|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
21.9.2009 8:09:44   
arupnik3
živjo pipe
črticaa se zmenve pa greva na lov za deci ki dajo kej od sebe user posted image user posted image

lila26 user posted image user posted image user posted image ne se sekirat si šele v prvem krogu si še mlada tko da pogumno in ne bit žalostna in z fantom se mejta rada in boš lepše živela in prej zanosila...user posted image user posted image

pondelak jst mam kr en tak koš za igrače ka se lahko tut zloži in je zlo zlo fajn za mreže pa prvič slišim

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
21.9.2009 8:37:06   
pondelak
arupnik3 saj vem za koše sam jaz bi rada prav mrežo...na strop jo pritdiš da dol visi...

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
21.9.2009 10:30:57   
arupnik3
aja prvič slišim user posted image
dons grem v pikapolonico pa ti povem če jih bojo mel

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
21.9.2009 10:44:40   
pondelak
sem bla...nimajo user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
21.9.2009 11:07:20   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

sem bla...nimajo user posted image

prnas jih majo v baby centru... si gledala pri vas v baby centru?user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
21.9.2009 11:23:37   
sa5i
Kako smo dudike? user posted image No naša psička se je najverjetneje zlizala. Verjetno zahvaljujoč tudi vsem vam, ki ste me skušale tolažiti, hvala vsem. Imela je vnetje srednjega ušesa in je na antibiotikuh ampak bo. že ima prav sijoče očke user posted image ponedelak žal mi je za tvojega kužka, upam, da se tudi on pozdravi user posted image user posted image user posted image drugače pa kako ste mi kaj? Spet ponedeljek in še dober teden pa malo pa bo spet 1.10 katastrofa za študentke mislim user posted image pa saj bomo že a ne?  No konec tedna tedna pa bomo pri nas spet te testeke delali. a pojma nimam kak bo, prina sva bila še mislite si ne kako user posted image sploh pa na morju user posted image a mene nič ne bolijo prsi, čeprav je to baje prvi znak tako, da ...... user posted image user posted image je pa tudi res, da bi me pred M tudi mogle pa še nič bomo videli. vam sporočim rezultat.  čeprav ta mesec me nič ne vleče testa delat, sem si zmeraj  zelo dosti vneprej kupila sedaj pa se spomnim, da bi počasi ga mogla pa vedno pride nekaj vmes, da pozabim ali se ne peljem mimo prodajalne ali lekarno zaprejo pač ni  mi še uspelo user posted image Dobro no grem zdaj sem že preveč napisala, pridne bodite pa tipkajte kaj user posted image aja pa da katera ne bo pozabla pesti držati oz misliti name, ker očitno to zelo pomaga user posted image user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
21.9.2009 11:46:05   
arupnik3
pondelak pol pa ne bom prašala
sa5i user posted image user posted image za psičko bomo držal pesti

no popoldne grem pa spotoma še na eno kavico pa pogledat morebitnega kandidata za ženitev za našo Tjašo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
21.9.2009 12:07:04   
sa5i
heh arupnik3 a boš že kaj malo poročila user posted image ti si dobra ej user posted image kot v starih časih potem pa bo on prinesel k vam lepo domači kruh, ko jo bo prišel pogledat user posted image   heh ah ja ta bi bila dobra

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
21.9.2009 12:22:14   
sa5i
aja arupnik3, pa napiši nam od katere starosti naprej sprejemaš kandidate, pa ti bo mogoče katera od nas lahko poslala še kakšno slikico kakšnega user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
21.9.2009 12:50:46   
lila26
Hvala da mi tko pomagateuser posted image ne bom obupala...vsak mesec se bova še naprej trudila in trudila,upam da nama bo enkrat uspelo.Ne razumem pa da takrat ko sva se odločila zanj mi je uspelo v 1.krogu pa sem po ss počakal 9 mesecov.Ene pa po ss takoj zanosijo.To me skrbi.Da je zdaj kaj narobe.Eno leto sta poskušala?Ufff to je pa res kar nekaj časa...tega pa jaz nebi prenesla dobro...niti učiti se nebi mogla ker bi se kar naprej spraševala kaj je narobe...user posted image sj enim se prije prej drugim pozneje....hvala....ne bom se več obremenjevala tako ampak vem da če bom naslednji mesec spet dobila user posted image me bo ponovno tako strlo kot me je zdaj.vesela sem za tvojo pikicouser posted image to je najlepše kar lahko ženska dobiuser posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
21.9.2009 12:54:10   
lila26
Vem da sem v 1.krogu samo ne raumem kako nama je lahko ko sva se prvič odločila takoj ratalo, zdaj pa ne čeprav sva vsak dan delal na tem....ne bom obupala ampak če bo tako dolgo vseskupi trajalo se niti učiti ne bom mogla, ker bojo misli kar same letele na to....res?in kar v 1.krogu ti je uspelo ali kdaj?Pa tko mlada sem pa mi ni uspelo...zato me je še to kar bolj strlo...user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
21.9.2009 13:34:00   
pondelak
sa5i-naš pes se verjetno nebo pozdraviluser posted image čakamo na rezultate iz dunaja ker ma verjetno tumor user posted image potem ga pač čaka najslabši konecuser posted image vsak dan posebaj vidimo kako hira...revežuser posted image

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
21.9.2009 13:35:55   
pondelak
snoopyka-saj vaš baby center je tudi naš baby center...user posted image grem ju3 gledat...nisi mi še povedla odkod si...?? 

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
21.9.2009 13:53:58   
arupnik3
sa5i pol nej pa raj prnese klobaso ne pa kruh ka kruh redi user posted image user posted image user posted image
ma mal heca more bit ane

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
21.9.2009 13:55:18   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3

sa5i pol nej pa raj prnese klobaso ne pa kruh ka kruh redi user posted image user posted image user posted image
ma mal heca more bit ane

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
21.9.2009 13:56:31   
arupnik3
sm neki probavam user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
21.9.2009 13:56:55   
arupnik3
uf mi je ratalo user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
21.9.2009 14:36:18   
Lun1ca
Hei punce!

Kak ste kaj?
Jaz sem čist živčna v pričakovanju rezultatov zadnjega izpita, da vidim al morm nest ju3 vlogo za pogojno ali se lahk grem v sredo normalno vpisat user posted image . Drugače sem pa tudi živčna zaradi user posted image . Počasi bi se mogla prikazat, pa je zaenkrat še ni.. upajmo da bo user posted image , čeprav mislim, da ta mesec ni moj mesec user posted image

sa5i še par dni pa boma vidle al se boma veselile al ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
21.9.2009 15:01:18   
sa5i
arupnik3 ja no pa se zmeni za klobase no user posted image secer pa domači kruh zna biti tako dober, da ni važno kako redi. Ti spečem pa pošljem, mogoče si premisliš?user posted image
Ponedelak, žal mi je kar solze mi tečejo, ker vem kako vam je user posted image user posted image
Ja lun1ca res se bližajo najni dnevi ka misliš kak bo? dosti dosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za naju user posted image bo dovolj?

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
21.9.2009 15:02:25   
sa5i
user posted image user posted image user posted image pa še malo manjše user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
21.9.2009 15:17:09   
predporočna
Pozdravljene!
Sem nova tukaj in bi rada postala del vašega seznama (kluba). Stara sem 19 let in imama fanta starega 20 let. Živiva na svojem od aprila letos. Zelo si želiva otroka vendar sva rekla da počakama do redne zaposlitve. Oba delava preko študenta in imama dohodka vsak okjoli 800 EUR. Naslednje leto maja se nameravava poročit. Jaz bi otorčička imela že zdaj pa ne vem s čim naj mojega dragega prepričam, da midva to zmorema kljub temu da še nisma redno zaposlena. Mislim da bo to prišlo sproti. Tudi najina zgodba je bila taka da sma bila oba prisiljena hitro odrasti zato pa sva tukaj kjer sva in tako sva zelo sečna. Ma katera kakšno idejo kako mu dopovedat da bova zmogla da imava dovolj denarja in da bova redno službo tudi dobila sproti.

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
21.9.2009 16:40:00   
pinky86
Pondelak viseče mreže imajo v Bauhausu sigurno, sem jih videla...verjetno tudi v kakšni drugi podobni trgovini, pa v Ikei tudi, sam tja se verjetno ne boš vozila samo zaradi viseče mreže user posted image

Oooo Lun1ca & Sa5i saj res, zdaj je pa že tisti čas v mesecu hihi držim pestke!!

Men se ta mesec drugače že toooook vleče, ne morm vam povedat kok....dela čez glavo, ampak kar noče bit konec tega septembra user posted image

Drugače user posted image ne pričakujem 23./24.9. tudi čez par dni juhej kar bo pa bo user posted image bom zelo vesela, se pa tudi nič ne mudi.

Lila26: zate sem pa tole skopirala, da se ne boš tok obremenjevala ---> "V primeru spolnih odnosov normalno plodnega para imate v času ovulacije 25% možnosti zanositve pri vsakem ciklusu." Tako da sprosti se, ne imej tako črnih misli, bodi pozitivkauser posted image , in uživaj s svojim dragim!

Predporočna - čim več se o tem pogovarjajta, pa bosta sčasom oba za, ko bosta pretehtala vse + in - ki vaju oz. njega pestijo.

(odgovor članu predporočna)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
21.9.2009 19:02:17   
lila26
O hvala za tole....saj sem že kar malo potolaženauser posted image res sem dobre volje....po user posted image bava imela spolne odnose vsak dan in bom probala odmisliti bebo in uživala...vendar upam da se mi bo 17.oktobra nasmehnila srečauser posted image če pa ne...pa uff še ne razmišlam o tem,upam da bom ponovno sprejela slabo novicouser posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
21.9.2009 19:45:57   
malajka84
predporočna pozdravljena! tudi moje mnenje je, da se morata čimveč pogovarjati o tem, na primer kako bi bilo.., kaj pa če..., a bi lahko..., pa tako dalje, nekaj na silo0 pa na hitro je brezveze, ti je laghko kdaj žal.
tak d aveliko pogovora pa bo:)

pa še popravek..na seznamu piše, da ne pričakujem 29.9.je očitno škratek mel prste vmes...26.9.je pravi datum..sej nism tečna..sam že do 26. se mi tk vleče..kej šele 29.;)

PA DRŽIM PESTI DA BO KAK PLUSEK TA MESEC, ŠE BOLJE PA ČIMVEČ PLUSKOV!!!!user posted image

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
21.9.2009 19:46:16   
dalilah
pondelak, te viseče mreže sm jst kupla v rutarju oz. dipotu, majo več velikosti in barv...če še nisi najdla.

(odgovor članu lila26)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?