Krysia
|
Ah, še dobr da mamo ctr+c in ctrl+v - bi drugač šel cel tale roman nekam ... Evo, internet je usposobljen - zjutraj sem vas še prebrala, potem pa do 11h ni delal ... sem celo doktorsko dizertacijo naredila, na konc sem pa ugaslna pa prižgala varovalko, zdej pa dela ... No, ampak pol smo morali jest pa it v trgovino ... in zdej sem ga polegla v postlco in bo zaspal, če še ni ... kar se tega tiče, imamo ful srečo. Čestitke: TAI (marianne) - čestitke za 11ko in LUCIJA (aradej) in STELLA (tatly), čestitke za 10ko! Komentarji - kolikor sem si zapomnila: Vilika, žal mi je zarad službe ... upam, da najdeš kaj, kar ti bo ustrezalo. Za uspavanje ti pa moram povedat,, da smo imeli par dni (po tistem, ko je bil bolan) isto sceno ... sem morala bit zraven posteljice in če me je videl odhajat, je bil jok, kričanje, krokodilje solze ... sem se dobesedno plazila po kolenih iz spalnice, da me ni videl ... pa ne vem, zakaj, ampak evo, nekaj dni mi spet zaspi normalno ... ko vidim, da je zaspan, greva v postlco, mu dam medvedka, se obrne na bok in to je to ... kdo bi jih razumel Upam, da boste porihtali tole. Veš, mogoče je pa bolj siten tudi zato, ker si ti pod stresom (služba pa bujenje ponoči) in to čuti .. se mi zdi, da majo tile naši sončki prav senzorje za vsako spremembo našega počutja in razpoloženja ... pa bravo za korakce in zobke ... kar se pa tiče hrane ... če je lačen, naj je ... dobr, če bo pretirano, mu boš že omejevala, ampak mislim, da zdej ne more bit požrešen ... al je lahko? pač velik poje, sej je tud kr konkreten fant, a ne? Kaja02, tale vaša delavka na zavodu al kje si bla, je pa čist mim. Halo? Tud zate upam, da najdeš kakšno fajn službo! Itak pa ne bi mel smisla tud če bi ji rekla kaj nazaj ... eni ljudje pač ne bi smel delat z ljudmi, ker nimajo čist nobenga občutka ... K_a_t_j_a, kako Jan? Upam, da ni nič hujšega! O taščinem darilu pa ... jah, ne vem, kje ljudje pobirajo ideje za taka darila barbarinha, dej se bolj pogosto oglsi. Tvoj Luka je pravi cuker! anita, kako je blo pr stričku Pušenjaku? Si slišala srček? Tejkaz, upam, da boste uspešni pri zobozdravniku. N evem, pa sej mogoče je podkupovanje, sam ... a lahko kaj drugega narediš? upam, da bo Eva kmalu ugotovila, da zobar ni tak bavbav (hm ... sje priznam, men tud ni prijetno it k zobarju, sam ... kaj morem, je pač treba vsake toliko časa) betty, mi nismo nič pošte iz ZD dobil za zobarja Zdej pa ne vem, bom počakala do konc tedna, pol bom pa poklicala pa se bova naročila, če ne bo pošte ... a mi poveš, h kateri zobozdravnici sta povabljena - bom pol kr njo poklicala ... clara23, bravo za marka in njegove korake. Pa lepi nohti! aradej, super slikce! Zoja Miša, kdaj točno ti prideš z morja? da gremo še pred tvojo službo na kakšen sprehod - da si Rok spet mal Kajo Lino ogleda pingo80, kje ste pa bli na morju, če ni skrivnost? Škoda, da je bla mrzla voda, ampak očitno ste vseen užival! Erin, same dobrote si nam tukaj gor postregla za svoj RD. Le zakaj ne praznuješ večkrat sayuri in pingo, jst pa lahko vse normalno berem ... kateri brskalnik uporabljata? Mozilla al explorer? Jst z Mozillo vse vidim tko, upam, da sem vse pokomentirala. Hitr še ctrl+c pritisnem, če slučajno kaj zašteka ...
|