oka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Marijena A s 4 mesečnim dojenčkom ni dela??? Eto zdaj sem pa prepričana da se ta oseba malo zaj... in še nima nobenih izkušenj z otroci, kaj šele da bi imela svojega. ja seveda je nekaj dela, mislila sem pač za taščo, da ne bo imela nobenega dela, ker je pač priden. jaz pa sem cel dan z njim in sem utrujena, ker skrbim zanj in ga previjam, hranim, oblačim, grem na sprehod itd... ma mislim da je vsem to jasno, samo ker sem pač jaz to napisala, bo spet izpadlo čudno. ja, kaj bo pa tašča? Postavila g av vitrino in gledala štiri dni? Ali ga bo previla, mu dala flašo, ga vzela v naročje, ga uspavala, peljala na sprehod...itd...in potem ne bo ona utrujena? Najmanj dvakrat starejša kot ti? ker če ne, je res vseeno potem, če ga na Petrolu pustiš toliko časa. Ali pa na meji pri carinikih. Saj ni itak nobenega dela z njim. Neee, ti pa ne štekaš čisto nič. Ona je utrujena, ker ko je otrok z njo, je z njim delo, ko ga bo dala tašči, pa bo premaknila tisti čudežni gumb in otrok se bo porihtal sam, z njim ne bo nobenega dela. Mater tole se bere, kot da je previjanje, hranjenje... delo, ki si zasluži stoječe ovacije in ne neka samoumevna dolžnost, ki pride skupaj z dojenčkom. In vsa čast tvoji tašči, da ti je poskušala odpreti oči in ni podprla tvoje razvajenosti.
< Sporočilo je popravil oka -- 20.4.2009 13:13:33 >
|