|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
22.6.2009 13:17:07   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

user posted image

user posted image

user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image  KAko je sladek user posted image user posted image user posted image

Vilika, če nimaš jutri dopoldne kaj počet, pridi na kafe v Gol. SAj veš...stari plac ob istem cajtu user posted image .

Krysia ti kar pridi v sredo. Moje mnenje je, da Rok že zdavnaj ni več kužen. JAz bom tudi prišla. Pri nas so pikice čisto minile.
aradej, še tukaj vse najboljše. user posted image
bambi iiiiii, kaj to jaz berem. Kakšna lepa novička. Nosečka si?????? In to po naravni poti???? Jeeeeeeee user posted image user posted image user posted image  Hitr povej PDP, da te dam na seznamček user posted image . Joj, si kar predstavljam, kako se te je ElaNina stiskala. 14 dni je dolga doba...kako si sploh zdržala brez nje?
sandra kako so kaj punce? Ste zdravi?

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
22.6.2009 13:19:05   
andrejaboris
OJ.

Sem včeraj napisala 200 komentarjev in vse lepo napisala in pol Error. Grrrr. POl pa ni blo več časa ponovno pisat. user posted image

IIIIIIIIIII Bambi WB in ČESTITKE. Sem full vesela za vas in da bi blo vse vredu in čimmanj slabosti in nosečniških težav.

Nell super, da je krst uspel. Nas še to čaka. Če pa boš melakaj viška časa pa se lahko spet kaj dobimo ko bo sonček.

Nič Enej se je zbudil kasneje pišem

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
22.6.2009 13:24:33   
buhtlčk
Ryssa lepe slikice

Vilika a je mel drisko že pred bazenom? Naš jo je tud fasal, pa sumim klor, ker drugače mu nič ni bilo. Tisti bazeni, kjer smo bili na tečajih, so ful manj klorirani.

Bambi čestitam!! Pa fajn je prit domov ane user posted image

Naty in Miškolinček - vaju je fajn mal ujet tukej gor user posted image

Sayuri na kratko se postrič, boš lepo potem vsak mesec pri firzerju, preverjeno user posted image

Za srečanje še ne vem, ker mam spet tako gužvo.. Dans sem skoz na telefonu, urejam to in ono, jutri grem k zdravniku, ker moram vozniškega podaljšat (mi špeglarji mamo poseben tretma...vsake par let nas pregledajo, ostali boste pa do osemdesetega čili, zdravi, pa dobro vidli user posted image ), pa nekej na občino, pa na zemljiško...ne vem, če mi bo vse uspelo do srede, pa bo treba čim prej. Počas se moram začet na službo pripravljat namreč user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
22.6.2009 13:25:58   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Tko da bom šla v službo čez 3 tedne popolnoma zmozgana, pa kaj čmo.

user posted image Že čez tri tedne miškolinček? user posted image  Ojej, kok gre hitro cajt user posted image . Držim pesti, da bo mož dobro prestal opercijo. user posted image

nell super za krst. SLikce, slikce, slikce user posted image user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
22.6.2009 13:35:31   
sayuri

NAŠE ponovne NOSEČKE
user posted image user posted image

Ninaaa
PDP 27.11.2009
prihaja user posted image

Luna2008
PDP 12.12.2008

neža7
PDP 16.12.2009

anita goitan
PDP 17.1.2010

bambi14
PDP ???

ČAkamo naslednjo kandidatko
user posted image
user posted image user posted image user posted image

[/quote]

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
22.6.2009 13:43:32   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Tko da bom šla v službo čez 3 tedne popolnoma zmozgana, pa kaj čmo.

user posted image Že čez tri tedne miškolinček? user posted image  Ojej, kok gre hitro cajt user posted image . Držim pesti, da bo mož dobro prestal opercijo. user posted image

nell super za krst. SLikce, slikce, slikce user posted image user posted image

ja čez 3 tedne, 14. julija začnem. Saj bi ti tudi če ne bi imela dvojčkov, pa delala v šolstvu,...predvidevam glede na to da si imela PDP pred menoj.

Ja le kam čas beži,... Ko zdaj vidim kakšnega novorjenčka se mi zdi da je Filip že ornk dečko,pravi mali velikan, no pa saj tudi je velik.

Mi imamo plenice že lep čas 5-ico,ker 4+ so bile bikinke in če je bil malo bolj močan naval drekca je blo treba še v bano da smo se okidaliuser posted image .

Kryisa, saj sem velikrat tle sam samo berem, sem inkognitouser posted image user posted image user posted image

Aja, pa da ne pozabim, čestitke vsem ponovnim nosečkam.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
22.6.2009 13:47:00   
miškolinček
Slikce ne morem prpopat,mi shrani.si nekaj štrajka,poskusim spet zvečer.

Hvala za lepe želje mojemu možeku, je že operiran, pred kakima 2 urama se je zbudu.

Ej,punce,kdaj se zdaj kaj dobite, da vidim če lohk pridem mal počvekat, al me bo cajt povozu.

Neposredna povezava do sporočila: 2707
22.6.2009 13:50:05   
sayuri

Slikce ne morem prpopat,mi shrani.si nekaj štrajka,poskusim spet zvečer.

Hvala za lepe želje mojemu možeku, je že operiran, pred kakima 2 urama se je zbudu.

Ej,punce,kdaj se zdaj kaj dobite, da vidim če lohk pridem mal počvekat, al me bo cajt povozu.

V sredo v Koloseju. okrog 11h. Jst pridem čist in prov samo na kafe. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2708
22.6.2009 14:04:11   
miškolinček
Hvala, mogoče pridem, bom videla. Če bom mogla po mojga v bolnico me ne bo, drugače pa pridem.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
22.6.2009 15:04:28   
andrejaboris
To slikco vam moram pokazat. Moja dva princa.

user posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 2710
22.6.2009 17:29:00   
bella02
Erin, ti ga bom ob priliki slikala in pokazala (po izpitu), je pa to majhna naprava s cevjo, na začetek katere daš v zbiralnik fiziološko in ti jo potem  motor razprši v majhne kapljice. Sem videla, da čisto enako piha ven iz mojega kot iz une velike naprave na Metelkovi. Ne vem, no. Ko je Teja ponoči fuuul kašljala, sem ji dala enih 10 min za inhalirat in je spala do jutra brez enega samega ačih, oz breh

bambi14, čestitke

miškolinček, super za uspelo op

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
22.6.2009 17:29:12   
Erin
Daaaaaan!

ČESTITKE vsem obmesečnikom!user posted image user posted image user posted image
sayuri, Krysia, super da ste bolje!user posted image

miškolinček - user posted image user posted image za tebe, tvojega možeka in fantiča... naj vam zdravje služi! Čez 3 tedne pa že delat..uf, če pomislim, jaz imam konec porodniške čez 12 dni, se pravi bi tudi morala delat čez 2 tedna, pa sem na zavodu, tako da bom imela nekaj dni "dopusta" več... bom poskusila podaljšat so konca poletja...tudi prošnjo sem vložila ampak imam malo upanja v poz. odgovor....
Kje pa delaš,no mislim, si daleč od doma zaposlena? Kje boš imela Filipa potem?

nell - user posted image za krst!

aradej - VSE NAJBOLJŠE!!!

user posted image

bambi - DOBRODOŠLA doma!!! Je moralo biti res čustveno... tudi jaz bi jokala od veselja da ponovno vidim mali zaklad... Kako pa je Ela Nina preživela ta dva tedna, je bilo kaj krize? In ti? Si uživala? Povej malo...user posted image user posted image user posted image
In pa seveda... ČESTITKE za ponovno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ryssa,  andrejaboris- lepe slikce!user posted image

sandra - kako so tvoje punce? Imaš pestro doma, kaj?

matejchi pogrešam....user posted image

sayuri - jaz bi si rezervirala termin za čez kaka dva,  tri leta... -->user posted image user posted image

srečanje - jaz še ne vem....bom spet lahko povedala zadnji moment kaj pa..standarduser posted image

Ene par vprašanj imam oz anketo za vas:user posted image user posted image user posted image

1.) Koliko stopinj imate ponoči v prostoru kjer spi vaš otroček?
2.) Imate otroka ponoči
   - v spalni vreči
   - pokritega z odejico
   -nič od prejšnjega, le dobro napravljenega
3.) Kako je napravljen ponoči?

Me mal zanima kako imate kaj ve, ker mi imamo ponoči kar hladno pa se mi v spalki zavozlja, koterček si zbrca doluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
22.6.2009 17:33:10   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Erin, ti ga bom ob priliki slikala in pokazala (po izpitu), je pa to majhna naprava s cevjo, na začetek katere daš v zbiralnik fiziološko in ti jo potem  motor razprši v majhne kapljice. Sem videla, da čisto enako piha ven iz mojega kot iz une velike naprave na Metelkovi. Ne vem, no. Ko je Teja ponoči fuuul kašljala, sem ji dala enih 10 min za inhalirat in je spala do jutra brez enega samega ačih, oz breh

Ahaaaaaaaa, no no, le daj..če bom pa jaz po lekarni "skakala" bom pa še tam vprašala če imajo to zadevco in če jo pokažejo... pomaga pa res....

sayuri - si ti že dobila pošto od endokrinologa?? Mislim men so rekli da dobim pošto čez največ 6 tednov, prejšnji teden jih kličem da če mi prosim pošljejo ker moram nujno jih dobit do konca tedna da oddam za podaljšanje porodniške, pa NIČ??? K da bi se norca delal, mislm... grrrrrrruser posted image user posted image user posted image In sem mogla oddat brez teh izvidov, mater jim j*****..... zadnje čase me folk tolk jezi da sem začela PREVEČ preklinjat... ti ti jaz...user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
22.6.2009 19:00:43   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Babike jaz sem doooooooomaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem včeraj priletela iz Londona. Moj dragi in Ela Nina sta me pričakala na letališču, ......, sem jokala ko dež ona pa se me je držala ko klop in se mi smejala. Ne znam povedat kakšni občutki so me obletavali,.....nekaj nepozabnega, ko objameš svojega otroka po 14 dneh.
Zdaj aja, kosilo kuhano,......vse je pospravljeno, ker je dragi včeraj pospravil stanovanje v nulo preden sem prišla domov.

Pojma nimam kaka je tema na RR, bom šla malo prečekirat,...pogrešala sem vas.

Aja pe še nekaj: NOSEČI SMO,......naravno!!!!!!!!!, brez IVF, saj ne morem verjet, mi je menstra zaostajala 2 tedna, včeraj ko sem prišla domov pa sem letela v lekarno po test in eto 2 črtici.

Zaj pa malo prebrat,....

BRAVO za novo user posted image !!!!! Iskrene čestitke!!! Pa lepo in zdravo user posted image !! Tak sem vesela zate!!!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
22.6.2009 19:24:24   
bella02
user posted image Samo na brzino javljam, da naša punca naredi nekaj korakov čisto samauser posted image

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
22.6.2009 19:32:49   
K_a_t_j_a

user posted image Samo na brzino javljam, da naša punca naredi nekaj korakov čisto samauser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
22.6.2009 20:11:03   
Erin

user posted image

Wohooooooooooo!!!user posted image user posted image user posted image

Punce razturavajouser posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
22.6.2009 20:51:05   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

To slikco vam moram pokazat. Moja dva princa.

user posted image

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
22.6.2009 20:52:59   
sayuri

user posted image

Bravo Teja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
22.6.2009 20:57:42   
sayuri
Erin nič nism še dobila iz PeK. Sicer je pri meni zdajle komaj en mesec minilo. So mi tud rekli, da približno čez 6 tednov dobim. Sam so pa res počasni no. JAz bi na tvojem mestu kar tečnarila. Počakam še 2 tedna, potem se pa usedem na slušalko user posted image

Še odgovori na tvoja vpršanja:

1.) Koliko stopinj imate ponoči v prostoru kjer spi vaš otroček?

Približno 20, 21 stopinj zdaj poleti

2.) Imate otroka ponoči 

-nič od prejšnjega, le dobro napravljenega (danes in včeraj v bombažni pižamici z dolgimi rokavi brez stopalc. Nista pokrita-tudi s tankim kovtrčkom ne-nič. Ko je bila vročina par dni nazaj, v kratki pižamici in prav tako nepokrita. Mi smo vroče sorte user posted image
3.) Kako je napravljen ponoči?

Aja..sm že zgoraj odgovorila user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
22.6.2009 21:13:36   
Erin
sayuri - pri meni je že 7 tednov odkar smo bili tam, pa sem jih prejšnji teden klicala z morja in so me samo vezal z ene na drugo številko (zihr ene 8 kom) na koncu pa pristala spet na prvi kjer so mi rekl da naj pokličem naslednji danuser posted image ... to so mi delali od petka 12.6. do torka 16.6. ko sem končno dobila tajnico kateri sem pustila sporočilo za Dr... nemogoče je priti v stik z njimi...groza... za podaljšanje bi mogla nujno oddat do preteklega petka pa sem danes ker sem na nek naiven način upala da pa danes le dobim dokumentacijo.....eeeeeeeeeeeee...wrong.... nič...in sem mogla oddat prošnjo brez dokumentacije...mah sej ne vem če bi sploh kaj pomagalo, ampak lahko bi bli mal fer no....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
22.6.2009 21:15:49   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

sayuri - pri meni je že 7 tednov odkar smo bili tam, pa sem jih prejšnji teden klicala z morja in so me samo vezal z ene na drugo številko (zihr ene 8 kom) na koncu pa pristala spet na prvi kjer so mi rekl da naj pokličem naslednji danuser posted image ... to so mi delali od petka 12.6. do torka 16.6. ko sem končno dobila tajnico kateri sem pustila sporočilo za Dr... nemogoče je priti v stik z njimi...groza... za podaljšanje bi mogla nujno oddat do preteklega petka pa sem danes ker sem na nek naiven način upala da pa danes le dobim dokumentacijo.....eeeeeeeeeeeee...wrong.... nič...in sem mogla oddat prošnjo brez dokumentacije...mah sej ne vem če bi sploh kaj pomagalo, ampak lahko bi bli mal fer no....

BANDA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
22.6.2009 21:34:19   
nell
hej babike

naty - Jošt se je res full spremenil, je pa taki cartek- pa tok dolg se nam nisi nič oglasila, mah punca pogrešale smo te.

bambi - dobrodošla nazaj in jaaaaaaaaa - čestitke srečki nosečkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sandra - ja to je pa skor res - je tud moj reku, k sva zdej planirala dva tedna ostat - se je kr zbunil, da ni šans, da mal pa mormo bit skupi. Hja kaj čem, tle se da lepo vozičkat - ma mojuser posted image tud plac tle bit, pa se nekak otepa - js bom še zdej izkoristila k sem še na porodniški, potem ga ne bomo več tkole srali. Tud user posted image bo moral drug let nov sistem učenja pogruntat...da se mu ne bova tolk umikala, ker to pač ne bo več šlo - se pa rada vračam domov k mami, mal pocartat, sem pa tud rada doma v našem gnezdecu.

buhtlček - user posted image user posted image user posted image user posted image da je alergija izvenela, zdaj pa na juriš

Ryssa - tazga tricikla mamo pa tud mi - je tolk fajni - pa naš noro uživa v njem. btw luštne slikice - kok se lan prikupno smejkauser posted image

andrejaboris - js sem takoj za kavico, ampak kolikor sem gledala poročilo je cel teden slabo vreme napovedano. Če je kje kak plac k bi se lahk tud v slabem vremenu dobli pa ne vem, maš ti kak predlog. P slikica je noro cart - mene je vaš Enej čist očaraluser posted image pa vidim da je Lan tud tak srček.

Erin - stopinje v Tiborjevi sobi so čist odvisne od temperature zunaj - k je blo toplo okol 23, včasih na mojo žalost tud več, ampak kr skušamo nekak hladit, ker klime pač nimamo - spimo pri odprtem oknu (na kip) - zdej k je bolj hladno pa tam 18-19 - pol pač peilagajam oodeje in pidžame. Se mi pa zdi prevroče da bi ga tiščala zdej v spalno vrečo, tko da smo kr z oddejo oziroma prevleko za kovter (kadar je vroče) pokriti. Ko je zunaj vroče ga js vseeno pokrijem (s pleničko ali prevleko), pa ga raj malo manj oblečem - sem enkrat brala, da ima otrok večji občutek vranosti če je z nečim pokrit - pa če že sam po sebi gledam, js tud k je topl kovter navijem okoli ledvic, vse ostalo pa moli ven.user posted image user posted image

bella - user posted image user posted image user posted image za Tejo, zdej jo boš šele lovila

Evo neki slikic

user posted image

user posted image
naš mačkin je na konc čist omagal - je torto prespal in to konkretno prespal.

Zadnja slikica je iz zadnjega srečanja v Celju  - Pablo upam da ne zameriš, ampak sta Tibor in Otmar takšna frajerja, da sem jo mogla podelituser posted image

user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
22.6.2009 21:56:23   
Erin
Da še jaz pripopam nekaj naših slikic z morja.... da si spet malo napasemo učke in poživimo našo avgustovsko stran...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
22.6.2009 22:02:24   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: nell

user posted image

Ooooooooo kolk ste pa na tej slikci meni lušni... se cartate ko mucki... ful lepa slikca...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?