donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca Ah ste spet čvekale in mi velik dela z branjem nardile sa5i ah madonca pa saj se nisma kregale ne me met za tako strogo deklico Glede bonitet na faksu.. jaz nič ne vem kako je. Razen tega, da če ti ne uspe nardit pogojev oz. izbrati dovolj KT (kreditnih točk, da neboš pol kontracepcijskih tabletk zbirala ), da lahko daš vlogo za pogojno napredovanje v višji letnik in jo maš za ziher odobreno Drugače pa se da verjetno kaj lažje zmenit, tut za kake pristope na izpite pa to, da greš kak izpit k izrednim delat pa tak, pa mogoče malo več na vajah mankaš. Ampak ti priporočam, da si vseeno pridna in delaš sproti kolk se da, ker če ne te enkrat potunka in pol se rešuješ 1 leto tak ko sm se jaz je pa blo prav fajn, ampak pšt.. ne okoli govorit Ta pa je dobra o KT Drugače pa tudi jaz priporočam, da se čim več naredi sproti No, jaz imam zdaj na faksu mirovanje statusa, torej sem na nekakšni porodniški. Na ene vaje bi mogla hodit, ampak sem se brez problema zmenla, da pridem pisat samo kolokvij, hodit pa mi ni treba IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca donna22 in Snoopyka za slikice! Krasne princeske imata! Same bodoče lomilke moških src so zgleda tu med nami Hvala tudi tebi IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca aja pa heh donna22 glede krsta moj npr. tut je enakega mnenja kot ti.. tudi jaz po eni strani. Ampak jaz osebo jemljem krst bol kot neko navado oz. običaj našega ljudstva, naroda (pač nas no ) in ne kot to da otroku vsiliš neko vero.. Če mu kasneje ne bo pasalo pa se naj izpiše iz krstne knjige ker če tak gledaš tut ko bo npr. otrok star recimo 7 let se ne bo zna 'razsodno' odločit al bi se šel krstit ali ne, bo pa npr. mel željo da bi hodil z ostalimi sošolci vereuku, ker so pač tam spet vsi skupaj in se majo fajn (vsaj pri nam je blo tak) in pol boš rekla: "lubica, se bo pa treba krstit prej, a bi res rada bla krščanka in bila krščena," in otrok pri 7ih letih z željo po druženju z ostalimi otroci bo itak rekel "Ja!" Pol se mi pa zdi še ena stvar taka.. vereuk.. ja spet otroku vsiljujemo vero, ampak spet moje osebno mnenje.. zdi se mi, da lahko otroka lažje oz. morda lepše naučiš obnašanja in človeških vrednot.. ker pač ga je mogoče "strah Bogeca" oz. ma neko spoštovanje. Jaz vem da sm enkrat v trgovini kot otrok vkradla žvečilni gumi, pa me je blo pol tak strah da me bo bogec kaznoval, da sem nazaj nesla No pač tako je moje mišlenje Saj ene stvari si res prav napisala, ampak vseeno nisem navdušena nad krstom ... Res je, da je naša navada dat krstit, ampak po drugi strani še vedno pravim, da se Zala ni rodila verna Pa saj bomo vidli IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca Nič punce uživajte, jaz pa se grem učit, popoldan pa kupovat ploščice za kuhinjo! Komaj čakam!!! Se počutim ko mali otrok včasih ko mu liziko dajo malo otročja pa morem bit madoniš Ah, to pa res ni nič takega Jaz sem tudi bla vsa vznemirjena IZVIRNO SPOROČILO: lila26 Punce neki vas morem vprašat,ker ve sigurno veste kaj več o tem....kam vse se morem obrniti oz.kaj je prvi korak ko morem nardit,da bi bila kot mati samohranilka?Baje se to full splača ampak ne vem kako je s tem?se mi splača biti mati samohranilka ali ne?Kaj ve menite,vaše izkušnje...al kje bi o tem zvedela več?tudi za stanovanje kako poteka...baje dobim 150€ zraven pri najemnini od socialne?predem kakšen korak nardim se raje posvetujem...prosim, naj mi katera kaj več pove če slučajno ve.Hvala LP Za to najemnino prvič čujem No, mi2 sma narazen prijavljena in mi on kao daje preživnino (100€). Dobivam pa 190E starševskega dodatka, 190€ štipendije in pa 110€ otroškega dodatka (niti ne najvišjega ) in to je to. Bom pa pogledala, če lahko prosim še za kakšno denarno socialno pomoč, sploh zdaj, ko bo treba kupit kurilno olje Drugače pa sma si stanovanje zrihtala v zgornjem štuku pri mojih, jaz dobivam skoraj 500€ dohodka, moj pa je zaposlen na policiji in ker nama ni treba plačevat neke najemnine al pa kredita, nama gre res komot, prav lepo skozi
|