan O, čvek je v polnem zagonu Spali smo vredu, sem kraljevala sama na veliki postelji, Nia je spala v posteljici, ati pa v dnevni, ker je nekaj spil in da nama ni danfal ponoči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 12:20:59
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro Mi smo pokonci že od 6h.. sva sama kraljevala v postli z Nejcem, ker je ati zaspal v dnevni , pa se mi ga ni dalo it budit..je pa blo zjutri fajn, ker je prej vstal in sva spila kafe, zdej je pa šel v službo. Pol pa gre k enemu kolegu pomagat neko bajto podirat ..in spet bova sama do večera.. Meni je najbolj bad, če sem za vikend sama.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 12:21:46
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Hojla! Spanje, počutje, Vreme Kavica za vse VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN ( z en dan zamude) Se pridružujeva čestitkam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 14:23:54
|
|
|
|
Anitka
|
Dan Vidim, da full dogaja tule gor Naša noč je bila spet ena mala katastrofa, sploh med tretjo in peto uro zjutraj Smo bili danes malo po trgovinah - smo gledali regal za dnevno, pa mizo in stole za jedilnico. Pa ati in Gal sta dobila nove čevlje (Gal sandale), mami pa spet nič, ker je sonček postal grozno zaspan in TEČEN!!! Lep popoldan vsem skupaj in čestitke slavljencem še z naše strani.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 14:57:17
|
|
|
|
špelin@
|
Dan Noč je bila grozna In, ja, mi smo tisti "umetniki", ki sem ob pol treh ponoči vozijo okrog z avtom, da se umiri Ni za opisovat, spala z nisva resnično skoraj nič in se nama rahlo meša Sem pa pred nekaj minutami ugotovila vzrok za vse skupaj: Gregi ima norice! Našla sem prve 4 "kozice"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 14:58:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN ( z en dan zamude) Čestitke tudi od mene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 15:03:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan Vidim, da full dogaja tule gor Naša noč je bila spet ena mala katastrofa, sploh med tretjo in peto uro zjutraj Smo bili danes malo po trgovinah - smo gledali regal za dnevno, pa mizo in stole za jedilnico. Pa ati in Gal sta dobila nove čevlje (Gal sandale), mami pa spet nič, ker je sonček postal grozno zaspan in TEČEN!!! Lep popoldan vsem skupaj in čestitke slavljencem še z naše strani.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 15:21:30
|
|
|
|
špelin@
|
mafi in tilči, imata ZS!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 18:13:58
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dan Noč je bila grozna In, ja, mi smo tisti "umetniki", ki sem ob pol treh ponoči vozijo okrog z avtom, da se umiri Ni za opisovat, spala z nisva resnično skoraj nič in se nama rahlo meša Sem pa pred nekaj minutami ugotovila vzrok za vse skupaj: Gregi ima norice! Našla sem prve 4 "kozice" Ubogi Gregor , upam, da hitro minejo. A sta jih taveliki piki že preboleli? Jaz pa grem danes na fešto...sama . Imamo srečanje osnovne šole, se nismo videli 15 let in to bo žur. Gremo v en hotel na večerjo in čvek partije . Se vidi, da smo že odrasli in kultivirani, ker če bi bilo srečanje pred nekaj leti, potem bi verjetno šli kar v kak park .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 18:16:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dan Noč je bila grozna In, ja, mi smo tisti "umetniki", ki sem ob pol treh ponoči vozijo okrog z avtom, da se umiri Ni za opisovat, spala z nisva resnično skoraj nič in se nama rahlo meša Sem pa pred nekaj minutami ugotovila vzrok za vse skupaj: Gregi ima norice! Našla sem prve 4 "kozice"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 18:26:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dan Noč je bila grozna In, ja, mi smo tisti "umetniki", ki sem ob pol treh ponoči vozijo okrog z avtom, da se umiri Ni za opisovat, spala z nisva resnično skoraj nič in se nama rahlo meša Sem pa pred nekaj minutami ugotovila vzrok za vse skupaj: Gregi ima norice! Našla sem prve 4 "kozice" Ubogi Gregor , upam, da hitro minejo. A sta jih taveliki piki že preboleli? Ja, velika že pred leti, mala pa pred 3 tedni. Jaz pa grem danes na fešto...sama . Imamo srečanje osnovne šole, se nismo videli 15 let in to bo žur. Gremo v en hotel na večerjo in čvek partije . Se vidi, da smo že odrasli in kultivirani, ker če bi bilo srečanje pred nekaj leti, potem bi verjetno šli kar v kak park . Uživaaaaaaaaaaaaaaaaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 18:52:23
|
|
|
|
barbaw
|
Nimam volje za pisanje. Sem crknjena do daske. Spimo odlično, le čez dan je toliko frustracij in dela z lovljenjem pamžev, ker imamo skopano okrog hiše, da imam že nekaj dni v eno glavobol. Otroci in pesek in luknje. Guramo dalje, obzidano je že kar nekaj hiše. Delavca sta ful pridna, pa moj zlati ati jima ful pomaga in mi bo kar nekaj evrov prišparal. V ponedeljek bo v kuhinji in otroški sobi luknja v steni in me kar malo skrbi kako bo s pucanjem otroške sobe, ker je nemogoče vse knjige in igrače ven potegnit. Namreč jih nimam kam drugam skladiščit. Bo že. pokrili bomo vse, pa upam, da ne bo preveč praha prišlo čez pokrivalo. V glavnem še migam, sem zadnji teden na dopustu in mi bo počasi odklenkalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 19:10:12
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan Vidim, da full dogaja tule gor Naša noč je bila spet ena mala katastrofa, sploh med tretjo in peto uro zjutraj Smo bili danes malo po trgovinah - smo gledali regal za dnevno, pa mizo in stole za jedilnico. Pa ati in Gal sta dobila nove čevlje (Gal sandale), mami pa spet nič, ker je sonček postal grozno zaspan in TEČEN!!! Lep popoldan vsem skupaj in čestitke slavljencem še z naše strani. Za potepanje in nakup. Mi pa smo bili danes v mb na sladoledu, smo šli na kratek izlet, še soseda sta šla zraven in smo si privoščili najboljši sladoled, kar jih je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 19:11:24
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dan Noč je bila grozna In, ja, mi smo tisti "umetniki", ki sem ob pol treh ponoči vozijo okrog z avtom, da se umiri Ni za opisovat, spala z nisva resnično skoraj nič in se nama rahlo meša Sem pa pred nekaj minutami ugotovila vzrok za vse skupaj: Gregi ima norice! Našla sem prve 4 "kozice" a spet , kr z avtom ste se mogli furat, pol pa je moglo bit grozno. A se rad vozi? za Gregija
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 19:18:46
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nimam volje za pisanje. Sem crknjena do daske. Spimo odlično, le čez dan je toliko frustracij in dela z lovljenjem pamžev, ker imamo skopano okrog hiše, da imam že nekaj dni v eno glavobol. Otroci in pesek in luknje. Guramo dalje, obzidano je že kar nekaj hiše. Delavca sta ful pridna, pa moj zlati ati jima ful pomaga in mi bo kar nekaj evrov prišparal. V ponedeljek bo v kuhinji in otroški sobi luknja v steni in me kar malo skrbi kako bo s pucanjem otroške sobe, ker je nemogoče vse knjige in igrače ven potegnit. Namreč jih nimam kam drugam skladiščit. Bo že. pokrili bomo vse, pa upam, da ne bo preveč praha prišlo čez pokrivalo. V glavnem še migam, sem zadnji teden na dopustu in mi bo počasi odklenkalo. Fajn, da napredujete in za atija.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 19:24:08
|
|
|
|
tilči
|
Špelin@...imaš zs
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 19:44:39
|
|
|
|
Anonimen
|
ČER punce bomo danes kej čvekale?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 19:50:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ČER punce bomo danes kej čvekale? Slabo kaže
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 19:52:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dan Noč je bila grozna In, ja, mi smo tisti "umetniki", ki sem ob pol treh ponoči vozijo okrog z avtom, da se umiri Ni za opisovat, spala z nisva resnično skoraj nič in se nama rahlo meša Sem pa pred nekaj minutami ugotovila vzrok za vse skupaj: Gregi ima norice! Našla sem prve 4 "kozice" a spet , kr z avtom ste se mogli furat, pol pa je moglo bit grozno. A se rad vozi? za Gregija Ma v avtu je bil ves zadovoljen, je čebljal in ploskal Veliko piko smo morali kot 2x miriti z vožnjo z avtom, ampak to je bilo v prvih mesecih. Mala nikoli ni povzročala takih težav, Gregija smo pa tokrat prvič mirili na tak način... Ampak nisva več vedela, kaj bi. Ni pomagala nošnja, ne voziček, ama ništa...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 19:52:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nimam volje za pisanje. Sem crknjena do daske. Spimo odlično, le čez dan je toliko frustracij in dela z lovljenjem pamžev, ker imamo skopano okrog hiše, da imam že nekaj dni v eno glavobol. Otroci in pesek in luknje. Guramo dalje, obzidano je že kar nekaj hiše. Delavca sta ful pridna, pa moj zlati ati jima ful pomaga in mi bo kar nekaj evrov prišparal. V ponedeljek bo v kuhinji in otroški sobi luknja v steni in me kar malo skrbi kako bo s pucanjem otroške sobe, ker je nemogoče vse knjige in igrače ven potegnit. Namreč jih nimam kam drugam skladiščit. Bo že. pokrili bomo vse, pa upam, da ne bo preveč praha prišlo čez pokrivalo. V glavnem še migam, sem zadnji teden na dopustu in mi bo počasi odklenkalo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 19:52:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan Vidim, da full dogaja tule gor Naša noč je bila spet ena mala katastrofa, sploh med tretjo in peto uro zjutraj Smo bili danes malo po trgovinah - smo gledali regal za dnevno, pa mizo in stole za jedilnico. Pa ati in Gal sta dobila nove čevlje (Gal sandale), mami pa spet nič, ker je sonček postal grozno zaspan in TEČEN!!! Lep popoldan vsem skupaj in čestitke slavljencem še z naše strani. Za potepanje in nakup. Mi pa smo bili danes v mb na sladoledu, smo šli na kratek izlet, še soseda sta šla zraven in smo si privoščili najboljši sladoled, kar jih je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 19:58:31
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dan Noč je bila grozna In, ja, mi smo tisti "umetniki", ki sem ob pol treh ponoči vozijo okrog z avtom, da se umiri Ni za opisovat, spala z nisva resnično skoraj nič in se nama rahlo meša Sem pa pred nekaj minutami ugotovila vzrok za vse skupaj: Gregi ima norice! Našla sem prve 4 "kozice" a spet , kr z avtom ste se mogli furat, pol pa je moglo bit grozno. A se rad vozi? za Gregija Ma v avtu je bil ves zadovoljen, je čebljal in ploskal Veliko piko smo morali kot 2x miriti z vožnjo z avtom, ampak to je bilo v prvih mesecih. Mala nikoli ni povzročala takih težav, Gregija smo pa tokrat prvič mirili na tak način... Ampak nisva več vedela, kaj bi. Ni pomagala nošnja, ne voziček, ama ništa...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 20:04:16
|
|
|
|
Estrella*
|
Evo mene po dolgem ćasu Obiski so odšli, sedaj pa rabim vsaj eno uro, da počistim direndaj. Kaj naj rečem.....jaz sem tako srečna Končno sem zadihala s celimi pljuči. Vstajam sicer ob 5.10h in se vozim 40 minut na šiht, pa vsem najsrečnejši človek na svetu Malo sem bila "out", programi na compu so mi malo povzročali težav, telefonske številke, da o korekcijah sploh ne govorim. Mislim, da bom rabila kak mesec, da pridem spet notri Alja se počlasi navaja, zadne 2 dni je že pojedla celo kosilo in spala 2h Zajtrk ji dela še malo preglavic, ampak baje je kruh...jeeeeeeeeeeesssssss. Imamo 3 zobke zunaj in enega na začetku. Drugače pa vsatja vedno bolj zgodaj Šibam naštimat za jest mulcom in pospravit in pridem mal kasnej nazaj pokukat, če bo kaj.
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 9.5.2009 20:06:19 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 20:04:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nimam volje za pisanje. Sem crknjena do daske. Spimo odlično, le čez dan je toliko frustracij in dela z lovljenjem pamžev, ker imamo skopano okrog hiše, da imam že nekaj dni v eno glavobol. Otroci in pesek in luknje. Guramo dalje, obzidano je že kar nekaj hiše. Delavca sta ful pridna, pa moj zlati ati jima ful pomaga in mi bo kar nekaj evrov prišparal. V ponedeljek bo v kuhinji in otroški sobi luknja v steni in me kar malo skrbi kako bo s pucanjem otroške sobe, ker je nemogoče vse knjige in igrače ven potegnit. Namreč jih nimam kam drugam skladiščit. Bo že. pokrili bomo vse, pa upam, da ne bo preveč praha prišlo čez pokrivalo. V glavnem še migam, sem zadnji teden na dopustu in mi bo počasi odklenkalo. o barbaw, da vidiš kako imamo mi okoli bajte in to že 1 leto Saj boš zrihtala in to veliko prej kot jaz . Bodi vesela službe, boš videla, da bo bolje kot sedaj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 9.5.2009 20:04:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dan Noč je bila grozna In, ja, mi smo tisti "umetniki", ki sem ob pol treh ponoči vozijo okrog z avtom, da se umiri Ni za opisovat, spala z nisva resnično skoraj nič in se nama rahlo meša Sem pa pred nekaj minutami ugotovila vzrok za vse skupaj: Gregi ima norice! Našla sem prve 4 "kozice" Bogec mali Sicer je bilo za pričakovat, da jih dobi, pa vseeno upam, da ne bo huda oblika
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?