sneguljčica -> RE: Tašča mi gre na živce! (27.4.2009 8:25:03)
|
Mene pa sploh ne moti to, da bi rada šla žurirat, pa bi otroka pustila doma. Bolj mi je bedno, da na prvo mesto postaviš družbo, ki ne sprejema njenega otroka. Otrok je del tebe in če ne sprejmejo njega, tudi tebe ne - kako si sploh lahko v družbi takih ljudi? Kaj pa ko bojo oni imeli otroke, a takrat bojo pa kar dovoljeni v družbi al kako? Sicer ne vem kaj počnete na teh zabavah takega, da otroci sploh ne morejo biti zraven, ampak če gre za običajen žur, še vedno lahko daš otroka spat in se zabavaš. Sicer zapiti do onemoglosti se ne moreš, ampak saj to si itak sprejela že takrat, ko si se odločila za družino. Druga stvar, ki mi je bedna je ta, da zahtevaš, kdo mora koliko časa paziti na otroka - če je tvoja mama pripravljena prevzeti dojenčka za en teden, zakaj pa ne odpove tistega rojstnega dne in pazi otroka. Zakaj je tašča kriva, ker noče prevzeti odgovornosti? Tretja stvar, najbolj bedna, mi pa je, da bi ti vrinila dojenčka kar eni prijateljici - madona, otrok ni zlata ribica, ki jo nesemo k sosedu za ta čas, ko gremo na morje...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image]
|
|
|
|