Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.9.2009 8:09:44
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo pipe črticaa se zmenve pa greva na lov za deci ki dajo kej od sebe lila26 ne se sekirat si šele v prvem krogu si še mlada tko da pogumno in ne bit žalostna in z fantom se mejta rada in boš lepše živela in prej zanosila... pondelak jst mam kr en tak koš za igrače ka se lahko tut zloži in je zlo zlo fajn za mreže pa prvič slišim
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.9.2009 8:37:06
|
|
|
|
pondelak
|
arupnik3 saj vem za koše sam jaz bi rada prav mrežo...na strop jo pritdiš da dol visi...
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.9.2009 10:30:57
|
|
|
|
arupnik3
|
aja prvič slišim dons grem v pikapolonico pa ti povem če jih bojo mel
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.9.2009 10:44:40
|
|
|
|
pondelak
|
sem bla...nimajo
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.9.2009 11:07:20
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak sem bla...nimajo prnas jih majo v baby centru... si gledala pri vas v baby centru?
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.9.2009 11:23:37
|
|
|
|
sa5i
|
Kako smo dudike? No naša psička se je najverjetneje zlizala. Verjetno zahvaljujoč tudi vsem vam, ki ste me skušale tolažiti, hvala vsem. Imela je vnetje srednjega ušesa in je na antibiotikuh ampak bo. že ima prav sijoče očke ponedelak žal mi je za tvojega kužka, upam, da se tudi on pozdravi drugače pa kako ste mi kaj? Spet ponedeljek in še dober teden pa malo pa bo spet 1.10 katastrofa za študentke mislim pa saj bomo že a ne? No konec tedna tedna pa bomo pri nas spet te testeke delali. a pojma nimam kak bo, prina sva bila še mislite si ne kako sploh pa na morju a mene nič ne bolijo prsi, čeprav je to baje prvi znak tako, da ...... je pa tudi res, da bi me pred M tudi mogle pa še nič bomo videli. vam sporočim rezultat. čeprav ta mesec me nič ne vleče testa delat, sem si zmeraj zelo dosti vneprej kupila sedaj pa se spomnim, da bi počasi ga mogla pa vedno pride nekaj vmes, da pozabim ali se ne peljem mimo prodajalne ali lekarno zaprejo pač ni mi še uspelo Dobro no grem zdaj sem že preveč napisala, pridne bodite pa tipkajte kaj aja pa da katera ne bo pozabla pesti držati oz misliti name, ker očitno to zelo pomaga
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.9.2009 11:46:05
|
|
|
|
arupnik3
|
pondelak pol pa ne bom prašala sa5i za psičko bomo držal pesti no popoldne grem pa spotoma še na eno kavico pa pogledat morebitnega kandidata za ženitev za našo Tjašo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.9.2009 12:07:04
|
|
|
|
sa5i
|
heh arupnik3 a boš že kaj malo poročila ti si dobra ej kot v starih časih potem pa bo on prinesel k vam lepo domači kruh, ko jo bo prišel pogledat heh ah ja ta bi bila dobra
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.9.2009 12:22:14
|
|
|
|
sa5i
|
aja arupnik3, pa napiši nam od katere starosti naprej sprejemaš kandidate, pa ti bo mogoče katera od nas lahko poslala še kakšno slikico kakšnega
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.9.2009 12:50:46
|
|
|
|
lila26
|
Hvala da mi tko pomagate ne bom obupala...vsak mesec se bova še naprej trudila in trudila,upam da nama bo enkrat uspelo.Ne razumem pa da takrat ko sva se odločila zanj mi je uspelo v 1.krogu pa sem po ss počakal 9 mesecov.Ene pa po ss takoj zanosijo.To me skrbi.Da je zdaj kaj narobe.Eno leto sta poskušala?Ufff to je pa res kar nekaj časa...tega pa jaz nebi prenesla dobro...niti učiti se nebi mogla ker bi se kar naprej spraševala kaj je narobe... sj enim se prije prej drugim pozneje....hvala....ne bom se več obremenjevala tako ampak vem da če bom naslednji mesec spet dobila me bo ponovno tako strlo kot me je zdaj.vesela sem za tvojo pikico to je najlepše kar lahko ženska dobi
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.9.2009 12:54:10
|
|
|
|
lila26
|
Vem da sem v 1.krogu samo ne raumem kako nama je lahko ko sva se prvič odločila takoj ratalo, zdaj pa ne čeprav sva vsak dan delal na tem....ne bom obupala ampak če bo tako dolgo vseskupi trajalo se niti učiti ne bom mogla, ker bojo misli kar same letele na to....res?in kar v 1.krogu ti je uspelo ali kdaj?Pa tko mlada sem pa mi ni uspelo...zato me je še to kar bolj strlo...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.9.2009 13:34:00
|
|
|
|
pondelak
|
sa5i-naš pes se verjetno nebo pozdravil čakamo na rezultate iz dunaja ker ma verjetno tumor potem ga pač čaka najslabši konec vsak dan posebaj vidimo kako hira...revež
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.9.2009 13:35:55
|
|
|
|
pondelak
|
snoopyka-saj vaš baby center je tudi naš baby center... grem ju3 gledat...nisi mi še povedla odkod si...??
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.9.2009 13:53:58
|
|
|
|
arupnik3
|
sa5i pol nej pa raj prnese klobaso ne pa kruh ka kruh redi ma mal heca more bit ane
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.9.2009 13:55:18
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 sa5i pol nej pa raj prnese klobaso ne pa kruh ka kruh redi ma mal heca more bit ane
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.9.2009 13:56:31
|
|
|
|
arupnik3
|
sm neki probavam
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.9.2009 13:56:55
|
|
|
|
arupnik3
|
uf mi je ratalo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.9.2009 14:36:18
|
|
|
|
Lun1ca
|
Hei punce! Kak ste kaj? Jaz sem čist živčna v pričakovanju rezultatov zadnjega izpita, da vidim al morm nest ju3 vlogo za pogojno ali se lahk grem v sredo normalno vpisat . Drugače sem pa tudi živčna zaradi . Počasi bi se mogla prikazat, pa je zaenkrat še ni.. upajmo da bo , čeprav mislim, da ta mesec ni moj mesec sa5i še par dni pa boma vidle al se boma veselile al ne
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.9.2009 15:01:18
|
|
|
|
sa5i
|
arupnik3 ja no pa se zmeni za klobase no secer pa domači kruh zna biti tako dober, da ni važno kako redi. Ti spečem pa pošljem, mogoče si premisliš? Ponedelak, žal mi je kar solze mi tečejo, ker vem kako vam je Ja lun1ca res se bližajo najni dnevi ka misliš kak bo? dosti dosti za naju bo dovolj?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.9.2009 15:02:25
|
|
|
|
sa5i
|
pa še malo manjše
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.9.2009 15:17:09
|
|
|
|
predporočna
|
Pozdravljene! Sem nova tukaj in bi rada postala del vašega seznama (kluba). Stara sem 19 let in imama fanta starega 20 let. Živiva na svojem od aprila letos. Zelo si želiva otroka vendar sva rekla da počakama do redne zaposlitve. Oba delava preko študenta in imama dohodka vsak okjoli 800 EUR. Naslednje leto maja se nameravava poročit. Jaz bi otorčička imela že zdaj pa ne vem s čim naj mojega dragega prepričam, da midva to zmorema kljub temu da še nisma redno zaposlena. Mislim da bo to prišlo sproti. Tudi najina zgodba je bila taka da sma bila oba prisiljena hitro odrasti zato pa sva tukaj kjer sva in tako sva zelo sečna. Ma katera kakšno idejo kako mu dopovedat da bova zmogla da imava dovolj denarja in da bova redno službo tudi dobila sproti.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.9.2009 16:40:00
|
|
|
|
pinky86
|
Pondelak viseče mreže imajo v Bauhausu sigurno, sem jih videla...verjetno tudi v kakšni drugi podobni trgovini, pa v Ikei tudi, sam tja se verjetno ne boš vozila samo zaradi viseče mreže Oooo Lun1ca & Sa5i saj res, zdaj je pa že tisti čas v mesecu hihi držim pestke!! Men se ta mesec drugače že toooook vleče, ne morm vam povedat kok....dela čez glavo, ampak kar noče bit konec tega septembra Drugače ne pričakujem 23./24.9. tudi čez par dni juhej kar bo pa bo bom zelo vesela, se pa tudi nič ne mudi. Lila26: zate sem pa tole skopirala, da se ne boš tok obremenjevala ---> "V primeru spolnih odnosov normalno plodnega para imate v času ovulacije 25% možnosti zanositve pri vsakem ciklusu." Tako da sprosti se, ne imej tako črnih misli, bodi pozitivka , in uživaj s svojim dragim! Predporočna - čim več se o tem pogovarjajta, pa bosta sčasom oba za, ko bosta pretehtala vse + in - ki vaju oz. njega pestijo.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.9.2009 19:02:17
|
|
|
|
lila26
|
O hvala za tole....saj sem že kar malo potolažena res sem dobre volje....po bava imela spolne odnose vsak dan in bom probala odmisliti bebo in uživala...vendar upam da se mi bo 17.oktobra nasmehnila sreča če pa ne...pa uff še ne razmišlam o tem,upam da bom ponovno sprejela slabo novico
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.9.2009 19:45:57
|
|
|
|
malajka84
|
predporočna pozdravljena! tudi moje mnenje je, da se morata čimveč pogovarjati o tem, na primer kako bi bilo.., kaj pa če..., a bi lahko..., pa tako dalje, nekaj na silo0 pa na hitro je brezveze, ti je laghko kdaj žal. tak d aveliko pogovora pa bo:) pa še popravek..na seznamu piše, da ne pričakujem 29.9.je očitno škratek mel prste vmes...26.9.je pravi datum..sej nism tečna..sam že do 26. se mi tk vleče..kej šele 29.;) PA DRŽIM PESTI DA BO KAK PLUSEK TA MESEC, ŠE BOLJE PA ČIMVEČ PLUSKOV!!!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.9.2009 19:46:16
|
|
|
|
dalilah
|
pondelak, te viseče mreže sm jst kupla v rutarju oz. dipotu, majo več velikosti in barv...če še nisi najdla.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?