|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
18.6.2009 19:33:50   
Krysia
Ryssa, ZS

Pa poglej, da nimaš ti teh znakcev (G in S) v podpisu ... drugač ne znam pomagat ... poglej si pod "moja ringaraja",  pa pol pod kakšne nastavitve ... mogoče je tam kaj ...

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
18.6.2009 20:21:02   
Ryssa
Krysia zs nazaj....

Tale tečni G in S pa nista v podpisu in tudi če hočem že poslano sporočilo urediti, pa zbrišem to, se potem spet pojavi, sploh se ne da znebit user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
18.6.2009 20:31:47   
anita goitan
frišna iz peskovnika

user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
18.6.2009 20:46:20   
minca_n
joj anita kak pa je tvoja zoja lepa.. no saj so vse zoje lepe user posted image
pa vsi ostali tud, da ne bo pomote user posted image

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
18.6.2009 20:59:59   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

frišna iz peskovnika

user posted image

Sam se je res full spremenila. Če primerjaš sliko v avantarju in to iz peskovnika, kot da je en drug otrokuser posted image .....ampak seveda res zeelo lepa punca. Sploh tele njene okice so mi tako všečuser posted image

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2630
18.6.2009 21:00:03   
nell
matejchi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za novega družinskega člana - skrbijo za to, da ne boš pozabla kok so miceni k se komi rodijo. Čestitke tudi od nas.

Sayuri - jeee- prebrala članek o Luciji, tvoji so pa itak cukri

tejka - user posted image user posted image user posted image user posted image upam da tale zastrupitev hitro mine. Glede dodatne ure in plačila, sem malo pobrskala, no sej vem, verjetno si tudi ti, ampak če slučajno nisi - sem našla TO - kolikor sem razumela, je plačilo te ure dojenja čisto odvisno od delodajalca, na žalost še to ni dovolj dobro urejeno.

Ja naš babji čvekv Konjicah je uspeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - upam punce, da ga kmalu ponovimo.

SAicer pa sem se jaz danes vseeno zapeljala do Lj, tko na hitro - sem letela v mullerja, pa mal očke past - ma je blo krasno, sem se počutla k da sem na kakem morju, k smo pahajkovali po Lj - pa še vreme je blo tok krasno - domov smo pa pršli čist hin.

Jutri jo šibamo nazaj v zreče- ga greva z mojim mal lumpat, v soboto mamo pa krst.user posted image user posted image user posted image user posted image

tibor že sladko pančka - ga je Lj in potem norenje po bani čist utrudlo - upam, da ne bo spet s lurami vstal. včeri smo namreč mal dlje bli pokonc, ker se niso z babiko in dedijem vidli skor cel teden - in smo nardil izjemo - gremo spat ob 22h - in si še v postli mislim - u fino, jutri bomo pa mal dlje spali - aha, pa ja de - še prej je bil pokonc k drgačuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič babike, grem pod tuša, pol se pa mal relaksirat

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
18.6.2009 21:25:18   
kaja02
čer!!

najprej vsem user posted image  za obmesečnice, bolančki naj se čimprej pozdravijo....

mene je povozu cajt, nič več mi ne uspe nardit, user posted image , pa še brez volje sem!!!
brala za nazaj nisem kej dosti, sem sam preletela, hude fotke anita in Krysia, matejchi, čestitke za otročka, Gašper za uspešno odpravo alergije, zdej si pa en velik kozarec mleka privošči, upam Jan, da bo pri tebi tudi tako, držim pesti!

Nell- a maš novo frizuro??? a si oranžna?

pa včeraj 17.6. smo dobili 2. zobek!!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
18.6.2009 21:38:20   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

Nell- a maš novo frizuro??? a si oranžna?

Jaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa na kratko spet pošiškanauser posted image user posted image user posted image user posted image - so počutim much betteruser posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
18.6.2009 22:19:26   
Zoja Miša
hojla...evo mene ....vse spakirano in v avtu...jutri okrog 15:00 pičim proti Lošinju in če bo po sreči sem okrog 19:00-19:30 ze v kampu...jupiiiiiii

No javljam da je moja user posted image  našla drugi (2!) zobek, ko ji je mala madam le dovolila brskat po njenih ustecih user posted image ...tko da ja Krisya kljub vsemu gre ''kufer'' z zdravili z mano...za vsak slučaj usta še vedno zgledajo precej prazna user posted image ......KERA ŽE VODI EVIDENCO O TEH ZADEVAH?

Ja srečanje....hmmmmm...v sredo spet letim na Lošinj...tokrat končno za dlje časa..... vse do 12.7. tko da žal ne bo šlo...madona sej bom še jaz pogrešal tale čvek...ni kej dobre ste svaka vam čast....user posted image
matejchi - kaj nisi našla še nič zame user posted image ....hmmmmmmm in ja čestitke tetka user posted image

tejkaz - pa dober no morte čist vsi nekaj nekje pobrat - prejšnji teden smrkanje in prehladi, ta teden vidva? Ja halo, no glavno da ste že OK!

Rysa - le kako ti je uspelo spraviti tisti G in S? Ha? Zgleda vredu...hi hi hi...kaj če si damo to vsi gor (nekako) te bo poj manj jezlo? user posted image user posted image user posted image ...Trebušček sem pa začel ''gojiti'' že pred Kajo Lino....otroka pač ne smejo žuliti kosti ko se carta, a ne? user posted image user posted image user posted image  . Kar pa se tiče čeveljčkov, jaz sem danes ''letel'' še v Cicibana in kupil Softy menda so ful vredu...Zoja Miša zagnala paniko da je št. 17 premala in da lahko ta mala postane ''gejša'' in kaj mi je preostalo drugega kot sredi službe v trgovino kupovat...no ne me zatožit user posted image .

anita goitan - ajoj kakšna čedna slikca....

kaja02 - user posted image user posted image  za drugi zobek....a tekmujemo? tut mi smo ga dobil včeri...he he he

nell - kraj Hrastnik?

Bodite pridne se javljam v ponedeljek - če me slučajno ne prime in ostanem kar na Lošinju! user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
18.6.2009 22:35:47   
kaja02
Kaja Linauser posted image   tudi tebi za zobek, hahaha pa menda res tekmujemo, tud prvega sta dobili skor istočasno, pozdravi punci, pa varno vožnjo

nell- a postrigla si se tud, ja tega pa nisem vedla, sem včeraj tako mimogrede izvedela, da imava isto frizerkouser posted image

LAHKO NOČ VSEM SKUPAJ, PA LEPE SANJE!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
18.6.2009 22:58:18   
majči22
Punce danes pa jest ne morem spatuser posted image . To se mi pa še ni zgodilo.
Sem ga usrala, ker sm ob 18.30 pila kavo! Nč lepo spite, pa se slišmo jutri.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
18.6.2009 23:05:34   
bella02
Se morem mal pobahatuser posted image .
A je katera slišala za Večer slovenskih viž v narečju, ki je bil prejšnji petek v Škofji Loki? No, na tem festivalu so med drugim nastopili tudi Poljanski štedentje s pesmico Veselak. No, to vam govorim zato, ker je glavni glas ansambla moj mlajši bratecuser posted image . Sem pa šele zdej odkrila tudi njihov komad na netu, in če kateri gre v uho domača muzika, naj pesem Veselak poišče na tej strani: http://www.radio-sora.si/?a=prireditve/vize09.htm
Moj bratec je pa drugi iz leveuser posted image . Morda mi je komad še tolk bolj všeč, ker pogrešam rodne kraje in mi je tudi taka muska dost blizu. No, če katero zanima.

Se grem naprej učit. Sem videla, da je del izpita prestavljen skoraj na sredo julija in sem dobila dodatni zagon. Zdaj pa res more ratat!

Aja, pa Teja se mi zdi kar mal bolš. Pa tud jaz sem bolš, le na slabem glasu semuser posted image .

Zojkin Miškolin, pozdravčke tvojima princesama in hura za zobekuser posted image ! Boste morda več spaliuser posted image

Nočka

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
19.6.2009 5:23:47   
nell
Dobro jutro in jaaaa kavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojoj - zakaj se ta otrok že tolk  zgodaj prebuja - js bi še mal spalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Zojkin Mišek
- ja Hrastnik, zakaj? Sicer pa prenesi pozdrave svojim puncam

kaja - a ti si tauser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem te skos mela na sumu, k mi je frizerka razlagala, kdo vse me pozna,ampak pol pa nisem bla več sigurna, k je rekla, da je hčerkici ime Tea - hmmmm..ja svet je maliuser posted image user posted image - ja k greš v fizeraj, pa prej preveri, če nism js tud v domačem kraju, pa gremo te še na kafe.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
19.6.2009 7:48:08   
sayuri
Jutro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sm prišla po kafe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
19.6.2009 8:27:37   
tejkaz
Jutro

Spali celo noč. Smo že zdravi. Nikoli več pa ne jem sladoleda.

Sayuri, a ste imeli slabo noč?

Nell, če sem si jaz prav zapomnila je user posted image od Zoje Miše iz Hrastnika. Hvala za podatke. Sicer so iz leta 2005, ne vem če še kaj držijo. Danes grem na CSD in se bom tam pozanimala in bom sporočila če še katero zanima.

Hura za zobke, obmesečnice, dosežke, frizurce....

Bella, sam pogledala. Bravo za brateca.

Majči, upam da si kaj spala.

Ryssa, a si se kaj špilala na www.SiteVacuum.com Moj je rekel, da imaš ta G in S od tam dol zdownloadano in nekam inštalirano. Ne ve pa kam.

Anita, Zoja je res prinčipesa. Laski so ji začeli fajn rastit, kaj?

Šibamo ven, preden bo preveč vroče.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
19.6.2009 8:31:57   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Nell, če sem si jaz prav zapomnila je user posted image od Zoje Miše iz Hrastnika. Hvala za podatke. Sicer so iz leta 2005, ne vem če še kaj držijo. Danes grem na CSD in se bom tam pozanimala in bom sporočila če še katero zanima.

O lej ga zlomka user posted image user posted image user posted image to pa nisem vedla, vem da je Zoja Miša po Trbovljah hodila, še v času nosečnosti...no tole je pa zame novostuser posted image Zdaj pa razumem zakaj Hrastnik user posted image user posted image user posted image Hvala Tejka.

Naš mačkino je nazaj zapančal - sej od 5.00, ko mu je s silo uspelo mamo iz postle zbezat, je vse vredu - spi, se je zbudu za jest, pa je kr nazaj mal zadremal - no sej ga mal razumem, skrbi, da mat ne bi preveč lena postalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
19.6.2009 8:38:13   
dojenč
ŠE EN LEP POZDRAV Z MOJE STRANI, čeprav nevem če se me še spomnite.
naša princeska bo 4.7. dopolnila 11 mesecev.
kolikor sem videa na hitro vaše korenjake, so pravi cukrčki.
zdaj je moja pupa poleg mene za rač.iz tipka po tipkovnici, kasneje ko gre spat, pa sem bom potrudla, pa poslala kakšno fotko.

BAMBI- kako kaj mala?user posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
19.6.2009 8:49:00   
sayuri
tejkaz kratka noč je bla user posted image user posted image user posted image  Sem gledala tisti film na Popu, potem sem kar še neki bluzila pred tvjem in je bla ura pol dveh, ko sem šla spat. Zara se je stalno neki zbujala, ob pol šestih se je pa že Lovro čist zbudil user posted image

Hja, po moji teoriji ima Lovro šesto otroško bolezen. DAnes so se mu po celem telesu pojavili izpuščaji - čisto drobne pikice. Bi šla najraje pokazat v ZD. Njegova pediatrinja ne dela, v šolski ambulanti se mi pa noben ne javi. Standard v našem ZDju. user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
19.6.2009 9:31:10   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Ryssa, a si se kaj špilala na www.SiteVacuum.com Moj je rekel, da imaš ta G in S od tam dol zdownloadano in nekam inštalirano. Ne ve pa kam.

Prvič vidim tole stran, razen če bi moj kaj brskal, kar pa tud ni dvakrat za reči.
Je nekaj v zvezi z googlom, S je neki super search, G pa neki v zvezi z googlom. Če karkoli označim se mi pokažeta in če kliknem se odpre stransko okno google search user posted image Zdajle se ne kažeta več ko kopiram, mogoč sta pa le izginila.

Zojomišnik čestitke Kaji Lini za zobeka user posted image

sayuri zdaj vsaj veš pri čem si, čimprej se naj pozdravi pa upam da ne dobi še Zara.

Moram it, imam tečko na kolenih user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
19.6.2009 9:47:04   
Krysia
Dobro jutro in hvala za kavo.

Včeraj je mali zaspal ob 19h in sem uspela it s sodelavkami na čvek - prišla domov opolnoči ... tko da je bla tud moja noč kratka ... aja, pa ob pol treh zjutraj sva z mojim enga komarja iskala po spalnici, ker je kr naprej brenčal okrog naju - katastrofa ...

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Hja, po moji teoriji ima Lovro šesto otroško bolezen. DAnes so se mu po celem telesu pojavili izpuščaji - čisto drobne pikice. Bi šla najraje pokazat v ZD. Njegova pediatrinja ne dela, v šolski ambulanti se mi pa noben ne javi. Standard v našem ZDju. user posted image

Sayuri, ne boš verjela, ampak tud mi imamo pikice po celem telesu ... in sem mu kr jst postavla diagnozo 6. bolezen. 3 dni vročine, pol pa pikice ...  sam da mamo mi še angino zraven user posted image . (to jo mamo skor sigurno, ker ni mogel jest dokler nismo uvedli antibiotikov - ga je bolelo grlo) Naša P dela popoldan, bom pol poklicala pa se greva za vsak slučaj pokazat ...

Pa še čestitke: GAŠPER (buhtlčk) in ŽAN (URSKA_P), čestitke za 10ko! user posted image user posted image

Kaja Lina in Leja, čestitke za zobke!

Bella02, super za delovni zagon - velik uspeha pri izpitih, punca! Enako vsem ostalim, ki ste pridne in delate izpite - vas je kar nekaj tukaj gor.

Ryssa, upam, da uspete dobit kakšen fajn termin na Loparju!

Aja, da ne pozabim - jst sm tud neki zbolela ... grlo me matra pa glava me boli ... kr neki. Sam itak nimam časa bit bolna, ker je Rok vsak dan bolj poln energije. Zdej mu daš roke pa vstane, pol pa dela korake - sicer take negotove, ampak prav lepo se prestopa. Pol se pa odloči, da se ne bi več držal za moje roke in ... se spusti in seveda pade - al ga pa jst ujamem ... ne vem, a se dejansko ne misli plazit al kaj? Če na tleh vidi kakšno zelo zanimivo stvar - moje crocse npr. al pa kakšnega daljinca - se splazi do nje (po vojaško), ampak mora bit tega vredna ... njegove igrače to pač niso user posted image

Joj, pa še nekaj dobrega (no, ajde, recimo, da je dobr) - dobila službo ... sicer za 10 mesecev, ampak bolje to kot nič ... tam, kjer sem delala do zdaj ... ampak še vseen mal iščem okrog ... ni glih fajn it delat nekam, kjer so te pač vzel, ker je slučajno ena šla na porodniško, čeprav so ti prej obljubljal vse sorte ...

Zdej pa grem

Se tipkamo

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
19.6.2009 10:13:21   
sayuri
Krysia čisto mkožno,da ima Rok še angino zraven. Ko sem prejle govorila z medicinsko sestro v ZDju, me je najprej vprašal, eč ima tudi angino zraven. Zgleda, da se pogosto pojavita ti dve bolezni istočasno.user posted image

Super za službo user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 19.6.2009 10:14:44 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
19.6.2009 10:17:44   
sayuri

NAŠE ponovne NOSEČKE

Ninaaa
PDP 27.11.2009
prihaja user posted image

Luna2008
PDP 12.12.2008

neža7
PDP 16.12.2009

anita goitan
PDP 17.1.2010

ČAkamo naslednjo kandidatko
user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
19.6.2009 10:18:28   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

frišna iz peskovnika

user posted image

V tehle učkih se pa utopiš lahko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2648
19.6.2009 10:21:27   
sayuri
Ko smo že pri peskovnikih. Jih imate doma? Kakšne? Mi sicer imamo ern kup peska na dvorišču, ampak je kar grob in se še Filip noče v njem igrat. Na vrtu imamo ob brunarci mešanico zemlje in peska(totalen prah) in L&Z se vedno najprej tja zapodita. Tko,d a bi rada zdaj peskovnik nabavla user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
19.6.2009 10:55:50   
anita goitan
dan
sm žalostnauser posted image sodelovka je dns umrla, no rešila se je, hud pljučni rak...

sayuri nimamo peskovnika, gremo v bližino na igrišče, v Kamniku jih je veliko.

Dns sem mal oz kar nekaj € pustila v lekarni, kupila nujne stvari za na morje. Joj je drago vse, pod 7€ ni ničuser posted image

jp, zdej šibavi v ta 2.vn da mi zaspi, potem pa skuham eno zelenjavno juho

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

ZOBOZDRAVNIK
nataly33

Ali se vaš otrok boji zobozdravnika in zato noče na pregled?

DA (24%)

NE (74%)

Število vseh glasov: 78

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!