Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 mah ne vem no, zakaj vas tolk moti pa če si recimo v 6. al 7. plačilnem razredu, maš verjetno fajn prihodke, pa partner tud, pa ti je lažje dat 300 al kolk že € za vrtec, kot jih je nekomu 70, k masta recimo po 480€ plače...k vsi ostali stroški pa take isto pridejo, elektrika, hrana in vse, pa edin pri vrtcu majo mal subvencij...kok pa nej tak plačuje polno ceno, al 70 procentov, prosim no...tko so otroci vsaj v vrtcu, mal pozabjo na tegobe doma, dobijo kolkrtolk kvalitetne obroke tam, pa kak posladek, pa se igrajo z igračami, k jih drgač še vidli nebi, pa bohvekje bi se jih pomikalo, ko bi bli starši v službi, al pa bi bli sami doma al pa bi mogu edn od staršev ostat doma, pa bi bla beda še večja....dejte mal iz drugega zornega kota pogledat, ma sej niso sam vaše riti....pa brezskrbi da marsikdo bi si želel bit v 6. plačilnem razredu... pa jst bi tud zdej mela kao zastonj vrtec za drugega, pa valjda bi mi prov pršlo, komu pa ne pa če ga ne bom, se pa tud ne bom usajala, pač kaj nej zdej....sem že ko se je to uvajalo, rekla da bo drek iz vsega skp...žal je tako, da če vlada sprejema ukrepe, ki koristiju ljudstvu, jih ziher sprejema z namenom kaj pa mislte, točno so vedli da to ne bo šlo skoz, zato so pa sprejeli...da bo ta vlada zdej kriva, ko bo mogla ukinit isto z vinjetami itd. je mal širše treba pogledat, s tem se ne bi ravno strinjala. Mislim ok, saj če pogledaš izključno samo plačo, je definitivno razlika, samo si tisti z več denarja tudi več privoščimo in imamo večje kredite, kar pomeni, da imamo v bistvu še manj denarja. Ampak ok, to je naša odločitev, zato jaz tega nikoli ne mečem naprej, čeprav bi jaz tudi raje, da bi se krediti upoštevali.....
|