|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
6.5.2009 13:12:34   
tinncyka
ojla!! sem vas prišla malo pozdravit!!

danes sem klicala G in me je sestra naročila na 10.6 ob 8.30h in takrat bom prvič videla svojo pikicouser posted image user posted image user posted image

drage punce navijam da zagledate user posted image !!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu sunshine84)
Neposredna povezava do sporočila: 351
6.5.2009 14:22:18   
Patrishka
tinncyka superca :))))) user posted image user posted image

Mi se pa kr cakamo in cakamo :/ blaaaaaah user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 352
6.5.2009 18:37:48   
BabyKitty
Mene še vedno tooook špika :( Sploh nevem kako bom zdržala do dneva D. Še vedno imam rahlo povišano temperaturo in malo upanja user posted image Hvala bogu da imam toliko dela in skrbi, da čas malo hitreje teče...

Punce upam, da nam vsem rata,... začetek je bil odličen, imamo že kar nekaj pluskov, dejmo narest seznamč popoln :P pa prosimo potem administratorja da temo prenese na forum nosečnostuser posted image

(odgovor članu Patrishka)
Neposredna povezava do sporočila: 353
7.5.2009 10:05:29   
petra88
tinncyka user posted image user posted image user posted image želim ti čimlepšo nosečnost!
jst sm tud imela 14.1. rok, sam potem je user posted image zamujal, je prišel šele 17. (kljub odločitvi mojga, da me pelje 13. v bolnico in takrat mora bit user posted image user posted image ).
BabyKitty tebe moram nekaj uprašat user posted image ko si napisala, da če te starši nimajo prijavljene, lahko dobivaš otroški dodatek zase do 26leta - a v mojmu primeru, ko sm poročena sem tudi upravičena do njega?

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 354
7.5.2009 10:06:52   
BabyKitty
BabyKitty tebe moram nekaj uprašat user posted image ko si napisala, da če te starši nimajo prijavljene, lahko dobivaš otroški dodatek zase do 26leta - a v mojmu primeru, ko sm poročena sem tudi upravičena do njega?

Če si redno na faksu in dohodki tvojega ne presegajo tiste meje, potem se mi zdi da ja,...

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 355
7.5.2009 10:28:09   
petra88
Sem napisala mail na csd šiška in bomo videli, kaj bojo napisali...

Neposredna povezava do sporočila: 356
7.5.2009 11:22:02   
chicitita
Zdravo!

Evo, sm se tudi jaz odločila, da se vam pridružim... najprej, da vam povem svojo zgodbo..
Stara sem 19 let in sem od nekdaj govorila, da bom mlada mamica, da bi rodila prvega otroka najkasneje do 22 leta in to zaradi različnih razlogov: imaš več energije, ni generacijskega prepada, telo veliko boljše prenese, lažje kasneje dobiš zaposlitev, sploh se pa počutim ready steady goo.. :)

no, in zdaj že eno leto živim s svojim drugim resnim fantom in imava se prekrasno. res, da ne verjamem v ljubezni in ujemanje partnerjev na prvi pogled, samo pri nama se je zgodilo točno to. imava se res prekrasno in lahko zatrdim, da je fant, sicer 10 let starejši od mene, ampak je vse, kar si ženska sploh lahko želi od svojega partnerja. no in tako bi morala dobiti menstruacijo tri tedne nazaj, pa je ni bilo. nekako sva bila oba zelo vesela, in sva se odločila, da bo otroček.. naredila sem dva testa in oba sta bila pozitivna. pred približno tremi dnevi, pa sem test ponovila in je bil negativen.. :( danes pa sem dobila mopčne krče in rahlo krvavitev. mi zna katera to obrazložiti? zdaj sva oba zelo razočarana, samo sva se odločila, da če nama ni ta otroček usojen, bova od zdaj naprej delala na naslednjemu.. :)
in odkar sva vedela za nosečnost, sva samo še bolj uživala skupaj..
je pa res, da imava skupno stanovanje, jaz sem poleg dveh srednjih šol, še zaposlena na glasbeni šoli in imam redno plačo, on pa tudi, tako da ni ovire za novega člana.

prosim, če mi zna katera obrazložiti situacijo, da mi kaj odpiše..

v upanju na nove otročke, vas lepo pozdravljam.. :)

aha, inn še nekaj: na tem forumu sem prebrala od ene članice (oprosti, ker se ne spomnim imena), da so jo prijatelji zelo obsojali.. no, jaz imam čisto drugačno izkušnjo. vsem, ki sem povedala, so bili naravnost navdušeni in so rekli, da komaj čakajo, da me vidijo s trebuščkom. tako da mislim, da je samo odvisno, s kako zrelimi ljudmi si obkrožen. mejte se.. :)

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 357
7.5.2009 11:41:47   
tassika
Tudi če je prišlo do SS bi ti test moral pokazati pozitivno, saj naj bi nosečniški hormon ostal v telesu še cca 6 tednov, ko sem jaz imela SS me je točno čez 6t poslala na kontrolo ßhcg, ki je bil nekje 0,8 še ne čisto na nuli, ampak dovolj da je bilo ok. Da bi ti pa 3t zamujala je pa tudi čudno. pokliči ginekologinjo in ji vse povej, da te pregleda, če je sluznica odebeljena, potem je nosečnost res bila in bo to zapisala v kartoteko, to je dobro že zato, če se slučajno (ampak želim, da se nobeni) zadeva ponovi, te lahko že pošljejo na dodatne preiskave. Meja je sicer 3SS ampak se da tudi prej.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu chicitita)
Neposredna povezava do sporočila: 358
7.5.2009 16:50:40   
lenčy
hvala bogu, da te prijatelji podpirajo in očitno tvojo nosečnost ne jemljejo tako kot bi mojo. sicer pa žalostno, da pri teh letih nekateri ne morejo razmišlat resno...
men je sicer važno za mojo srečo in se na njihova mnenja ne oziram, ker sama vem, da sem pripravljena in da to oba zmoreva....

lep sončen pozdrav vsem!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 359
7.5.2009 19:17:25   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: chicitita

Zdravo!

aha, inn še nekaj: na tem forumu sem prebrala od ene članice (oprosti, ker se ne spomnim imena), da so jo prijatelji zelo obsojali..

ja ta sem bla pa jazuser posted image
bile sta dve taki. in  je ena moja sodelavka in otakrat naprej nisve več takšnem odnosu kot prej...
druga je bila pa moja kolegica... in se mi je potem opravičila ker je tako izjavila tak da je bilo potem vse ok!
ostali so naju pa zelo podpirali tudi družina!
ampak potem se nažalost ni izšlo vse dobro sledil je ss v 7t!

sedaj sva se odločila da dobenemu ne povema do 1. pregleda!

zaradi testa in krvavitev je pa najboljše da greš čim prej G!!

lep pozdrav!

Neposredna povezava do sporočila: 360
8.5.2009 9:18:35   
Snoopyka
živjo!

ja kam  pa ste pobegle?user posted image

Chicitita- (upam da sm prav napisala, če nisemse opravičujem)
veš vsakdo ima prave prijatelje in "prijateje"....
me veseli da te podpirajo!user posted image user posted image user posted image
in upam da je vse vredu in da si se šla pokazat k G....držim pesti!user posted image

držim pesti da bi vse čimprej zagledale user posted image ali +!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lpuser posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 361
8.5.2009 11:41:42   
Chi_Pita
Pozdravljene punce ... da se še tle javim ...
danes se neki pripravlja na user posted image jooojjj kako sem jezna ... ufa jooojjj ...
Tako da me kr modro obarvajte user posted image ... v glavnem me je prehitela za kar več kot teden dni ... tako da res ne vem kaj naj si mislim user posted image

Punce navijam za vas močno fullll ... držim pesti za vsako posebej, da se vam uresničijo sanje ... jaz pa bom malo zapustila ta forum, ker me res spravlja ob pamet ... tako sem napsihirano z user posted image , da mislim sam še na to ... pol pa ni čudno, da vedno neki simptomi, ki se na koncu izkažejo za lažne ... user posted image
Ko bo kakšna lepa novica se vam javim! user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 362
8.5.2009 13:03:19   
chicitita
Ojla!
Ja, prav ste imele, je bil splav. Sem šla h ginekologu in mi je rekel, da sicer za naprej ni panike, ampak da tale otroček je šel po gobe.. res, škoda. user posted image

no, ampak sva se z mojim zmenila, da zdaj delava na "načrtovanem" otročku, tko da upam da bo kmalu...

lep pozdrav usem in vsem veliko sreče user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 363
8.5.2009 14:06:04   
BabyKitty
Ojla!
Ja, prav ste imele, je bil splav. Sem šla h ginekologu in mi je rekel, da sicer za naprej ni panike, ampak da tale otroček je šel po gobe.. res, škoda. user posted image

no, ampak sva se z mojim zmenila, da zdaj delava na "načrtovanem" otročku, tko da upam da bo kmalu...

Boščk user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti, da ti uspe čimprej zagledati nov user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 364
8.5.2009 21:31:48   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: chicitita

Ojla!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 365
8.5.2009 21:32:52   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita

danes se neki pripravlja na user posted image jooojjj kako sem jezna ... ufa jooojjj ...
Tako da me kr modro obarvajte user posted image ... v glavnem me je prehitela za kar več kot teden dni ... tako da res ne vem kaj naj si mislim user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 366
8.5.2009 21:34:57   
tinncyka
user posted image  

user posted image

user posted image user posted image  KLJUB MLADOSTI BOMO MAMICE user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      
   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Kdaj je ne pričakujemo user posted image !

UPORABNICA RR:    KDAJ:     STAROST:       KROG:     IZ KOD:

BabyKitty            09.05       20 let           4.krog        LJ
Anneri                14.05        25 let           1. krog      MB
sunshine84          20.05        24 let           2. krog       KR
 lenčy                   xx.05         21 let           1. krog      NM

user posted image       

UPORABNICA RR :      KDAJ:       STAROST:      KROG:     IZ KOD:

teen                 05.06          19 let             3.krog      LJ
       Chi_Pita             xx.06          23 let             6. krog    Izola
          Kattix                xx.06          20 let             3. krog       ?    

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image       user posted image

UPORABNICA RR:        PD PORODA:      STAROST:     IZ KOd:

donna22                      26.06.2009         22 let             Ptuj
Snoopyka                    29.07.2009         18 let              MS
jancyika                       12.09. 2009        19 let           Slo. B
   lucy86                     14.09.2009         22 let              SG
Sasy                          20.11. 2009        20 let              LJ
zaljubljena 23            31.12. 2009       23 let            Ptuj
tinncyka                      14.01 2010         19 let             CE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

*** pikica01 ***
*** kleopatra28 ***
*** S* ***
*** BEBIII ***
*** Ploha ( 1.user posted image  pri 21 letih) ***
*** angel_rebelde  (1.user posted image  pri 19 letih) ***
*** petra88 (1.user posted image  pri 20 letih) ***
*** pikica36 (1.user posted image  pri 18 letih) ***
*** čebelica01 (1.user posted image  pri 20 letih) ***
*** elanor ***
*** zoja10 (1.user posted image  pri 22 letih) ***
*** L009 ***

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 367
8.5.2009 22:31:17   
BabyKitty
Men se bo zmešal user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 368
8.5.2009 22:44:52   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Men se bo zmešal user posted image

ne pa ne bo!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 369
9.5.2009 10:13:04   
BabyKitty
Greš stavit user posted image Joj še vedno ni M in sedaj tudi izcedka ni več :( so pa še bolečine v sp. delu trebuha in moja živčnost a bo al ne bo :( čez noč so mi še prsi nabrekle, da mi je modrc postal premajhen  user posted image Joj sej verjetno si domišljam znake zato me je pa tok strah test delat :( prebrala pa sem na ene forumu da je možno, da je tudi rjav izcedek lahko vgnezditvena in da se pojavi 12-14 dni po oploditvi, kar bi  nekak sovpadalo z mojim primerom,... Tepte me :) kaj pravite je bolje da grem v trgovino in kupim test ali da počakam še en dan in potem akcija? Tok me je strah minuskauser posted image user posted image user posted image aja pa če še nisem povedala en test sem delala že v sredo user posted image pa je bil valda minus :(

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 370
9.5.2009 11:39:52   
zaljubljena23
Vidim, da imamo novo nosečko, tinncyka, čestitkeuser posted image user posted image

Malo sem vas zanemarila zadnje čase, ampak se mi toliko dogaja, izcedki, hormon beta hcg raste, ampak počasi, v četrtek sem ga imela komaj 309, v torek imam spet odvzem krvi in kontrolo beta hcg ter končno tudi UZ

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 371
9.5.2009 12:21:34   
Snoopyka
BabyKitty-pejd po test... tud pri men je bil takl rjavkast izcedek pol pa nič...
pa čakam M pa nič in nakoncu kupim test, probam in vidim +....
kup test in držim pesti da bo user posted image ali  +!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

Neposredna povezava do sporočila: 372
10.5.2009 11:20:51   
BabyKitty
Prišla je M user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 373
10.5.2009 13:12:03   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Prišla je M user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 374
10.5.2009 13:13:59   
tinncyka
user posted image  

user posted image

user posted image user posted image  KLJUB MLADOSTI BOMO MAMICE user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

UPORABNICA RR:    KDAJ:     STAROST:       KROG:     IZ KOD:

Anneri                14.05        25 let           1. krog      MB
sunshine84          20.05        24 let           2. krog       KR
 lenčy                   xx.05         21 let           1. krog      NM

user posted image       

UPORABNICA RR :      KDAJ:       STAROST:      KROG:     IZ KOD:

teen                 05.06          19 let             3.krog      LJ
    BabyKitty            09.05       20 let           5.krog        LJ
       Chi_Pita             xx.06          23 let             6. krog    Izola
          Kattix                xx.06          20 let             3. krog       ?    

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image       user posted image

UPORABNICA RR:        PD PORODA:      STAROST:     IZ KOd:

donna22                      26.06.2009         22 let             Ptuj
Snoopyka                    29.07.2009         18 let              MS
jancyika                       12.09. 2009        19 let           Slo. B
   lucy86                     14.09.2009         22 let              SG
Sasy                          20.11. 2009        20 let              LJ
zaljubljena 23            31.12. 2009       23 let            Ptuj
tinncyka                      14.01 2010         19 let             CE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

*** pikica01 ***
*** kleopatra28 ***
*** S* ***
*** BEBIII ***
*** Ploha ( 1.user posted image  pri 21 letih) ***
*** angel_rebelde  (1.user posted image  pri 19 letih) ***
*** petra88 (1.user posted image  pri 20 letih) ***
*** pikica36 (1.user posted image  pri 18 letih) ***
*** čebelica01 (1.user posted image  pri 20 letih) ***
*** elanor ***
*** zoja10 (1.user posted image  pri 22 letih) ***
*** L009 ***

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......