|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
23.6.2009 14:14:48   
sayuri
daja, super, da prideš jutri user posted image   Kaj pa majči? Pa nell? Pa katera je še govorila? tejkaz? Miškolinček, škoda, ker te ne bo. FAjn porihtaj tvojega. user posted image   Z mano gre jutri še moja mami. Ima en pregled. Tko, da mogoče pride tud na kafe user posted image  Jo bom malo naokrog poslala user posted image

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
23.6.2009 14:15:46   
sayuri
Katja, sem mislila nate. No, samo d ani blo tko hudo. user posted image Držim pesti za dobre rezultate, v kar sploh ne dvomim. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
23.6.2009 14:56:26   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Katja, sem mislila nate. No, samo d ani blo tko hudo. user posted image Držim pesti za dobre rezultate, v kar sploh ne dvomim. user posted image

Hvala Sayuri. user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
23.6.2009 15:09:41   
nell
js po vsej verjetnosti pridem.

kje je pa matejchi?

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
23.6.2009 15:18:52   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: nell

kje je pa matejchi?

A ni pisala, da gre na morje? Moj spomin je bl švoh...sam imam nekje zadaj v malih možganih napisano...user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
23.6.2009 15:33:36   
buhtlčk
Jupiiii mam podaljšano vozniško. Sem se dva tedna s pretečenim vozila, sam nobenmu ne povedat user posted image .

K_a_t_j_a maš mail.

Super, pol jutri velja. O fajn, še daja pa nell.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
23.6.2009 15:34:26   
buhtlčk
No pa od sayuri mami user posted image Kar naj pride na kavo, da vid vso to našo deco.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
23.6.2009 15:34:54   
buhtlčk

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: nell

kje je pa matejchi?

A ni pisala, da gre na morje? Moj spomin je bl švoh...sam imam nekje zadaj v malih možganih napisano...user posted image

jp, se men tud zdi

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
23.6.2009 18:30:47   
majči22
Sayuri mene žal ne bo!user posted image Greva z mojim popoldne v Ljubljano, po nakupih za morje, pa nebom dvakrat hodila v Ljubljano. Pa še prej pride domov in bova prec letela.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
23.6.2009 18:49:51   
nell
Js tud sporočam, da naju verjetno ne bo - Tibor mi je namreč danes popoldan začel bruhat - zakaj - nimam pojma - ravno analiziramo kaj je pojedel. Spil je ogromno količino čaja - običajnega, tazga k pije zmer - je možno, da bi bruhal od tega - preveč tekočine. Ne spomnim se, da bi jedel kaj neobičajnega, česar še ni jedel - juhico, jogurt, sadje, adaptirano mleko, keksolino -kej druzga se ne spomnim.

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
23.6.2009 21:17:29   
Zoja Miša
hojla punce....sploh ne vem kje se me glava drži....skratka vikend uspel jutri pa zopet nazaj na Lošinj...tokrat do 12.07.

Naša bejba  (ta mala) sama prehodi celo prikolo user posted image ....pa ni tok kratka user posted image .....

Pravkar sem dobil SMS iz Lošinja; ''PUNCE IZ FORUMA LEPO,LEPO POZDRAVI'' - mislim da vas nekdo pogreša user posted image ......

No uživajte pa se zopet slišimo po dopustu...pa pa....

< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 23.6.2009 21:18:07 >

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
23.6.2009 21:25:38   
andrejaboris
HOj še od mene!

Jaz pa sem bla včeraj na rojstnodnevni čagi in sem pila juice vodko. PIla nisem že ..... pa me je tak troflo.Zato  nisem dojila in sem ven stiskala, joške pa  sem mela ko Pamela Andersonuser posted image user posted image user posted image

Bambi tut jaz sem dobla solzne oči, pa Eli Nini so fulll laski zrasli.

Nell jaz KOnjice bolj malo poznam, naj Katja pove. Pa hvala za pohvale mojih srčkov. Tibor je tut tak cukerček! Ej pa fuullll maš dobro frizuro in barva je nora!! Lepi ste!!!
Sayuri  ne se sekirat če nisi nič delala, mamice tut mormo malo uživat a ne??user posted image

Bella user posted image user posted image user posted image za Tejo. Punce vodijo v hoji!

Neža vso srečo na izpitu jutri!!

Katja no fajn da ni preveč bolelo, rezultati pa bodo ziher pozitivni!!!

Betty fajn zrihtajte in upam, da jo švignete v Barbarigo!

Pa za seznam Enej je včeraj dobil 7. zobek, plazi od začetka junija, vstane ob opori tut tak nekje, pa sam stoji že tut ene 14 dni. Samo nogic še ne premika. Hodi ob opori. Nimam zdaj one knjigice tu da bi dala točne podatke!

Nič babike. Lepo spite in se tipkamo jutri. Mojadva že spita. Jaz pa upan na vredu noč. user posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
23.6.2009 21:58:54   
bella02
Še malo ponovit, pol pa spat! Pa za kakšno dobro misel se priporočam ob 9h zjutraj. Mam tak slab filing ... Kar bo, pa bo!
Morda
priletim jutri v Kolosej na hitro kavico, bomo videli. Nočka

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
23.6.2009 22:36:40   
Erin
bella - srečno jutri!user posted image In pa hvala za msg..madonca jo šiba Teja po vseh 4... je na vse 4 pogon, naš je bolj počaaaaasne sorte... Pa res lepe korake dela, super!!user posted image

Neža - tudi tebi srečno na izpitu!user posted image

Katja - fajn da je minil poseg brez večjih neprijetnosti..sedaj samo še čakamo lepe novičke kajne?user posted image user posted image

dar10 - če ste se odločili da greste, lepo potujte in upam da boste zdravi na morju... meni bi bilo tudi neprijetno če bi bi bil T dol bolčkan... bi imela isto pomisleke.. no saj gotovo ste glede na današnji dan že videli ali je bolje ali ne... Lepo počitnikujte!

Zoja Miša - ma te pogrešam, ful...user posted image

daja - opa sem te dala med pogrešane, pa si se ravno danes javilauser posted image ..vidiš ko najprej prilepim šele potem berem...user posted image Leonove očke bi pa res rada vidlauser posted image user posted image user posted image

Aja pa hvala vsem za odgovore...user posted image

tejka - ???user posted image

bambi - pri zadnji sliki sem se pa jaz tudi cmerit začela... res čustvena slikauser posted image user posted image No še malo nam povej kaj...

Jutri me verjetno ne bo...

nell - pozdravite se user posted image madonca, se vas prehladi kar držijo...user posted image

matejchi je na morju ja... mi je dolgčas zvečer brez njeuser posted image

andrejaboris - mmmmmmmm juicevodka, praviš..je tudi že dolgo nisem pila..je pasala a? Mal se pa moraš pocrkljatuser posted image

sayuri - pa kaj če si en dan malce polenarila... veš koliko stvari si naredila pa se sploh ne zavedaš? Pri nas je tako da ko imam jaz občutek da nisem nič naredila, ima moj da je naredil dovolj za en teden- primerjava za isto postorjeno domauser posted image user posted image user posted image Se pravi, nekaj sem..
Pridna si, vse smo pridne, ane?

Pri nas nič novega..aja, ja je... Tilen j ekončno začel blebetati in se je danes pred kosilom spet drl EDUUUUUUU.. je bil lačen pa je eno in isto besedo ponavljal spet in spet..pa samo takrat..se pravi jo pozna... drugače pa smo slišali prvi DADA in DEJ DEJ, pa še neke besede ki jih ne znam povedat ker je s črkami loto igral in kot je prišlo je prišlo user posted image user posted image user posted image Sva se z mojim nasmejalauser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
23.6.2009 22:48:11   
K_a_t_j_a
Hvala punce, ko držite pesti, da bodo moji izvidi vredu.  user posted image user posted image user posted image user posted image Me je kar strah, priznam.user posted image

bambi super slikice! Zdaj pa le uživaj doma in se z Elanino nacartajta in tvojimuser posted image . Pa seveda predvsem uživaj v user posted image !

Erin mi imamo v spalnici, če je vročina vzunaj okoli 23 stopinj, imam zaprte okne, ker drugače komarji kar silijo notr, če je pa bolj hladno imamo pa okoli 20 stopinj. Jan je oblečen, če je hladneje v pižamo z dolgimi rokavi (pajac), če je pa toplo, tako kot je bilo prelšnji teden pa spi samo v bodiju s kratkimi rokavi. Ponavadi je pokrit s tanjšo dekico, če mu je pa vroče ga pa nič ne pokrivam.

Betty upam, da se pozdravite in da si boste privoščili dopust.

Neža in bella02 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit! Držim pesti, da ga naredita! Jaz ga imam pa v ponedeljek.

nell a veš, da tu v Konjicah ni take gostilne, da bi imela ful placa. Vsaj mislim, da ne no. Kaj pa Zreče?
Pa upam, da je že Tibor že vredu in da ne bruha več.

Zojin Mišek uživajte na morju. Pa pozdravi Zojo Mišo in ji povej, da pogrešamo njene poste. In seveda user posted image user posted image user posted image user posted image za Kajo Lino in njene prve samostojne korake.

buhtlč hvala za maile še tukaj. user posted image Kaj si že dala Gašperju kak jogurt?

Luštne slikice bella02 user posted image

dar10 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čimprej se pozdravte. Kaj pa vem, jaz če  bi bilo slabo vreme na morju nebi šla na morje.

miškolinček tvoj Filip je tudi tako priden kot Jan. Zadnje čase spet 2krat na dan spi. Pa ponoči celo noč.user posted image

Sayuri jaz Janu dam zjutraj pa zvečer za jest kak grisolino, rižolino s sadjem, koruzni Lino, 4 vrste žita... v glavnem kašice, ki se delajo lahko z AM ( v našem primeru Alernova), včasih pa spije tudi samo mleko okoli 210 ml. Pa včasih dobi za malico sojin puding ali jogurt, ali mu pa naredim puding na osnovi riževega ali pa ovsenega mleka.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
23.6.2009 22:49:30   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Erin
Katja
- fajn da je minil poseg brez večjih neprijetnosti..sedaj samo še čakamo lepe novičke kajne?user posted image user posted image

Ja upam Erin, da bojo dobre novice.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
23.6.2009 22:53:36   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Pri nas nič novega..aja, ja je... Tilen j ekončno začel blebetati in se je danes pred kosilom spet drl EDUUUUUUU.. je bil lačen pa je eno in isto besedo ponavljal spet in spet..pa samo takrat..se pravi jo pozna... drugače pa smo slišali prvi DADA in DEJ DEJ, pa še neke besede ki jih ne znam povedat ker je s črkami loto igral in kot je prišlo je prišlo user posted image user posted image user posted image Sva se z mojim nasmejalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tilen!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
23.6.2009 23:00:09   
Nejka23
Dober vecer!
Gotovo me boste kar odpisale,ker se nic vec ne javim...Enostavno nimam casa,pospeseno se ucim ya iypit,ki se pribliyuje y bliskovito naglico...27 julij...Upam,da mi rata...
Na hitrosem preletela slikice,vsi ste lepi, cort...
Bravo ya vse prve korake,kobacanja,zobke..In seveda en kup pikapokic ya vse bolancke!!!!
Drugace pa nas Jaka veselo vstaja kjer je le moyno,mimgrede je na vrhu stopnic,tako da vidom,da bo pa res treba ograjico nabavit...Odpira predale,iy polic mece vse kar doseye, nagaja sestrici ' ko jo zagleda,se zakadi proti njej in jo že cuka za laske...Ti ti lump!!!!
Bili smo na nevro,ima nekonvulzivni paroksizmalni sindrom,ki naj bi ga prerastel,nic hujsega,prizadane okoli 10% otrok,sedaj mora piti nek sirup in pa ene tablete smo dobili,se premiljujem,kam naj mu yamesam tablete,da bo pojedel...Kar na bruhanje mu gre in noce vec niti zličke dati v usta,ko dobi v ustata okus...
Ima 5 zobkov, y njimi veselo grize in ščipa ' pa ne hrano , hihihih
Vrtec smo dobili, Neža,v katerem vrtcu ste...Mi smo v TTinkari...  Ko se vreme popravi,se dobimo na kavi,velja...Sedaj bom imela oba doma, Lana gre jutri zadnjič v vrtec.To bo še pestro poletje...
Najbolj vesela novica ' dobila sem podaljšano porodniško do 21.10.!!!!  Sem zelo vesela...
Nič,imejte se lepo, hvala za čestitke,saj se kaj javim...Kar žalostna sem,ko vidim,kako lepo uživate na morju...Mi letos ne gremo,samo v toplice...Jay pa sem tak ljubitelj morja..... Ampak vsega baje ne morem imeti...
Ah,saj bo...
Noška!!!

Lp, Nejka

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
24.6.2009 6:45:44   
nell
Hej bejbike!

Mi smo boljše - ni blo več bruhuhu, ampak ni vse tko k mora bit - danes je mel žurko že ob 5.00 zjutri, js sm bla čist hin - no zaspana - mačkin se pa smejal in ptem cartal in premetaval. Mah sej je blo težko ustat, sam kok tem bibekam dišijo laski, pa kok se je luštno žulit z njimi - pa tko. Ja služba se približuje in mi je tok fejst hudo, ker ne bo več najinih jutranjih valanj po postli - to je bil najboljši začetek dneva - eno urno razgrajanje po veliki posteljiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Pršla do spoznanja, da bo še verjetno najbolje, če bo Tibor hodil kr v Hrastnik v vrtec - bolj kot razmišljam bolj se mi zdi, da bi ga, ker bo meni hudo, samo matrala - jutranje vstajanje, vsak dan izpostavljen dolgim vožnjam, gneči, nikoli neke določene ure, kdaj prideva domov...kar je še pa najbolj - Tibor bo šel v šolo v Hrastnik in to je za otroka ena velika prelomnica, en velik korak, v bustvu kr prestop v neznano in ta je lahko veliko lažji, če imaš ob sebi prijatelja, če se tega veseliš s prijatelji - če bo z mano v Zrečah, bo imel malo prijteljev iz Hrastnika ali pa skoraj nobenega, ker jih že js bolj malo poznam. Tko da mislim, da sem se že odločila - ampak priznam - zdaj bo pa meni grozno hudouser posted image user posted image user posted image user posted image

Katja - zs imaš

In kaj naj rečem spet ta dež, da nikamor ne moreš - grrrrr

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
24.6.2009 6:49:37   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana

Danes za spremembo tavelk prej vstal oz se zbudil.. Se že pridno igra. user posted image  Tamala žaba pa še spančka.

Katja samo, da si preživela in da je za tabo.

Sayuri a zdej boš mela že slabo vest, če en dan na mesec ne boš nič naredila user posted image user posted image user posted image  Mal pomisli, kaj moraš vse naredit pri dveh malčkih + enmu mal večjimu otročkuuser posted image

Bella fajn opravi danes na izpitu. Kako kaj sestrca in tamavčica?

Erin naš je tudi na morju začel DADA, DEJ DEJ, NA NA, TA TA, pluvanje in rjovenje pa najbolj obvlada user posted image

user posted image  od Zoje Miše - pozdravi nazaj tvoji bejbi. user posted image  Verjetno kljub slabemu vremenu uživata. Pa user posted image user posted image user posted image  za Kajo Lino. Jo fajn zašiba. user posted image  kar priprav se, da jo boš lovil na morčku. user posted image

Imam pa drugač kar pestro. Se mal na šiht uvajam. Začnem 1.7. Mešani občutki. Sicer ne grem s težkim srcem, ker vem, da otrokoma ne bo doma brez mene nič hudega. Pa še navadil se bo do septembre brez mene ampak z domačimi, septembra bo mogoče lažje v vrtcu, ker bo že mal navajen, da ni skos z mano. user posted image  Pa na faksu sem bla včeraj, gre diplomca proti koncu. user posted image  Še nekaj moram teorijo dopolnit, ker še ni čist ok user posted image , pa zaključke,.. Dobro, da mi ni treba hitet, ker imam do septembra čas. user posted image  HB, da so počitnice. user posted image

Jošt mi je včeraj spal v kosu 3,5h. user posted image  Prejšnji dan pa 2,5h + 1,5h. user posted image  No, ko sem na šihtu, on raje spi. user posted image  Sem se hecala, če bo v vrtec spat hodu. user posted image

Šibam, se zbuja,...... Pojest, oblečt in zrihtat, mami pa delat.

Lep dan

pa pa

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
24.6.2009 7:08:02   
Krysia
Dobro jutro.

Jst sm tko zaspana, da definitivno moram prit na en kofe v Kolosej user posted image . Sayuri, kako pa prideš v Kolosej z vozičkom? Mam v spominu sam en kup šteng pred vhodom user posted image

Ne vem, če sem sposobna vse pokomentirat - smo mel žurko ... zvečer sva šla z lubijem gledat ženske&moški.com, sva prišla domov ob enajstih zvečer, pol se je Rok ob 3h spomnu, da bi jedu, ob 6h mu moram itak dat sirup .. skratka, zbujanje na tri ure - kot na začetku izkušnje biti mama user posted image No, pa sej bo ... nisem ne prva ne zadnja, ki je premal spala ...

Danes držimo pesti za bello in Nežo - punci, velik uspeha!

K_a_t_j_a, boš vidla, da je vse ok - boljš, da preverijo, čeprav verjamem, da te je strah ... ampak nič skrbet, boš vidla, da bodo dobre novice.

Erin, super, da ste spregovorili ... vem, kako je z unimi ta čudnimi besedami - ni šans da jih napišeš, ker res tko zgleda, kot da so naključno ene črke skup zmetal .. sam ne vem, kako jim rata to izgovorit user posted image

naty, ti si pa pridna - se na šiht uvajaš ... pa še diplomco skupi spravljaš - super!

drage moje, jst bi še mogla komentirat, ampak res ne morem - glava me boli, pa oči mi skup lezejo ... se vidmo v Koloseju, z ostalimi se pa tipkamo pozneje ...

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
24.6.2009 7:20:44   
sayuri
Krysia Kolosej ima zunanje dviogalo. Pri stopnicah na tisti strani, kjer je Mc Donalds. JAZ bom že prej v City parku. Zdajle se oblečemo, poberem mami in krenemo. Moj kofetek bo danes bolj kratek...ampak bi vas res rada videla user posted image

bella držim pestke user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
24.6.2009 8:49:06   
buhtlčk
K_a_t_j_a ja je že jedel jogurt - polovičko z dvema bananama (to je njegov obrok user posted image ). Zjutraj in zvečer dobi ponavadi mleko, ampak mu dava še približno četrtino Allernove noter, da ni prehuda doza. Pač poje zjutraj vsaj 250ml. Bova pa počasi ukinila. Začela sva itak samo z jutranjim mlekom pol Allernove pol navadne formule. No oči mu je že dal za probat sladoled, je reku, da sem oblubla user posted image - eno pikico no.Je jedel že eno kupljeno kašico z mlekom od hippa ala gres s sadjem in eno kupljeno v lončku. Počasi dodajam, samo res, povsod je mleko! Reakcij ni, tako da bo počasi en čist navaden mlekojedec user posted image . A vaših krvnih testov pa še ni?

Sem pozabila user posted image user posted image user posted image punce za samostojne korake.

Bravo Tilen! Ja ta pomembne besede se je treba najprej naučit. Našmu se očitno ne da tolk matrat, je kr pa-pa, ko je lačen, sam naglas različen od pa-pa ko hoče kam it user posted image

Nejka fajn za podaljšanje. Pa da se ta sindrom preraste. za tablete pa ne vem - naš vse stvari poje user posted image

Nell pozdravite se. Ja men je tud hudo, mislim, da se sploh še nisem soočila z realnostvo, čez točno tri tedne bom prvi dan v službi. Še dobro, da bo sreda, da ne bo cel teden. Do konca avgusta bo Gašperja imela moja mami, vseen lažje kot v vrtec, ampak...A mislite, da to otroci tolk čutijo, a je samo faza - naš namreč že od včeraj hoče bit nonstop v naročju. Kjer potem ni niti sekunde na miru seveda.

Evo slišim mama mama, ga grem v ležeče dat, pa duda je sigurno na tleh user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
24.6.2009 8:55:39   
buhtlčk
sayuri in krysia ter daja - a smo levo al desno v Koloseju zmenjene? Drugač bova šla pa en krog, bova že našla user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
24.6.2009 9:51:36   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Nell pozdravite se. Ja men je tud hudo, mislim, da se sploh še nisem soočila z realnostvo, čez točno tri tedne bom prvi dan v službi. Še dobro, da bo sreda, da ne bo cel teden. Do konca avgusta bo Gašperja imela moja mami, vseen lažje kot v vrtec, ampak...A mislite, da to otroci tolk čutijo, a je samo faza - naš namreč že od včeraj hoče bit nonstop v naročju. Kjer potem ni niti sekunde na miru seveda.

Evo slišim mama mama, ga grem v ležeče dat, pa duda je sigurno na tleh user posted image

Ja js že mislim, da otroci to čutijo, ker se mene Tibor zadnje čase tudi drži ko klop.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?