|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
30.4.2009 20:23:26   
tinncyka
sve že dver ko kar učenje na jutri prestavljame!!user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu teen)
Neposredna povezava do sporočila: 276
30.4.2009 20:33:26   
BabyKitty
Jst pa iščem hiško :( nič pametnga ni, pa sem malo slabo volje. Še posebno ker sploh ne veva kaj hočeva user posted image

Dragi je v službi jst se pa doma živciram, pa še nič nisem spala, ker sem mogla mamo pedenat, ker je bolna in je skp padala celo noč, tako, da sem se za en dan preselila na svojo staro posteljo, na kateri sem zadnjič spala pred 10imi leti user posted image

Pa tooook me v jajčnikih špika skoz :(

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 277
30.4.2009 20:41:52   
matejka ..
Lep pozdrav.
najprej vsem zaželim srečo.
Anneri čestitke, da sta se s partnerjem odločila za 3. in upam da vama uspe. tudi sama sem mlada mamica prvi pri 19 in drugi pri 23, in se imamo super. tudi pri nama je bila želja zelo močna.

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 278
30.4.2009 21:04:12   
brina_3
Žiujo!
Nekaj časa sem zbirala pogum pa mi ga je le uspelo zbrati,da nekaj napišemuser posted image
Čez mesec bo stara 18 let in že od malega obožujem dojenčke in otroke.
Željo postati mamica imam prav tako, vendar sem se odločila najprej dokončati srednjo šolo potem pa dojenčki, čeprav si ga že sedaj noro želim user posted image
Za vse, ki tečke user posted image  ne pričakujete, vam želim da čim hitreje zagledateuser posted image , da se bom lahko veselila z vamiuser posted image

P.s. Snoopyka pa nisi več  najmlajša user posted image

(odgovor članu matejka ..)
Neposredna povezava do sporočila: 279
30.4.2009 21:19:13   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Dragi je v službi jst se pa doma živciram, pa še nič nisem spala, ker sem mogla mamo pedenat, ker je bolna in je skp padala celo noč, tako, da sem se za en dan preselila na svojo staro posteljo, na kateri sem zadnjič spala pred 10imi leti user posted image

To je pa mal grdo napisano. Mamo pedenat, ker je padala skp celo noč user posted image user posted image user posted image . Oprosti ampak ti jo vsaj še imaš, ko jo boš izgubila se boš šele zavedala kaj si imela user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

Neposredna povezava do sporočila: 280
30.4.2009 21:26:22   
BabyKitty
To je pa mal grdo napisano. Mamo pedenat, ker je padala skp celo noč user posted image user posted image user posted image . Oprosti ampak ti jo vsaj še imaš, ko jo boš izgubila se boš šele zavedala kaj si imela user posted image user posted image

Od mame imam samo to, da me kliče ko me rabi in čisto nič drugega, toliko gorja kot mi je ona ustvarila, ne želim najhujšemu sovražniku. To s padanjem skupaj celo noč, je bilo pa njeno dramatiziranje, ampak ker nočem biti taka p**** kot je ona sem se ob polnoči peljala do nje (20 km stran), da bi ji pomagala (še zdaj nevem zakaj). In mi je danes žal, ker je celo noč igrala, da bi se mi zasmilila, kot ponavadi.

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 281
30.4.2009 21:30:21   
čebelica01
Aha jah no to pa res nisem vedla , da se ne zastopite. Jaz vem , da moje nimam bo letos sep. 5 let in jo strašno pogrešam. Tako, da se mi je tole tvoje opisovanje kako moraš pomagat mami , kar mal kruto zdelo oz. se mi še zdi.

Neposredna povezava do sporočila: 282
30.4.2009 21:38:17   
BabyKitty
Aha jah no to pa res nisem vedla , da se ne zastopite. Jaz vem , da moje nimam bo letos sep. 5 let in jo strašno pogrešam. Tako, da se mi je tole tvoje opisovanje kako moraš pomagat mami , kar mal kruto zdelo oz. se mi še zdi.

Ne da se ne zastopva, samo ne oprostim ji vsega kar je ona z mano počela in ji nikol ne bom, ker je bilo res kruto. In je imelo in še vedno ima hude posledice na meni in na mojem zdravju. Biti mama nekomu ne pomeni le roditi ga. Sama sem pa koza, ker ji vedno znova nasedem v upanju, da je prišla k pameti in se spremenila. Zato sem jezna in sem se tudi tako izrazla. Sicer pa nima veze s temo :)

Neposredna povezava do sporočila: 283
30.4.2009 21:39:45   
čebelica01
ja no pol se pa lepo naspi po 10 letih v isti postelji user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 284
30.4.2009 21:42:12   
BabyKitty
Je ta noč že mimo (2 uri spanja), komaj čakam, da se uležem nazaj v svojo mehko, fletno, toplo.

Neposredna povezava do sporočila: 285
30.4.2009 21:44:44   
čebelica01
hi hi hi ni je bolše kot svoje postleuser posted image user posted image user posted image . tudi jaz že razmišljam , da izklopim to kišto in se pošteno zleknem . Moj je šel popivatuser posted image user posted image  so se deci odločil , da grejo mal ven in mi tko paše, da sem mal sama oz. malčki spijo tko , da kaki film bom pogledala pa bo

Neposredna povezava do sporočila: 286
1.5.2009 10:46:45   
tinncyka
zdravo!!! en lep 1. majski sončen pozdrav user posted image user posted image user posted image user posted image  in začel se je naš mesec!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam da vse zagledamo user posted image  ali pa +!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

želim vam še naprej lep dan!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 287
1.5.2009 16:21:40   
Snoopyka
tinncyka- ja moja punčka pa bo imela isto ime k njen očka...Albinauser posted image

BabyKitty- ja kje bi mela hiško? mislim na keri lokaciji? v LJ? k tle prinas bi se tud kaj našlo....
sm mislim, da te nebi zanimal, kr pol je kriza z službo a ne...?user posted image user posted image user posted image
glede mame in to k si napisala pa...mislm da vsak zase najbolje ve kk stvari stojijo.
k js se z svojo tud ne štekam preveč...user posted image
ampak srčno upam da si se vn naspalauser posted image
brina_3- dobrodošla! ja zdej pa res nič večuser posted image user posted image user posted image

no 1.5.2009 je tuki....upam da boste maja 2009 vse ki si srčno želite user posted image zagledale user posted image ali +!!!!!!user posted image user posted image user posted image
navijam za vas!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 288
1.5.2009 19:05:41   
teen
Hello pikice user posted image

Jst sm bla danes pridna in sm se učila od 12ih pa do 17.30 user posted image user posted image user posted image
Sam upam,da sm se tut kej NAUČILA user posted image
Tko,da mam ju3 frej in bom kaj nardila v stanovanju pa lenarila user posted image

tinnycka a si se učila kaj? Al si raje na ju3 prestavila ? user posted image

brina_3 dobrodošla user posted image

Evo maj je tuki.. Tko,da se je danes začel naš mesec user posted image user posted image user posted image  Čimveč  ++++++ in jst upam,da ga prva zagledam ve pa mi vse sledite user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 289
1.5.2009 19:10:17   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: teen

tinnycka a si se učila kaj? Al si raje na ju3 prestavila ? user posted image

hehe sem na jutri prestavljauser posted image user posted image user posted image , no tudi vem da se mi nebo dalo... v nedeljo pa tak delam tak da se ne bom moglaučiti!!

navijam za +!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teen)
Neposredna povezava do sporočila: 290
1.5.2009 20:50:09   
BabyKitty
BabyKitty- ja kje bi mela hiško? mislim na keri lokaciji? v LJ? k tle prinas bi se tud kaj našlo....

Ljubljano iščeva ja, ker je moj tukaj zaposlen, pa tudi podjetje njegovo bolje "laufa" kjer je več ljudi :) Ni nobenih pametnih hišk ali so v betonski džungli ali pa v gozdu z najbližjo trgovino 5 km.

in ste imele lep dan? Midva sva si danes zelo privoščila in je rekel da ga moram malo pohvaliti, ker me tako razvaja :)

Aja bdw teen si kaj pogledala ZS :)

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 291
2.5.2009 13:27:03   
teen
Aja bdw teen si kaj pogledala ZS :)

Odpisala user posted image

Jst sm ravno kosilce skuhala in je zdaj dragi šel spat jst pa za računalnik user posted image

Pa neki me trebuh boli pa izcedek mam nek čudn - tko roza user posted image  Pomoje se kr pripravla za user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 292
2.5.2009 13:32:26   
BabyKitty
Jst sm pa spet celo noč prebruhala :( pol sm pa zjutri zbrala moči za en sprehodk pa 2 hiški sva šla pogledat in sem se čist zalubla v eno :) zdej morm pa še 2 knjigi po 300 strani prebrt in se spet bedno počutm in nevem kako bom zmogla user posted image

(odgovor članu teen)
Neposredna povezava do sporočila: 293
2.5.2009 15:14:43   
donna22
Sem zdaj glih vidla: zoja10 ima hčerkico Tajo user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_4119728/mpage_1/key_/tm.htm#4119731

Neposredna povezava do sporočila: 294
2.5.2009 15:48:52   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Sem zdaj glih vidla: zoja10 ima hčerkico Tajo user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_4119728/mpage_1/key_/tm.htm#4119731

user posted image

čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 295
2.5.2009 15:52:45   
brina_3
zoja10 čestitkeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 296
2.5.2009 15:55:47   
tinncyka

Jst sm pa spet celo noč prebruhala :( pol sm pa zjutri zbrala moči za en sprehodk pa 2 hiški sva šla pogledat in sem se čist zalubla v eno :) zdej morm pa še 2 knjigi po 300 strani prebrt in se spet bedno počutm in nevem kako bom zmogla user posted image

kaj če  bi šla pa zdravniku... če skoz bruhaš lahko pride do dehidracije...
upam da se hitro pozdraviš!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 297
2.5.2009 16:16:18   
BabyKitty
Eh ne, sej sm navajena... Sem spet dobila samo najlepše od svoje mame :) sej bo minil... Hvala useen :)

zoja10 čestitaammmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 2.5.2009 16:17:05 >

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 298
2.5.2009 19:48:41   
Snoopyka
čao punce!
kje a ste vse?user posted image

BabyKitty upam da ti bo kmal bolje! Izvoli...popij čajčkauser posted image pa bo bolje!user posted image

zoja10 čestitam!!!!!!user posted image user posted image user posted image
vse najlepše želje v mojem imenu in velik cartanja vam želimuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 299
2.5.2009 21:26:47   
teen

Revica user posted image user posted image user posted image user posted image Ce ti je tok hudo se ne naprezaj in ne beri.. Te bodo se samo ucke bolele.. Lepo si cajcka skuhi pa pejt pocivat in zacni brat ko bos boljse.

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......