Krysia
|
Dobro jutro in hvala za kavo. Včeraj je mali zaspal ob 19h in sem uspela it s sodelavkami na čvek - prišla domov opolnoči ... tko da je bla tud moja noč kratka ... aja, pa ob pol treh zjutraj sva z mojim enga komarja iskala po spalnici, ker je kr naprej brenčal okrog naju - katastrofa ... IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Hja, po moji teoriji ima Lovro šesto otroško bolezen. DAnes so se mu po celem telesu pojavili izpuščaji - čisto drobne pikice. Bi šla najraje pokazat v ZD. Njegova pediatrinja ne dela, v šolski ambulanti se mi pa noben ne javi. Standard v našem ZDju. Sayuri, ne boš verjela, ampak tud mi imamo pikice po celem telesu ... in sem mu kr jst postavla diagnozo 6. bolezen. 3 dni vročine, pol pa pikice ... sam da mamo mi še angino zraven . (to jo mamo skor sigurno, ker ni mogel jest dokler nismo uvedli antibiotikov - ga je bolelo grlo) Naša P dela popoldan, bom pol poklicala pa se greva za vsak slučaj pokazat ... Pa še čestitke: GAŠPER (buhtlčk) in ŽAN (URSKA_P), čestitke za 10ko! Kaja Lina in Leja, čestitke za zobke! Bella02, super za delovni zagon - velik uspeha pri izpitih, punca! Enako vsem ostalim, ki ste pridne in delate izpite - vas je kar nekaj tukaj gor. Ryssa, upam, da uspete dobit kakšen fajn termin na Loparju! Aja, da ne pozabim - jst sm tud neki zbolela ... grlo me matra pa glava me boli ... kr neki. Sam itak nimam časa bit bolna, ker je Rok vsak dan bolj poln energije. Zdej mu daš roke pa vstane, pol pa dela korake - sicer take negotove, ampak prav lepo se prestopa. Pol se pa odloči, da se ne bi več držal za moje roke in ... se spusti in seveda pade - al ga pa jst ujamem ... ne vem, a se dejansko ne misli plazit al kaj? Če na tleh vidi kakšno zelo zanimivo stvar - moje crocse npr. al pa kakšnega daljinca - se splazi do nje (po vojaško), ampak mora bit tega vredna ... njegove igrače to pač niso Joj, pa še nekaj dobrega (no, ajde, recimo, da je dobr) - dobila službo ... sicer za 10 mesecev, ampak bolje to kot nič ... tam, kjer sem delala do zdaj ... ampak še vseen mal iščem okrog ... ni glih fajn it delat nekam, kjer so te pač vzel, ker je slučajno ena šla na porodniško, čeprav so ti prej obljubljal vse sorte ... Zdej pa grem Se tipkamo
|