|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
20.6.2009 21:02:53   
Erin
tejka, anita - sožalje...user posted image user posted image

buhtlčk - super, samo da ste doma in na juriš na jogurtke!!!user posted image user posted image user posted image Glede zobkov ti žal ne morem svetovat, nimam izkušenj.. bo treba kar počakat na njih...
Tilen je boljše hvala... po četrkovi inhalaciji in zdravilih občutno manj kašlja... samo kje se srečava a???user posted image user posted image user posted image Za tiste ki ne veste (no, saj kako pa bi), naš mali je v četrtek tako kašljal da ni mogel ne spati, ne jesti, nič.. smo šli pozno popoldne k Dr in so nam dali napotnico za bolnico, so sumili laringitis ali astmo... ko smo  hitro gor pršli pa nas je nek vase zagledani dohtar napadel zakaj smo tam (ja, kot da smo prosili če gremo lahko gor???)... no in smo dobili inhalacije, injekcijo proti alegriji in nas poslal domov - HB... sem pa našega buhtlčka srečalauser posted image , sva imeli privat klepet avgustovkuser posted image Hecno...

naty - WB in pa lepe slikce!! Jošt se je pa tako spremenil da ga ne prepoznam s slikc..čist drugi je..jah no..saj ti nam pa tudi že dolgo nisi postregla s slikcami...ti ti lumpa..več se javi!user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 20.6.2009 21:03:27 >

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
20.6.2009 21:25:01   
betty
anita goitan - dobre fotke! imam tud jst eno taksno podobno, ko razmetava s pločevinkami :) mi pa kupujemo igrace, a ?!  prepovedane stvari so najboljse. dokazano.

Peskovnik - ga imamo, ampak brez peska. se mi zdi, da bi jst živčnega dobila, ce bi imel pesek vsepovsod. že tko se ne mara preoblačit, potem pa se pesek vse povsod. ne, to ni zame. tko da peska ne bo imel. čimdlje časa. se pa izgra zunaj v njem in leze ven pa not :)

ROK je moj sonček!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
20.6.2009 21:27:41   
betty
Kaže se nam tretji zobek. zgoraj levo, enka.

Danes smo končali z jemanjem antibiotika hikoncila. kontrolo urina pa imamo v torek. potem pa res nameravamo na morje. kakršni koli izvid bo. bakterije gor, bakterije dol. se pač ne bo kopal v morju.

ROK je moj sonček!

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
20.6.2009 23:33:07   
Erin
Madonca ste zgovorne....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
21.6.2009 6:46:44   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image  kuhana.

Naš lump pa je skregan z uro. user posted image  Včeraj je spal do 8h zjutraj, danes do 5.30user posted image  To pa so nihanja user posted image

Erin, če bomo tkole zgodaj vstajal, bom mela dost časa za javljanja. Pa saj veš koliko je poleti časa, ko si zunaj. user posted image  A je vase zagledan dohtar Peter Najdenov.user posted image user posted image  Samo, da ste ok in doma. Pa HB, da ni blo tako hudo, da vas je lahko domov poslal. user posted image

Buhtlčk samo, da je alergija na KM izzvenela. Zdej bo pa gašper tud lahko jedel tadobre stvari. user posted image

Tejka & Anita sožalje ob izgubi prijatelja in sodelavke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za nazaj nisem brala, sem pa mal na hitro preletela in videla, da je kar nekaj bolančkov. Čimprej se pozdravite. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
21.6.2009 8:52:31   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Tole je Jošt???? Ma dej... KAko se je spremenil. Ne bi ga prepoznala, ni šans. user posted image  Vidim, da je užival na morju user posted image  Mami tudi, a ne? Naty, večkrat se nam javi, tvoje poste pogrešamo.

buhtlčk, zdaj pa navali na jogurte, skutke, mleko... user posted image user posted image user posted image  Super rezultati.user posted image  Bravo za Gašperja. user posted image
Erin ja kaj pa vi spet po bolnici? Bošček Tilen. Kaj se je davil s kašljem al kaj je blo? SO mu potem postavili kako diagnozo?

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
21.6.2009 10:10:06   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Erin, če bomo tkole zgodaj vstajal, bom mela dost časa za javljanja. Pa saj veš koliko je poleti časa, ko si zunaj. user posted image  A je vase zagledan dohtar Peter Najdenov.user posted image user posted image  Samo, da ste ok in doma. Pa HB, da ni blo tako hudo, da vas je lahko domov poslal. user posted image

No no..potem pa kar obdržite to zgodnjo uro, boš vsaj malo našauser posted image Poleti ja...vem sedaj kako je... sej sem jaz tudi malo manj tukaj, priznam...
Ja Dr je bil  Peter Izgubljenov (sva ga prekrstla ker sva ga čakala cc 30 min da je končno prišel nas pogledat)..mater, ok, sej priznam, dost čedn dec ampak si mal preveč misli...vzvišen, aroganten... na ohranjevalniku zaslona na kompu je imel Dr Housa, torej vemo da mal preveč TV-ja gledauser posted image Ampak jaz spet nisem bla tih... sej HB, k je videl da nisem lih tolk blond k zgledam se je začel normalno obnašat...

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
21.6.2009 10:30:34   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Erin ja kaj pa vi spet po bolnici? Bošček Tilen. Kaj se je davil s kašljem al kaj je blo? SO mu potem postavili kako diagnozo?

Mah ja...mal nam je blo dolgčasuser posted image (si je mislil Dr...user posted image )...da bi ga user posted image user posted image ..

Kašlja že od srede maja, nikol nič ne slišjo, nič ne dajo, sem poskusila s Sinecod (kot si ti naty predlagala) pa nip omagal... na morju je bilo že skoraj uredu, ko smo prišli domov pa katastrofa... prav "lajal" je... Se je kar davil vmes, ja.. in kašelj se kar ni in ni ustavil, pa smo ga šli pokazat... in smo bili kregani zakaj nismo že zjutraj prišli k naši P (ja no če je pa kriza postala šele po 2 uri popoldan) - to nas je kregal tudi ta Izgubljenovuser posted image - mislim Najdenov se piše no... pa se mu ni dal dopovedat nič.user posted image . sem prav roko v luft dala kot šolarček da sem prišla do besede, ker mi ni dovolil da mu sploh kaj dopovem... Pa ni utihnil dokler mu nisem rekla: A se lah mal ustavite da vam povem kako je s situacijo????? In on potemuser posted image aja... no dejte...user posted image
Diagnoza - po njegovem, več zaporednih viroz, čeprav kašlja neprekinjeno že od 13.5. in potem še vpraša: Ja, kaj? A niste zadovoljni s to diagnozo??user posted image

Tko da smo dobil inhalacije, eno injekcijo proti alergijam in zdravilo pa jutri moramo k naši P se pokazat.. je pa občutno boljš od inhalacij naprej..user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
21.6.2009 12:19:16   
majči22
Se samo na hitro javim. Danes šibamo k rijateljici na rojstni dan, no njen sinček praznuje 1. rojstni dan.
Erin kaj to spet berem, da sta bila v bolnici.user posted image Pa kje ti zmeraj na ene čudne zdravnike naletiš, a suer da jim poveš svoje. Za svoje sončke se ne smemo pustit.user posted image Pa super, da je Tilen zdej bolje.user posted image
Buhtlčk super za teste.user posted image user posted image No pa le privošči mu sedaj kakšen dober jogurt in skutko, naša jih obožuje.
betty super za zobek.user posted image

lep preostanek vikenda vam želim.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
21.6.2009 12:25:40   
anita goitan
dan na 1.poletni dan, no sej je danesuser posted image

tejkaz sožalje ob smrti prijatelja..

Dns sem bla pridna, sta šla ven, jaz pa zlikala VSEuser posted image user posted image user posted image
Moj kosilo kuha oz pripravlja, Zoja še spi, potem pa mogoče skočimo na en kucelj. Jutri pa via nona in Vipavska, lepo se imejte, pa pa

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
21.6.2009 15:05:45   
bella02
Hej!
V petek je tud men uspelo vse zlikatuser posted image , danes bom pa oprala še vse, kar je v kopalnici, da bo spet mal mir. Mal gledam na to, da ne perem med tednom čez dan, je dražji tok.

Včerej sem gledala Gladiatroja, pa popoldne skoila na eno kavo s kolegico, drugače pa proste minute (mislim proste v zvezi z pupama) izkoristim za učenje. Ja, sreda je že tako blizu user posted image

buhtlčk, joj, super za Gašperja. Mi nimamo te sreče user posted image

Erin, HB za take mamice, kot si ti, jaz bi najbrž zatrokirala, mi kar pogum uzamejo tako samovšečni ljudjeuser posted image . Ej, a ti nimaš doma inhalatorja? Men se zdi to kar pametna stvar in se mi zdi, da mi je tudi to rundo pomagalo pri Teji.

Sva s Tejo že kar ureduuser posted image . Upam, da smo to rundo zvozili. Se grem učit, pride verjetno user posted image brat na kavo, pa se jim bom mal pridružla pri kaviciuser posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
21.6.2009 15:19:26   
Ryssa
Ojla.

Na hitrco se malo javljam, da še stestiram če mi je uspelo odstranit g in s.

tejkaz sožalje user posted image user posted image

naty in lana luštne slikce user posted image

za slabokrvnost pa predvsem zeleno listnata zelenjava, meso, suhe marelice, borovnice, jaz mu dajem še algeo (vsak dan eno tabletko), ni imel slabe krvi, še ko je bil bolan je imel čez 110 hemoglobina.

To bo to zaenkrat, uživajte preostanek vikenda.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
21.6.2009 15:20:32   
Ryssa
No, mi je ratalo. Je bilo inštalirano na disku, jaz nisem, tako da je krivec user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
21.6.2009 16:35:04   
sayuri
http://www.dailymotion.com/video/x92auu_knackebrodsdansen-talang-2009-incro_fun

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
21.6.2009 22:43:02   
Erin
sayuri - te fantine sem ravn prejpnji teden gledala..sem prav izostrila očke če bom kaj ujelauser posted image user posted image

bella - ne nimam inhalatorja doma, nisem vedela da ga lahko tudi sam kupiš..mater, glede nekaterih stvari sem pa res čist adijouser posted image Samo to je kar velika zadevca.. pa kaj sploh potem daš noter??

MA KJE STE VSE?!?!?user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
22.6.2009 7:32:03   
sayuri
Jutro user posted image

Mi smo že v pogonu...od pol šestih, kot ponavadi user posted image

DAnes imam namen it pogledat sodelavke in učence. Zaenkrat samo NAMEN. Po pravici povedano, se mi ne da it. user posted image  Bomo videli, kakšne volje bom okrog 11h user posted image . Popoldne kontrola z Lovrom, ki je že čist ok. Tud pikic nima več,user posted image Potem frizer (juuupi-po treh mesecih user posted image )

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
22.6.2009 8:30:27   
miškolinček
Dobro jutro po dolgem času, sem rekla da bom bolj pisala pa sem spet mrknlauser posted image user posted image , ne me tepst.

Erin, sorry ker ti nisem na FB odgovorila, sem  šele včeraj porajtalauser posted image .

Smo dokaj v redu  ,tako kot kar nekaj avgustovčkov smo tudi mi pred 14 dnevi dali čez 6. otroško prejšnji teden pa še slinavko pri obeh. Prinesel jo je Erazem iz vrtca.

Mož je še kr na bolniški, danes je šel na operacijo,tko da mi dolgčas glih ni. Morje sem ravno zaradi tega včeraj odpovedala in seveda pustila aro. Tko da bom šla v službo čez 3 tedne popolnoma zmozgana, pa kaj čmo.

Moram iti, mi ne pusti tipkat, da bi se pa sam igral mu pa na kraj pameti ne pade.

Bom kasnej prpopala še kako slikco če mi bo ratalo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
22.6.2009 8:47:17   
nell
Dobro jutro

se mi zdi, da  zadnje dni samo še berem, za tipkanje mi je zmanjkovalo časa - smo imeli noro in predvem zelo leteče in ta teden me čaka ravno tako odbit in leteč teden - ampak ga bo baje vreme fižilo, tko dauser posted image .

Krst uspel - mali je bil prava faca - bil je že full utrujen, tko da sem kak jok pričakovala - ampak ne. V cerkvi ga je zgrabila raziskovalna žilica in dobil je neverjeten dar govorauser posted image user posted image user posted image user posted image . Tok se je vrtel in pripovedoval (v svojem slengu) kaj vidi - da sm sam čakala kdaj bo župniku knjigo iz rok izpulil, ko ga je pa krstil - z vodo - je imel pa lih tak izraz na obrazu, k da bi me hotu vprašat zakaj mu župnik glavo pereuser posted image user posted image user posted image user posted image . No bilo je lepo - kljub slabemu vremenu. Pogostitev smo imeli v prekrasnem ambientu, čudovito okolje, na hribčku med travami in cvetlicami, pogled na hribe - hja pravljično - sam na žalost jim nisem mogla tega pokazat, ker nam ga je dež zakuhal - tko da ne vem če ne bomo ponovili. Moj namreč ni krščen in ima samo slavnostno podelitev imena - kao neke vrste občinski krst - in zdej bi rad, da še to nardimo (mislim recesija un ma pa zgleda preveč dnarja - grrrrr).

Bi kej pokomentirala, pa mi malo zmankuje časa, grem pakirat, ker jo danes spet šibava v zreče, tokrat oborožena do zob, tudi s kopalkami - mislim moji so doma dva koraka do term, pa še nisva bla notr - je treba tole spremenit.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
22.6.2009 9:49:10   
Krysia
Dobro jutro

jeee, naty13 se je oglasila! WB. Jošt je res čist drugaen - se pozna, da že celo večnost nismo vidle nobene njegove slikce. Pa fajn za uživanje na morju in klepet z Zojo Mišo.

Pa miškolinček je spet z nami. Super, da si se javila .. pa upam, da bo mož uspešno prestal operacijo ... dolgčas ti pa sigurno ni, čist verjamem. Pa zdej pred vsemi boleznimi vrata in okna zapret in jih ne spustit k vam, a je prov? Velja pa tole čist za vse, ne sam za miškolinčka.

nell, čestitke za uspešen krst ... si predstavljam, da je blo zabavno, ko je Tiborja zagrabilo raziskovanje user posted image

Ryssa se je uspešno znebila računalniškega škrata user posted image user posted image

Erin, sam da ste boljše ... pa kakšne čudne dohtarje mate v vaših koncih? Al to sam ti na take nabašeš? Pa čist prav, da jim nazaj poveš, kar je treba - halo, verjetno vam je blo mal dolgčas, pol ste šli pa zdravstvene ustanove od znotraj gledat ...

In seveda čestitke:
včeraj: JAKA (nejka23) in ROK (betty) - vse najboljše za 10ko!
danes: Aradej, vse najboljše za 3^3 (eh, sem pač matematik, ne mi zamerit ... user posted image ) Velik veselja, zdravja in lepih trenutkov s tvojimi bližnjimi!
VID (Vilika), LANA (pingo80) - čestitke za 10ko in pa IVAN (cebrca), čestitke za 11ko!

No, pa še mi na hitro - smo zgleda zdravi - pikic ni več, tko da sploh ne vem, a bi klicala v ZD al ne ... v petek se itak ni noben oglasil - standard ... antibiotike za angino moramo pač še jemat, ampak spet jemo vse, tud koščke, tko da ga grlo ne boli več pa tud sitka mi ne več ... tko da ... po moje je ok. Za srečanje v sredo (če še velja) mi pa ve povejte: ima katera kaj proti, če prideva? Mislim, da se noben ne more ničesar nalezt od Roka, ampak če je kakšno strah, naj rajši pove, pa ne bova prišla. OK?

Aja, pa zdej bi se skoz na noge postavljal - ko sedi, takoj išče moje roke, da bi se oprl na njih in potegnil gor ... Ni pa še zgruntal, da se lahko prime tud za kaj drugega in vstane ... pa po moje tud to kmal pride user posted image

Grem še na FB aradej voščit pa farmo pogledat user posted image
se tipkamo

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
22.6.2009 10:12:59   
aradej
Jutro

Mi smo današnjo noč prespali.user posted image Lepšega darila skoraj nisem mogla dobiti.
Včeraj smo imeli piknik in je uspel. Pa še otroci so bili pridni in se je dalo marsikaj narediti.user posted image

Lucija trenutno spi,user posted image se je pa zbudila že ob pol šestih pa mi je dala še malo miru do pol sedmih.
Zobkov še nimamo si pa že nekaj časa vse tlači v usta. Občasno ji namažem s calgelom in pomaga.

Krysia hvala za čestitke, si me nasmejala.user posted image

Želim vam lep dan pa čim manj bolančkov.

Nekaj novih slikic je v albumu, tukaj mi jih ne prilepi.

< Sporočilo je popravil aradej -- 22.6.2009 10:14:14 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
22.6.2009 11:13:16   
bambi14
Babike jaz sem doooooooomaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem včeraj priletela iz Londona. Moj dragi in Ela Nina sta me pričakala na letališču, ......, sem jokala ko dež ona pa se me je držala ko klop in se mi smejala. Ne znam povedat kakšni občutki so me obletavali,.....nekaj nepozabnega, ko objameš svojega otroka po 14 dneh.
Zdaj aja, kosilo kuhano,......vse je pospravljeno, ker je dragi včeraj pospravil stanovanje v nulo preden sem prišla domov.

Pojma nimam kaka je tema na RR, bom šla malo prečekirat,...pogrešala sem vas.

Aja pe še nekaj: NOSEČI SMO,......naravno!!!!!!!!!, brez IVF, saj ne morem verjet, mi je menstra zaostajala 2 tedna, včeraj ko sem prišla domov pa sem letela v lekarno po test in eto 2 črtici.

Zaj pa malo prebrat,....

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
22.6.2009 11:30:52   
Anonimen

bambi14 juuupii user posted image user posted image user posted image , verjetno nisi na tekočem, vendar si že menda 5 na seznamu ponovnih user posted image avgustovk08 - čestitkeeeee user posted image !!!

WB - poročanje o Londonu pa že nestrpno pričakujem!

< Sporočilo je popravil PABLO -- 22.6.2009 11:31:38 >

(odgovor članu bambi14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2697
22.6.2009 11:33:40   
sandra123
Danuser posted image
IIIIIIIIIIIIII Bambi, WB, pa user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image , pa verjamem, da si user posted image kot dež, ko si končno spet lahko objela svojo princesko user posted image . Pa drugače, kako si se kaj imela v Londonu? Meni je London zelo všeč, ampak ne vem, kdaj se mi bo spet ponudila priložnost, da ga malo obiščemuser posted image
Miškolinček, tudi tebi in Naty, prelepe pozdravčkeuser posted image , WB user posted image
Tejkaz, sožalje ob izgubi prijateljauser posted image user posted image
Erin, ja kaj ga pa vidva s Tilnom spet sračkatauser posted image ...No, samo, da je vse okuser posted image
Sayuri, ti si pa kar lepo privošči malo razvajanja pri frizerjuuser posted image , pa super, da je Lovro boljšeuser posted image
Nell, ti se boš pa počasi nazaj domov preselilauser posted image , hecam seuser posted image , saj je prav...tudi jaz bi verjetno nonstop pri mojih starših čepela, če bi še imela mamo....jo takooooo pogrešam, čedalje bolj user posted image

Aradej, vse najboljše
user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 22.6.2009 11:35:17 >

Lp, Sandra

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
22.6.2009 11:54:01   
Vilika
Jutroo!

Evo, se počutim kot v dobrih starih cajtih - zunaj kislo vreme, otroček spančka, tašče ni doma, očka v službi, jaz pa na forumu prebiram zadnje novičke in še za post napisat imam čas user posted image

Najprej hvala punce (Sayuri, majči, betty, Ryssa tejkaz, andrejaboris, Krysia, in še katera če sem jo morda izpustila user posted image )  za pohvale Vidkovih slikic user posted image user posted image

Krysia, kako je Rok simpatičen na slikici s klobučkom user posted image aha, pa bravo za službo - bolje to kot nič.

Sayuri - zelo lep članek o Luciji in nečakih user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Vilika ful mi je všeč ta stajica za zunaj. A je bilo veliko dela z njo?
Videk ima pa isto rutico kot mi Nisem pa vedla da obstajajo še hlače v istem vzorcu.
Luštn je, pa kok sedi pri frizerju ko velik

Za izdelavo stajice za zunaj je moj user posted image potreboval slab teden. Zamislil si je, da bo ta stajica lahko za doma in za na morje - prenosna in čimenostavnejša za montažo. Je moral nabaviti cevi, jih narezati na primerne kose in potem je nekaj varil nanje in dolbel luknje, da se sestavijo tako kot cevi pri šotoru (to varjenje je bilo najteže). Potem je po neki svoji logiki navrtal luknje skozi katere se potem te cevi prišraufajo skupaj (na kotih), vse skupaj je prebarval najprej s temeljno barvo nato še z oranžno... pa nabavil je še tako mehko peno, v katero se potem obleče vogalne cevi.. potem pa je pri znancu naročil luknjičasto cerado, ki se enostavno ovije okoli konstrukcije in zalepi z močnimi ježki.
Jaz sem itak ob stvaritvah mojega lubita vedno brez besed - user posted image user posted image user posted image moj sokoruznik (še dobr da ne bere, user posted image , tko ga pa kličem ker pravi da se ne bo poročil)

Rutica je meni ful huda, samo je ne obdrži dolgo na buči, naš pobalinček. Sem pa najprej hlačke kupila in šele kasneje na rutico naletela user posted image
Vaš fant je pa eden največjih avgustovčkov - 78 cm user posted image user posted image user posted image , no naš je pa najtežji user posted image user posted image , kaj čmo, če bi pa skoooz jedel - morda pa je zato driskico fasal sedaj.

Naš fant ima driskoo user posted image , že cel vikend. Nimam pojma kje bi jo fasal. Sumim na tiste mini fruchtzwerge, ker sem tudi jaz enega pojedla in me tudi nekaj šraufa, sam verjetno nanj to toliko močneje vpliva. Seveda sem šele po tretji ali četrti, redko pokakani, plenički poštekala, da nekaj morda le ni OK. Včeraj je bil kar 6x rafal user posted image , je pa tamalček drugače neverjetno dobre volje in nima nobenih drugih težav... Danes je bil kakec že malce manj redek, bom videla kaj bo ko se zbudi, če ne greva k P.

V soboto smo bili v Dolenjskih toplicah - in je Videk končno spet plaval po treh mesecih. Nekaj časa je bil čisto miren, ampak se je hitro spomnil kar se je naučil na tečaju user posted image in potem je brcal kot za stavo... Seveda se je v času pavze mojemu podriskal na brisačo.. in smo leteli pod tuš user posted image user posted image user posted image , jao, komedije. Samo da ni bilo hujšega. Včeraj popoldne smo bili pa na Kolpi pri prijateljih in smo imeli piknik user posted image

buhtlčk - krasno, da je alergija izzvenela - sedaj bo Gašper komaj videl kaj je dobro user posted image

Srečanje - mogoče se pa še jaz kje tam pojavim, ampak - mogoče user posted image

iiiiiiiiii Naty - Jošt je pa res čisto drugačen, se mi zdi da se je malce poredil in ima prav lepa lička user posted image
Hvala Krysia za čestitke ob današnji 10mesečnici user posted image

Miškolinček - naj se s tvojim user posted image vse dobro izteče user posted image

Bambiiii - user posted image user posted image user posted image čestiiiiiitkeee za ponovno rastoči tebušček in za vano vrnitev domov v objem družinice (verjamem, da je bilo čustveno).

< Sporočilo je popravil Vilika -- 22.6.2009 12:01:12 >

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
22.6.2009 12:49:41   
Ryssa
Dan!

Vilika tvoj je pa res mojster, vsaka čast user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Vaš fant je pa eden največjih avgustovčkov - 78 cm , no naš je pa najtežji , kaj čmo, če bi pa skoooz jedel - morda pa je zato driskico fasal sedaj.

Ja je kar velikan, saj s težo pa tudi ne zaostaja kaj preveč user posted image

Upam da vam driskica čimprej mine, bi znal biti krivec fruchtzwerge.

bambi welcome back in čestitke za nosečnost user posted image

Bom še par slikic prilepila, že dolgo nisem nič....

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

kaj praznujete
Naša črtica koraka

8. marec ali 25. marec? Dan žena vs. dan mater?

oboje (44%)

samo 8. marec (21%)

samo 25. marec (12%)

nič od naštetega (17%)

vsakega na pol, le prejemam darila, dajem nič. (3%)

nič ne bi. pa moram :((( (3%)

Število vseh glasov: 234

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!