|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Maraton, ki ti prikliče solze v oči
17.4.2009 11:13:22   
Freycha
Ta zgodba me tako gane, da jo delim še z vami!!

RESNIČNA ZGODBA
Nekega dne sin vpraša svojega očeta: " Oče, hočeš z mano sodelovati
na maratonu?"
Oče je bil bolan na srcu, a je vseeno odgovoril: "Da!"
in skupaj sta tekla na maratonu. Tekla sta tudi na drugih maratonih,
ker je oče vedno odgovoril: "Da!" kadarkoli ga je sin vprašal.
Nekega dne sin vpraša očeta: "Očka, kaj misliš, bi se vpisala na
tekmo in bi šla trenirati ironman-a?" In oče je odgovoril DA.

Za tiste, ki ne vedo, kaj je svetovno prvenstvo IRONMAN-A: poteka
vsako leto v oktobru na Havajih. to je najtežji triatlon na svetu !
Tekmovalci morajo preplavati 3,86 km, nato prekolesariti 180,02 km, da
bi na koncu tekli še maraton, dolg 43,19 km.

OČE IN SIN STA SKUPAJ KONČALA TEKMOVANJE. OGLEJTE SI VIDEO POSNETEK
TE TEKME: IRONMAN TRIATLON.

www.godtube.com/view_video.php?viewkey=8cf08faca5dd9ea45513

mah, mene te zadeve odkar sem mama tako ganejo user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Maraton, ki ti prikliče solze v oči
17.4.2009 11:14:45   
TomTaylor
ne ljubi se mi gledat, verjamem pa, da je ganljivo...pa tut do joka mi ni..user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.4.2009 11:23:57   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

mah, mene te zadeve odkar sem mama tako ganejo user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem taka cmera odkar sem mama, da tega ne upam sedaj gledat, sem v službi.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.4.2009 11:29:01   
Anonimen
O pišuka! Sem jest tud jokala. Izjemno srčni ata. Res lepo user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.4.2009 11:43:05   
BUŠICA
če je kdo ironman, je to potem ta oče.
kapo dol človeku, ki je opravil svojo življensko nalogo..

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.4.2009 12:03:09   
baja*

mene tud... dodaj še to, da sem noseča pa dobiš ultra cmerouser posted image user posted image

vsaka mu častuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.4.2009 12:12:05   
TomTaylor
Tole sem jz enkrat pred leti (user posted image ) videla po mailu, takrat še nisem bila mama; tako da vam garantiram, da nima materinstvo in nosečnost nič veze tukaj zraven. Gane do srca, do solz. Je+ba+t ga. user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.4.2009 12:15:18   
2mak
Uf, dobro, da sem sama doma in da imam dovolj robčkov ob sebi... Mama + nosečka, to je res idealna kombinacija za ultra cmerico. Je pa res Oče z veliko začetnico, ni kaj...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.4.2009 12:19:08   
Anonimen
O fak. user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
17.4.2009 12:23:42   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Tole sem jz enkrat pred leti (user posted image ) videla po mailu, takrat še nisem bila mama; tako da vam garantiram, da nima materinstvo in nosečnost nič veze tukaj zraven. Gane do srca, do solz. Je+ba+t ga. user posted image

jah mene prej te stvari zagotovo niso tako ganile, kot me sedaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
17.4.2009 12:26:24   
Blueeyes
ooo, z mene kr lijejo solze... full lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.4.2009 12:49:14   
Ajvy
vav............noro.....sej nisem mogla pogledat do konca....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.4.2009 16:17:00   
Anonimen
Imam DVD doma, gledala že neštetokrat, pa vsakič znova me gane. Mogoče tudi zato, ker imamo sami invalidnega otroka. Pa moj mali tudi z očetom hodi na kolesarske dirke, res da s prilagojenim kolesom, ampak nima veze. Res se vse da, če se hoče. In živ dokaz za to, je naš mali šestletnik.
Če bo vse po sreči, bo letos jeseni prav za našega mulčka organizirana kolesarska dirka, kjer bo imel čast prvi zapeljati skozi štartuser posted image in potem na koncu še skozi cilj!user posted image

< Sporočilo je popravil kokakola -- 17.4.2009 16:18:51 >

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 16:41:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu BUŠICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
17.4.2009 17:22:13   
ŽanaTaja
to pa je res ganljiv prizor....user posted image user posted image ...ne moreš verjet....grozno in lepo hkrati....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.4.2009 17:30:47   
mika
o boguser posted image user posted image user posted image  , še dobro, da nisem v službi pogledalauser posted image user posted image user posted image

kakšna žalost in velika sreča ob enem. Ta otrok se je rodil pravemu očetu, vsa častuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.4.2009 17:42:55   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

mene tud... dodaj še to, da sem noseča pa dobiš ultra cmerouser posted image user posted image

vsaka mu častuser posted image user posted image user posted image

enako, sploh ne upam pogledatuser posted image

< Sporočilo je popravil barika -- 17.4.2009 17:43:21 >

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.4.2009 18:20:51   
Gina
Jaz sem pa čudna in ne razumem dobro. Zakaj se je treba tolk gnat, da bi se dokazal, da si ok fotr? To je nečloveško, spoh če to delaš zato, ker ti katerikoli sin na tem svetu že reče, greva na maraton. Edino če delaš zase. Če te te reči že v osnovi tako veselijo. Potem je ok, ker delaš za oba, ampak prvinsko zaradi sebe. Ne moreš se potem krivega počutiti, če rečeš otroku ne, ne greva na maraton al kakšen iron -tlon, ne glede na otrokove posebne potrebe. Edino še en razlog vidim, da greš v to, namreč da si zelo želiš slave in potrditve. Potem je to tudi ok varianta, ker nekaj narediš zase.
Hočem samo reči, da so te reči globje, kot jih površinsko vidimo na enem posnetku na hitro.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.4.2009 18:32:58   
Anonimen
Zakaj se je treba tolk gnat, da bi se dokazal, da si ok fotr?

Ta oče je že pred sinom tekmoval na Ironmanu. S sinom sta se pa mislim, da trikrat udeležila Ironmana.
Tukaj se ne gre, da bi kateremu dokazoval, da je on uredu oče, gre se za osebno zadoščenje.
Mogoče mi, ki imamo otroke s posebnimi potrebami gledamo na te stvari iz drugega zornega kota. In nikakor s tem ne mislim, da je tvoje razmišljanje napačno.

Sklepam, da imaš ti zdravega otroka. Si ga naučila voziti kolo, potrebno je bilo pač nekaj ur, da je otrok zaštekal.In je bil vesel.
Moj otrok, ki je pa gibalno oviran, pa je porabil ogrooomno časa, da je dosegel to, da se lahko pelje na prilagojenem triciklu. In ko si ga na koncu videl, da kljub svoji invalidnosti zmore, ti pomeni veliko. In on je bil enako vesel, kot tvoj otrok.

Je pa res, da si je fino pogledati cel DVD, kjer je zajeta celotna zgodba in ne samo delček nje.

< Sporočilo je popravil kokakola -- 17.4.2009 18:35:36 >

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
17.4.2009 18:45:32   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Hočem samo reči, da so te reči globje, kot jih površinsko vidimo na enem posnetku na hitro.

mar dvomiš v naše razumevanje tega početja?

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.4.2009 19:14:48   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: kokakola

Tukaj se ne gre, da bi kateremu dokazoval, da je on uredu oče, gre se za osebno zadoščenje.

Ja, napisala sem, da ne razumem. Ker res ne razumem. Kakšno je lahko drugačno zadoščenje kot osebno, v bistvu sem točno to mislila, da samemu sebi nekaj dokažeš. Meni osebno je vsak starš otroka s posebnimi potrebami človek za dobiti medaljo. Občudujem vse, ki to popolnoma starševsko počno. Enostavno tako je. Zame so vsi heroji. Zato ne vem, zakaj sami pred sabo niso. .

Poglej, njegov sin je itak vesel, da ima fotra, ki lepo skrbi zanj. Če vsak dan trenira ure in ure, kar prav gotovo počne, saj sicer tega ne bi zmogel, ga lahko vsak dan vozi okoli. Pa ne mislit, da jaz nisem jokala zraven. Seveda sem. Ampak bi tudi če ne bi maratona tekel, če bi ga samo gledala, kako lepo skrbi zanj. Ne bi mu bilo treba tako hudih bitk biti. Ni potrebe po tako hudem dokazovanju. Vsaj iz mojega zornega kota ne.

Morda pa čist narobe razumem, seveda je to možno. Vsake oči imajo svojega malarja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.4.2009 19:16:16   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

mar dvomiš v naše razumevanje tega početja?

V nič ne dvomim, ker sploh nimam pojma, kako razmišljate. Napisala sem samo, da jaz ne razumem. Lahko mi pa razložiš vzroke, ki jih ne poznam, jih bom z veseljem prebrala, ker bi rada razumela.

Neposredna povezava do sporočila: 22
17.4.2009 20:13:38   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: kokakola

Če bo vse po sreči, bo letos jeseni prav za našega mulčka organizirana kolesarska dirka, kjer bo imel čast prvi zapeljati skozi štartuser posted image in potem na koncu še skozi cilj!user posted image

user posted image user posted image user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.4.2009 21:25:33   
Anonimen
Ja, napisala sem, da ne razumem. Ker res ne razumem. Kakšno je lahko drugačno zadoščenje kot osebno, v bistvu sem točno to mislila, da samemu sebi nekaj dokažeš. Meni osebno je vsak starš otroka s posebnimi potrebami človek za dobiti medaljo. Občudujem vse, ki to popolnoma starševsko počno. Enostavno tako je. Zame so vsi heroji. Zato ne vem, zakaj sami pred sabo niso. .

Mogoče je to osebno zadoščenje, tisto, ki ti daje moč, da se bojuješ še naprej. Ker imeti takega otroka res ni lahko.
In tudi vsak starš, ki ima zdravega otroka je vesel, ko njegov otrok doseže nek cilj,ki si ga je zadal. Pač naši otroci pa sami niso zmožni doseči sami nekega cilja, ampak potrebujejo pomoč. Pa zato ne potrebujemo medalje. Največ nam pomeni, da te okolica sprejme, da se ljudje ne obrnejo stran, ko vidijo takega otroka,...
In ta oče je zame naredil en velik korak, ker je imel pogum, da se je lotil tega.

Ti dam še en banalni primer, ki smo ga doživeli. Pač moj "mož" je kolesar, več ali manj se udeležuje veliko kolesarskih dirk. Več ali manj ga povsod spremljava z otrokom. Na vseh otroških kolesarskih dirkah je sodeloval tudi moj otrok. In povsod so ga bili veseli.
Razen na eni, na štajerskem koncu, so nam obrnili hrbet. Nismo ga mogli prijaviti, ker je bil pač na triciklu. In tukaj mi je šlo dobesedno na kozlanje.
Pa je moj otrok vedno zadnji, ki pride skozi cilj. Ampak on se zaradi tega ne obremenjuje. On je vesel, da pride in zmore priti skozi cilj.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
17.4.2009 21:35:07   
Freycha
Gina kaj pa zadoščenje, da si za otroka nekaj naredil, kar si je želel? V tem primeru gre za lastno zadoščenje in v tem primeru ima ta fant nekaj od tega......

sicer razumem tvoj pogled, samo menim, da starši nismo tako sebična bitja, kot hočeš ti predstaviti. Vsaj večina ne..... jih kaaarrr nekaj poznam, ki bi dali zadnji €, kos kruha, v končni fazi lastno življenje za otroka.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?