Vilika
|
Jutroo! Evo, se počutim kot v dobrih starih cajtih - zunaj kislo vreme, otroček spančka, tašče ni doma, očka v službi, jaz pa na forumu prebiram zadnje novičke in še za post napisat imam čas Najprej hvala punce (Sayuri, majči, betty, Ryssa tejkaz, andrejaboris, Krysia, in še katera če sem jo morda izpustila ) za pohvale Vidkovih slikic Krysia, kako je Rok simpatičen na slikici s klobučkom aha, pa bravo za službo - bolje to kot nič. Sayuri - zelo lep članek o Luciji in nečakih IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa Vilika ful mi je všeč ta stajica za zunaj. A je bilo veliko dela z njo? Videk ima pa isto rutico kot mi Nisem pa vedla da obstajajo še hlače v istem vzorcu. Luštn je, pa kok sedi pri frizerju ko velik Za izdelavo stajice za zunaj je moj potreboval slab teden. Zamislil si je, da bo ta stajica lahko za doma in za na morje - prenosna in čimenostavnejša za montažo. Je moral nabaviti cevi, jih narezati na primerne kose in potem je nekaj varil nanje in dolbel luknje, da se sestavijo tako kot cevi pri šotoru (to varjenje je bilo najteže). Potem je po neki svoji logiki navrtal luknje skozi katere se potem te cevi prišraufajo skupaj (na kotih), vse skupaj je prebarval najprej s temeljno barvo nato še z oranžno... pa nabavil je še tako mehko peno, v katero se potem obleče vogalne cevi.. potem pa je pri znancu naročil luknjičasto cerado, ki se enostavno ovije okoli konstrukcije in zalepi z močnimi ježki. Jaz sem itak ob stvaritvah mojega lubita vedno brez besed - moj sokoruznik (še dobr da ne bere, , tko ga pa kličem ker pravi da se ne bo poročil) Rutica je meni ful huda, samo je ne obdrži dolgo na buči, naš pobalinček. Sem pa najprej hlačke kupila in šele kasneje na rutico naletela Vaš fant je pa eden največjih avgustovčkov - 78 cm , no naš je pa najtežji , kaj čmo, če bi pa skoooz jedel - morda pa je zato driskico fasal sedaj. Naš fant ima driskoo , že cel vikend. Nimam pojma kje bi jo fasal. Sumim na tiste mini fruchtzwerge, ker sem tudi jaz enega pojedla in me tudi nekaj šraufa, sam verjetno nanj to toliko močneje vpliva. Seveda sem šele po tretji ali četrti, redko pokakani, plenički poštekala, da nekaj morda le ni OK. Včeraj je bil kar 6x rafal , je pa tamalček drugače neverjetno dobre volje in nima nobenih drugih težav... Danes je bil kakec že malce manj redek, bom videla kaj bo ko se zbudi, če ne greva k P. V soboto smo bili v Dolenjskih toplicah - in je Videk končno spet plaval po treh mesecih. Nekaj časa je bil čisto miren, ampak se je hitro spomnil kar se je naučil na tečaju in potem je brcal kot za stavo... Seveda se je v času pavze mojemu podriskal na brisačo.. in smo leteli pod tuš , jao, komedije. Samo da ni bilo hujšega. Včeraj popoldne smo bili pa na Kolpi pri prijateljih in smo imeli piknik buhtlčk - krasno, da je alergija izzvenela - sedaj bo Gašper komaj videl kaj je dobro Srečanje - mogoče se pa še jaz kje tam pojavim, ampak - mogoče iiiiiiiiii Naty - Jošt je pa res čisto drugačen, se mi zdi da se je malce poredil in ima prav lepa lička Hvala Krysia za čestitke ob današnji 10mesečnici Miškolinček - naj se s tvojim vse dobro izteče Bambiiii - čestiiiiiitkeee za ponovno rastoči tebušček in za vano vrnitev domov v objem družinice (verjamem, da je bilo čustveno).
< Sporočilo je popravil Vilika -- 22.6.2009 12:01:12 >