|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
23.10.2009 11:17:17   
elanor
bostina naredi še kakšen testek čez par dni...pomojm bo močna črtica user posted image user posted image user posted image

jst sm danes naredila še en testek pa je -, tko da očitno iz tega ne bo nič. čakamo na user posted image user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
23.10.2009 14:59:53   
lila26
Hvala za nasvet...danes sem imela namen k ginekologinji pa sem si mogla zavarovanje neki it rohtat tko da nix ni bilo z ginekologinjo.Ne bom kreme uporabljala ampak sem prebrala da je navaden jogurt vredu za vnetje?in zdaj bom to do pon.probala.Meni v 1.nosečnosti ni bilo nix slabo pa nix,vse okey sam se ni dobro končalo...moji sestrični pa tud ni blo nix od nix pa je normalno vse bilo in zdaj ma zdravega otroka.To je odvisno od hormonov v telesu,odvisno je od vsake ženske.Zdaj v 2.nosečnosti pa mi je že cel teden slabo,vse kaj pojem mi potem postane slabo in zjutraj imam vedno drisko,vsaki dan??upam da to ni slabo?pa zbolela sem tudi zdaj ampak tablete ne upam pojesti,ker ne smeš tablet jest....tako sem prebrala in mi je mami to rekla...tko da raje potrpi in ne jej tablet....in bodi vesela da ti ni slabo ker men je vsak dan pa še jesti ne morem vredi...imam samo 2obroka na dan ker mi nix kaj ne diši.....

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
23.10.2009 15:03:45   
lila26
Hvala.....ne upam krem uporabljatuser posted image poskusila sem z navadnim jogurtom,upam da bo pomagalo...pa saj nimam fejst vnetja sam urin mam fulll rumen,slabo mi je po vsaki hrani pa drisko imam vsako jutro...v pon.pa grem komi k ginekologinji...res me je strah da se ne bo končalo z ss,čeprav nimam takšnega občutka ke je eno leto od tega....

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
23.10.2009 17:32:38   
sa5i
Pozdravljene user posted image sem se pravkar zbudila iz popoldanskega spanca user posted image hvala vam vsem za nasvete, moje grlo je bolje sem na litre čaja spila. heh user posted image   Bostina ti to slikaš res z nekim čudnim digitalcem al to kar s telefonom? po mojem že ker maš to tak slabo vidno. daj probaj malo izostriti to, drugače pa je resnično slabo vidna črtica ampak, če dobro pogledaš je tako, da pomojem ti mora po ene treh dneh zelo močno se izrisat le pogumno še enkrat. Punce katera mi da inštrukcije, kako se da tu slikice gor? No kako svoj album naredim, ker sem res anti talent za takšne zadeve user posted image user posted image

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
23.10.2009 17:39:07   
donna22
sa5i, greš pod moja ringaraja, na desni stisneš moji albumi in potem, ko se ti odpre, imaš desno zgoraj dodaj novega ... Od tu dalje pa bi moglo it brez težavuser posted image , če ne pa reči za pomočuser posted image

Bostina, jaz bi na tvojem mestu počakala še par dni in potem naredla test. Črtice so res slabo vidne, zato je vprašanje, če to pomeni user posted image ... Ko je moj test bil pozitiven, so se user posted image vidle skorajda z letalauser posted image Če čez par dni ne pokaže oz. so user posted image še vedno tak slabo vidne, potem najbrž niuser posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
23.10.2009 17:40:14   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: sa5i

Pozdravljene user posted image sem se pravkar zbudila iz popoldanskega spanca user posted image hvala vam vsem za nasvete, moje grlo je bolje sem na litre čaja spila. heh user posted image   Bostina ti to slikaš res z nekim čudnim digitalcem al to kar s telefonom? po mojem že ker maš to tak slabo vidno. daj probaj malo izostriti to, drugače pa je resnično slabo vidna črtica ampak, če dobro pogledaš je tako, da pomojem ti mora po ene treh dneh zelo močno se izrisat le pogumno še enkrat. Punce katera mi da inštrukcije, kako se da tu slikice gor? No kako svoj album naredim, ker sem res anti talent za takšne zadeve user posted image user posted image

najprej pejt  pod moja ringaraja in pol maš tam na na desni strani napisan  čist na vrhu moji albumi, pa klikn.  ko klikneš se ti odpre stran na kateri boš desn čist zgoraj vidla naslov moji albumi v isti vrstici na drugi strani  pa ti piše dodaj  album, pa klikneš naprej pa bo ziher šlo:user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
23.10.2009 19:08:18   
pinky86
Lila --> močno rumen urin je znak, da verjetno premalo piješ - tako da, pij pij pij!! Vodo, čaj...pa se ti bo popravilo.

Za vnetje nožnice --> jogurt ti pomaga uravnati kislost nožnice, če gre za blago vnetje. Pa kupiti moraš PROBIOTIČNI JOGURT, ki vsebuje laktobacile. Samo navaden jogurt nima učinka v nožnici.

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
23.10.2009 19:17:56   
malajka84
Evo...pr men je pršla user posted image ...te črtice se mi pa tk zmer kažejo rahle..pa sm že 100krt rekla d ne delam več testov...

Tk da za seznam...user posted image pričakujem 19.11. pa more d je:) Mogoče bom pa za rojstn dan dobla to lepo darilo, pa se mi končno izpolni želja!!!

Za vse druge pa še vedno držim pesti!!!

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
23.10.2009 19:42:18   
Lun1ca
lila hm no tudi jaz mam trenutno vnetje in zdaj ko sem bila pri G mi je dal vaginalete Betadine, isto imenovano tekočino (jodovo raztopino) je namenil tudi za mojega najdražjega, ki se zdaj vsak večer pritožuje da je njegovo premoženje oranžno zaradi joda user posted image user posted image user posted image no vaginalete mi je pa dal za to, ker je rekel da za vsak slučaj, če sem noseča so te ok. Hotel mi je dati še ene tablete pa si je zaradi morebitne nosečnosti premislil. Tako da jaz bi na tvojem mestu raje počakala na obisk pri G in ti bo on predpisal nekaj kar ti bo najbol odgovarjalo.. Drugače pa seveda čestitke za ]user posted image user posted image user posted image user posted image

sa5i no me veseli, da nisem edina.. tudi mene močno muči grlo in zdaj že od včeraj zvečer tudi vročina in kašelj. Pa tudi ne upam jemati nobenih zdravil.. user posted image tako da veliko, veliko čajčka z limono in medom.. pa gre skozi user posted image upam da se ne mučim za brez veze in da konec mesca zagledam user posted image user posted image bazalna temperatura mi pa na žalost zdaj tako ali tako nič ne pove user posted image

BOSTINA user posted image user posted image user posted image user posted image držimo pesti da bo za rojstni dan res to to. Jaz tut upam da se mi je ta želja uresničla..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
23.10.2009 20:08:58   
biba88
hello bejbe!!!
vsem čestitam za nove user posted image user posted image  in upam da boste mele user posted image  brez problemov user posted image user posted image user posted image user posted image
vsem ki se še borite za  črtice pa želim vellliko uspešnegauser posted image  in čimprej eno pikico
jest sem zdaj v 9. tednu in me danes boli v predelu maternice fulll mam kr take krče kot pri M zdej je mal boš. a mogoče katera ve a je to vse normalno ?user posted image
mal me skrbiuser posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
23.10.2009 20:09:38   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: pinky86

Lila --> močno rumen urin je znak, da verjetno premalo piješ - tako da, pij pij pij!! Vodo, čaj...pa se ti bo popravilo.

To sem tudi jaz hotela napisatuser posted image Lila, zdaj rabiš ogromno tekočine, še več kot prej ... Jaz sem imela urin skorajda prozorenuser posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
24.10.2009 10:32:02   
arupnik3
živjo
evo spet naročila copatke 
http://www.copatki.si/index.php?productID=668

drugač pa nč kuham rižoto popoldne greva s tjaško na kavico in klepet pol pa še mal vn in to bo to za dons zvečer pa mogoče pica pa spat .....
lep dan vam želim

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
24.10.2009 11:37:00   
lila26
Hvala vsem puncam za lepe želje....ja bom počakala do ponedelka pa mi bo ona dala kar mi najbolj paše.Vem da sem sem skoz uporabljala canesten kremo...to mi že vsa leta piše in tud v 1.nosečnosti sem jo dobila tko da jaz mislim da nebo nix kaj narobe če si jo kupim in stisnem noter ker je res najbolj blaga in še v bolnišnici so pripisovali puncam ki so bile noseče in imele vnetje...tko da...saj v bistvu nimam pravega vnetja mal mam rdeče,drgač pa me ne peče in niti srbi...izcedek mam gosto bel malo malo rumenkast zraven zato sem po tem videla da imam vnetje....user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
24.10.2009 11:40:26   
lila26
resnično?tega pa jaz nisem vedela...ko sem delal test sem mela močno rumen urin in sem se prav ustrašila...ampak pijem pa res nea veliko!Hvala za opozorilo,tega pa nisem vedela....bom na litre zdaj spila...drugače spijem mogoč pol litra na dan in nix več....zaj se bom nacejalauser posted image drugače pa sem jaz imela skoz probleme z mehurjem ker sem mela veliko vnetij in tega sranja in so me že takrat opozorjali naj pijem ampak se nisem dobro zavzela...hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
24.10.2009 11:42:59   
lila26
Aha hvala...ja imam bolj blago vnetje..ne peče me pa me ne srbi pa nix..mal tolko da čutim in vidim da je rdeče....si grem kar danes po ta jogurt ker sem uporabljala navadnega....user posted image hvala za nasvete

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
24.10.2009 14:29:11   
pinky86
Arupnik, zelo lepe copatke bo imela tvoja Tjaša user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
24.10.2009 14:39:38   
pinky86
Lila sej ni treba da se zdaj "nacejaš" hehe samo poskrbi da boš dovolj pila čez dan...tko postopoma, pa ne nekih sladkih pijač, ki te ne bodo nič hidrirale ampak boš po njih samo še bolj žejna. Pa tudi če boš spila preveč tekočine naenkrat, te bo verjetno tiščalo v trebuhu user posted image

Pa še nekaj, krema Canesten je samo za zunanjo uporabo, si je ne smeš iztiskati v nožnico, ampak se lahko mažeš samo po zunanjem delu.

PUNCE BERITE PRILOŽENA NAVODILA pri zdravilih, saj notri vse lepo piše, tudi to ali je uporaba med nosečnostjo tvegana.

LP

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
24.10.2009 14:55:07   
Lun1ca
pinky86 heh ti pa nas zgleda vse prehitiš user posted image tudi jaz sem gledala ravno to o stiskanju kreme 'noter'

lila26 nobena krema ni za notranjo ampak samo za zunanjo uporabo, ker si lahko sluznico poškoduješ.. Za zunanjo uporabo pomeni pa to da se namažeš lepo okoli in se probaš izogniti temu da pride krema v nožnico. Res je da je treba DOBRO prebrati navodila in se ne igrat s takimi stvarmi. Za v nožnico so samo vaginalete oz. vaginalne globule, ki ti jih predpiše zdravnik oz. ginekolog.

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
24.10.2009 21:09:38   
egleria
mislim da se lahko vitagyn krema tudi iztisne v nožnico. drugače pa če nimaš nekega hudega vnetja ti bo pomagalo če se mažeš kakšen teden s canesten kremo zjutraj in zvečer pa čez dan se večkrat malo umiješ tam spodaj s samo vodo. jaz sem sedaj v sedmem mesecu nosečnosti pa mi ta krema še ni škodovala..

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
25.10.2009 9:45:18   
pinky86
hehe Lun1ca user posted image veš, mi je takoj v oči padlo kaj je Lila napisala, tako da sem morala odgovoriti user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
25.10.2009 12:37:51   
sa5i
hej pupe, hvala za inštrukcije user posted image se bom znašla zdaj nekak. Lun1ca kako je grlo boljše kaj? mene še zmeraj heca a na srečo ne več tak močno. Drugače pa kot si enkrat napisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako se jaz danes počutim. Tako sem lačna a ko kaj zavoham pa mi je tako slabo, da bi kar umrla. pa saj ne bruham ampak sem res na tankemledu do tega. brez banan in mandarin ne bi preživela. Kak je to dobro. user posted image se bom šla počas prisilit neko juho pojest čeprav bom verjetno na naos dala kljukico. in ste lepo spale ko ste imele eno uro več časa? jaz sem včeraj bila malo na lepšem sva šla z mojim malo plesat. nič pridne boditi pa pišite kaj, da bo kaj za prebrati

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
25.10.2009 15:00:46   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: sa5i

hej pupe, hvala za inštrukcije user posted image se bom znašla zdaj nekak. Lun1ca kako je grlo boljše kaj? mene še zmeraj heca a na srečo ne več tak močno. Drugače pa kot si enkrat napisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako se jaz danes počutim. Tako sem lačna a ko kaj zavoham pa mi je tako slabo, da bi kar umrla. pa saj ne bruham ampak sem res na tankemledu do tega. brez banan in mandarin ne bi preživela. Kak je to dobro. user posted image se bom šla počas prisilit neko juho pojest čeprav bom verjetno na naos dala kljukico. in ste lepo spale ko ste imele eno uro več časa? jaz sem včeraj bila malo na lepšem sva šla z mojim malo plesat. nič pridne boditi pa pišite kaj, da bo kaj za prebrati

hej mi smo tud bli mal na lepšem smo meli krstekauser posted image slikice si lahk ogledate v albumu ki sm ga naredila že včerajuser posted image
uh bodi srečna js sm pa velik prebruhalauser posted image tk da bodi srečnauser posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
25.10.2009 20:01:13   
Lun1ca
sa5i ja je danes že precej bolše. Hvala. Tut vročine več nimam, tak da samo nosek še nagaja in pokašljujem še malo. Gre skozi.. Čaja edino več ne morem videt user posted image Hehe jah za počutje so pa verjetno tut malo hormončki krivi in prav tako bo tudi nosečnost kriva za slab vonj hrane user posted image Pa saj bo minlo prej al slej user posted image Juhico pa si le privošči ja, mislim da bi ti mogla pasat. Drugače pa sm jaz tut večinoma na bananah in mandarinah, kar se sadja tiče user posted image nič ni boljšega kot to!
Spanje pa hm.. spala sem sicer super, ampak nisem nič podaljšala.. nisem mogla user posted image tak da sem bla že budna ob 8ih po novem času.. Sem že prespana zdaj od poležavanja zaradi bolezni.

Ah samo po lepšem hodite.. jaz pa sm bla pridna danes. Sem nardila in oddala domačo nalogo (se počutim ko v osnovni šoli). Že dolgo nismo meli na faksu domačih nalog user posted image Malo sem še preletela snov, me namreč v četrtek že čaka kolokvij in se bo treba malo učit. V torek pa moram v NM, gremo v Krko na ekskurzijo.. Še pogostitev bomo baje meli.. upam da ne degustacije tablet user posted image user posted image Upam da bo fajn, tak ko prejšni teden ko smo šli v Lj v Union.. še pir smo dobli za pit user posted image

No zdaj pa grem nekaj malega povečerjat, čeprav ni več ta prava ura.. pol še pa malo čajčeka in košček super pite, ki sem jo spekla prejle user posted image

Lep večer vsem in pridne bodite! user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
26.10.2009 7:08:10   
pinky86
Jutro...jaz sem pa kot sovica, že ob 7h...tudi včeraj, potem je bil pa takooooo dolg dan, kar je bilo super user posted image

Za kosilo porova juha z ovsenimi kosmiči in domača pica - si jo je moj dragi zaželel hehe  user posted image

Drugače me še kar matra iz meseca v mesec, ker se ne moreva dokončno odločit ali bova imela ZDAJ otročka ali še ne brrr sm kar jezna sama nase...

Aja, pa včeraj sem poslala mentorici teze za diplomsko nalogo, tko da akcija še na tem področju user posted image Me prav zanima, kaj mi bo odgovorila?!

Pa sestrično dobim drug teden iii še ena lepotička...

Lep dan pa-pa

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
26.10.2009 7:15:25   
lila26
Ne ne nisem se nacejala ampak tko postopoma sem pila in zdaj že dva dni sm spila 2litra vode mejbi mal več....in urin se mi je resnično popravouser posted image ja vem da se ne smejo kr tko ene kreme noter stiskat,sj piše če so za nosečnice al ne...zdaj nisem nobene uporabljala ker nisem upalauser posted image danes grem ginekologinji in mi bo že vse dala kar potrebujem in vse povedala....edin strah me je da nebo kaj vreduuser posted image ena nosečnost je že za mano ki sem zlo trpela ob izgubi dvojčkov in res to nosečnost bom ves čas v strahu....hvala za nasvete in držite pesti da bo vse o.kuser posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?