|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
4.5.2009 14:45:11   
Snoopyka
tinncyka-čestitam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
me ful veseli da si zagledalauser posted image !!!user posted image čim lepšo nosečnost ti želim!!!user posted image user posted image user posted image

vsem ostalim pa:
nikar ne obupajte, navijam za vas da bi zagledaleuser posted image !!!!!user posted image

donna22- ne se sekiraj, js pa sm takoj za tabo!user posted image user posted image
pa lucy86 ne se bat, js sm pred tabo pa me ni....sm si oblubla da nebo nič straha,
sam če mi G zagotovi da bo z user posted image vse ok.... pa zj zaenkrat nama gre fino...

(odgovor članu lucy86)
Neposredna povezava do sporočila: 326
4.5.2009 14:46:30   
Patrishka
Chi_pita mnja bo treba ja :) to vase "slonckanje" mi je pa tak usec, da joj :)

Nic punce, treba njige v roke pa gremo. drzim pesti za vas, da bo vse ok!

drste se :)

(odgovor članu lucy86)
Neposredna povezava do sporočila: 327
4.5.2009 15:25:12   
L009
živjo

a se vm lahko še jst prdružm? sm pa 7.1.2009 rodila punčko.
tinncyka ful lepo nosečnost ti želimuser posted image user posted image  jst sm mela tut 14.1. rok, mogoče bota pa najna dojenčka lih eno leto narazn če bo tvoj tut mal pohiteuuser posted image

vsm želim, da bi čim prej zagledale +, tiste ki ste že noseče čim lepšo nosečnost in tistim ki že imate svoje otročičke ob sebi, čim lepše trenutke z njimi.

(odgovor članu Patrishka)
Neposredna povezava do sporočila: 328
4.5.2009 18:51:31   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: L009

živjo

a se vm lahko še jst prdružm? sm pa 7.1.2009 rodila punčko.
tinncyka ful lepo nosečnost ti želimuser posted image user posted image  jst sm mela tut 14.1. rok, mogoče bota pa najna dojenčka lih eno leto narazn če bo tvoj tut mal pohiteuuser posted image

vsm želim, da bi čim prej zagledale +, tiste ki ste že noseče čim lepšo nosečnost in tistim ki že imate svoje otročičke ob sebi, čim lepše trenutke z njimi.

ta datum je po RR bom vidla ka bo reku G - sam mam pa jaz 14.1 rojstn dan to bo še veselo!!

IN PUNCE HVALA ZA ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
navijam za vas da zagledate user posted image !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

rada vas mamuser posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu L009)
Neposredna povezava do sporočila: 329
4.5.2009 19:52:32   
tinncyka
user posted image  

user posted image

user posted image user posted image  KLJUB MLADOSTI BOMO MAMICE user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      
   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj je ne pričakujemo user posted image !

UPORABNICA RR:    KDAJ:     STAROST:       KROG:      IZ KOD:

teen                  05.05        19 let           2.krog        LJ
BabyKitty            09.05       20 let           4.krog        LJ
Anneri                14.05        25 let           1. krog      MB
Chi_Pita              15.05        23 let           5. krog    Izola
sunshine84          20.05        24 let           2. krog       KR
 lenčy                   xx.05         21 let           1. krog      ?

user posted image               

UPORABNICA RR :      KDAJ:       STAROST:      KROG:     IZ KOD:

Kattix                xx.06          20 let             3. krog       ?      

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image       user posted image

UPORABNICA RR:        PD PORODA:      STAROST:     IZ KOd:

donna22                      26.06.2009         22 let             Ptuj
Snoopyka                    29.07.2009         18 let              MS
jancyika                       12.09. 2009        19 let           Slo. B
   lucy86                     14.09.2009         22 let              SG
Sasy                          20.11. 2009        20 let              LJ
zaljubljena 23            31.12. 2009       23 let            Ptuj
tinncyka                      14.01 2010         19 let             CE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

*** pikica01 ***
*** kleopatra28 ***
*** S* ***
*** BEBIII ***
*** Ploha ( 1.user posted image  pri 21 letih) ***
*** angel_rebelde  (1.user posted image  pri 19 letih) ***
*** petra88 (1.user posted image  pri 20 letih) ***
*** pikica36 (1.user posted image  pri 18 letih) ***
*** čebelica01 (1.user posted image  pri 20 letih) ***
*** elanor ***
*** zoja10 (1.user posted image  pri 22 letih) ***
*** L009 ***

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 330
4.5.2009 20:20:53   
lenčy
živjo punce!!

evo, maj se je začel, zato vsem nam želim, da bi se nam ta mesec pokazalo user posted image user posted image . vsem nosečkam pa vse naj naj in čimlepšo nosečnost.
aja, pa danes sem naredila še en izpit in upam da bom čimprej tudi ostale, da se potem lahko brez skrbi posvetim user posted image , ker komaj čakam, da zanosim.
kako pa kaj ve napredujete na izpitih?

p.s.: tinncyka, na spisku lahko napišeš, da sem iz NM.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 331
4.5.2009 20:26:24   
BabyKitty
kako pa kaj ve napredujete na izpitih?

Jst sm bol last minute človek user posted image sem naredila do sedaj vse kar sem lahko, me čaka pa izredno naporen junij, tudi po trije izpiti tedensko user posted image junija bo boste mele mir od mene user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 332
4.5.2009 20:56:28   
P1ka23
Ciao pupe :)

Evo, da se vam še js pridružim :)) in da vam povem še mojo zgodbo...
Z mojim user posted image sva skupi 3 leta. Spoznala sva se v prvem letniku faxa na obali (sicer sva oba iz štajersekga konce cca. 25km narazen). skupi že živiva 2 leti in se imava prav fino :)

js sem že čist nora in "obsedena" zuser posted image in že res koooooomaj čakam, da bom user posted image !!!!! on je sicer 5,5 let starejši od mene in je prej 7 let delau in si pridno našparal en kupček denarja user posted image . sama sem tudi zelo neodvisna in ne spomnim se kdaj sem nazadje prosila za evrčke mami, da mi pomaga z nejemnino in z šolanjem, pač imam rep. štiprndijo (ki by the way ni velika)+delo preko študenta, tako, da nama "nič" ne manjka user posted image . Oba hodiva na isti fax (sva sošolca) in sva pridno delala izpite, tako, da sva zj v tretjem (zadnjem) letniku in imava za nardit še par izpitov in pol diploma. Odločila sva se, da bova tretji letni ponavljala (pač zaradi statusa:), ker rednega dela itak ni za dobituser posted image , še posebi zj ko je recesija!!!!!! Njegova mami ima sicer doma firmo, ki jo bo on prevzel tako da z delom in financami se že da nekako urediti user posted image .

sam on bi še rad "mal" počakal in užival (obožuje Egipt in potapljanje), js pa bi rada user posted image ... sicer sva brez zaščite in če se zgodi itak obdržima, drugače pa še čakava oz. on!! sedaj sicer user posted image zamuja vendar mislim, da je to zaradi "stresa" in vsega tega pričakovanja. če je par dni še ne bo pa bomo delali testuser posted image ...

moja mami, ki že od nekdaj OBOŽUJE otročke komaj čaka, da dobi vnukinjo ali vnuka... in vsi naju že sprašujejo kdaj bova pa mi2 kaj nardila.

Kljub globoki želji po user posted image pa me je malo strah. ker vem koliko stanejo vsi pripomočki (čeprav jih imamo doma ogromno od bratrancev in sestričn, ki so sedaj shodili eni pa zečeli obiskovati šolo) me vseeno bega misel, da preko študenta pol ne bom morala delati (vsaj nekaj mesecev ne) in ker sem pač neodvisne narave nekako ne želim, da bi vso finančno breme prevzel on!

Sicer poznam par primerov, ki imajo user posted image in živijo na "račun" države. Pač so se mal znajdli in dobivajo "pomoč" skoraj večjo kot je minimalna plača v sloveniji. Se pravi eden dela drugi pa kot samohranilec kao sam skrbi za user posted image in dobiva državno pomoč in skupaj je tako kot da bi oba delala z razliko, da enemu ni potrebno iti v službo in nameni vso pozornost user posted image .

A, je katera, ki ima ali je imela status in bila noseča? Kakšne so "ugodnosti" in prednosti študentk?

O.K. mogoče sem mal panik, sam js svojemu user posted image želim vse najboljše in najlepše+da si lahko skupaj kaj privoščimo (kakšen vikend v gorah ali na morju ali pa samo kakšen izlet).

joj, spet sem se razpisalauser posted image ... in ja vem... vse se uredi pol ko pride do dane situacije, če le imaš voljo :)

skratka, vsem ki ste že user posted image vse čestitke ostalim nam pa da čim prej zagledamo user posted image , user posted image

in pridno user posted image :)

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 333
4.5.2009 21:41:40   
BabyKitty

A, je katera, ki ima ali je imela status in bila noseča? Kakšne so "ugodnosti" in prednosti študentk?

Podaljša se ti status za eno leto na vsakega otroka, kar pomeni da lahko študentski servis vlečes eno leto več user posted image , če te starši nimajo prijavljene lahko dobivaš otroški dodatek zase (do 26. leta) in za otroka, plus tisto nadomestilo namesto porodniške 188 EUR mislim, da je letos. S starši moraš urediti preživnino (samo uradno za CSD, npr. 30 EUR), oziroma to urediš o očetom otroka, glede na to da sta oba študenta brez dohodkov (saj veš tisti cenzusi, je treba preštudirati za tvoj primer kaj se najbolj izplača). Da boš izvedela natančne cifre pokliči na CSD Šiška, ti bodo razložili, pa tudi njihova spletna stran ma veliko informacij. Lahko daš pa tudi meni domačo nalogo user posted image

Po domače povedano v najboljšem primeru lahko dobiš ven tam okoli 350,00 EUR, več težko.

Sama imam kar nekaj finančne rezerve, tako da bom štukala k temu znesku user posted image Ampak čedalje bolj se nagibam k "urejeni" tradicionalni družini. Kar pomeni poroka, brez preživnin s strani očeta ali staršev in podobno, prijavljena na istem naslovu kot mož in žena, ne na ločenih kot znanca, ki imata slučajno skupaj otroka... Staromodno mišljenje pač :). Nevem če bi se za tistih 1000 EUR razlike nakopala miljon skrbi. Glede na to, da ima dragi zelo spodobno plačo, sama pa tudi svoje rezerve. Neko svojo finančno neodvisnost pa moraš definitivno imeti, če ne še za otroka pa vsaj zase.

(odgovor članu P1ka23)
Neposredna povezava do sporočila: 334
4.5.2009 22:13:56   
tinncyka
user posted image  

user posted image

user posted image user posted image  KLJUB MLADOSTI BOMO MAMICE user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

UPORABNICA RR:    KDAJ:     STAROST:       KROG:      IZ KOD:

teen                  05.05        19 let           2.krog        LJ
 lenčy                   xx.05         21 let           1. krog      NM

user posted image       

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image       user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

*** pikica01 ***
*** kleopatra28 ***
*** S* ***
*** BEBIII ***
*** elanor ***
*** L009 ***

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

Naj upanje ne uide preč,

Minil bo mesec ali več,

Nakoncu bomo mame vse,

user posted image

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 4.5.2009 22:15:26 >

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 335
5.5.2009 10:26:19   
donna22
BabyKitty, vsaka mamica študentka dobi še državno štipendijo - tak da je potem dohodkov nekje okrog 500 eur ... Vsaj tolko sem si jaz za sebe izračunala user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 336
5.5.2009 12:28:24   
Patrishka
donna22,

ja to vrjetno ti pravis za redne studetke ane. Ker nekak socialna + redni student mi ne gre skupaj. Stipendija pa komot ja. Mene pa se zanima kako pa kaj je z rednim studijem ( status studenta ) ? ima mogoce katera izkusnje?

Drugace pa ja cakam in cakam se 3 bo treba da nardim test in pol bo user posted image al pauser posted image . hehe bomo vidli :) sm prou neucakana ;)

Nic grem se dalje ucit user posted image 7.5 mm svicanje blaaaah

lepo bodite user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 337
5.5.2009 15:53:08   
teen
Ojlaaaaaaaaaaa

Prvo tinncyka čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image  Sm res ful ful vesela user posted image  Želim ti najlepšo nosečnost user posted image

Mi ne bomo še zibali..user posted image user posted image  Včeraj zjutraj sm delala test, itak je biu - in pol zvečer sm tut user posted image  dobila tko,da bo pa junij našuser posted image

Sm pa mela včeraj katastrofalen dan. Prvo me ceu dan ni blo doma in pridm zvečer dam.. In je bil moj pes tko bogi da sm ob 22.30 klicala dežurnega veterinarja mu povedala vse znake od psa in je reku da ga morm takoj k njemu peljta.
Je blo tok hudo da so ga kr ponoči operirali in zdej še čakamo ene izvide.
Drgač pa če ga nebi pripeljala ne bi preživel noči..user posted image  Ma pa ful slabo kri, pa težave z jetri.. Uff pa šele leto in pol je star..
No sej bomo ju3 vidli kakšno bo stanje.

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 338
5.5.2009 15:58:09   
BabyKitty
BabyKitty, vsaka mamica študentka dobi še državno štipendijo - tak da je potem dohodkov nekje okrog 500 eur ... Vsaj tolko sem si jaz za sebe izračunala user posted image

Ja dobi ja, če ni imela leto prej dohodkov al kako že to gre, v glavnem sama mislim da ne bi dobila več kot 350 EUR. S štipendijami pa res nimam izkušenj, ker sva vedno močno presegala tisti cenzus. Če kaj izveš kakšni so pogoji za štipendijo ko imaš otročkota pa prosim povej, da vidim če se nama splača prenašati birokracijo user posted image

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 5.5.2009 16:02:00 >

(odgovor članu teen)
Neposredna povezava do sporočila: 339
5.5.2009 16:16:20   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: teen
Mi ne bomo še zibali..user posted image user posted image  Včeraj zjutraj sm delala test, itak je biu - in pol zvečer sm tut user posted image  dobila tko,da bo pa junij našuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in upam da bo s tvojim kužekum vse vreduuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 5.5.2009 16:19:30 >

(odgovor članu teen)
Neposredna povezava do sporočila: 340
5.5.2009 16:19:00   
tinncyka
user posted image  

user posted image

user posted image

user posted image

UPORABNICA RR:    KDAJ:     STAROST:       KROG:     IZ KOD:

lenčy                   xx.05         21 let           1. krog      NM

user posted image       

teen                 05.06          19 let             3.krog      LJ

*** pikica01 ***
*** kleopatra28 ***
*** S* ***
*** BEBIII ***
*** elanor ***
*** L009 ***

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

Naj upanje ne uide preč,

Minil bo mesec ali več,

Nakoncu bomo mame vse,

user posted image

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 5.5.2009 16:20:58 >

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 341
5.5.2009 16:21:09   
BabyKitty

Mi ne bomo še zibali..user posted image user posted image Včeraj zjutraj sm delala test, itak je biu - in pol zvečer sm tut user posted image dobila tko,da bo pa junij našuser posted image

Jst tud čutm da bo user posted image , tko da bova skp v juniju pesti držale user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 342
5.5.2009 16:25:48   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Mi ne bomo še zibali..user posted image user posted image Včeraj zjutraj sm delala test, itak je biu - in pol zvečer sm tut user posted image dobila tko,da bo pa junij našuser posted image

Jst tud čutm da bo user posted image , tko da bova skp v juniju pesti držale user posted image

ne ti boš pa zraven mene januarja zibala in M ne boš dobila (tak bo pa pika.)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 343
5.5.2009 16:29:47   
donna22
No, na tej strani nekaj več piše o dohodkih staršev študentov: http://www.svetovalnica.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=111
(upam, da povezava dela, če ne pa kopirajte naslov v tisto vrstico)

Okvirno so torej glavni dohodki: otroški dodatek + starševski dodatek + štipendija ...  Imaš pa prav, BabyKitty, je neka fora tudi z zasluženim denarjem preko študentskega servisa, ampak ne vem točno, kako to gre; mogoče če presežeš 3000 eur user posted image user posted image

Patrishka, tvojega vprašanja glih nisem razumela user posted image Pripada pa vsaki dodatno leto na faksu ...  To leto nameravam izkoristit, ko bo moja mala user posted image stara kako leto - bom menda kaj delala preko študentskega servisa, ker je žal situacija s službami bolj slaba user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 344
5.5.2009 16:43:34   
BabyKitty
Okvirno so torej glavni dohodki: otroški dodatek + starševski dodatek + štipendija ... Imaš pa prav, BabyKitty, je neka fora tudi z zasluženim denarjem preko študentskega servisa, ampak ne vem točno, kako to gre; mogoče če presežeš 3000 eur user posted image user posted image

Ja sej v tem je problem, ker zelo krepko presežem 3000 EUR user posted image Mislim, da se za štipendijo štejejo čisto vsi dohodki, ne morem pa si privoščiti da eno leto ne delam. Država ne skrbi ravno lepo za mlade mamice študentke. Bomo videli.
Najprej pa je potrebno videti user posted image , potem se bomo pa vrgl v štipendije, dodatke ipd. user posted image  

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 345
5.5.2009 16:47:02   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Okvirno so torej glavni dohodki: otroški dodatek + starševski dodatek + štipendija ... Imaš pa prav, BabyKitty, je neka fora tudi z zasluženim denarjem preko študentskega servisa, ampak ne vem točno, kako to gre; mogoče če presežeš 3000 eur user posted image user posted image

Ja sej v tem je problem, ker zelo krepko presežem 3000 EUR user posted image Mislim, da se za štipendijo štejejo čisto vsi dohodki, ne morem pa si privoščiti da eno leto ne delam. Država ne skrbi ravno lepo za mlade mamice študentke. Bomo videli.
Najprej pa je potrebno videti user posted image , potem se bomo pa vrgl v štipendije, dodatke ipd. user posted image  

Imaš prav, država bi lahko kaj bolje poskrbela ... Pa user posted image je res bolje prej videt, preden se spuščaš v razne cenzuse itd. user posted image

No, pri meni ni panike, štipendijo bom ziher dobla ...

Neposredna povezava do sporočila: 346
5.5.2009 19:43:32   
BabyKitty
Joj mene že par dni tako špika v jajčnikih, groza,... nikoli še med menstruacijo me ni tako ščipalouser posted image pa bleda sm k stena, k se pogledam ogledalo mislim da sem v kakšni Zori živih mrtvecev user posted image čeprov samo počutje niti ni tako slabo (če odštejemo špikanje :D) Ker sem včeraj ugotovila da sem se zakalkulirala in da user posted image dejansko ne pričakujem šele čez 4-5 dni in me že kar malo skrbi... Pa še vročine mam 37.1 user posted image (zakuhala :)) Se je kšni že kdaj kej podobnga zgodil? Čudn je to vse skp :(

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 347
5.5.2009 22:08:47   
tinncyka
punce kje ste vse ali že spite?!
men je pa tak dolg cajt čeprav sem že malo zaspana!

Neposredna povezava do sporočila: 348
5.5.2009 22:15:26   
L009
jst še ne spim, lih mojo pikico uspavamuser posted image . sm pa kr mal zmatrana, dons je bla kr naporna, najbrš bojo zobki kmal.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 349
6.5.2009 7:22:06   
sunshine84
Ja BabyKitty potem pa držim vse pesti, da ne dobiš user posted image !!user posted image user posted image  Dobr, da si ugotovila, da si se zakalkulirala,...

Mene je včeraj čist pobral, popoldne, ko sem pršla iz službe, sem šla samo spat, zebl me je, slabo mi je blo,... Uglavnem za **** štala. Pol sm bla pa še na treningu, sm se komej pokonc držala,... Ampak sm pol doma še pekla pecivo za sestrco, k gre dons smučat, pol sm šla pa okol 10h spat, ampak sm se prov mučla, da bi zaspala, k me je kuhal, pa trebuh me je bolel,.... No tak je bil mpj dan včeraj.

Ja punce, maj je lep mesec, čimveč user posted image user posted image  , da bodo pol +++!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......