Zoja Miša
|
Mi2 preživeli zelo lepo uro v vrtcu. Smo se igrali, pogovarjali...bilo je fajn. Upam, da bo tako tudi jutri, ko bomo starši, če seveda želimo, pustili otroke malo same. Danes se mi je zdelo, da bi jo lahko...bomo videli. Počasi... Mi je fajn, ker nič na silo ne delamo. Super je. Tako da Tejkaz, sem se pozanimala in so mi svetovali, da naj bom na začetku kar zraven, ko gremo v vrtec, tako da jo bo moj sicer peljal, jaz bom pa tudi šla zraven s svojim avtom,da ji rečemo pa-pa, pa da pridemo ponjo. Pa brez skrbi, ne bom jokala, sem se tako odločila in tako bo. Mi je tudi zelo všeč igralnica in igrišče in vzgojiteljici, tako da mislim, da bo fajn. Kaja Lina se je danes že pri pomočnici cartala Bella, kako nič? Zakaj pa? Sem bila le žalostna, ko mi nobena ni odgovorila. Pa saj vem da slej ko prej bo, ampak je tako fajn mal pojamrat, potem pa hitro katera skoči Betty, za Roka in da ni kaj hujšega. Erin, ja to pa res ni fino! Držim pesti, da se porihta, kot si želiš Matejka, to pa res ni fajn, upam, da te prvi vtis vara Naša vzgojiteljica je tudi malo starejša, po mojem okoli 50, ampak igleda zelo mladostno in se ji že vidi, da se z otroci veliko ukvarja. Super je! Glede kosila, pa mislim, da je v vseh vrtic enako, kosilo okoli 11.15, za tamičkene. Katja, po mojem si ti tudi ni treba sekirati zaradi teže...če je zdrav in vse o.k., bo pač med lažjimi, kar tudi ni slabo. Tejkaz, zakaj pa ne več v Snovik? Ni o.k.? Me zanima, ker mi je blizu in če ne bi bili bolani takrat ko je bilo vroče, bi se že šli tja kopati. In hvala prvi dan je bil super. Jedli res še nismo...bomo videli kako bo to. In kot sem že gor napisala, ne bom jokala, brez skrbi. Se mi pa zdi bolj fer do nje, da grem z njo, čeprav bo meni huje! Si to zasluži! Pa vsem, za bundice je spraševala Sayuri, ki pa se sedaj nekje skriva Sayuri, kje si??? Majči, super za tvojo Lino! Pridna punca! Šibam še kaj narest...pa-pa