Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 26.10.2009 7:17:14
|
|
|
|
lila26
|
Vau krst ste imeli...zlo lepo in čestitke!!To je sigurno nekaj najlepšega
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 26.10.2009 7:24:38
|
|
|
|
lila26
|
Hvala....jst sem zdaj imela eno kremo doma ki je bila za notranjo uporabo,ki si jo noter stisneš in sem prebrala navodilo(sj ga vedno v bistvu) in piše da je za nosečnice vendar nisem imela poguma da bi si karkoli brez G noter stiskala tko da danes mi bo ona predpisala če mi bo kaj....
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 26.10.2009 7:26:45
|
|
|
|
lila26
|
Ja sem se umivala dva dni z kamilcami tko da morem povedat da je bolše...skoraj nix več nimam vnetja bomo vidli danes kaj bo rekla G
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 26.10.2009 7:29:05
|
|
|
|
lila26
|
hehe ja jst sem vedno dobivala neke kreme ko sem si mogla noter stiskat....
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 26.10.2009 9:06:43
|
|
|
|
nincy29
|
hehe kok se ve razpišete da morem 1 uro sam za nazaj brat čestitke novim nosečkam za tiste ki pa imate te značilne rahle črtice.zakaj kar na krvnega ne grete?z denarjem ste hmalu na istem,ampak takoj veš pri čem si. držim pesti še naprej
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 26.10.2009 9:09:19
|
|
|
|
arupnik3
|
za krst
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 26.10.2009 11:49:38
|
|
|
|
Lun1ca
|
Snoopyka čestitke ob krstu! Lepe slikice, pupika je bla prava princeska! pa še kos torte se mi je zaluštal pinky86 hm jaz bi tut pico, pa porove juhce se tut nebi branla.. samo če izpustimo ovsene kosmiče ah vi2 kar lepo če vama uspe hitro bo tak itak zlo vesela, če pa ne pa bo tut Ok še za nekaj časa, ne? Uf diplomska.. jaz se bom tut počasi mogla odločit o čem bom pisala, pa se mi še sanja ne bo treba začet resno razmišljat ja, da ko mi bo dolgcajt, da bom lahko diplomsko pisala lila26 kaj če bi ti vse odgovore združla v en sam post (odgovor, okence), ker drugače je cela stran sam tvojih odgovorov pač ločiš vsak odgovor z odstavkom pa mogoče še napišeš kateri odgovarjaš tak ko to nardimo vse ostale
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 26.10.2009 15:00:05
|
|
|
|
lila26
|
SORRY sem nova in ne delam tolko z računalniki in sm bolj smotana za računalniki(ne znam tuk vsega)bom pa od zdaj naprej v eno vse dala....se bom drugače znašla....se opravičujem še enkrat!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 26.10.2009 16:17:12
|
|
|
|
sa5i
|
lun1ca se je razjezila hecam se saj bo lila26. ne kregajta se rajši pridita na pico sem jo pravkar vzela iz pečice je popolnoma moj proizvod vključno s testom, no šunko pa to sem kupla mmmm je dobra bi kera? mmm eno vprašanje mam, recimo, da jaz v ponedeljek izvem, da je z mojo pikico vse v najlepšem redu pa do bo vse ok kaj potem z faksom a moram komu kaj iti rečt, da mi dajo tiste izpite, ko so junija kaj prej ali jih grem pač nekaj naredim pogoje mislim ostalo pač v avgustu, septembru? pa če recimo nočem pavzirati se, da zmaniti, da hodim samo na izpite naslednji letnik? kera ve kaj več o tem? danes sem spet neka na višku moči
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 26.10.2009 16:18:50
|
|
|
|
nincy29
|
sa5i ti mal golo delaš??jaz bi zdej s takim veseljem pico jedla..mmmm
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 26.10.2009 16:20:54
|
|
|
|
sa5i
|
kaj delam golo? kaj je to?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 26.10.2009 16:28:03
|
|
|
|
sa5i
|
hejj spet jaz zakaj mi noče odpreti snoopykinega albuma z korstom ko dam naprej, da bi se prikazal mi napiše da je prišlo do kritične napake
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 26.10.2009 16:28:17
|
|
|
|
Eva19
|
hej! se še jaz tuki mal javim. bom tud mlada mamica, PDP je pa 16.11, pričakujemo pa , upamo da bo kej pohitela jo že kar težko čakamo, pa tud ni več ravn lahko prenašat
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 26.10.2009 16:29:43
|
|
|
|
kago
|
Vas berem.. ČVEKE :) Včasih komaj dohajam :D sicer pa jaz sem na 54 dnevu ciklusa... jupiii a ne... 13 dni nazaj test negativen... po izcedku sodeč, sem imela ovilacijo že ene 6x :) Tko da vrjetno to ni to :) Seveda pridno slončkamo, ker bi radi ... imam pa UZ v decembru spet in naj bi dobila klomifen... Projet dojenček ne gre po pranu :(
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 26.10.2009 16:30:04
|
|
|
|
nincy29
|
eva dobrodošla!ti pa samo še malo malo golo...sline se mi cedijo ko to praviš..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 26.10.2009 16:39:02
|
|
|
|
arupnik3
|
men tut ni hotl albuma odpret potem pa tam gor klikneš od prijateljev in jo najdeš upam da ti rata PIZZA jst tut jst tut
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 26.10.2009 17:32:25
|
|
|
|
pinky86
|
Uuuu se same pice pečejo tu naokrog hehe Lun1ca, jaz bom za diplomsko poskusila kar razširit eno seminarsko, ki sem jo napisala v prvem letniku, pri profesorici, katero bi zdaj imela za mentorico...baje se to da, ker mi je tudi zanimiva tema, pa kar nekaj mam že napisano No ja, itak moram pa še 3. letnik končat hehe sem komaj začela ampak če mi rata vzporedno še diplomsko napisat, bi bilo super dobr bom vidla, sem rekla da preveč si ne mislim natrpat, poskušam pa že lahko Kar se tiče babya, sva bila septembra že brez zaščite, pa se ni nič prijelo...zdaj spet paziva...mislm men se bo zmešal!! In pol me dragi objame in mi reče, kaj če bi bila ta mesec spet brez, pa vidiva kaj bo!! Aaaaaaaaaaa....najbolje bi blo, da se kar otroček namesto naju odloči, pa naj naju kar preseneti hahah bo še najbolje tako, k zdj že mal preveč komplicirava glede vsega ufffffffff Sa5i, kakor sem jaz slišala, imaš bonitete samo po rojstvu otroka, ko ti nastopi tudi porodniška. Takrat zaprosiš za porodniški staž tudi na faksu in potem ti gredo malo bolj na roko - kaj točno pa zajema, pa ne bi vedla?!?! Ve katera druga?! Sej v času nosečnosti lahko ubistvu vse lepo sproti delaš, razen če nimaš kakšnih težav (slabost, rizična nosečnost ipd. - tukaj pa spet ne vem kako je s tem, ali ti lahko kakšno opravičilo za faks tudi zdravnik napiše?! Verjetno...). No, šele ko otroček pride na svet, takrat ti bo pa prišlo kaj prav kakšen dodaten datum za izpit in tko.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 26.10.2009 17:56:49
|
|
|
|
lila26
|
Hehe sj se nena kregama lepo mi je povedala jst pa njej lepo če sm lolek za računalniki mmm pico tk se mi jo je zluštalo da bi si jo šla kr ponjo jst pa sem delala nutelino torto...njami...a jo je že kera delala??danes sem bila pr G in je rekla da je vse vredu,zlo lepo se vse vid pojstlica vse vse....edin eno vprašanje imam..v katerem tednu plodu začne biti srček?jaz sem zdaj v 5.tednu in je rekla da se še ne vidi...čez 12 dni imam pregled...kr nekaj me skrbi ampak nikoli ni za bv a ne?papa punce pa dober tek za slastno pico
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 26.10.2009 18:03:36
|
|
|
|
kago
|
pinky86: jest sm naredla zdanji letnik + diplomsko hkrati... pa ni težko, samo čas si moraš razporeditit... je pa fino, jest sm že od maja prosta :) še en teden počitnic potem pa novim šolskim zmagam naproti
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 26.10.2009 20:16:19
|
|
|
|
pinky86
|
Jaaaaa Kago , sej verjamem da ti je uspelo in da se da!! To se čist zavedam, ampak vseeno imaš celo zbrko vmes Jaz sem tudi že zaposlena in imam čez dan itak vsak dan službo, petek pop. & sobota dop. fax (izredno seveda)...letos v 3. letniku, ki je tudi zadnji, je veliko praktičnega dela, tako da je treba ogromno stvari izvajati v skupini in potem pisati poročila, tko da upam da bom hkrati lahko opravila tudi opazovanja za diplomsko...ker teoretični del imam skoraj da že napisan. Aja prof. mi je odgovorila in se ji zdi super ideja, tako da lahko kar nadaljujem No zdaj naju čaka še selitev in ob vsem tem kaosu jaz uspem misliti še na otročka, in kako bi nama vse to skupaj zneslo...mislm natrpala si bom še pa še na glavo Ampak sej pravijo, več kot imaš za nardit, bolje si znaš razporediti čas (ker ne bluziš kar neki naokrog), več energije imaš, več zanosa ker si uspešen, ker nekaj delaš iz sebe in napreduješ...in enostavno gre!! A SE STRINJATE?!?!? Sej, 1x bomo pa vsi skupaj samo popadali na tla, ker se bomo množično prekurili!?! No ja, sam to bi bil res "The worst case scenario" Ne me poslušat hehehe Nočka, punce
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.10.2009 14:24:05
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo evo čakam da se tjaša zbudi in gremo ven ka je tak lep sonček......
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.10.2009 15:56:32
|
|
|
|
egleria
|
lila bitje srčeka je bilo pri meni prvič vidno v sedmem tednu (6 tednov in 6 dni) - takrat sem imela pregled.. tak da po mojem bo čez 12 dni ravno pravi čas da vidiš bitje srčeka svoje male pikice..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.10.2009 18:49:15
|
|
|
|
lila26
|
egleria Aha joj če sem tko srečna potem pa me začne vse skupaj malo skrbeti....ker je za mano ss imam zdaj še večji strah....mislim da bo mojega straha konec ko bom svojga angelčka držala v rokah
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.10.2009 18:52:23
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: lila26 egleria Aha joj če sem tko srečna potem pa me začne vse skupaj malo skrbeti....ker je za mano ss imam zdaj še večji strah....mislim da bo mojega straha konec ko bom svojga angelčka držala v rokah Čim manj se sekiraj in verjemi, da bo vse dobro, pa bo Jaz sem bla prvič na pregledu pri 7 tednih in je srček tudi že bil ...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.10.2009 18:54:26
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: pinky86 No zdaj naju čaka še selitev in ob vsem tem kaosu jaz uspem misliti še na otročka, in kako bi nama vse to skupaj zneslo...mislm natrpala si bom še pa še na glavo Ampak sej pravijo, več kot imaš za nardit, bolje si znaš razporediti čas (ker ne bluziš kar neki naokrog), več energije imaš, več zanosa ker si uspešen, ker nekaj delaš iz sebe in napreduješ...in enostavno gre!! A SE STRINJATE?!?!? Se strinjam Takrat si tudi prisiljen razporediti čas! Glej, mi2 sma se prav selila skupaj šele ko sem bila noseča 8 mesecev in pol Naju je bebi malo prehitel, pa sma 5 mesecev urejala zgornje nadstropje pri meni, prvič sma spala v njem 2.6., čez 6 dni pa je Zala že prišla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?