|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
26.10.2009 7:17:14   
lila26
Vau krst ste imeli...zlo lepo in čestitke!!To je sigurno nekaj najlepšegauser posted image user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
26.10.2009 7:24:38   
lila26
Hvala....jst sem zdaj imela eno kremo doma ki je bila za notranjo uporabo,ki si jo noter stisneš in sem prebrala navodilo(sj ga vedno v bistvu) in piše da je za nosečnice vendar nisem imela poguma da bi si karkoli brez G noter stiskalauser posted image tko da danes mi bo ona predpisala če mi bo kaj....

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
26.10.2009 7:26:45   
lila26
Ja sem se umivala dva dni z kamilcami tko da morem povedat da je bolše...skoraj nix več nimam vnetjauser posted image bomo vidli danes kaj bo rekla Guser posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
26.10.2009 7:29:05   
lila26
heheuser posted image ja jst sem vedno dobivala neke kreme ko sem si mogla noter stiskat....user posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
26.10.2009 9:06:43   
nincy29
hehe kok se ve razpišete da morem 1 uro sam za nazaj bratuser posted image
čestitke novim nosečkamuser posted image user posted image
za tiste ki pa imate te značilne rahle črtice.zakaj kar na krvnega ne grete?z denarjem ste hmalu na istem,ampak takoj veš pri čem si.user posted image
držim pesti še naprejuser posted image

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
26.10.2009 9:09:19   
arupnik3
user posted image user posted image user posted image za krst

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
26.10.2009 11:49:38   
Lun1ca
Snoopyka čestitke ob krstu! user posted image user posted image Lepe slikice, pupika je bla prava princeska! user posted image pa še kos torte se mi je zaluštal user posted image

pinky86 hm jaz bi tut pico, pa porove juhce se tut nebi branla.. samo če izpustimo ovsene kosmiče user posted image ah vi2 kar lepo user posted image če vama uspe hitro bo tak itak zlo vesela, če pa ne pa bo tut Ok še za nekaj časa, ne? user posted image Uf diplomska.. jaz se bom tut počasi mogla odločit o čem bom pisala, pa se mi še sanja ne user posted image bo treba začet resno razmišljat ja, da ko mi bo dolgcajt, da bom lahko diplomsko pisala user posted image user posted image

lila26 kaj če bi ti vse odgovore združla v en sam post (odgovor, okence), ker drugače je cela stran sam tvojih odgovorov user posted image pač ločiš vsak odgovor z odstavkom pa mogoče še napišeš kateri odgovarjaš tak ko to nardimo vse ostale

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
26.10.2009 15:00:05   
lila26
SORRYuser posted image sem nova in ne delam tolko z računalniki in sm bolj smotana za računalniki(ne znam tuk vsega)bom pa od zdaj naprej v eno vse dala....se bom drugače znašla....se opravičujem še enkrat!

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
26.10.2009 16:17:12   
sa5i
user posted image lun1ca se je razjezilauser posted image hecam se saj bo lila26.  ne kregajta se rajši pridita na pico sem jo pravkar vzela iz pečice je popolnoma moj proizvod vključno s testom, no šunko pa to sem kupla user posted image mmmm je dobra bi kera? mmm eno vprašanje mam, recimo, da jaz v ponedeljek izvem, da je z mojo pikico vse v najlepšem redu pa do bo vse ok kaj potem z faksom a moram komu kaj iti rečt, da mi dajo tiste izpite, ko so junija kaj prej ali jih grem pač nekaj naredim pogoje mislim ostalo pač v avgustu, septembru? pa če recimo nočem pavzirati se, da zmaniti, da hodim samo na izpite naslednji letnik? kera ve kaj več o tem? danes sem spet neka na višku moči user posted image

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
26.10.2009 16:18:50   
nincy29
sa5i ti mal golo delaš??jaz bi zdej s takim veseljem pico jedla..mmmm

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
26.10.2009 16:20:54   
sa5i
kaj delam golo? kaj je to? user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
26.10.2009 16:28:03   
sa5i
hejj spet jaz zakaj mi noče odpreti snoopykinega albuma z korstom ko dam naprej, da bi se prikazal mi napiše da je prišlo do kritične napake user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
26.10.2009 16:28:17   
Eva19
hej!
se še jaz tuki mal javim. bom tud mlada mamica, PDP je pa 16.11, pričakujemo pa user posted image , upamo da bo kej pohitela user posted image jo že kar težko čakamo, pa tud user posted image ni več ravn lahko prenašat user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
26.10.2009 16:29:43   
kago
Vas berem.. ČVEKE :) Včasih komaj dohajam :D sicer pa jaz sem na 54 dnevu ciklusa... jupiii a ne... 13 dni nazaj test negativen... po izcedku sodeč, sem imela ovilacijo že ene 6x :) Tko da vrjetno to ni to :) Seveda pridno slončkamo, ker bi radi user posted image user posted image ... imam pa UZ v decembru spet in naj bi dobila klomifen...

Projet dojenček ne gre po pranu :(

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
26.10.2009 16:30:04   
nincy29
eva dobrodošla!ti pa samo še malo malouser posted image
golo...sline se mi cedijo ko to praviš..

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
26.10.2009 16:39:02   
arupnik3
men tut ni hotl albuma odpret potem pa tam gor klikneš od prijateljev in jo najdeš upam da ti rata
PIZZA user posted image jst tut jst tut

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
26.10.2009 17:32:25   
pinky86
Uuuu se same pice pečejo tu naokrog hehe user posted image

Lun1ca, jaz bom za diplomsko poskusila kar razširit eno seminarsko, ki sem jo napisala v prvem letniku, pri profesorici, katero bi zdaj imela za mentorico...baje se to da, ker mi je tudi zanimiva tema, pa kar nekaj mam že napisanouser posted image No ja, itak moram pa še 3. letnik končat hehe sem komaj začela user posted image ampak če mi rata vzporedno še diplomsko napisat, bi bilo super dobr user posted image bom vidla, sem rekla da preveč si ne mislim natrpat, poskušam pa že lahko user posted image

Kar se tiče babya, sva bila septembra že brez zaščite, pa se ni nič prijelo...zdaj spet paziva...mislm men se bo zmešal!! In pol me dragi objame in mi reče, kaj če bi bila ta mesec spet brez, pa vidiva kaj bo!! Aaaaaaaaaaa....najbolje bi blo, da se kar otroček namesto naju odloči, pa naj naju kar preseneti hahah user posted image bo še najbolje tako, k zdj že mal preveč komplicirava glede vsega ufffffffff user posted image

Sa5i, kakor sem jaz slišala, imaš bonitete samo po rojstvu otroka, ko ti nastopi tudi porodniška. Takrat zaprosiš za porodniški staž tudi na faksu in potem ti gredo malo bolj na roko - kaj točno pa zajema, pa ne bi vedla?!?! Ve katera druga?!

Sej v času nosečnosti lahko ubistvu vse lepo sproti delaš, razen če nimaš kakšnih težav (slabost, rizična nosečnost ipd. - tukaj pa spet ne vem kako je s tem, ali ti lahko kakšno opravičilo za faks tudi zdravnik napiše?! Verjetno...). No, šele ko otroček pride na svet, takrat ti bo pa prišlo kaj prav user posted image kakšen dodaten datum za izpit in tko.

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
26.10.2009 17:56:49   
lila26
Heheuser posted image sj se nena kregamauser posted image lepo mi je povedala jst pa njej lepouser posted image če sm lolek za računalnikiuser posted image mmm pico tk se mi jo je zluštalo da bi si jo šla kr ponjouser posted image jst pa sem delala nutelino torto...njami...a jo je že kera delala??danes sem bila pr G in je rekla da je vse vredu,zlo lepo se vse vid pojstlica vse vse....edin eno vprašanje imam..v katerem tednu plodu začne biti srček?jaz sem zdaj v 5.tednu in je rekla da se še ne vidi...čez 12 dni imam pregled...kr nekaj me skrbi ampak nikoli ni za bv a ne?papa punceuser posted image pa dober tek za slastno pico

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
26.10.2009 18:03:36   
kago
pinky86: jest sm naredla zdanji letnik + diplomsko hkrati... pa ni težko, samo čas si moraš razporeditit... je pa fino, jest sm že od maja prosta :) še en teden počitnic potem pa novim šolskim zmagam naproti

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
26.10.2009 20:16:19   
pinky86
Jaaaaa Kago user posted image , sej verjamem da ti je uspelo in da se da!! To se čist zavedam, ampak vseeno imaš celo zbrko vmes user posted image Jaz sem tudi že zaposlena in imam čez dan itak vsak dan službo, petek pop. & sobota dop. fax (izredno seveda)...letos v 3. letniku, ki je tudi zadnji, je veliko praktičnega dela, tako da je treba ogromno stvari izvajati v skupini in potem pisati poročila, tko da upam da bom hkrati lahko opravila tudi opazovanja za diplomsko...ker teoretični del imam skoraj da že napisan. Aja prof. mi je odgovorila in se ji zdi super ideja, tako da lahko kar nadaljujem user posted image

No zdaj naju čaka še selitev in ob vsem tem kaosu jaz uspem misliti še na otročka, in kako bi nama vse to skupaj zneslo...mislm natrpala si bom še pa še na glavo user posted image

Ampak sej pravijo, več kot imaš za nardit, bolje si znaš razporediti čas (ker ne bluziš kar neki naokrog), več energije imaš, več zanosa ker si uspešen, ker nekaj delaš iz sebe in napreduješ...in enostavno gre!! A SE STRINJATE?!?!? user posted image user posted image

Sej, 1x bomo pa vsi skupaj samo popadali na tla, ker se bomo množično prekurili!?! No ja, sam to bi bil res "The worst case scenario" user posted image Ne me poslušat hehehe user posted image user posted image user posted image

Nočka, punce user posted image

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
27.10.2009 14:24:05   
arupnik3
živjo
evo čakam da se tjaša zbudi in gremo ven ka je tak lep sonček......

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
27.10.2009 15:56:32   
egleria
lila bitje srčeka je bilo pri meni prvič vidno v sedmem tednu (6 tednov in 6 dni) - takrat sem imela pregled.. tak da po mojem bo čez 12 dni ravno pravi čas da vidiš bitje srčeka svoje male pikice..

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
27.10.2009 18:49:15   
lila26
egleria
Aha joj če sem tko srečna potem pa me začne vse skupaj malo skrbeti....ker je za mano ss imam zdaj še večji strah....mislim da bo mojega straha konec ko bom svojga angelčka držala v rokahuser posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
27.10.2009 18:52:23   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: lila26

egleria
Aha joj če sem tko srečna potem pa me začne vse skupaj malo skrbeti....ker je za mano ss imam zdaj še večji strah....mislim da bo mojega straha konec ko bom svojga angelčka držala v rokahuser posted image

Čim manj se sekiraj in verjemi, da bo vse dobro, pa bouser posted image

Jaz sem bla prvič na pregledu pri 7 tednih in je srček tudi že bil ...

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
27.10.2009 18:54:26   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: pinky86

No zdaj naju čaka še selitev in ob vsem tem kaosu jaz uspem misliti še na otročka, in kako bi nama vse to skupaj zneslo...mislm natrpala si bom še pa še na glavo user posted image

Ampak sej pravijo, več kot imaš za nardit, bolje si znaš razporediti čas (ker ne bluziš kar neki naokrog), več energije imaš, več zanosa ker si uspešen, ker nekaj delaš iz sebe in napreduješ...in enostavno gre!! A SE STRINJATE?!?!? user posted image user posted image

Se strinjamuser posted image Takrat si tudi prisiljen razporediti čas!

Glej, mi2 sma se prav selila skupaj šele ko sem bila noseča 8 mesecev in poluser posted image Naju je bebi malo prehitel, pa sma 5 mesecev urejala zgornje nadstropje pri meni, prvič sma spala v njem 2.6., čez 6 dni pa je Zala že prišlauser posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?