Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 22.6.2009 13:17:07
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii KAko je sladek Vilika, če nimaš jutri dopoldne kaj počet, pridi na kafe v Gol. SAj veš...stari plac ob istem cajtu . Krysia ti kar pridi v sredo. Moje mnenje je, da Rok že zdavnaj ni več kužen. JAz bom tudi prišla. Pri nas so pikice čisto minile. aradej, še tukaj vse najboljše. bambi iiiiii, kaj to jaz berem. Kakšna lepa novička. Nosečka si?????? In to po naravni poti???? Jeeeeeeee Hitr povej PDP, da te dam na seznamček . Joj, si kar predstavljam, kako se te je ElaNina stiskala. 14 dni je dolga doba...kako si sploh zdržala brez nje? sandra kako so kaj punce? Ste zdravi?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 22.6.2009 13:19:05
|
|
|
|
andrejaboris
|
OJ. Sem včeraj napisala 200 komentarjev in vse lepo napisala in pol Error. Grrrr. POl pa ni blo več časa ponovno pisat. IIIIIIIIIII Bambi WB in ČESTITKE. Sem full vesela za vas in da bi blo vse vredu in čimmanj slabosti in nosečniških težav. Nell super, da je krst uspel. Nas še to čaka. Če pa boš melakaj viška časa pa se lahko spet kaj dobimo ko bo sonček. Nič Enej se je zbudil kasneje pišem
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 22.6.2009 13:24:33
|
|
|
|
buhtlčk
|
Ryssa lepe slikice Vilika a je mel drisko že pred bazenom? Naš jo je tud fasal, pa sumim klor, ker drugače mu nič ni bilo. Tisti bazeni, kjer smo bili na tečajih, so ful manj klorirani. Bambi čestitam!! Pa fajn je prit domov ane Naty in Miškolinček - vaju je fajn mal ujet tukej gor Sayuri na kratko se postrič, boš lepo potem vsak mesec pri firzerju, preverjeno Za srečanje še ne vem, ker mam spet tako gužvo.. Dans sem skoz na telefonu, urejam to in ono, jutri grem k zdravniku, ker moram vozniškega podaljšat (mi špeglarji mamo poseben tretma...vsake par let nas pregledajo, ostali boste pa do osemdesetega čili, zdravi, pa dobro vidli ), pa nekej na občino, pa na zemljiško...ne vem, če mi bo vse uspelo do srede, pa bo treba čim prej. Počas se moram začet na službo pripravljat namreč
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 22.6.2009 13:25:58
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček Tko da bom šla v službo čez 3 tedne popolnoma zmozgana, pa kaj čmo. Že čez tri tedne miškolinček? Ojej, kok gre hitro cajt . Držim pesti, da bo mož dobro prestal opercijo. nell super za krst. SLikce, slikce, slikce
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 22.6.2009 13:35:31
|
|
|
|
sayuri
|
NAŠE ponovne NOSEČKE Ninaaa PDP 27.11.2009 prihaja Luna2008 PDP 12.12.2008 neža7 PDP 16.12.2009 anita goitan PDP 17.1.2010 bambi14 PDP ??? ČAkamo naslednjo kandidatko [/quote]
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 22.6.2009 13:43:32
|
|
|
|
miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček Tko da bom šla v službo čez 3 tedne popolnoma zmozgana, pa kaj čmo. Že čez tri tedne miškolinček? Ojej, kok gre hitro cajt . Držim pesti, da bo mož dobro prestal opercijo. nell super za krst. SLikce, slikce, slikce ja čez 3 tedne, 14. julija začnem. Saj bi ti tudi če ne bi imela dvojčkov, pa delala v šolstvu,...predvidevam glede na to da si imela PDP pred menoj. Ja le kam čas beži,... Ko zdaj vidim kakšnega novorjenčka se mi zdi da je Filip že ornk dečko,pravi mali velikan, no pa saj tudi je velik. Mi imamo plenice že lep čas 5-ico,ker 4+ so bile bikinke in če je bil malo bolj močan naval drekca je blo treba še v bano da smo se okidali . Kryisa, saj sem velikrat tle sam samo berem, sem inkognito Aja, pa da ne pozabim, čestitke vsem ponovnim nosečkam.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 22.6.2009 13:47:00
|
|
|
|
miškolinček
|
Slikce ne morem prpopat,mi shrani.si nekaj štrajka,poskusim spet zvečer. Hvala za lepe želje mojemu možeku, je že operiran, pred kakima 2 urama se je zbudu. Ej,punce,kdaj se zdaj kaj dobite, da vidim če lohk pridem mal počvekat, al me bo cajt povozu.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 22.6.2009 13:50:05
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček Slikce ne morem prpopat,mi shrani.si nekaj štrajka,poskusim spet zvečer. Hvala za lepe želje mojemu možeku, je že operiran, pred kakima 2 urama se je zbudu. Ej,punce,kdaj se zdaj kaj dobite, da vidim če lohk pridem mal počvekat, al me bo cajt povozu. V sredo v Koloseju. okrog 11h. Jst pridem čist in prov samo na kafe.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 22.6.2009 14:04:11
|
|
|
|
miškolinček
|
Hvala, mogoče pridem, bom videla. Če bom mogla po mojga v bolnico me ne bo, drugače pa pridem.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 22.6.2009 15:04:28
|
|
|
|
andrejaboris
|
To slikco vam moram pokazat. Moja dva princa.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 22.6.2009 17:29:00
|
|
|
|
bella02
|
Erin, ti ga bom ob priliki slikala in pokazala (po izpitu), je pa to majhna naprava s cevjo, na začetek katere daš v zbiralnik fiziološko in ti jo potem motor razprši v majhne kapljice. Sem videla, da čisto enako piha ven iz mojega kot iz une velike naprave na Metelkovi. Ne vem, no. Ko je Teja ponoči fuuul kašljala, sem ji dala enih 10 min za inhalirat in je spala do jutra brez enega samega ačih, oz breh bambi14, čestitke miškolinček, super za uspelo op
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 22.6.2009 17:29:12
|
|
|
|
Erin
|
Daaaaaan! ČESTITKE vsem obmesečnikom! sayuri, Krysia, super da ste bolje! miškolinček - za tebe, tvojega možeka in fantiča... naj vam zdravje služi! Čez 3 tedne pa že delat..uf, če pomislim, jaz imam konec porodniške čez 12 dni, se pravi bi tudi morala delat čez 2 tedna, pa sem na zavodu, tako da bom imela nekaj dni "dopusta" več... bom poskusila podaljšat so konca poletja...tudi prošnjo sem vložila ampak imam malo upanja v poz. odgovor.... Kje pa delaš,no mislim, si daleč od doma zaposlena? Kje boš imela Filipa potem? nell - za krst! aradej - VSE NAJBOLJŠE!!!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 22.6.2009 17:33:10
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: bella02 Erin, ti ga bom ob priliki slikala in pokazala (po izpitu), je pa to majhna naprava s cevjo, na začetek katere daš v zbiralnik fiziološko in ti jo potem motor razprši v majhne kapljice. Sem videla, da čisto enako piha ven iz mojega kot iz une velike naprave na Metelkovi. Ne vem, no. Ko je Teja ponoči fuuul kašljala, sem ji dala enih 10 min za inhalirat in je spala do jutra brez enega samega ačih, oz breh Ahaaaaaaaa, no no, le daj..če bom pa jaz po lekarni "skakala" bom pa še tam vprašala če imajo to zadevco in če jo pokažejo... pomaga pa res.... sayuri - si ti že dobila pošto od endokrinologa?? Mislim men so rekli da dobim pošto čez največ 6 tednov, prejšnji teden jih kličem da če mi prosim pošljejo ker moram nujno jih dobit do konca tedna da oddam za podaljšanje porodniške, pa NIČ??? K da bi se norca delal, mislm... grrrrrrr In sem mogla oddat brez teh izvidov, mater jim j*****..... zadnje čase me folk tolk jezi da sem začela PREVEČ preklinjat... ti ti jaz...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 22.6.2009 19:00:43
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 Babike jaz sem doooooooomaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sem včeraj priletela iz Londona. Moj dragi in Ela Nina sta me pričakala na letališču, ......, sem jokala ko dež ona pa se me je držala ko klop in se mi smejala. Ne znam povedat kakšni občutki so me obletavali,.....nekaj nepozabnega, ko objameš svojega otroka po 14 dneh. Zdaj aja, kosilo kuhano,......vse je pospravljeno, ker je dragi včeraj pospravil stanovanje v nulo preden sem prišla domov. Pojma nimam kaka je tema na RR, bom šla malo prečekirat,...pogrešala sem vas. Aja pe še nekaj: NOSEČI SMO,......naravno!!!!!!!!!, brez IVF, saj ne morem verjet, mi je menstra zaostajala 2 tedna, včeraj ko sem prišla domov pa sem letela v lekarno po test in eto 2 črtici. Zaj pa malo prebrat,.... BRAVO za novo !!!!! Iskrene čestitke!!! Pa lepo in zdravo !! Tak sem vesela zate!!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 22.6.2009 19:24:24
|
|
|
|
bella02
|
Samo na brzino javljam, da naša punca naredi nekaj korakov čisto sama
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 22.6.2009 19:32:49
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
IZVIRNO SPOROČILO: bella02 Samo na brzino javljam, da naša punca naredi nekaj korakov čisto sama
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 22.6.2009 20:11:03
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: bella02 Samo na brzino javljam, da naša punca naredi nekaj korakov čisto sama Wohooooooooooo!!! Punce razturavajo
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 22.6.2009 20:51:05
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris To slikco vam moram pokazat. Moja dva princa.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 22.6.2009 20:52:59
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: bella02 Samo na brzino javljam, da naša punca naredi nekaj korakov čisto sama Bravo Teja
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 22.6.2009 20:57:42
|
|
|
|
sayuri
|
Erin nič nism še dobila iz PeK. Sicer je pri meni zdajle komaj en mesec minilo. So mi tud rekli, da približno čez 6 tednov dobim. Sam so pa res počasni no. JAz bi na tvojem mestu kar tečnarila. Počakam še 2 tedna, potem se pa usedem na slušalko Še odgovori na tvoja vpršanja: 1.) Koliko stopinj imate ponoči v prostoru kjer spi vaš otroček? Približno 20, 21 stopinj zdaj poleti 2.) Imate otroka ponoči -nič od prejšnjega, le dobro napravljenega (danes in včeraj v bombažni pižamici z dolgimi rokavi brez stopalc. Nista pokrita-tudi s tankim kovtrčkom ne-nič. Ko je bila vročina par dni nazaj, v kratki pižamici in prav tako nepokrita. Mi smo vroče sorte 3.) Kako je napravljen ponoči? Aja..sm že zgoraj odgovorila
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 22.6.2009 21:13:36
|
|
|
|
Erin
|
sayuri - pri meni je že 7 tednov odkar smo bili tam, pa sem jih prejšnji teden klicala z morja in so me samo vezal z ene na drugo številko (zihr ene 8 kom) na koncu pa pristala spet na prvi kjer so mi rekl da naj pokličem naslednji dan ... to so mi delali od petka 12.6. do torka 16.6. ko sem končno dobila tajnico kateri sem pustila sporočilo za Dr... nemogoče je priti v stik z njimi...groza... za podaljšanje bi mogla nujno oddat do preteklega petka pa sem danes ker sem na nek naiven način upala da pa danes le dobim dokumentacijo.....eeeeeeeeeeeee...wrong.... nič...in sem mogla oddat prošnjo brez dokumentacije...mah sej ne vem če bi sploh kaj pomagalo, ampak lahko bi bli mal fer no....
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 22.6.2009 21:15:49
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin sayuri - pri meni je že 7 tednov odkar smo bili tam, pa sem jih prejšnji teden klicala z morja in so me samo vezal z ene na drugo številko (zihr ene 8 kom) na koncu pa pristala spet na prvi kjer so mi rekl da naj pokličem naslednji dan ... to so mi delali od petka 12.6. do torka 16.6. ko sem končno dobila tajnico kateri sem pustila sporočilo za Dr... nemogoče je priti v stik z njimi...groza... za podaljšanje bi mogla nujno oddat do preteklega petka pa sem danes ker sem na nek naiven način upala da pa danes le dobim dokumentacijo.....eeeeeeeeeeeee...wrong.... nič...in sem mogla oddat prošnjo brez dokumentacije...mah sej ne vem če bi sploh kaj pomagalo, ampak lahko bi bli mal fer no.... BANDA
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 22.6.2009 21:34:19
|
|
|
|
nell
|
hej babike naty - Jošt se je res full spremenil, je pa taki cartek- pa tok dolg se nam nisi nič oglasila, mah punca pogrešale smo te. bambi - dobrodošla nazaj in jaaaaaaaaa - čestitke srečki nosečki sandra - ja to je pa skor res - je tud moj reku, k sva zdej planirala dva tedna ostat - se je kr zbunil, da ni šans, da mal pa mormo bit skupi. Hja kaj čem, tle se da lepo vozičkat - ma moj tud plac tle bit, pa se nekak otepa - js bom še zdej izkoristila k sem še na porodniški, potem ga ne bomo več tkole srali. Tud bo moral drug let nov sistem učenja pogruntat...da se mu ne bova tolk umikala, ker to pač ne bo več šlo - se pa rada vračam domov k mami, mal pocartat, sem pa tud rada doma v našem gnezdecu. buhtlček - da je alergija izvenela, zdaj pa na juriš Ryssa - tazga tricikla mamo pa tud mi - je tolk fajni - pa naš noro uživa v njem. btw luštne slikice - kok se lan prikupno smejka andrejaboris - js sem takoj za kavico, ampak kolikor sem gledala poročilo je cel teden slabo vreme napovedano. Če je kje kak plac k bi se lahk tud v slabem vremenu dobli pa ne vem, maš ti kak predlog. P slikica je noro cart - mene je vaš Enej čist očaral pa vidim da je Lan tud tak srček. Erin - stopinje v Tiborjevi sobi so čist odvisne od temperature zunaj - k je blo toplo okol 23, včasih na mojo žalost tud več, ampak kr skušamo nekak hladit, ker klime pač nimamo - spimo pri odprtem oknu (na kip) - zdej k je bolj hladno pa tam 18-19 - pol pač peilagajam oodeje in pidžame. Se mi pa zdi prevroče da bi ga tiščala zdej v spalno vrečo, tko da smo kr z oddejo oziroma prevleko za kovter (kadar je vroče) pokriti. Ko je zunaj vroče ga js vseeno pokrijem (s pleničko ali prevleko), pa ga raj malo manj oblečem - sem enkrat brala, da ima otrok večji občutek vranosti če je z nečim pokrit - pa če že sam po sebi gledam, js tud k je topl kovter navijem okoli ledvic, vse ostalo pa moli ven. bella - za Tejo, zdej jo boš šele lovila Evo neki slikic naš mačkin je na konc čist omagal - je torto prespal in to konkretno prespal. Zadnja slikica je iz zadnjega srečanja v Celju - Pablo upam da ne zameriš, ampak sta Tibor in Otmar takšna frajerja, da sem jo mogla podelit
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 22.6.2009 21:56:23
|
|
|
|
Erin
|
Da še jaz pripopam nekaj naših slikic z morja.... da si spet malo napasemo učke in poživimo našo avgustovsko stran...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 22.6.2009 22:02:24
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: nell Ooooooooo kolk ste pa na tej slikci meni lušni... se cartate ko mucki... ful lepa slikca...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?