|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Maraton, ki ti prikliče solze v oči
17.4.2009 22:05:50   
frutka_
user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 26
17.4.2009 22:37:45   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Gina kaj pa zadoščenje, da si za otroka nekaj naredil, kar si je želel? V tem primeru gre za lastno zadoščenje in v tem primeru ima ta fant nekaj od tega......

sicer razumem tvoj pogled, samo menim, da starši nismo tako sebična bitja, kot hočeš ti predstaviti. Vsaj večina ne..... jih kaaarrr nekaj poznam, ki bi dali zadnji €, kos kruha, v končni fazi lastno življenje za otroka.....

Ne, freycha, čisto narobe si me razumela. Meni se zdi, da smo starši v 99% tako narejeni, da bi se strgali za svojega otroka. Nismo sebični v svojem odnosu do otrok. Oz. premalo smo. Za nas so otroci bogovi in jih nosimo po rokah - v veliiiiki večini. Ne bi rekli ne niti če nam reče, da gremo na iron-tlon. Nimamo več občutka zase, samo še otrok je v našem lajfu. To se mi zdi še bolj poudarjeno pri starših otrok s posebnimi potrebami. Njih več ni v njihovem lajfu, samo še otrok je in njegovo dobro. In hotela sem samo povedat, da je egoizem lahko dobra stvar. Oni bi morali mislit tudi nase, ne samo in izključno 24h/d na otroka. In tukaj se mi ta oče ful smili, da je pozabil nase. Ni to prav. Poleg tega je treba ozavestit, kdo je zdaj nesrečen. Je res otrok nesrečen, če ne bi šel na ta iron ne vem kaj že? Ma ne ga srat, ljudje božji, otrok bi bil že z mnogo manjšim zadovoljen, le starši ne bi bili. Prevelika pričakovanja so tudi huda reč. Po moje je treba najprej s tem razčistit. Torej kdaj bi bil otrok srečen, šele če bi šel na maraton ali že prej?

Razumem te, kokakola, kaj misliš. V ljubljani letos poteka projekt Bontonček, ki ga organizirajo ljudje s posebnimi potrebami za ozaveščanje otrok o različnih stanjih ljudi in sprejemanju drugačnosti. Resnično sem bila vesela, ko so tri dni prihajali k nam. Če tole bere kakšna učiteljica iz ljubljane priporočam, da organizirajo to na šoli, financira MOL, je zastonj in odlično za otroke in odrasle - skratka meni je žal, d anismo vzeli tega čisto za celo šolo, ampak samo za nekatere razrede. Skratka, hotela sem povedat, da vem, da je odziv ljudi različen. Ne moreš verjet, kako staršno nevljudni so lahko ljudje. Ena mama je, ko je tretji dan videla na šoli invalidske vozičke čist ogorčeno vprašala: A zdaj bodo pa kar vsak dan tukaj? Jaz bi jo kar čez zaprto okno ven vrgla, tolk sem bila ogorčena. Skratka, zavedam se, da je največ v sprejemanju. To je bistveno. Ampak a veš, če realno razmisliš, ljudje itak ne sprejemajo niti čisto navadnih, običajnih ljudi. A si ti sprejeta od vseh, te vsi imajo radi? Dvomim.Z nikomer na tem svetu ni tako. To spet ni čisto bistvenega pomena za srečo, saj je ljudi, ki te imajo radi v bistvu vedno ravno prav okoli tebe ponavadi, a ne. Pa tudi ljudje s p.p. so na istem kot ti, samo da ti je zanje bolj hudo, kot zase. Ravno tako imajo ljudi, ki jih imajo radi, kakor tudi čudake okrog sebe. Mislim itak je vsakemu bolj hudo za svojega otroka, ne glede na karkoli.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 27
17.4.2009 22:53:32   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Gina kaj pa zadoščenje, da si za otroka nekaj naredil, kar si je želel? V tem primeru gre za lastno zadoščenje in v tem primeru ima ta fant nekaj od tega......

sicer razumem tvoj pogled, samo menim, da starši nismo tako sebična bitja, kot hočeš ti predstaviti. Vsaj večina ne..... jih kaaarrr nekaj poznam, ki bi dali zadnji €, kos kruha, v končni fazi lastno življenje za otroka.....

Ne, freycha, čisto narobe si me razumela. Meni se zdi, da smo starši v 99% tako narejeni, da bi se strgali za svojega otroka. Nismo sebični v svojem odnosu do otrok. Oz. premalo smo. Za nas so otroci bogovi in jih nosimo po rokah - v veliiiiki večini. Ne bi rekli ne niti če nam reče, da gremo na iron-tlon. Nimamo več občutka zase, samo še otrok je v našem lajfu. To se mi zdi še bolj poudarjeno pri starših otrok s posebnimi potrebami. Njih več ni v njihovem lajfu, samo še otrok je in njegovo dobro. In hotela sem samo povedat, da je egoizem lahko dobra stvar. Oni bi morali mislit tudi nase, ne samo in izključno 24h/d na otroka. In tukaj se mi ta oče ful smili, da je pozabil nase. Ni to prav. Poleg tega je treba ozavestit, kdo je zdaj nesrečen. Je res otrok nesrečen, če ne bi šel na ta iron ne vem kaj že? Ma ne ga srat, ljudje božji, otrok bi bil že z mnogo manjšim zadovoljen, le starši ne bi bili. Prevelika pričakovanja so tudi huda reč. Po moje je treba najprej s tem razčistit. Torej kdaj bi bil otrok srečen, šele če bi šel na maraton ali že prej?

mislim, da premalo poznamo ozadje, da bi lahko sklepali, ali je on pozabil nase ali ne. Definitivno je to nekaj tako "težkega", da če ne bi bil 100% posvečen tej zadevi, ne bi speljal do konca. Mislim pa, da tudi oče najde v tem tekmovanju zadoščenje. Če že samo nase pomislim, kako se boljše počutim, ko kaj konkretno fizičnega zase naredim. Uf.. kar poletela bi...... res se takrat hormoni sreče začnejo sproščati in občutek, ko prideš na cilj ali do vrha oz. zmagaš?nepopisen......

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 28
17.4.2009 22:56:40   
tropical
Saj ne morem verjetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 29
18.4.2009 3:04:40   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: kokakola

Če bo vse po sreči, bo letos jeseni prav za našega mulčka organizirana kolesarska dirka, kjer bo imel čast prvi zapeljati skozi štartuser posted image in potem na koncu še skozi cilj!user posted image

------------------------
Jaz verjamem, da vam bo sreča stala ob strani user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
18.4.2009 3:10:59   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Pa ne mislit, da jaz nisem jokala zraven. Seveda sem. Ampak bi tudi če ne bi maratona tekel, če bi ga samo gledala, kako lepo skrbi zanj.

------------------------
Gina, ej, nimam besed, no... user posted image   Kako lepo si to povedala... Hvala.

ROŽICA

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 31
18.4.2009 13:13:34   
BUŠICA
jaz sem tega človeka razumela tako- zelo je težko in ravno zato, ker je težko, pokažem (svetu), da zmorem še to! in ja, prikliče solze..
na tem mestu vam pa lahko povem, kaj sem imela priložnost tokom študija videt- dom za zapuščene otroke z invalidnostjo. to so bili slepi, gluhi ali drugače invalidni otroci, ki so jih starši zapustili... vsakega obiska (čeprav tujcev), so bili ti otroci tako veseli, da so nekatere sošolke takrat jokale..še bolj ko so šle..
danes, ko imam sama otroka, vem, da mi oči ne bi ostale več suhe..
in kapo dol vsem staršem, ki so življenje podredili takšnim otrokom..

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 32
18.4.2009 16:43:46   
kimi
res neverjetno

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 33
19.4.2009 8:03:39   
Pupsika
Sem že videla kako leto nazaj...kadarkoli pogledam jokam, ne morem pomagat...
Odkar sem mama zelo težko gledam ..zdjle nisem mogla pogledt do konca.
Norouser posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?