Nejka23
|
Dober vecer! Gotovo me boste kar odpisale,ker se nic vec ne javim...Enostavno nimam casa,pospeseno se ucim ya iypit,ki se pribliyuje y bliskovito naglico...27 julij...Upam,da mi rata... Na hitrosem preletela slikice,vsi ste lepi, cort... Bravo ya vse prve korake,kobacanja,zobke..In seveda en kup pikapokic ya vse bolancke!!!! Drugace pa nas Jaka veselo vstaja kjer je le moyno,mimgrede je na vrhu stopnic,tako da vidom,da bo pa res treba ograjico nabavit...Odpira predale,iy polic mece vse kar doseye, nagaja sestrici ' ko jo zagleda,se zakadi proti njej in jo že cuka za laske...Ti ti lump!!!! Bili smo na nevro,ima nekonvulzivni paroksizmalni sindrom,ki naj bi ga prerastel,nic hujsega,prizadane okoli 10% otrok,sedaj mora piti nek sirup in pa ene tablete smo dobili,se premiljujem,kam naj mu yamesam tablete,da bo pojedel...Kar na bruhanje mu gre in noce vec niti zličke dati v usta,ko dobi v ustata okus... Ima 5 zobkov, y njimi veselo grize in ščipa ' pa ne hrano , hihihih Vrtec smo dobili, Neža,v katerem vrtcu ste...Mi smo v TTinkari... Ko se vreme popravi,se dobimo na kavi,velja...Sedaj bom imela oba doma, Lana gre jutri zadnjič v vrtec.To bo še pestro poletje... Najbolj vesela novica ' dobila sem podaljšano porodniško do 21.10.!!!! Sem zelo vesela... Nič,imejte se lepo, hvala za čestitke,saj se kaj javim...Kar žalostna sem,ko vidim,kako lepo uživate na morju...Mi letos ne gremo,samo v toplice...Jay pa sem tak ljubitelj morja..... Ampak vsega baje ne morem imeti... Ah,saj bo... Noška!!!