|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
19.2.2010 11:15:20   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

IZVIRNO SPOROČILO: davorjeva pikica

aha..hvala punce...jz sm kadar mi je zaostajala user posted image uporabljala baby chech...p bi se kerga druzga probala...a kolk ponavad stane clearblue??
fajn se mejte :)

mam občutek da nas res mal za nos vlečeš.. tule v tem postu si rekla da si že uporabljala testke, zdej pa kr naenkrat ne veš kdaj se dela..user posted image

se podpišem pod touser posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
19.2.2010 11:44:54   
emibu
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

aha..hvala punce...jz sm kadar mi je zaostajala user posted image uporabljala baby chech...p bi se kerga druzga probala...a kolk ponavad stane clearblue??

mam občutek da nas res mal za nos vlečeš.. tule v tem postu si rekla da si že uporabljala testke, zdej pa kr naenkrat ne veš kdaj se dela..user posted image

hmm...user posted image user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
19.2.2010 12:11:14   
donna22

Tudi meni je vse skupaj čudnouser posted image user posted image

Mislim tudi, da je za njo še prehitro, da bi imela user posted image ... Pa ne toliko zaradi starosti (mislim, da ima 17 let), kot zaradi tega, da mora nekdo, ki hoče imeti user posted image , pač določene stvari vedet ... In mislim, da za tako osebo vprašanje, ali test po 12 dneh izostanka M že lahko kaj pokaže, pač ni na mestuuser posted image user posted image
Bi pa pohvalila npr. emibu, ki je še celo eno leto mlajša, pa vseeno več stvari ve in se trudi delat šolo itd.user posted image user posted image

zaljubljena23, tudi jaz dostikrat obvisim tu, namesto da bi kaj delalauser posted image user posted image No, lepo, da si se vrnila na to temouser posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
19.2.2010 12:20:00   
nincy29
saj niso problem leta..jaz sem bila npr. pri 16 letih ko sem mojega predragega spoznala bila pripravljena imet otroka in za njega skrbet(če bi do tega prišlo)..pri 18 sem tudi zanosila in pri 19 bom malega v naročje dobilauser posted image ..če pa pogledam npr znanke ki so stare toliko kot jaz oz še par let več pa se obnašajo čist..omg!user posted image user posted image sploh se ne počutim da spadam v to starostno skupino.user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
19.2.2010 12:21:04   
zaljubljena23
donna, hvala..Čeprav gledam vaše letnice pa se mi zdi, da sem že stara kokla tukaj gor user posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
19.2.2010 12:29:30   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

donna, hvala..Čeprav gledam vaše letnice pa se mi zdi, da sem že stara kokla tukaj gor user posted image user posted image user posted image

ah dej no!!

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
19.2.2010 12:31:43   
donna22

saj niso problem leta..jaz sem bila npr. pri 16 letih ko sem mojega predragega spoznala bila pripravljena imet otroka in za njega skrbet(če bi do tega prišlo)..pri 18 sem tudi zanosila in pri 19 bom malega v naročje dobilauser posted image ..če pa pogledam npr znanke ki so stare toliko kot jaz oz še par let več pa se obnašajo čist..omg!user posted image user posted image sploh se ne počutim da spadam v to starostno skupino.user posted image user posted image

Saj sem napisala, da ne gre za leta.

donna, hvala..Čeprav gledam vaše letnice pa se mi zdi, da sem že stara kokla tukaj gor 

Ah, ja, odvisno, katere gledašuser posted image user posted image user posted image user posted image Proti nekaterim niti jaz nisem tak mlada mamicauser posted image user posted image user posted image Drugače pa seveda sem mlada mamica, mamica sem postala pri 22h in pol, letos decembra pa bom stara 24. Vse tu smo mlade, pač ene malo bolj, ene malo manjuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
19.2.2010 12:37:12   
zaljubljena23
user posted image user posted image

No midva sva se za bebico odločila, ko sem bila jaz stara 23.let, ampak žal se še me nekdo tam zgoraj ni usmilil, pa bom počasi stara 25 in zdaj se po glavi tolčeva, zakaj že prej nisva začela delati na naraščaju, ker želja je bila...Tako, da nič čakat, nikjer ni zagarantirano, da takoj rata

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
19.2.2010 12:43:05   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Tudi meni je vse skupaj čudnouser posted image user posted image

Mislim tudi, da je za njo še prehitro, da bi imela user posted image ... Pa ne toliko zaradi starosti (mislim, da ima 17 let), kot zaradi tega, da mora nekdo, ki hoče imeti user posted image , pač določene stvari vedet ... In mislim, da za tako osebo vprašanje, ali test po 12 dneh izostanka M že lahko kaj pokaže, pač ni na mestuuser posted image user posted image
Bi pa pohvalila npr. emibu, ki je še celo eno leto mlajša, pa vseeno več stvari ve in se trudi delat šolo itd.user posted image user posted image

točno tako je moje mišljenje.. mislim da more bit ženska dost zrela da ma otroka. pri takšnem obnašanju pa lahko pomislim sam na to da bo otrok mel otroka.
vsaka čast pa seveda emibu ki je res zelo zrela za svoja letauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
19.2.2010 13:16:21   
Aninchy
Hejla vse user posted image !

Danes smo se prebudili v deževno jutro (v bistvu je ob 11ih bil že kar dan user posted image ), ki mi je že kar na začetku malo pobralo voljo do vsega, kar ni povezano z ležanjem user posted image . Še dobro, da je tašča poskrbela za kosilo, ker drugače bi še vedno bila lačna user posted image . Joooj včeraj je bil en naporen dan! Sem popoldne delala, pa sem bila zvečer taaakoooo utrujena, da še do zdaj nisem čisto k seb prišla user posted image .

egleria - hodim pomagat v Čiko bar, to je zraven UPIja (stare šole), če mogoče veš user posted image . A ti si kje blizu Žalca doma??

nincy29 - jaz sem imela celo sredjo šolo občutek, kot da sem nekaj razredov nižje, kot bi mogla bit. Mogoče že zaradi tega, ker sva z mojim skupaj že od mojega 1. letnika in nisem skakala za fanti kot moje "zmešane" sošolke, ki so jih menjavale kot hlačkeuser posted image . Pa saj jih je bilo zanimivo gledat, ampak vseeno...

Sicer sem pa tudi jaz mnenja, da otrok ne more (ne sme) imeti otroka! Pa mislim, da se odraslost res ne bi smela šteti z leti, ampak z odraslim obnašanjem... Da ne bo pomote: tudi meni ga včasih meče 100 na uro user posted image , itak noben ni popoln... V bistvu pa tako ali tako ne vem, zakaj tolko nakladam, itak naj naredi vsaka tako kot sama ve (misli), da je zanjo najbolje! Sem pa že jaz tudi v srednji šoli bila pripravljena obdržati otroka, če bi se slučajno zgodilo, da bi zanosila. user posted image

Lep dan! Se bom še kasneje oglasila user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
19.2.2010 13:35:51   
davorjeva pikica
eglerija-lej tesko je zgleda razumet da hocm vedt kdj bl tocn pokaze...skos mi je bla sumljiva tista ena crtice k sm delala test tkoj po izostanku...in pol sm pac tuki prasala kako pa kaj....
sm zgleda da to nekatere moti ce se clovek hoce pozanimat...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3711
19.2.2010 13:42:28   
davorjeva pikica
aha sploh pa to je pac moja in od mojga najdrazjega zelja in veva da bova lahko sla cez to...in ob tem ko se bova trudila za malo strucko bom jz letnik delala in moj dragi bo bil zaposlen...tok da nwm zakaj vas to moti...res nerazumem...tisto glede testov pa uprasam samo za informacijo ce kdaj lahko bolj tocno pokaze...in da se prepricam ce ob pravem casu delam...sicer je pa vseen kdaj sam da je po izostanku ...
se ne kregam ali kaj podobnega ampak samo povem...
fajn se mejte ...user posted image

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
19.2.2010 14:39:26   
donna22

aha sploh pa to je pac moja in od mojga najdrazjega zelja in veva da bova lahko sla cez to...in ob tem ko se bova trudila za malo strucko bom jz letnik delala in moj dragi bo bil zaposlen...tok da nwm zakaj vas to moti...res nerazumem...tisto glede testov pa uprasam samo za informacijo ce kdaj lahko bolj tocno pokaze...in da se prepricam ce ob pravem casu delam...sicer je pa vseen kdaj sam da je po izostanku ...
se ne kregam ali kaj podobnega ampak samo povem...
fajn se mejte ...user posted image

Glej, zdaj si sploh neodraslo reagirala. Sploh se nihče ne krega ali pa karkoli, samo svojo mnenje smo povedali. In če je to vajina želja, je to vajina želja, vama pač nihče nič ne more, če se bosta tako odločila. Samo glede na to, da si baje že kdaj prej delala te teste, je nekako logično, da bi naj že vedela, kdaj, kako in kaj, a ne?user posted image
Tudi če si prebereš samo navodila za test, marsikaj gor piše ... Da ne omenim, da internet ponuja malo morje informacij ...

Neposredna povezava do sporočila: 3713
19.2.2010 14:44:16   
donna22

user posted image user posted image

No midva sva se za bebico odločila, ko sem bila jaz stara 23.let, ampak žal se še me nekdo tam zgoraj ni usmilil, pa bom počasi stara 25 in zdaj se po glavi tolčeva, zakaj že prej nisva začela delati na naraščaju, ker želja je bila...Tako, da nič čakat, nikjer ni zagarantirano, da takoj rata

Ja, saj malo poznam tvojo zgodbo, si od začetka bila več tu gor ... Pa vem, da si dočakala user posted image user posted image , pa se je potem tvoja pikica poslovila, kar je bilo res hudouser posted image Sem mislila, da vama bo prej uspelo ... Ampak vsaj vesta, da lahko imata, a ne? Upam in držim pesti, da vama čim prej uspeuser posted image user posted image user posted image

Jaz pa že imam 7 mesecev in pol staro hčerkico, zdaj pa še newem, kako bi se odločila za naprejuser posted image user posted image Najrajši bi imela še hitro enega user posted image ... Samo bi še rada faks delala dalje (diplomirat nameravam letos) - podiplomca, pa sem že zdaj na tesnem s časom ... Po drugi strani pa je fajn, da imam user posted image , dokler sem še študentka, med drugim zato, ker se mi ne mudi v službo nazaj. Na temi julijk se mamice žalostno spominjajo na to, da še par mesecev, pa bodo vsak dan dobrih 8 ur ločene od otroka, jaz pa vem, da mi tega ni trebauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3714
19.2.2010 15:42:43   
davorjeva pikica
vem da ste povedale sm svoje mnenje sj jz sm ga tud tok d ni panike...vem da pise sam sm sm uprasala...no sej ni vec sploh vazno...upam da niste kej zamerle...kaj pol ce me se kej zanima nesmem uprasat al lahk?

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
19.2.2010 16:26:40   
sa5i
hej pupe!
kakšno bedno vreme, mislim buuuh user posted image kar grozno je pogledati ven. Jaz se mogoče grem v nedeljo sončit na smučišče user posted image ker pač smučati glih nekaj nesmem. . . user posted image moja mala pa tak brca ravno zdaj jih dobivam točno v mehur nevem kako, da ravno tam zadane. user posted image

Zdraj mi je že žal, da sem načela to z davorjevo pikico ampak kaj če pa res daješ take dvoumne odgovore in vprašanja. najpej, da 12 dni ni M potem, da je ne pričakuješ nekje marca in nato, če po 12 dneh izostanka že pokaže pravilno, kot bi padla od nevem kje... pa se ne mislim delati pametne ampak ti polagam na srce, da res premisliš, če sta oba za tako odgovornost in v bistvu za veliko spremembo v življenju. Kajti ko bo otrok enkrat na poti boš morala vedeti tudi še kaj drugega, kot to, da si pač noseča, če je test pozitiven. Tukaj na forumu smo vse mlade  pa še vseeno nekaj let razlike sicer leta niso važna, pomembno je kako zrela se počutiš. marsikatera v teh letih še sanja ne  o tem, da bi imela otroka ne da bi delala na tem... Kakorkoli se odločiš ti želim vso srečo. user posted image   aja pa vsak kdaj česa ne ve in seveda vpraša ampak meni se je pač zdelo logično, da če se trudiš za otroka pač veš kdaj delati test. to je izpadlo kot bi šla pečt pecovo pa neveš, da gre moka v biskvit. user posted image

In tiste, ki ste v taki situaciji kot jaz ste zaključile z izpiti za ta semester? Jaz sem danes še zadnjega odpisala in bi skoraj moglo biti tako, da sem bila kar pridna. user posted image

Donna, a tvoja mala je v bistvu že toliko stara, jooj kak to hitro gre user posted image

nič uživajte pa brez zamereuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3716
19.2.2010 17:10:21   
emibu
Zdravo punce =)

No sem vas mal prebrala kaj ste naklofaleuser posted image Vreme je pa res po domače poveanov pizdi no..Kje je sonce??
sa5i a ti si zdej konec s šolo? Čestitamuser posted image
No jst mam pa naslednji izpit angleščino pa me nekak tko odbija da bi se usedla za mizouser posted image Hec hec..

No rada bi povedala tkole res lepo da se za otroke odločajo mladi starši in ne pol pri 40 use lepo in prav samo glede na to da ti davorjvea pikica kok vem nista dolgo skupaj kajne?in pri tvojih letih čeprou jst sm zadnja ki bi ti solila pamet ker sem tut sama mlajša itd.. ampak a nebi dokončala šole si našla službo  usaj približno uredila bivanje za družinico in se npr. vpisala naprei na fax? to maš eno leto dve..in potem bebico ti bo mnogo lažje.zdej se še lahko odločaš ker še nič ne raste v tebi seveda se tudi potem lahko ampak splav? mislim da bi pustilo nekaj posledic na tvoji duševni plati...če ti lahko povem svojo izkušnjo že samo šolo delat pa bit noseč je težko ker se ti nč neda pa noge bolijo pa rit boli pa oh in sploh sploh vole ni...po izpitih je pa še slabše nobene razlage nobene podlage za snov nič od nič samo gola bukva in ti se morš potem sam organizirat pa spokat za knjige si sam izpiske delat itd. a ni lažje v šoli dobiš tistih par strani in pišeš test stokrat use ponoviš da že nekaj iz glave veš..potem bivanje zraven šole laufam iz trgovie v trgovine kje so poceni ploščice kje bomo kupli bano kje kuhinjo..rabim načrt itd. pa spet na socialno če nama bodo dali kaj denarja ker sva oba študenta pa spet tam use spraševat uglavnem 5000 informacij v glavi ki jih ne bi bilo treba...sicer pa vrjetno sama veš da srednja šola v današnjem času ne pomeni nič..še s faxom komj zguraš edino če želiš da te bo nekdo celo življenje komandirau ti boš pa delala cel dan za borih 500 eeur na mesec ali manj??če boš imela veliko srečo boš dobila s srednjo šolo kj boljšega...
Jah nekaj tazga..jst bi na tvojem mestu še enkrat pretuhtala.

No punce rada pa bi vas vprašala kje bi lahko dobila poceni vozek po možnosti kombiniranega in pa da ni rabljen? tam do 200eur?user posted image obstaja?

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
19.2.2010 17:16:16   
donna22
Tako, davorjeva pikica, mislim, da ti je sa5i zelo dobro povedalauser posted image user posted image In ni problem, da nekaj vprašaš, gre se za to, kaj vprašaš. Pač če se trudiš za user posted image , je vsekakor logično, da veš, kdaj se test dela. Neke osnove človek mora vedet (tista primerjava s peko peciva je bla dobra), za vse ostalo pa je seveda potem lepo in prav, če vprašaš ...user posted image
In če se ti oz. vidva počutita dovolj zrelo za otroka in se zanj tudi odločita, tu ni nič narobe oz. mi tako ali tako ne moremo. Samo je pač lepo in prav, da ima nekdo, ki se odloči za user posted image , razčiščene osnove in da ve, kako se določenim stvarem strežeuser posted image Otrok je namreč velika odgovornost - sploh si ne moreš predstavljat, kakšna, dokler ga dejansko ne dobiš ... Je pa seveda tudi lepouser posted image
Pa brez zamere tudi meniuser posted image user posted image

Sa5i, ja, moja punčka je stara že 7 mesecev in poluser posted image user posted image Čas kar bežiuser posted image Res jo je lepo gledat, zdaj se tu sama igra poleg mene (zdaj se je že naučila se sama malo zaposlit s tabo, včasih ni blo šans, da bi lahko kaj delala poleg njeuser posted image ), kako napreduje, se vsak dan kaj novega nauči.... Krasno jeuser posted image
Se pa spomnim tebe, ko si dočakala user posted image user posted image Kakšno presenečenje je bilo, a ne? In kako dolgo je že od takrat ...

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
19.2.2010 18:59:40   
davorjeva pikica
punce hvala za pojasnila in razlago ter vse...verjamem da je tisto uprasanje neumno izpadlo tok da bom drugic prej 3x premisnla predn bom kej tazga neumnga uprasala....se vam opravicujem...
bom razmislna se 1x....
drgac pa user posted image se kr ni...
uzivejte...pa upam da ce me se kej zanima lahk prasam ane??

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
19.2.2010 19:32:35   
sa5i
večer!
emibu ne nisem še končala šole oh kje je še to. Mislila sem, da sem z zimskim semestrom zaključila pač. zdaj pa nova predavanja pa potem spet izpiti. kar nekaj jih še je za letos user posted image pa me kar mori koliko jih bom uspela narediti poleg moje bebice, ker junij bo hitro in takrat se izpiti spet začnejo. ampak bo že nekak, morala bom ni druge. no je lahko pavziram ampak vsaj poskusila bom v močnem upanju, da uspe. donna ti si tudi delala neke izpiti po Zalinem rojstvu a ne? Pa je dosti težje?  user posted image Ja emibu, vso srečo pri angleščini, saj bo ti držim pesti jaz je tudi nimam rada pa hvala bogu je ni na urniku user posted image user posted image

donna, prav fajn te je brati, ko tako opisuje svojo malo user posted image si jo kar predstavljam. ja res te zlate pikice tako rasejo kot gobe po dežju pa vsak dan te s čim novim preseneti. user posted image Ker delam tudi v vrtcu vem, da znajo biti res zanimivi, kar šokira te včasih, ko niti najmanj pričakuješ. Mmmmm si mi vzbudila lepe spomine na moj user posted image heh ja sedaj je že  pet mesecev od takrat. pa je kot bi bilo včeraj user posted image ah je blo presenečenje ja sploh ,ker sem kar obupala, da se nikoli ne bo zgodilo.

ja pa naj ob tem še povem davorjevi pikici, da je cel kup stvari v življenju, ki jih še moraš spoznati, predvsem svojega fanta, nismo se zarotile proti tebi na tem forumu, niti približno, niti ti ne želimo podreti vajne želje ampak ti vsaka le dobro namerno svetuje. ti pa sprejmeš ali prezreš. glede na to, da si v srednji šoli, če prav razumem, vedi, da v srednji ni enostavno imeti otroka, nisem še izdala tega na forumu pa vseeno meni se je zgodilo v srednji šoli v tretjem letniku sem bila stara 17 let z istim fantom kot sem sedaj on je bil pripravljen na otroka ampak jaz sem se počutila prav tako kot otrok in tako, sem premlevala preživljala pekel..... kaj storiti moj fant mi je dal proste roke, ker je želel, da imam vsaj srednjo šolo, jaz sem si otroka želela pa ob enem trpela tak strah, da....user posted image user posted image   in po prvem pregledu je bilo ugotovljeno, da je moja pikica izven maternice,user posted image da se verjetno ne bo sama spustila v maternico in je to lahko usodno tudi zame. Takrat se mi je odvalil kamen od srca, če bi se mi to zgodilo sedaj bi se mi srce raztrgalo. takrat pa je to bila odločitev, ki je ni bilo potrebno sprejeti meni. plod so odstranili a verjemi ostane spomin za vse življenje, čeprav vem, da nebi preživel me muči, da sem pomišljala, da ga ne bi obdržala niti v nasprotnem primeru nevem mogoče bi. nikoli ne bom vedela ampak se bom pa vedno spraševala koliko bi bil sedaj star katera spola bi bil in s tem moram živeti. in potem ko sva otroka želela pa ni upelo, ti roji samo po glavi, da je to kazen....

Kaj ti želim s tem povedati, s svojim partnerjem sta skupaj leto ali še manj?? user posted image nismo več v starih časih, ko so se spoznali in po 3 mesecih poročili pa imeli otroka in ostali skupaj vso življenje. Kaj če boš imela otroka zdaj in se s tvojim razideta ostala boš brez izobrazbe, otrok brez očeta, ali če si on premisli in boš šla na splav ti bo pustilo posledice vsaj psihične.... skratka ne bo ti lahko in dandanes fantje niso zreli. Premisli 100x preden naredita ta korak. Kaj te stane, če počakaš, da končaš srednjo šolo? pa še bolj boš prepričana in takrat si lahko prepričana, da ti nobn več ne bo stal na poti. saj ti tudi zdaj ne. Le ti resnično veš, če si pripravljena kot je rekla donna si ne predstavljaš kaj te čaka, dokler otrok ne pride. Tudi midva z mojim se kar smejiva in drživa za glavo v (pozitivnem smislu.) prav danes me je vprašal če si predstavljam, da še nekaj mesecev pa ne bova nič spala pa da bomo na morje šli že kot družina.... in res si ne zamišljam kako to bo, po svoje neponovljivo, enkratno si mislim ampak vseekakor bo najno življenje drugačno.

zdaj pa sem napisala litanije, ne vem, če se bo dalo to sploh kateri prebrati pa vseeno. user posted image grem zdaj jest nekaj sem tako lačna postala user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
19.2.2010 19:45:50   
davorjeva pikica
sa5i-user posted image user posted image user posted image ... hvala za razlago....bom razmislna ...ce tko pogledas mam jz se za narest 1.5 leta solanja :)
bom razmislna....magar zelja od obeh  prevladuje... :)

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
19.2.2010 19:59:46   
emibu
sa5i morem ti povedat da sem prebrala čist cel postuser posted image in da mi je žal za tvojo izkušnjouser posted image morem pa povedat da tut men je tko hecno ker bomo letos šli na morje trije pa ko bomo za mizo sedeli trije itd. nekak komi čakam po drugi strani se pa tut bojim oz. ne lih bojim no samo tak čuden občutek  saj veš ko nekaj pričakuješ pa sploh nemorš vedet kako se bo končalo..

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
19.2.2010 20:05:42   
Aninchy
Hejla!

sa5i - čisto do zadnje pike sem vse prebrala, verjamem, da še katera tudi! user posted image Tako dobro pišeš, da bi lahko en fajn roman skupi spravla user posted image . Še jaz sem se malo zamislila zraven, pa možno, da so malo pomagali še hormoni user posted image .

davorjeva pikica - jaz sem počakala do konca srednje šole. Naprej se sicer nisem vpisala, ampak ko končam s porodniško verjetno to pride prvo na vrsto! Pa ti moram povedat, da sva s fantom zelo srečna, da sva počakala, čeprav naju je že dolgo držalo, da bi si ustvarila družino. Se mi zdi, da sedaj šele vidim, kakšno je tisto "resnično" življenje, ko nisi več v šoli in staršem ni mus skrbeti zate in se moraš končno enkrat postavit na svoje noge... Zna bit kar malo "scary" na začetku, ampak je vredno, ker se naučiš dojeti življenje tako kot je, zaveš se, da samo nase lahko resnično računaš in samo nate bo računal tudi dojenček!! Ne bo vaju konec, če bosta malo počakala, saj bo takrat vse toliko bolje, lepše in predvsem LAŽJE zate in za tvojega fanta. Pa ti ne pridigam, samo izrazim moje mnenje.

Preživela sem odličen dan! Moj user posted image me je peljal na pico in malo v šoping, tako da je bilo sjuuuper user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
19.2.2010 20:15:48   
sa5i
davorjeva pikica, nič slabega ti nisem hotela res ne user posted image premisli, da ne bo obžalovanja ali še huje saj veš navadno nastrada tisti, ki je najmanj kriv - otroček.  če bosta po premisleku in pogovoru še zmera prepričana potem izvolita ampak najprej karte na mizo. če se ponesreči lažje sprejmeš odločitev kot če se moraš zavestno odločiti. če se odločita pa ti je napisala emibu, kaj te čaka pa kako bo, vse se da le veliko odrekanja in polna glava podatkov s katerimi neveš kam. ampak preživiš to, ko se enkrat odločiš narediš vse enkrat poln energije, drugič na dnu ampak za bebico se potrudiš in v končni fazi tudi zmoreš. ja pa kar vprašaj ni problema user posted image če bo kaj čudnega ti itak povemo saj zdaj vidiš. brez tebe bi naša stran samevala user posted image lep večer ti želim.

emibu, ja res je veseliš se pa neveš česa, oz kaj naj pričakuješ, kaj bo kako se bo končalo. kako bo to izgledalo kak se bomo znašli. Tolažive se lahko, da to verjetno pesti vse ki bodo prvič starši. user posted image upam, vsaj user posted image
po mojem bo naporno, predvsem drugače pa skrajno lepo. ker ko je otrok enkrat pri tebi ti za nič na svetu niti enkrat v življenju ne more postati žal. user posted image
tako, da midva komaj čakava. emibu a je tebe tam okrog 23 tedna tudi začelo kaj dušiti? jaz se po par 100 metrih tako zadiham, da ne morem več nikamor. user posted image po stopnicah pa itak katastrofa še pol ure se ne nadiham potem. včeraj sem dobila izvide krvne in sem slabokrvna mi manjka železa je to mogoče kak vzrok? user posted image

tako zdaj pa pod tuš.... mmm user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
19.2.2010 20:27:14   
sa5i
Aninchy user posted image mi je komaj zdaj tvoj post prikazalo, drugače bi te prej komentirala user posted image  user posted image user posted image ne neham se smejati, ta z romani je bila dobra user posted image količinsko bi res bilo sedaj že za en mali roman ja user posted image pa sorry nisem želela nobene razžalostiti le pač moja izkušnja, ki bo ostala nekje v meni.

nevem zakaj ampak mene je moj tudi danes peljal ven jest. user posted image sem jedla rezance z smetanovo omako pa repki škampkov li kalamari ali kaj so. nevem če se prav tako reče. bilo je super božansko dobro. user posted image prav spomine na morej sem dobila.

je še katero njani peljal ven? moj je to imel verjetno taktiko, da bom bolj mirno sprejela novico, da on gre na nogomet user posted image heh no ja mu je kar uspelo. pa saj le včasih malo pojamram drugače pa kar na hodi drugače mu bo trebušček bolj rasel kot meni user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Koliko bi dal-a za privat mesečno varstvo ?
Varuška.Ljubljana

100 - 150 (53%)

200 - 250 (30%)

300 - 250 (12%)

400 (2%)

480 in dalje (3%)

Število vseh glasov: 404

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!