|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
27.10.2009 18:56:37   
donna22
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Evo mojo princeskouser posted image Sicer so kak mesec stare slikice, nove imam namreč na drugem računalniku, ampak sem ravno danes ugotovla, kako se objavi slikico, pa sem jih mogla enih par objavituser posted image

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
27.10.2009 19:05:29   
pinky86
ooo Donna, kok superuser posted image Ja res se vama je tako super izšlo, pa tudi vajina hčerkica je prav luštna, taka smejka user posted image mislim, da ni nič lepšega kot nasmejan otroček user posted image  user posted image

Evo, vsepovsod me je polno, samo za fax nisem še nič naredila user posted image

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
27.10.2009 19:14:11   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: pinky86

ooo Donna, kok superuser posted image Ja res se vama je tako super izšlo, pa tudi vajina hčerkica je prav luštna, taka smejka user posted image mislim, da ni nič lepšega kot nasmejan otroček user posted image  user posted image

O, hvala lepauser posted image user posted image Ja, res je najlepše, ko se ti otrok nasmeji ...user posted image V trenutku pozabiš tudi na ves dan tečnobeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pinky86

Evo, vsepovsod me je polno, samo za fax nisem še nič naredila

Te razumem, tudi pri meni je blo res dostikrat takuser posted image In potem skakanje po forumu, pa na mail, pa nazaj, pa malo zdolgočasenega sprehajanja po hišiuser posted image Vse, samo faks neuser posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
27.10.2009 19:31:53   
nanny.girll
kok je luškana =) jz tudi že prou komej čakam na najino pikico user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
27.10.2009 21:10:24   
arupnik3
prava mala zapeljivka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
27.10.2009 21:11:27   
lila26
Ja sj se nem sekiralauser posted image je tak rekla da je vse okey full se lepo vidi vse vse...sam pr 5.tednih je mal prehitr da bi že srček biu....joj kok je luškana mala prava srečkica nasmejanauser posted image fulll je sladka resuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
27.10.2009 21:13:41   
donna22
user posted image Hvala vsem za pohvaleuser posted image user posted image

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
27.10.2009 22:50:27   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

res maš krasno pupo; prava lepotička... kake so pa kaj njene merice če lahk vprašam?

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
27.10.2009 22:53:27   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: nanny.girll

kok je luškana =) jz tudi že prou komej čakam na najino pikico user posted image

neglede na to kk so luškan vsi otročki, tebi bo tvoj, vedno najlepšiuser posted image
vrjem...nej ne neglede na vse moja pupa najlepšauser posted image mislimda je pri vseh mamah tko...al se motimuser posted image

< Sporočilo je popravil Snoopyka -- 27.10.2009 22:55:08 >

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

Neposredna povezava do sporočila: 2409
27.10.2009 23:03:39   
Snoopyka
nekatere punce vrjetn nemorjo odpret albuma ker še nism sfolgala dodat vseh za prijatelce, album pa je sam za prijatle tk da jih mate tu ene par:

user posted image    user posted image   user posted image   user posted image ta majčka mi je ful taka sladkauser posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
28.10.2009 9:55:14   
lila26
iii kok je sladka....prave lušte ste mi nardileuser posted image men so prav vsi dojenčki sladkiuser posted image

Punce neki vas morem vprašat,ker ve sigurno veste kaj več o tem....kam vse se morem obrniti oz.kaj je prvi korak ko morem nardit,da bi bila kot mati samohranilka?Baje se to full splača ampak ne vem kako je s tem?se mi splača biti mati samohranilka ali ne?Kaj ve menite,vaše izkušnje...al kje bi o tem zvedela več?tudi za stanovanje kako poteka...baje dobim 150€ zraven pri najemnini od socialne?predem kakšen korak nardim se raje posvetujem...prosim, naj mi katera kaj več pove če slučajno ve.Hvala LP

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
28.10.2009 10:07:17   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

res maš krasno pupo; prava lepotička... kake so pa kaj njene merice če lahk vprašam?

Nazadnje sma se merile pri pedaitrinji 6.10., se pravi ko je bla stara dobre 3 mesece, in je imela 5500g in 59,5 cm. Ni ravno neka velikanka, ampak mi paše ravno v tiste okvire - oblačila ji menjujem v skladu z etiketami na njih user posted image

Pa hvalauser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka

kok je luškana =) jz tudi že prou komej čakam na najino pikico 

neglede na to kk so luškan vsi otročki, tebi bo tvoj, vedno najlepši
vrjem...nej ne neglede na vse moja pupa najlepša mislimda je pri vseh mamah tko...al se motim

Ah, to je zagotvo takouser posted image Mi pa je blo smešno zadnjič, ko jo je vidla od mojih dveh kolegic mama (punci sta dvojčici, stari 25 let) in je rekla: Joj, tak lepega dojenčka še nisem vidla!! Potem pa se je najbrž spomnla na svoji dve, pa je rekla: No, vsaj že dolgo ne.user posted image

Snoopyka, imaš lepe slikice s krstauser posted image

Jaz pa je nočem dat krstit, ker trdim, da se otrok ni rodil veren in da se lahko da sama kasneje, ampak mi tak pritiskajo nekateri, da se bojim, da bom popustilauser posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
28.10.2009 12:29:56   
Lun1ca
Ah ste spet čvekale in mi velik dela z branjem nardile user posted image

sa5i ah madonca pa saj se nisma kregale user posted image ne me met za tako strogo deklico user posted image
Glede bonitet na faksu.. jaz nič ne vem kako je. Razen tega, da če ti ne uspe nardit pogojev oz. izbrati dovolj KT (kreditnih točk, da neboš pol kontracepcijskih tabletk zbirala user posted image ), da lahko daš vlogo za pogojno napredovanje v višji letnik in jo maš za ziher odobreno user posted image Drugače pa se da verjetno kaj lažje zmenit, tut za kake pristope na izpite pa to, da greš kak izpit k izrednim delat pa tak, pa mogoče malo več na vajah mankaš. Ampak ti priporočam, da si vseeno pridna in delaš sproti kolk se da, ker če ne te enkrat potunka in pol se rešuješ 1 leto tak ko sm se jaz user posted image je pa blo prav fajn, ampak pšt.. ne okoli govorit user posted image

lila26 no sej če kaj ne veš ti sam vprašaj.. jaz že skor malo preveč obvladam računalnike, za žensko user posted image drugače pa boš mela preglednejše odgovore če vse daš v eno okence. ko npr. odgovoriš eni natipkaš njen vzdevek za z miško potemniš in potem zgoraj kjer piše krepko klikneš. Posamezne odgovore ločiš z odstavki, ki jih narediš tako da stisneš enter in te bo premaknilo v naslednjo vrstico. Enako kot v Wordu user posted image
Glede samohranilke pa tega pa jaz tudi nimam pojma.. Jaz vem, da sem letos hotla prijavit lastno gospodinstvo pa bi mogla s starši do odvetnika in sestavit preživninsko pogodbo itd. skratka en kup papirjev in stroškov in smo rekli da k*** gleda vse skup user posted image vsaj zaenkrat.. ko pa boma z mojim družinica pa bomo že porihtali user posted image

pinky86 ja res je.. več maš za nardit bol si priden.. več zagona tak kot si rekla user posted image drugače pa mam tudi jaz letos v planu nardit letnik in diplomirat.. upam da nama uspe! Jaz že mam ju3 prvi kolokvij user posted image ampak se trudim in poskušam nekaj naštudirat. Spet je problem teorija in piflarija user posted image to mi nikakor noče in noče iti od rok :)

donna22 in Snoopyka user posted image user posted image user posted image za slikice! Krasne princeske imata! Same bodoče lomilke moških src so zgleda tu med nami user posted image

aja pa heh donna22 glede krsta user posted image moj npr. tut je enakega mnenja kot ti.. tudi jaz po eni strani. Ampak jaz osebo jemljem krst bol kot neko navado oz. običaj našega ljudstva, naroda (pač nas no user posted image ) in ne kot to da otroku vsiliš neko vero.. Če mu kasneje ne bo pasalo pa se naj izpiše iz krstne knjige user posted image ker če tak gledaš tut ko bo npr. otrok star recimo 7 let se ne bo zna 'razsodno' odločit al bi se šel krstit ali ne, bo pa npr. mel željo da bi hodil z ostalimi sošolci vereuku, ker so pač tam spet vsi skupaj in se majo fajn (vsaj pri nam je blo tak) in pol boš rekla: "lubica, se bo pa treba krstit prej, a bi res rada bla krščanka in bila krščena," in otrok pri 7ih letih z željo po druženju z ostalimi otroci bo itak rekel "Ja!"
Pol se mi pa zdi še ena stvar taka.. vereuk.. ja spet otroku vsiljujemo vero, ampak spet moje osebno mnenje.. zdi se mi, da lahko otroka lažje oz. morda lepše naučiš obnašanja in človeških vrednot.. ker pač ga je mogoče "strah Bogeca" oz. ma neko spoštovanje. Jaz vem da sm enkrat v trgovini kot otrok vkradla žvečilni gumi, pa me je blo pol tak strah da me bo bogec kaznoval, da sem nazaj nesla user posted image user posted image No pač tako je moje mišlenje user posted image

Nič punce uživajte, jaz pa se grem učit, popoldan pa kupovat ploščice za kuhinjo! Komaj čakam!!! user posted image Se počutim ko mali otrok včasih ko mu liziko dajo user posted image malo otročja pa morem bit madoniš

< Sporočilo je popravil Lun1ca -- 28.10.2009 12:36:45 >

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
28.10.2009 12:48:30   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca

Ah ste spet čvekale in mi velik dela z branjem nardile user posted image

sa5i ah madonca pa saj se nisma kregale user posted image ne me met za tako strogo deklico user posted image
Glede bonitet na faksu.. jaz nič ne vem kako je. Razen tega, da če ti ne uspe nardit pogojev oz. izbrati dovolj KT (kreditnih točk, da neboš pol kontracepcijskih tabletk zbirala user posted image ), da lahko daš vlogo za pogojno napredovanje v višji letnik in jo maš za ziher odobreno user posted image Drugače pa se da verjetno kaj lažje zmenit, tut za kake pristope na izpite pa to, da greš kak izpit k izrednim delat pa tak, pa mogoče malo več na vajah mankaš. Ampak ti priporočam, da si vseeno pridna in delaš sproti kolk se da, ker če ne te enkrat potunka in pol se rešuješ 1 leto tak ko sm se jaz user posted image je pa blo prav fajn, ampak pšt.. ne okoli govorit user posted image

Ta pa je dobra o KTuser posted image user posted image user posted image

Drugače pa tudi jaz priporočam, da se čim več naredi sproti user posted image user posted image

No, jaz imam zdaj na faksu mirovanje statusa, torej sem na nekakšni porodniški. Na ene vaje bi mogla hodit, ampak sem se brez problema zmenla, da pridem pisat samo kolokvij, hodit pa mi ni trebauser posted image user posted image

donna22 in Snoopyka za slikice! Krasne princeske imata! Same bodoče lomilke moških src so zgleda tu med nami

Hvala tudi tebi

aja pa heh donna22 glede krsta moj npr. tut je enakega mnenja kot ti.. tudi jaz po eni strani. Ampak jaz osebo jemljem krst bol kot neko navado oz. običaj našega ljudstva, naroda (pač nas no ) in ne kot to da otroku vsiliš neko vero.. Če mu kasneje ne bo pasalo pa se naj izpiše iz krstne knjige ker če tak gledaš tut ko bo npr. otrok star recimo 7 let se ne bo zna 'razsodno' odločit al bi se šel krstit ali ne, bo pa npr. mel željo da bi hodil z ostalimi sošolci vereuku, ker so pač tam spet vsi skupaj in se majo fajn (vsaj pri nam je blo tak) in pol boš rekla: "lubica, se bo pa treba krstit prej, a bi res rada bla krščanka in bila krščena," in otrok pri 7ih letih z željo po druženju z ostalimi otroci bo itak rekel "Ja!"
Pol se mi pa zdi še ena stvar taka.. vereuk.. ja spet otroku vsiljujemo vero, ampak spet moje osebno mnenje.. zdi se mi, da lahko otroka lažje oz. morda lepše naučiš obnašanja in človeških vrednot.. ker pač ga je mogoče "strah Bogeca" oz. ma neko spoštovanje. Jaz vem da sm enkrat v trgovini kot otrok vkradla žvečilni gumi, pa me je blo pol tak strah da me bo bogec kaznoval, da sem nazaj nesla No pač tako je moje mišlenje

Saj ene stvari si res prav napisala, ampak vseeno nisem navdušena nad krstom ... Res je, da je naša navada dat krstit, ampak po drugi strani še vedno pravim, da se Zala ni rodila vernauser posted image user posted image Pa saj bomo vidliuser posted image

Nič punce uživajte, jaz pa se grem učit, popoldan pa kupovat ploščice za kuhinjo! Komaj čakam!!! Se počutim ko mali otrok včasih ko mu liziko dajo malo otročja pa morem bit madoniš

Ah, to pa res ni nič takegauser posted image user posted image Jaz sem tudi bla vsa vznemirjenauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lila26

Punce neki vas morem vprašat,ker ve sigurno veste kaj več o tem....kam vse se morem obrniti oz.kaj je prvi korak ko morem nardit,da bi bila kot mati samohranilka?Baje se to full splača ampak ne vem kako je s tem?se mi splača biti mati samohranilka ali ne?Kaj ve menite,vaše izkušnje...al kje bi o tem zvedela več?tudi za stanovanje kako poteka...baje dobim 150€ zraven pri najemnini od socialne?predem kakšen korak nardim se raje posvetujem...prosim, naj mi katera kaj več pove če slučajno ve.Hvala LP

Za to najemnino prvič čujemuser posted image No, mi2 sma narazen prijavljena in mi on kao daje preživnino (100€). Dobivam pa 190E starševskega dodatka, 190€ štipendije in pa 110€ otroškega dodatka (niti ne najvišjegauser posted image ) in to je to. Bom pa pogledala, če lahko prosim še za kakšno denarno socialno pomoč, sploh zdaj, ko bo treba kupit kurilno oljeuser posted image Drugače pa sma si stanovanje zrihtala v zgornjem štuku pri mojih, jaz dobivam skoraj 500€ dohodka, moj pa je zaposlen na policiji in ker nama ni treba plačevat neke najemnine al pa kredita, nama gre res komot, prav lepo skoziuser posted image user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
28.10.2009 13:21:17   
nanny.girll
donna22 kako imata pa glede zavarovanja? a je lahko preko očeta zavarovan neglede da si ti kao samohranilka.

jz sploh ne vem kaj nej uštimava glede tega. user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
28.10.2009 13:51:39   
donna22

donna22 kako imata pa glede zavarovanja? a je lahko preko očeta zavarovan neglede da si ti kao samohranilka.

Ja, prek njega je zavarovanauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2416
28.10.2009 14:16:56   
arupnik3
evo punce se mate pa dobr
midva poročena dobivava 30€ otroškega dodatka, porodniško imam 450€, in to je to s tem da je tjaša zavarovana pri mojmu pa še men plačuje obvezno ZZ, ker zdele ko mi poteče porodniška nebo problemov zavarovana bom tjaša pa tut on je pa itak zaposlen.....user posted image
sm pa čist obupana s tem iskanjem službe nikjer nič zame mislem edino da se vozim ene 100km daleč to pa ne pride v poštev.... user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
28.10.2009 19:41:32   
pinky86
Lila, tudi jaz sem že razmišljala o tem, ali celo bolje prideš skos, če si prijavljen kot samohranilec..vendar ni tako preprosto user posted image

1. Morata biti s fantom prijavljena na različnih naslovih...zdaj mi2 sva kupila stanovanje, imava valda vsak 1/2 ane, tako da že tukaj odpade.

2. Moraš iti na center za socialno delo in pravno urediti glede preživnine, ki jo mora očka uradno plačevati, če starša nista skupaj.

3. Ne moreš koristiti bonitet, ki ti pripadajo kot mladi družini (čeprav veliko jih itak ni - na žalost user posted image ).

4. Poročen valda ne moreš bit hehehe user posted image

5. Pa tudi nikoli ne veš, kdaj te lahko pridejo preverit, na takšen ali drugačen način - potem lahko pa še kazen fašeš user posted image

6. Pri plačilu vrtca bi se vama pa sigurno kar dosti poznalo...ker če sta starša skupaj, se štejejo skupni dohodki na družinskega člana, pri tebi bi se pa samo tvoji.

Drugače pa ne vem no, jaz sem to misel čisto opustila, ker toliko pa spet ne profitiraš, da bi se splačalo komplicirati.

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
28.10.2009 19:57:35   
sa5i
hejj!
Kruci buci lun1ca, pa saj pa ja vem kaj so KT. user posted image pa vem, da se nista skregali a sem morala napisati, mi je bilo zabavno kot tebi zdaj te KT user posted image

Vidve pa imata tak lepe pupike, ne bi meni to posodile malo? user posted image ja glede krsta pa te vere zna biti res problem. Jz že vem, da bom svojega otroka mogla dati krstit, drugače bo ogenj v strehi iz njegove strani.  ne nejga osebno pač pa njegove družine. Jaz sicer mam te zakramente, ker pa so mi rakli potrpi še malo pa bo se lahko ženila vsaj cerkveno. sama pa v vei res ne vidim nič drugega, kot pač to, da je običajno, da greš k vsemu temu. za ene ima svoj pomen pa saj kako bi pa bilo, če bi vsi enako menje imeli user posted image . Donna22, če si se tako odločila je to tvoja stvar in imaš kar prav. Je pa res kar pravi lun1ca, da otrok, ko dobi prijatelje želi hoditi k verouku z njimi. heh na koncu je spet odločitev od staršev. ah težka tema.

nekaj me zanima, koliko stane ta NS? pa kdaj se to naročiš v 12 tednu nekje? ja pa še to, če sedaj ne dobim štipendije sem do nej opravičena po rojstvu mogoče? kaj se sploh upošteva?

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
28.10.2009 20:41:04   
pinky86
Aja, še to sem želela napisati, glede krsta ipd. 

Otrok se pač rodi v družino, ki je verna ali pa ni. In verni starši bodo svojega otroka v večini primerov dali krstiti, ker je to potrditev njihove vere in na nek način tudi prenos vere na potomce - otrok se pravzaprav rodi v verno družino in ob starših spoznava tudi vero (to je nekako tako kot obvezna izbirna vsebina user posted image ).

Seveda se otrok dokler nima stika z vero in dokler ni tako zrel, da lahko princip verovanja in smisel vere sploh razume, ne more zavestno odločiti za vero. Pa saj krst ga pravzaprav k ničimer ne obvezuje ane, to je bolj obred staršev in starih staršev.

Verjamem pa, da je pritisk starih staršev, pri takih delikatnih zadevah lahko zelo nadležen user posted image Če jih zavrneš, se obnašajo, kot da si jih zelooo prizadel in oh in sploh - tega jaz ne bom nikoli razumela! Saj imamo vendar svobodno voljo in seveda boš naredil tako kot SAM misliš, da je prav.

Uglavnem, sama imam opravljene vse zakramente, vendar v krščanstvo ne verjamem več oz. se tut slučajno ne morem strinjati z njihovimi vrednotami in vodili za življenje. Sem razgledan, svoboden in kritičen človek in njihovega pogleda na svet res ne morem sprejeti. Zato tudi nimam želje po cerkveni poroki (čeprav si jo npr. moja babica zelo želi - zame!!), pa tudi otroka ne želim krstiti. In mislim, da ga s tem ne bom za nič prikrajšala. Če pa bo kadarkoli sam izrazil željo po obiskovanju verouka, mu pa seveda tega ne bom preprečevala. Naj spozna, naj oblikuje svoje mnenje o tej temi, poleg tega pa si ob tem pridobiva tudi neko zgodovinsko znanje, tako da v osnovni škodit ravno ne moreuser posted image

Ufff, sem se spet razpisala user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
28.10.2009 20:44:00   
pinky86
"zdi se mi, da lahko otroka lažje oz. morda lepše naučiš obnašanja in človeških vrednot.. ker pač ga je mogoče "strah Bogeca" oz. ma neko spoštovanje."  (Lun1ca)

Zdaj sem prebrala še tvoje mnenje Lun1ca...hmmm...in se moram oglasit user posted image

Primarna je vedno družina
(ne vrtec, ne vrstniki in tudi ne vera)...osnove bontona, vrednot in spoštovanja se bo otrok najprej naučil v družini, po zgledu mamice in očija...tako da graditi neko obnašanje in spoštovanje na osnovi strahospoštovanja do Boga, se ne obrestuje na dolgi rok, kvečjemu se ti vse lahko vrne nazaj v hujši obliki, ko otrok spozna, da vera temelji na osnovi neke filozofije in ideologije človeštva ?!?!?!

< Sporočilo je popravil pinky86 -- 28.10.2009 20:50:34 >

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
28.10.2009 22:18:02   
Lun1ca
pinky86 vidiš o tem "povračilu" pa sploh nism razmišljala user posted image mogoče pa maš prav user posted image Itak, da je primarna družina, to tak ni dvoma, samo pač mislim da je morda to še samo en stranski pozitiven dejavnik.
Drugače se še sama nisem odločla ali bi otroka dala krstit ali ne, prvo morm seveda sploh zanosit in rodit itd. user posted image Tudi jaz imam drugače vse zakramente, čeprav tudi jaz ne verjamem v takšne in podobne stvari.. Sploh pa cerkev.. hm.. sem zelo jezna na cerkev. Bi lahko marsikaj napisala, pa se bom vzdržala, da slučajno koga ne užalim, ker tu pa mislim, da ne bi znala biti milostna.. No tudi sama grem kdaj k maši (2x letno), pač za velike praznike kot so velika noč in božič in najbolj me razjezi, ko vidim tiste uboge omike, ko jo lahko vidiš pri maši vsako nedeljo, revica tako ali tako nima denarja in hodi že 2 leti v istih cotah in potem guli tam tisti rožni venec in vrže v košarico 20€ (vsako nedeljo), doma pa jé suhi kruh ali pa še slabše.. No ok.. se bom vzdržala sem rekla user posted image user posted image Tu bi se strinjala tudi s pinky da je vera v bistvu neko "zgodovinsko znanje".

Drugače ko pa smo že pri takih stvareh (joj to so meni ful fajn debate drugače user posted image ) a je katera gledla Zeit geist (duh časa) - dokumentarec? Hm.. fenomenalna stvar!! Marsikaj pojasni in razjasni in razloži..

Aja pa joj cerkvena poroka.. to pa bi se jaz cerkveno poročila. Že zaradi tega kr je lepo in ti ostane v spominu.. ono tam civilno pa tak končajo v 10ih minutah tisto kaj prebere vun s knjige in je to to.. drek pa taka poroka pol user posted image si še zapomnit niam kaj.. pol pa se ga bom napila na svoji fešti pa om mela lukne v spominu pa bom glih totih 10minut pozablauser posted image user posted image no to sm se hecala malo.. ampak ja.. cerkveno bi se poročila user posted image
Je pa res da mam tu problem, da moj dragi pa nima nič zakramentov user posted image in bo to še problem ga malo prepričat v kaj takega user posted image

Pol še ena stvar, ki se strinjam s Pinky86! lila26 dobro preračunaj, če se ti sploh splača vse ceremonije naret za to mamo samohranilko.. Jaz sem že tut take ideje upostila kot sem menda že povedala zgoraj.. No da povem natančneje.. lastno gospodinjstvo sem hotela prijavit, zaradi tega da bi dobila večji otroški dodatek in seveda morda socialno podporo (seveda potem nesmeš delat preko študentskega servisa) in morda kako štipendijo. In ja po izračunih sem ugotovila, da bi dala več dnara vun za odvetnika in overjanje "preživnine", ki bi mi jo mogli starši kao plačevat in pol za sodišče in za nevem kaj še vse.. Tako da sem ugotovila da je kr bolše da ostane vse tak ko je in vrag še po tistih parih €, brez katerih glih tak prav ok shajam. V bistvu bi na koncu res čist malo profitirala.. če sploh bi kaj. Itak pa je še to da te stvari znajo traja in glede na to da mam še sam par mescov faksa pred sabo, bi še po možnosti prej končala faks, predno bi sploh uredila stvari in lahko dala noter vlogo za štipendijo user posted image

sa5i ne kruci buci delat user posted image bom jokala user posted image nič kregat na mene.. bom pridna pupika od zdaj naprej! user posted image

< Sporočilo je popravil Lun1ca -- 28.10.2009 22:23:10 >

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
29.10.2009 7:23:03   
arupnik3
NS sem jst plačala okol 40€ naročila sem se v 8 tednu ker je ful za čakat na vrsti sem bla v 13 tednu v postojni....
glede vere in tega če eden nima zakramentov se ne moreš cerkveno poročit edino če zakramente narediš se da pa tut pr odraslemu nardit zakramente sam je ful enih predavanj in tega (vem zato ker od mojega moža brat je imel punco brez zakramentov sedaj pa ima vse zakramente in sta tudi poročena) glede krsta ima vsak svoje prepričanje če ne bi dala otroka krstit in bi potem hotu hodit k verouku zaradi vrstnikov bi mu že kej razložila drugač se pa nebi sekirala jst sm sicer dala krstit ker imamo vsi zakramente tko al pa tko se lohk potem premisli pa ne hodi k maši če ji nebo pasalo...

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
29.10.2009 11:17:40   
nincy29
ns pride 60€,jaz sem se naročila takoj po 1. pregledu.to je v 8. tednu in sem bila na vrsti v 12. tednu

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
29.10.2009 20:25:59   
sa5i
hejj drage moje. Kako je meni slabo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lun1ca ne biti žalostna  user posted image sem sedaj, kar jaz postala, saj se ne kregam več oprosti user posted image
Beh ej kar znorela bi, ko mi je čez ves dan slabo pa če grem spat zjutraj bruham, pa če grem popoldne za pol ure počivat, ko se zbudim spek k školjki pa a je to normalno? danes me je policija ustavila, pa sem šla prej želodec izpraznit, kot sem mu dala dokumente user posted image user posted image pa saj je blo posrečeno. user posted image user posted image   

hvala za novičke o NS, pa saj to je pametno it a ne? oki no grem zdaj nočko

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?